Reklama

Herbalife je svinstvo

Ivan (Čt, 6. 1. 2005 - 17:01)

Tymi, určitě bych dal přednost odborníkům HL. protože i kdyby bylo mléko takové jaké se píše v té knížce, produkty jsou na tolik dobré že si s tím poradí.

Ivan (Čt, 6. 1. 2005 - 17:01)

Jenom maličkost k těm šťávám. Myslíte si, že je opravdu dobré vynechat podstatnou část živin, které tělo potřebuje a krmit ho jenom šťávama? Myslím si, že je určitě lepší dát tělu vyváženou stravu se všema složkama, které jsou zkombinované týmem odborníků do optimálního složení. Ale to je každého věc jak se svým tělem naloží. Pokud ti to ale schvaluje i dietolog nemám o tebe strach. Určitě jsi v dobrých rukách.

katae (Čt, 6. 1. 2005 - 16:01)

to supermama: Pokud se chceš věnovat zájemcům o herbalife a nezdržovat se s ostatníma, tak co děláš na tématu "Herbalife je svinstvo"?Jsi dost vedle i v tomto.

supermama (Čt, 6. 1. 2005 - 16:01)

Pro Tymi a Katae: Zeleninové šťávy jsou velice dobré a zdravé, pokud se je nesnažíš konzumovat místo jídla každý den, nehledě na to, že i jejich příprava je dost náročná. Taky se nesnaž porovnávat dětský organismus s mým, protože to není totéž, to pochopí i absolvent psychologických přednášek. Další věc je, že jsem velice ochotná vysvětlit každému, co si přeje vědět, ukázat svoje záznamy, prezentovat zkušenosti a popřípadě kontaktovat s lidmi, kteří celým procesem úspěšně prošli. Je mi ale líto, že nebudu vám dvěma vyvracet vaše názory, protože to nemám ve zvyku a nemám to ani zapotřebí. Já svůj zájem obrátím jiným směrem - tam, kde mě potřebují a chtějí pomoci. Není to proto, že vám jdu z cesty, ale proto, že ani prodavačka v obchoďáku za vámi neběží až na parkoviště, aby vás přesvědčila o kvalitách určitého výrobku. Prostě se na vás vybodne a věnuje se lidem, kteří si ten výrobek koupit chtějí. Až budete potřebovat poradit, jsem tu pro vás. Do té doby dám přednost zájemcům, kterými VY nejste.

Tymi (Čt, 6. 1. 2005 - 10:01)

Supermamo, ty mi nedoporucujes pouzivat zeleninove stavy na "procisteni" oraganismu a zlepseni zdravotniho stavu ?Myslis si, ze zeleninove stavy jsou pouze z mrkve ?Uz jsi nekdy zvracela z mrkvove stavy ? Pokud ano, jak dlouho a kolikrat denne jsi ji pozivala ? Kolik si myslis, ze je malych deti, batolat, ktere maji rady zeleninove polevky a ktere je odmitaji ?

Tymi (Čt, 6. 1. 2005 - 10:01)

Prosim vsechny zde pritomne distributory , poradce fy HL, aby mi zde dali jednoznacnou odpoved. Pravdu ma tym odborniku fy HL ktery mi doporucuje pouzivat mleko. Nebo pravdu ma Ivan ktery me na svych strankach odrazuje od pozivani mleka jako zdravi skodlive potraviny. Dekuji vsem kteri mi jednoznacne odpovi.

Tymi (Čt, 6. 1. 2005 - 09:01)

Supermamo, podle tebe, jako odbornice na vyzivu proskolene od firmy HL, je jedno, zda budu mit nedostatek esencialnich aminokyselin v pripade, ze budu prijmat pouze bilkoviny obsazene v soji ?A jeste mi prosim rekni, jak mam zmenit davkovani HL kdyz to budu rozpoustet v mlece oproti vode. Kolik gramu v pripade vody a kolik gramu v pripade mleka. Dekuji predem za odpoved na obe dve otazky.

