Reklama

Pharmatex

Šárka (Út, 22. 8. 2006 - 21:08)

No nevím, píšou, že vadí i lubrikant a v tom taky žádný mýdlo není!!! No já to radši s Lactacydem riskovat nebudu..

Návštěvník (Út, 22. 8. 2006 - 13:08)

Já myslím, že vadí vysloveně ta mýdlová složka, která v lactacydu 100% není... Každopádně nám to s lactacydem funguje :o)))

Šárka (Pá, 11. 8. 2006 - 20:08)

Tak nám to odměřování nevadí, vždycky se u toho musíme řechtat 8)
Ale myslím si, že se nesmí používat ani ten Lactacyd!!
jinak nám vyhovují obě 2 verze, krém i globulky.. a i docela dobře voní..

Návštěvník (Pá, 11. 8. 2006 - 13:08)

Já už ho s přítelem používám skoro rok (jen samotný, bez přerušované soulože, bez kondomu, bez počítání plodných dnů,...) a je skvělý. Orální sex taky miluju, ale vždycky to "zvládnem " před tím :o) Pak si dám čípek, ani vždycky nečekáme 5 minut, někdy jen tak 2-3. Skvěle zvlhčuje a pomáhá proti kvasinkám, protože je mírně desinfekční :o) Umýt se můžeš, jen ne mýdlem. Já se myju lactacydem femina (100% bez obsahu mýdlové složky) a vše vpohodě. Vřele doporučuju. Vyzkoušela jsem i krém. Ten příjemněji voní, než ty čípky, ale vadí mi to jeho odměřování v noci... čípek je rychlovka :o).

Theres (Út, 8. 8. 2006 - 12:08)

Musím přiznat, že je pharmatex skutečně účinnný ... používala jsem ho skoro přes půl roku a i když se na předpisu u globulí píše že se musí počkat 5 min než se rozpustí tak mě ochránily i když to bylo o tři minuty dříve a partner se do těch 5 min ani nevešel ... to dávám jako plus, ale musím říct, že pokud bych je měla začít znovu používát budu se dlouho rozhodovat ... příjde mi, že fungují na principu lubrikačního gelu protože když se rozpustí musím přiznat, že mi to nebylo vůbec příjemné a pokud již tuto ochranu zavedete, tak se nedá v žádném případě přemýšlet o orálním sexu ... a co mi na ní nejvíce vadilo, tak to že jsem se po styku nemohla jít umít 2 hodiny! Používala jsem ho když jsem neměla vážný vztah a nyní mám HA a jsem za ni vážně raději!!! ... ale účel tato věcička splní na 99% (100%není nic) ...

Návštěvník (Pá, 4. 8. 2006 - 11:08)

Prodám Pharmatex krém za 200,- Kč. Lokalita: Praha, leku"volny.cz

Dana (Pá, 4. 8. 2006 - 10:08)

Díky za odpověď. Jsem zvědavá, jak to bude probíhat u mě.

Šárka (Pá, 4. 8. 2006 - 00:08)

Na injekci nepůjdu, nebo ještě ne teď. Počkám tak do 3 měsíců a pokud dosud MS nepřijde tak půjdu k doktorce.
Jinak se cítím naprosto OK, nic mě nebolí, nejsem nafouklá...

Dana (Čt, 3. 8. 2006 - 11:08)

Šárka: půjdeš na nějakou vyvolávací injekci nebo tak něco nebo ještě počkáš? A jak dlouho? A co nějaký jiný nepříznivý příznaky? Bolesti břicha nebo tak něco? Dej vědět, jak to dopadlo (to platí pro všechny,co to budou číst, napište mi prosím svoje zkušenosti). Fakt mám z toho strach. Ťed vůbec lituju, že jsem ty hormony začala brát, ale tenkrát před 5 lety jsem studovala a dítě nepřipadalo v úvahu...

Šárka (St, 2. 8. 2006 - 20:08)

Taky jsem přecházela z Pramina, MS už 4 týdny zpoždění a pořád nikde. PH zatím pohoda 8)

Dana (St, 2. 8. 2006 - 13:08)

Uf, tak jsem konečně dočetla x-letou diskusi o PHA. Vzhledem k tomu, že tento týden končím po 5 letech s užívám HAK (Pramino), vážně uvažuju, že to zkusíme s Pharmatexem. Případné těhotenství byl nebyl zas až takový průšvih, kdyby to náhodou nevyšlo (ales přece jen bych ještě počkala), ale asi to zkusíme. Jak jsem tady četla, tak k PHA většinou holky přecházejí od HAK. Abych pravdu řekla, s některýma potížema při užívání HAK se musím taky ztotožnit. Dříve mi to tak nepřišlo, až tak nějak postupem času, ale každopádně mám minimální chuť na sex, resp. jsem apatická, mám velké problémy vůbec zvlhnout, dělají se mi křečové žíly (to může být i sedavým zaměstnáním v posledním roce). Po přečtení všech příspěvků mám největší strach z toho, že nebudu moct dostat menstruaci, snad to dobře dopadne.

