Reklama

Pás cudnosti

ja (Pá, 5. 3. 2010 - 14:03)

stejne pres tyden nejsme...ale stejně, nebylo by lepší spát vedle sebe? touha by pak byla silnější

honza (Út, 2. 3. 2010 - 12:03)

stejne pres tyden nejsme spolu, kdyz chodim do prace a o vikendech si me prave odemyka kdyz ma chut. nekdy me treba odemkne i abych si honil a zakaze mi strikat, abych byl nadrzenejsi a poslusnejsi. nelibilo se ji, ze jsem si honil kazdy den i nekolik hodin u pocitace, kdyz u toho nebyla ani. takhle mam vic energie na vikend. presne jak psal synonym. za nic me tim netresta, nic tim nezachranuje, jen nam to zpestruje tim, ze ma klicky. bonus je v tom, ze mam ted opravdu daleko vic casu na uzitecnejsi cinnosti.

janinka (Út, 2. 3. 2010 - 12:03)

Honzo,já si myslím,že čím víc se chlap miluje,tím déle vydrží-možná se pletu.Mě by to asi nevyhovovalo,já se ráda miluji,když na to mám chuť a onanování příteli klidně dovolím.Dělá si to i přede mnou a já se často přidám.Proč se zříkat tak krásné věci,nebo se v ní omezovat.No asi vám to vyhovuje a to je správné.

synonym (Út, 2. 3. 2010 - 12:03)

Honzo,takže vy se milujete...Ber to tak že pokud partnerta nechce, je jedno že je zamčený, protože znasilňovat by jí asi nechtěl, a když partnerka chce, může si ho kdykoliv odemknout.
Takovýhle pás cudnosti není mučící nástroj, určený k trestání záletníků, a je hloupost zkoušet ho používat k "záchraně" narušeného vztahu. Je to erotická hračka, vhodná pro zpestření fungujícího vztahu v případě, že taková hra oběma partnerům vyhovuje.

honza (Po, 1. 3. 2010 - 15:03)

janinka: i vickrat, ale jen o vikendu. tydny byvam v praci a nebydlime spolu.
hygiena fakt v pohode, kdyz se to proplachuje, tak je to v klidu. taky jsme z toho meli strach. pritelkyne se na to divala skepticky, ale po prvnim tydnu videla, ze je to pohoda. Milovani mi ani moc neschazi, jsem na to zvykly od zacatku co jsme spolu, tedy dva a pul roku. pas cudnosti jsem koupil asi pred dvemi mesici. predtim mi jen zakazovala onanovat, popripade jen strikat (a onanovat jsem mohl) - abych trenoval vydrz.

janinka (Po, 1. 3. 2010 - 14:03)

Honzo,takže vy se milujete 1x týdně?No a co ta hygiena.No to je teda fujtabl.Proč to nosíš,to ti neschází milování?

Honza (Po, 1. 3. 2010 - 14:03)

Ja nosim CB6000, sehnal jsem ho nekde na netu za asi 3tisice. pritelkyne z toho ma docela radost, taky ji to bavi, kdyz jsem nadrzeny a zamnkuty. navic si tim odvykam s dob kdy jsem honil i nekolik hodin denne. ted zacinam myslet i na jinou zabavu. zatim jsem byl zamknuty nejvic 6 dnu, vetsinou je to pracovni tyden a vikendy me odemyka, abych se poradne umyl a casto mi i dovoli o vikendech strikat (pri sexu samozrejme, aby z toho mela poteseni i ona). jinak mam smulu. jinak s mytim to neni tak zle, za tech 5 dnu se nestaci tolik znecistit, samozrejme kazdodenni proplachovani sprchou je nutnost, popripade mydlovou vodou.

Roman (Ne, 28. 2. 2010 - 21:02)

Samozrejme budu rad i za prispevky od kohokoli jineho, rady a napady.

Roman (Ne, 28. 2. 2010 - 13:02)

Ahoj, rad bych koupil CB, nebo nejaky jiny pas cudnosti za rozumnou cenu, nabidky prosim na [email protected] Dekuju predem.

PS: Katko pokud bys byla tak hoda a sdelila mi nejake informace nebo me pritelkyni o cb, ozvi se prosim te.