katae (Čt, 6. 1. 2005 - 09:01)

to supermama: je mi 33 let, mám dvě velké děti (větší než já), váhu si hlídat musím, tak jako většina žen kolem mě, nejsem žádné tintítko - 170 cm/72kg. Co se týká zdravotního stavu, měla jsem už taky pár těžkých chvilek (a herbalife jsem taky na sobě zkoušela -to už jsem tu psala, proto vím, že je to opravdu hnus pro organismus). Při potížích osobně zajdu k lékaři a kombinuju to ještě s čínskou medicínou a sama si sbírám i pěstuju byliny (bydlím ve městě v paneláku a taky to jde).Lidi, kteří si nahrazují přirozenou stravu, mají psychický problém určitě. Studovala jsem v Brně psychologii u Doc. Vízdala, ale zaměření na partnerské vztahy, takže problematiku psychických poruch spojených se stravováním znám jen okrajově, ale máte prostě problém, jinak byste tyto chemikálie Vašim tělům nedávali.Herbalife je svinstvo.

Strach (St, 5. 1. 2005 - 19:01)

Ivane díky za radu :))), doufám, že příště dloho nebude, nemůžu se z toho dostat ani teď

supermama (St, 5. 1. 2005 - 19:01)

Re: Tymi. Je jedno, v čem rozmícháš svůj koktejl, protože jde jen o to, aby ti chutnal a "jídlo" bylo sytější a obsah bílkovin v mléce nerozhoduje. Daleko důležitější je složení koktejlu. Samozřejmě jsou bílkoviny důležité, ale každý mléko nepije. Já si rozmíchávám koktejl do vody. Re: katae. Lituju, ale o náhražkách sexu víš asi víc, než my. Nenapadej Helin za to, že krmí svoje dítě něčím, co tobě nic neříká, protože o tom nic nevíš a vědět nechceš. Pravděpodobně ses ještě nikdy nedostala do situace, kdy ti nic nepomohlo a brala bys první poslední, aby ses vyléčila. Taky jsi asi hubená a podle slohu mladá, hloupá holka, co ještě neměla pořádný problém. Takovým jako ty přeju, aby jednou z nouze sáhli po našich produktech - a věř, že už pár lidí se nám za nadávky omluvilo. Mmch - po zeleninových šťávách se zhubne, ale za pár týdnů, až budeš zvracet i při pohledu na mrkev, budeš mít všechno zpět a ještě něco navíc.

Helin (St, 5. 1. 2005 - 16:01)

Proteinový koktejl je doplněk stravy, dávkuje se různě, podle toho, jestli slouží k tomu, aby člověk přibral, zhubnul, vyčistil si organismus, doplnil vitamíny a minerály. 3x denně si to ber jen v případě, pokud nesnášíš jakýkoliv jídlo, já se ráda min. 4x denně najím. I v lékárně se dají koupit doplňky na vyčištění, různý bylinky, máme doma farmaceuta. Nevím, jestli vůbec víte, že koktejl by se měl brat s ještě dalšíma doplňkama, jako je vláknina a další, aby se to ve střevech hnulo a vyčistilo, za léta se tam nastřádá plno usazenin. To vím i z praxe. To, že se lidi otravují z braní prášků a tak si odrovnávají celej organismus, je v pořádku ? Bohužel mám ve své blízkosti někoho, kdo takhle skončil. Moje mamka je ráda, že to bere, když jí to tak pomohlo. Nemá dál cenu sem psat, vyjděte radši do ulic s transparentama a nemelte pořád dokola nesmysly o něčem, o čem nic nevíte a nevyzkoušeli jste na sobě. I když proč zkoušet chemický svinstvo. Tak si poslužte...

katae (St, 5. 1. 2005 - 12:01)

Ježišmarija, dyť je to taková blbost.Proč hledat nějakou náhradu za jídlo, pokud se fakt nechystáte stát kosmonautem a dělat na sobě pokusy? A ještě tím hnusem krmit vlastní děti. Fakt nejste normální.Je možné, že jste psychicky narušení a hledáte v tom opravdu jen náhražku za něco důležitějšího.Přirozenou stravu nahrazujete chemickýma koktejlama, živého "člověčího" partnera nahrazujete asi virtuálním, sex byste si tak mohli nahradit třeba ...(no, nic mě nenapadá, ale Vy na něco určitě přijdete), třeba máte prostě jen potřebu žít v náhražkách a nahradit si celý život.Co se týká uzdravení z různých nemocí pomocí jídla, tak je dobré pít zeleninové šťávy, to dokáže pomoct i při rakovině.Herbalife je svinstvo.

