Reklama

Pharmatex

Petra (Po, 16. 10. 2006 - 19:10)

Ahoj holky,taky jsem shanela Pharmatex-gel,ale byl na objednávku,coz mě celkem překvapilo,že to není v lékarnách automaticky. Vůbec se divím,že taková antkoncepce,která je nehormonální a ma druhý nejvyšší Pearlův index, nemá reklamu a není běžně k dostání, tím myslím,že se musí objednávat,...Vy,co jste si Pharmatex uz sehnaly, za kolik?
Ja dnes za 270KC. Cena neni spatna,ale na to,že jsem někde četla,že ho nějaká sehnala za 135Kc,byla jsem docela překvapena...

Šárka (Po, 16. 10. 2006 - 18:10)

Tento stejnej výpadek byl i včervnu, do 2 týdnů bylo všechno dodáno a Pharmatex všude měli.

Radka (Po, 16. 10. 2006 - 12:10)

Zuzka: taky sháníme už delší dobu globule a nic. Zahlídla jsem je za tu dobu asi dvakrát na www.lekarna.cz, ale byly zase hned pryč, když jsem je hledala později :( V lékárně řekli, že je mají objednané už několik týdnů, ale stále nic nepřišlo a ani nevědí kdy přijde...
Chtěla jsem zrovna tento měsíc vysadit HA a začít s pharmatexem, tak budu asi muset vyzkoušet krém, i když jsem chtěla radši globule...

Zuzka (Po, 16. 10. 2006 - 07:10)

Ahoj holky, já už třetí týden nemůžu sehnat Pharmatex globule. Nemáte někdo stejný problém? Ani na www.lekarna.cz nemaji globule. Já bych jen ráda věděla, kdy zase začnou dodávat, protože v lékárně nic nevědí :-( Díky předem za reakce.

Šárka (St, 11. 10. 2006 - 16:10)

my používáme Pharmatex s přeruš. souloží už půl roku a zatím paráda. Krém nám líp voní ale globulky jsou taky ok..

Jana (St, 11. 10. 2006 - 10:10)

Ahoj!Díky za názor.Víš, manžela už to nebaví s kondomem,tak schánim něco jiného.Jedno dítě už máme a po druhým zrovna netoužíme.Tak nevim nevim!

Zuzka (St, 11. 10. 2006 - 08:10)

Ahoj Jani, já používám Pharm. globulky 4 měsíce (není to závratná doba) a zatím bez nehody a jsem spokojená. K tomu pro jistotu používáme kondom. Já osobně si myslím, že je Pharmatex při dodržení všech zásad dost spolehlivý a v kombinaci s jinou metodou mu věřím téměř stoprocentně. Pokud byste nechtěli kondom, tak bych to kombinovala aspoň s přerušovanou souloží anebo alespoň s výpočtem plodných dní (v nich sex. abstinovat nebo použít nějakou další antik. metodu).
Takže shrnuto a podtrženo, já bych ti pharmatex doporučila, protože s ním mám dobré zkušenosti (zezačátku ty globulky mírně pálí, ale nic hrozného). Krém je prý příjemnější (vůně i snášenlivost), ale víc vytéká. Volba je na tobě :-)
Měj se a zase se někdy ozvi :-)

Jana (Út, 10. 10. 2006 - 14:10)

Ahoj!Tak máte to už někdo vyzkoušený nebo ne?/Ten Pharmatex/Je k tomu potřeba kondom?Ptala jem se už na www.antikoncepce.com.,ale ten doktor nebyl schopnej odpovědět!Chtěla bych to vyzkoušet,ale je to rozporuplný-někde to vychvalujou,někde zchazujou,atd.Poraďte PROSÍM!!!!!!!!!!!!!!

Petra (Po, 9. 10. 2006 - 17:10)

Ahoj,chci se zeptat, jak se dá ovlivnit to,jestli do aplikátoru Pharmatexu pujde vzduch- na cem to zavisi-proste jde mi o to,ze jsem docela manualne nesikovna a chci vedet,jak ty bubliny pak odstranim. Pardon,jestli se vam zda otazka zbytecna,ale radsi se ptam, tubu Pharmatexu jsem jeste nevidela:) . Davám prednost gelu kvuli lubrikaci,ale kdyby ty bubliny mely byt problem,vezmu tablety..

Šárka (Ne, 8. 10. 2006 - 23:10)

ON- promiň měla jsem na mysli "hormonální antikoncepce"

On (Ne, 8. 10. 2006 - 21:10)

Pharmatex, že není antikoncepce?? To je mi novinka.. Tím pádem ani kondom není antikoncepce???

Spermicid má za úkol hubit spermie chemicky, kondom brání mechanicky aby se spermie nedostali do dělohy

Už ty prášky neber... ze všech hormonů blbneš..

skoro mi to připomíní " je jen jeden Bůh a v něj věřit budeš..."

jarka (Pá, 6. 10. 2006 - 20:10)

zapoměla jsem se podepsat - aby někdo můj příspěvek nepřiřknul omylem někomu jinému.