Šárka (Čt, 27. 7. 2006 - 20:07)

Musí se zavést speciálním aplikátorem, tan je tenký asi jako tampon a vypadá jako inijekce 8)

Lenka (Čt, 27. 7. 2006 - 11:07)

Chtěla jsem se zeptat, uvažuji o Pharmatexu-krému. V příbalovém letáku je uvedeno, že je nutné krém aplikovat co nejhlouběji do pochvy. Poradíte mi, jak to učinit, když jsem ještě panna? Díky.

Zuzka (Čt, 27. 7. 2006 - 06:07)

To Daniela: Díky moc za rady...naštěstí se menstruace sama od sebe včera dostavila, ale přesto díky, třeba se to bude hodit jindy :-)
To Šárka: Souhlasím s Kočkou, vzhledem k tomu, co jsem se o Pharm. dočetla, si myslím, že je spolehlivý i samotný. Já jsem ale hrozný srab a radši to jistíme ještě kondomem. Těhotenství bych asi nerozdejchala tedka :-) To až tak po pětadvacítce nejdřív.

Klaudie (St, 26. 7. 2006 - 16:07)

Beruš, ten krém je na 10 použití.

Beruš (St, 26. 7. 2006 - 12:07)

Ahojte, muzu se zeptat, nakolikrat staci ten krem, kolikrat muzu naplnit ten aplikator? Dekuju moc

Kočka (St, 26. 7. 2006 - 09:07)

to Šárka: ne všichni používají kombinaci Pharm.+kondom, já mezi ně sice tedy patřím, samotný ho používáme těsně před menstr., když by už měli být neplodné dny. Spíš jde o to, jak moc tomu věříš a hlavně, co by příp. otěhotnění pro tebe znamenalo. Myslím si, že pokud by příp. těhotenství nebyl takový průšvih, tak ho klidně používat samotný. Pokud je těhotenství naprosto nepřijatelné, tak bych to kombinovala - buď s kondomem, nebo aspoň s přerušovanou souloží.

Šárka (Út, 25. 7. 2006 - 20:07)

Já mám teď taky vysazenou HA a taky 3 týdny zpoždění 8)) Test jsem si dělala a těhotná nejsem, takže ok. My Pharmatex používáme jen s přerušovanou souloží.. Myslíte že je to moc rizikový?? Když tady čtu, že všechny to používáte v kombinaci s kondomem, tak se nad tím budu muset zamyslet 8((

daniela (Út, 25. 7. 2006 - 13:07)

jinak jsem četla v jedný zajímavý knížce, že pomáhá i masáž prsou a vaječníků..může se dělat i přes tričko, prostě si zahřejete ruce, dáte na bradavky a kroužíte směrem ven 36krát a pak opačně 36krát (zvolte přiměřený tlak podle vašeho citu), pak necháte ruce na prsou a ještě vnímáte teplo, jak jde do celého těla a pak párkrát zmáčkněte řitní i poševní svěrač (celou tu oblast)
..je to i prevence proti rakovině prsou..
a msáž vaječníků je stejná, ejn ruce dátetak, že palce se dotýkají na pupíkua dlnaěmi, které směřují dolů tvoří takový trojúhelník..středy dlaní pak máte automaticky na místě, kde jsou vaječníky

daniela (Út, 25. 7. 2006 - 13:07)

zuzko, na to je dobrý si koupit jeřáb ptačí (kapky - v každý lékarně to mají kolem 70 Kč nebo tak), protože obsahuje přírodní estrogeny. jiank je dobrá i malinová směs od Břéti Nového www.dedekkorenar.cz (je tam kontryhel, přeslička, malina, bříza, kopřiva, jahoda, měsíček). To pomohlo mí mamce upravit si menstruaci (fakt na den!) a jedný známý to pomohlo otěhotnět. Popřípadě jestli tě zaujme čínská medicína tak si přečti o tomto problému na www.patentnimedicina.cz - najdeš tu někde články o HA a následcích..
ještě beru HA, ale chci taky vysadit, takže toto je můj návod..
taky jsem jako mladá byla několikrát na injekci a už bych nechtěla..jak jsem se všude možně odčetla, je lepší si pro jistotu udělat těht.test a když je v pohodě, tak prostě jen vytrvat v bylinné léčbě..samozřejmě to může trvat třeba měsíc nebo rok, jenže přijde mi to lepší než chodit zase na umělý hormony..

jo a pak walmark má vitamíny femina nebo tak, to jsem brala občas i k HA (asi 130)..nebo taky sarapis je dobrý (sice se to označuje na potíže v přechodu, ale podle mě to je dobrý i po vysazení HA)

Reklama

Přidat komentář