Tymi (St, 5. 1. 2005 - 12:01)

Hm, to zni zajimave. Jestli je to pravda, tak je to jiste velky uspech. Napis nam prosim o tom co nejvice podrobnosti. Kolika zamestnancu se to tyka, jak dlouho to budou brat, zda si muzou vybrat z vice prichuti, jestli to budou mit misto obeda, svaciny, jestli to budou rozmichavat v kravskem mlece, zda je to formou zavodniho stravovani, kdo to bude hradit atd, atd.

Tymi (St, 5. 1. 2005 - 11:01)

Dalsi rozpor. Na jednu stranu pisete, ze HL je je jen potravina ( potravinovy doplnek) a na druhou stranu rikate, ze vylecil vsechny mozne choroby u kterych klasicka lecba nebyla uspesna. Mate nekde prokazano, registrovano HL jako lek na nejaky zdravotni problem ? Nemate. Tak proc to tak propagujete. Jina vec je, ze na zdravotni stav ma jiste nemaly vliv vyziva. Ale zdrave stravovat se mohu i bez HL.

Tymi (St, 5. 1. 2005 - 11:01)

Ivane, me nejde o to, jestli se da HL rozmichat v cemkoliv. Rad bych od tebe vedel, jestli se mam ridit navodem na obale a rozmichat to v kravskem mlece ( v kravskem protoze kdyz nekdo nenapise v sojovem, kozim, ovcim a pod., rozumim tomu tak, ze v kravskem ) nebo zda se mam ridit tvym doporucenim a rozmichat to v sojovem mlece. ( nebo co mi doporucujes ? ). Verim, ze vis, ze HL obsahuje bilkoviny ze soji a soja neobsahuje vsechny esencialni bilkoviny takze kdyz mi radis abych to rozmichal v sojovem mlece, tak nedostanu vsechny ziviny co bych dostat mel. Predstav si treba, ze budu brat HL misto snidane, obeda a vecere.

Ivan (St, 5. 1. 2005 - 07:01)

Tymi v návodu není napsáno kravské mléko. Je tam jenom v mléce. A kromě toho se to dá umíchat v čemkoliv jiném. Záleží na každém klientovi aby si našel chuť, která mu nejvíc pasuje. Jinak vidím,že se tady řeší názory doktorů. Uvědom te si, že HL nejsou léky, ale jídlo. Proč by Helin měla konzultovat s doktorem, jestli to někdo doma může jíst nebo ne? Vy když si koupíte s partnerem na večer flašku vína, když si chcete uvařit bylinkový čaj nebo udělat třeba řízek na oběd(jsou to jenom příklady), kozulrujete to s doktorem jestli to opravdu můžete? A ještě jedna maličkost. Když je to tak škodlivé Proč vyhrály produkty konkurs v NASA na výživu zaměstnanců.

Ivan (St, 5. 1. 2005 - 06:01)

Strachu teď už je pozdě, ale příště - na nastupující chřipku - 4 tablety Guarany rozdrtit do čaje a zalehnout. Nejlépe večer. Funguje to perfektně. Guaranu nemáme jenom my ale dá se koupit i v lékárně. Cenově to vychází na stejno.

Strach (Út, 4. 1. 2005 - 21:01)

Helin, za nic se neomlouvej, já mám šílenou, pořád neustupující chřipku a tak jsem nervozní jako pes. navíc tahle virtuální komunikace je jen předpokladem nedorozumění...čau, čau

Helin (Út, 4. 1. 2005 - 21:01)

Reagovala jsem na někoho jinýho, proto jsem se omlouvala, spletla jsem přezdívku. Nedávám mu to místo stravy, aby zhubnul nebo přibral, nevím, jak jsi na to přišla. Kdyby všechny děti byli tak inteligentní a pevně stavěný jako on ! Ahoj

Strach (Út, 4. 1. 2005 - 21:01)

Helin ještě si dovolím kožichy mám ve skříni dva, loni jsem vyhodila jednoho norka, kterého prožraly moli, protože žádný z nich stejně nenosím. mohu znát souvislost s tématem, případně podávání náhražek stravy a léčení rodiny tímto způsobem? co má proboha společného zdraví, štíhlost a kožichy ? nechceš do toho zabudovat ještě ochranu zvířat, život prostř ...a do čeho se oblíkáš

Reklama

Přidat komentář