Katka (Ne, 28. 2. 2010 - 00:02)

Jsem a vždycky jsem byl pro...Jenže oni to naši partneři nosí dobrovolně. Nebo lépe řečeno dobrovolně předavají moc do rukou žen, které milují. Kdyby se můj přítel rozhodl, že to nebude nosit, tak mi může rozbít hubu, sebrat klíč nebo mě opoustit nebo se dovolávat zákonů, které určitě omezování osobní svobody nefandí. Ale můj kluk mi umožnil kontrolovat jeho orgasmy a já ho za to miluju a plně toho využívám. Většinou se mazlíme a orgasmus mu vlastně téměř nepovoluju, protože ho schovávám na vyjimečné události. Navíc je tak sladký a něžný, když je nadržený.

Jirka (So, 27. 2. 2010 - 11:02)

Moje přítelkyně mi také...Jsem a vždycky jsem byl pro věnování pozornosti v sexu ženě a její uspokojení jako přioritu, potom mě o to víc těší uspokojit se, když už je ona uspokojena, ale tohle řešení pi připadá jako za viktoriánský anglie. Máte názory jak z minulého století. Kdyby mi tohle přítelkyně či manželka udělala, tak bych uvažoval o rozchodu s ní, případně jí dopřál pobyt u docenta Chocholouška... Zkuste si to představit naopak, milé zůčastněné ženy... :-) Jak by se vám to líbilo. Myslím, že pokud nejste sadistky - masochystky, tak počítám že asi ne... No jak myslíte...

ano ano (Út, 23. 2. 2010 - 14:02)

chlapečku davídku s pásem cudnosti.Jen ať ti nefušuje do tvé dcery a najde si jinou,ta tvoje je jen pro tebe viď? tak né abys ji nějakému vometákovy půjčoval............sejra z tvýho ráfku s čerstvým pečivem smí mít jenom tvoje rodina a tuhle ňaminu si opravdu ale opravdu nenech od nikoho brát......ještě tak milkink lešenovou trubkou,ale tohle?!?tak a hezky se nám zamkni davídku a pokud jsi plný nervozity tak řekni falkonovi ať si dá do pusinky tvůj horký úd a........však vy gayové už si poradíte..........

synonym (Po, 22. 2. 2010 - 18:02)

Neboj, nejhorší je první...To ja bych rekl prvni tri tydny... :-)

Falcon (Po, 22. 2. 2010 - 17:02)

No, tak to teda pěkně děkuju....Neboj, nejhorší je první týden, pak už je to klidnější.... :-)

Falcon (Po, 22. 2. 2010 - 17:02)

Mate niekto skusenosti s...Díval jsem se na doplňkový pás CBx000 a neumím si představit k čemu by mohl být dobrý. Snad nějaký pocit.

David D. (Po, 22. 2. 2010 - 12:02)

Ma tady nekdo zkusenost s...Klíčnici pod 15 let si raději ihned rozmysli. Děti do takovýchto věcí netahej. Kdybys na něco podobného nalákal mojí dceru a já to zjistil, asi bych tě vykuchal za živa. Jen doufám, že se nikdo zkušený tady neobjeví. Zůstaň raději u snů a nenič psychiku nějakého dítěte.

zamčený chudák (Po, 22. 2. 2010 - 12:02)

Já tedy nikdy nic neslyšel o...No, tak to teda pěkně děkuju. Má žena si přečetla to s těma kuličkama a rozhodla se to praktikovat i u mě. Vzhledem k tomu, že pás mám týden a už se cítím jako v pekle. Nemohu vůbec spát a myslím pouze na ženu vedle mě. A při mém štěstí jsem minimálně rok bez orgasmu.

CBx000 Security (Ne, 21. 2. 2010 - 14:02)

Mate niekto skusenosti s tymto doplnkom pre cb6000?
http://www.lockedinsteel.com/?Cat=63&CatName=CBx000%20Security%20Belt
Rad by som skusil pasovy typ pasu cudnosti ale taky Neosteel alebo MySteel je pre mna zatial pridrahy. Teraz nosim CB6000s a pokial ide o "bezpecnost" tak je vynikajuca. Penis z klietky vytiahnut nedokazem a o masturbovani mozem len snivat. Takze tento doplnok v podobe CBx000 Security Belt by bola pre mna dobra alternativa.
Mohli by ste sa podelit o vas nazor alebo pripadne skusenosti?

Roman (So, 20. 2. 2010 - 19:02)

Také bych chtěl požádat o emailový kontakt, předem velice děkuji. [email protected]

ML (So, 20. 2. 2010 - 19:02)

Aby z diskuz nebyl nakonec jen seznam emailů.. :-(

Reklama

Přidat komentář