Reklama

Herbalife je svinstvo

Helin (Út, 4. 1. 2005 - 11:01)

Dobrý Katae, beru to chvilku, jak dlouho jsi to brala Ty ? Jak si mám teda vysvětlit ty pozitivní účinky, že jsou jen dočasný ? Játra mně málem zničila doktorka, která nepoznala, že mám mononukleozu. Rodina bere Herbalife taky a věř, že na nich nevydělávám a ublížit jim taky fakt nechci. Přečti si, co jsem napsala o své mamce, takový věci se řeší jenom operací. Asi by nám to nejlíp vysvětlil ten, co to v té Americe vyvíjí. Neber to jako útok na sebe.

katae (Út, 4. 1. 2005 - 10:01)

Helin, tak si to svinstvo ber, když Ti to dělá tak dobře, ale nepředkládej to ostatním. Že si zasviníš svůj organismus je Tvoje věc, ale ty bláboly o tom, že to není škodlivé, mohou zničit játra někomu zdravému, kdo by na to nezkušeně naletěl.

Helin (Út, 4. 1. 2005 - 10:01)

Katae, co to vykládáš ? Jaký chemický svinstvo ? Vůbec nevíš, o co jde ? Nikdo Ti neříká, abys nepila mlíko vůbec, já si ho taky občas dám. Až Ty budeš na něco zvyklá a nedáš na to dopustit, protože Ti to třeba pomáhá na nějaký problémy, a někdo se bude chovat jako Ty tady, co mu na to řekneš ? Pošleš ho někam, to bych tak čekala. Co z toho asi máme, když tady akorát vyvracíme názory podobný Tvým. Po 2 měsících na Herbalife opravdu nejsem odborník a píšu sem jen z toho důvodu, že jsem se (i přes několikaletou nedůvěru) přesvědčila o tom, co jsem už psala. Zkusila´s to, že takhle mluvíš ? Ještě nedávno jsem to brala stejně, ale nikdy by mě nenapadlo chovat se na netu takhle (ani na tom netu). Brala jsem jednu antikoncepci a o té bych taky mohla napsat, jaký je to svinstvo, měla jsem takový problémy... Někdo je s tím spokojenej, tak mu nebudu psát, bože neber to, je to chemický svinstvo a to bych měla určitě pravdu, tam chemie ale být musí. Tady je za chemii co ? Doktorka je od toho, aby se lidi něco novýho dozvěděli a ne si nadávali, ale k tomu to musí vždycky sklouznout. Ahoj

katae (Út, 4. 1. 2005 - 08:01)

Takže i toto téma ovládla dealerská mafie Herbalifu, no, jo.Lidi, trocha mléka Vám rozhodně ublíží míň než se ládovat předraženým chemickm svinstvem - herbalifem. To Vám fakt nepřijde divné od rána do večera cpát do těla jen jeden druh chemicky vyrobeného prášku smíchaného s mlékem nebo čím?To jste opravdu tak zoufalí, že investujete do těchto lidí, kteří tady předvádí klasické dealerské rozumy, jen aby na Vás vydělali peníze?Pokud chcete zhubnout, zkuste si prostě z Vaší běžné stravy trochu ubrat na množství a jíst přesně po třech hodinách a nechroupat nic mezi tím. (mimochodem, u herbalifu se musíte omezovat daleko víc)Bude Vám trvat asi tři dny než si na to organismus zvykne a budete v pohodě, bez hladu a za peníze, které byste jinak nastrkali do kapes těmto lidem, si můžete nakoupit třeba nové oblečení.Navíc si nebudete ničit zdraví.

Ivan (Út, 4. 1. 2005 - 07:01)

Tymi, Informace jsou možná rozporuplné, ale je to dané tím, že HL je na trhu už 20 let a kniha "Pravda o mléce", ze které jsme čerpali tyto informace vyšla teprve nedávno. Článek jsme umístili na stránky jako informaci o výsledcích nejnovějších výzkumů. Tento článeček asi těžko přesvědčí někoho, kdo pije mléko od mala a má ho rád, aby si našel na pití něco jiného. Já klientům doporučuju na míchání F1, pokud to chtějí do mléka, raději sojové, ale je to jenom na nich pro co se rozhodnou.

strach (Po, 3. 1. 2005 - 21:01)

použila jsem špatný výraz "je zakázáno", mělo být je nezdravé, škodlivé, nedoporučuje se...

strach (Po, 3. 1. 2005 - 21:01)

supermama, možná bys nám mohla vysvětlit, co je myšleno pod pojmem "buněčná výživa" ?jinak souhlasím s ironickým údivem, že v každé době , období několika roků je něco zakázáno. a ještě každá skupina odborníků zakazuje něco jiného. a všichni tak důkladně argumentují s odkazem na další odborníky , průzkumy atd...:)))

Jan (Po, 3. 1. 2005 - 18:01)

Tak ono zase letos není zdravý mlíko ? A kdo to rozhodl ? Ha, ha

Helin (Po, 3. 1. 2005 - 18:01)

Taky jsem se už několikrát dočetla, že mlíko se moc pít nemá, nezávisle na Ivanových stránkách. Koktejl s mlíkem je výbornej, ve vodě je to o ničem, takže jsem to vyřešila tak, že to dávám do ovesnýho nebo sojovýho mlíka. Pravýmu mlíku se to nevyrovná (podle mýho), ale je to taky něco jinýho a je to zdravý.