Návštěvník (Pá, 6. 10. 2006 - 20:10)

ale ve srovnani s jinymi spermicidy má mnohem větší spolehlivost - a taky to tak propagují jako skoro stejně účinnou variantu hormonální antikoncepce a že už není absolutně nutná jiná bariérová ochrana. tak pak se na to spolehněte, příbalový leták hovoří dost vychvaujícím způsobem a lékaři mnohdy také. já se vracím zpět k HA.

Šárka (Pá, 6. 10. 2006 - 20:10)

MONIKO- Pharmatex taky není antikoncepce!! Je to spermicid a všichni co ho užívají ví, že je u něj riziko větší než u HA

Zuzka (Pá, 6. 10. 2006 - 07:10)

Zdravím všechny :-) Nevíte někdo něco o tom, že by zase měl výrobce nějaký výpadek? Já nemůžu Pharmatex sehnat v žádné lékárně a všude mi tvrdí, že ho mají už 14 dní objednaný a pořád nic a že neví, kdy přijde. Ach jo, doufám, že do týdne se v nějaký lékárně objeví.

Monika (Čt, 5. 10. 2006 - 23:10)

Zdravím všechny účastníky. Je to už dlouho, co jsem tu byla naposledy. tehdy jsem pharmatex obhajovala. doktorka mi opravdu rekla, ze je to naprosto spolehlive a nemusim se niceho bat. Byla si naprosto jistá. Ted mám rocní dceru. Nejsem si vedoma zadneho pochybeni, zadne mydlo, nic. A ted mi jinej gynekolog rekl, ze pharmatex nikdo soudnej nepovazuje za antikoncepci. Hmmm. Ted uz sice vim, ze mit dite je bajecny, i kdyz jsem to nechtela. Ale pharmatexu uz nikdy neuverim.

Návštěvník (Po, 25. 9. 2006 - 09:09)

Prodám Pharmatex krém za 200,- Kč. Lokalita: Praha, leku2006"volny.cz

Zuzka (So, 23. 9. 2006 - 13:09)

Ahojky Luci, jsem 3 měsíce po vysazení. Měsíc a půl jsem byla ještě v pohodě (mens. jsem dostala cca jen o 3 dny později a slabší než při HA), ale pak začaly ty problémy. Asi 3 týdny jsem měla hustý tmavě hnědý výtok (z něhož jsem byla dost vedle), pak začalo asi 10tidenní krvavé špinění (o menstruaci bych nemluvila, protože to bylo hodně slabounké). Tedka jako když utne a je po špinění i po výtoku už týden, tak jsem zvědavá, jestli dostanu normální mens. někdy. Jinak výtoků už se nebojím, četla jsem, že je to známka toho, že se tělo čistí, tak jsem tomu nechala volný průběh. Gynex se dá sehnat třeba na http://internetovy-obchod.msbox.cz/gynex/f-3-s-41-dp-36693/ ale samozřejmě je spousta int. obchodů. U nás v lékarně ho nemají, ale ve větších městech by ho mohli mít i v lékárně. Já ho zatím nekoupila, počkám ještě tak měsíc, dva, jak se to bude vyvíjet při jeřábu ptačím a čajích. Čaje piju ženské (nejlepší složení:
Kontryhel, přeslička, malina, bříza, kopřiva, jahoda, měsíček). Snažím se vždy koupit takové, ve kterých bude alespoň kontryhel, přeslička a měsíček. Nyní se chystám oživit pitný režim ještě čistícími čaji na detoxikaci organismu, tak uvidíme.
Jinak jsem přečtla celou diskuzi zde k pharmatexu a i na téma "vysazení horm. antik." a můžu říct, že jsem se přestala díky tomu stresovat. Těch příspěvků o problémech s obnovením menst. cyklu po vysazení je tam tolik (a o mnoho horších, než co se děje mně), že jsem si řekla, že je to asi normální a už neplaším. Musíš dát tělu hlavně čas. Další hormony by totiž nic neřešili. Přeji ti pevné nervy a nestresuj se s tím. Napiš zase někdy, jak jsi na tom :-)

Luca (Pá, 22. 9. 2006 - 10:09)

Ahoj Zuzi, já mám vysazenou HK první měsíc a 2týdny zpoždění. Vůbec to nevypadá že by se mělo něco dít. Dělala jsem si test a byl negativní, tak taky nevím co stím. Jaké čaje piješ? A co ten Gynex? navíš kde se dá sehnat?

Zuzka (Út, 12. 9. 2006 - 13:09)

Ahoj Lenčo, díky za radu. Koukala jsem na ten Gynex a je celkem drahý, ale v různých diskuzích je celkem chválený :-) No dopotřebuji léčiva, která mám a jestli se nic nezmění, tak ho asi zkusím. Ještě jednou díky, jsem vděčná za jakoukoli radu.

Reklama

Přidat komentář