supermama (Po, 3. 1. 2005 - 15:01)

Mléko je plnohodnotná strava pro kojence, ne pro dospělé lidi. Koktejl se přesto rozmíchává v mléce, aby měl sytější chuť, aby se zvýšilo množství přijatých bílkovin a aby se ho spousta lidí, kteří mají mléko rádi, nemuseli vzdát.

supermama (Po, 3. 1. 2005 - 15:01)

Knedlo-vepřo-zelo a buněčná výživa mohou býti srovnatelné, co se živin týká ( když opomineme vše, co bychom si měli odpustit - spousta tuku v mase, spousta mouky v knedlících apod)Je mezi nimi ale rozdíl velice důležitý pro skupinu lidí, kteří by měli hubnout, a to rozdíl v počtu kalorií. Na jedné straně téměř minimální počet a na druhé straně množství, které více než pokryje potřebu jednoho dne. Myslím, že to chápe naprosto každý. Účelem tohoto hubnutí je příjem dostatečného množství živin při minimu kalorií, aby si tělo nemyslelo, že musí začít hospodařit a nezačalo ukládat tuky. Doufám, že mé vysvětlení stačí.

lenka (Po, 3. 1. 2005 - 14:01)

knedlo vepřo zelo je prostě neodolatelné:-)mňamka jak má bejt..., více než příspěvky a kritika herbalife mně však zaujaly příspěvky na téma schindeleho minerály, nezkoušela jsem sice ani jedno, ale dala bych raději přednost přírodě, byť je to jen mletá hornina...

Tymi (Po, 3. 1. 2005 - 14:01)

Na Vami doporucovanych strankach budzdravy.cz je "hanlivy" clanek o mlece. Pritom fy. HL predepisuje Formula 1 rozmichat v mlece. Nejsou to trochu rozporuplne informace ? Kde je ta Vase odbornost a serioznost na kterou se mame spolehnout ?

Tymi (Po, 3. 1. 2005 - 14:01)

Povazujete treba knedlo-vepro-zelo za bunecnou vyzivu ? Pokud ne, napiste, prosim, proc ji za to nepovazujete. Pokud ano, proc tento pojem pouzivate pro HL.

strach (So, 1. 1. 2005 - 22:01)

supermama,i já zdravím. ono u mě je to tak, že nemám na tuto problematiku (a na spoustu jiných:)) zdaleka jednoznačný a trucovitý názor, za který bych se bila za každou cenu.už jsem tady uvedla, život mě naučil nechávat si rezervy

supermama (So, 1. 1. 2005 - 18:01)

Re: Milan. Po delší době jsi mezi nás zase zavítal a my s úžasem zjistili, že jsi pořád ještě nenašel nikoho, kdo by ti dal tak VYČERPÁVAJÍCÍ informace, aby ses konečně mohl stát dealerem! Vidím, že nikdo tě nikdy neuspokojí. Asi bude opravdu lepší, když se na všechno zeptáš nějakého jiného dealera, protože tady není dost místa na to, aby jsme ti vysvětlovali to, co chceš vědět. Myslím si, že jsi člověk, který má neustále pocit, že jsou všechny informace před ním ukrývány. Už moc lidí se tě ptalo, co vlastně chceš a ty ani nevíš, na co se máš ptát a co se chceš dovědět. O co lepší je oponentka jménem Strach, která komunikuje na úrovni, aniž se na jejím přesvědčení cokoli změnilo. Tímto ji zdravím.

Helin (So, 1. 1. 2005 - 16:01)

To Hádající se s Helin ;o): a co Ti na tom připadá jako reklama takovýho typu ? Já jen píšu zkušenosti, který jsem získala po dobu jen asi 2 měsíců. Píšu do více diskuzí, je tady plno zajímavých témat a lidí. Pokud se Ti nelíbí, jak se vyjadřuju, nemůžu za to. Mně zas připadá zvláštní napadat někoho za to, jak se vyjadřuje. Až bude někdo vykládat, že mu pomohl Kosmodisk, budu mu to přát, nic víc, i když nějak nechápu, jak to může působit. Asi jako Ty nechápeš mě. O IQ tady nebudu diskutovat, to byla sranda, myslím, že proto jsou tam ti smajlíci.

strach (So, 1. 1. 2005 - 13:01)

supermama, jsem "ona". co se týká tvého nicku, tak pokud zvládáš tři děti a ještě profesi s takovým nasazením, jak tady čtu, tak je nick supermama namístě :)

milan (So, 1. 1. 2005 - 10:01)

Po dlhsej dobe som sa pozrel na toto forum a bohuzial sa nic nezmenilo. Dileri dokazu prezentovat len svoju vieru ziskanu na "brainwashingoch" a stracaju kriticke myslenie. Na otazky mimo nauceneho myslenia odpovedaju agresivitou. Rad by som sa dozvedel viac, popripade sa stal i dilerom, ale budem sa zial musiet obratit inde. Je mi to luto.

hádající se s H (Čt, 30. 12. 2004 - 17:12)

Helin, nekoupila jsi si náhodou kosmodisk?

Reklama

Přidat komentář