Reklama

Pharmatex

Petulka (Pá, 6. 4. 2007 - 09:04)

Tak jsem včera byla v několika lékárnách v Praze a vždy mi řekli, že Pharmatex krém nemaji, ani ho nemohou objednat, protože ho jejich dodavatelé nemaji :o( Divala jsem se na lekarna.cz a tam ho take nemaji :o(

Petulka (Pá, 6. 4. 2007 - 09:04)

Tak jsem včera byla v několika lékárnách v Praze a vždy mi řekli, že Pharmatex krém nemaji, ani ho nemohou objednat, protože ho jejich dodavatelé nemaji :o( Divala jsem se na lekarna.cz a tam ho take nemaji :o(

jo (Pá, 6. 4. 2007 - 08:04)

chci se podělit o zatím malou radost díky užívání Pharmatexu.Rozhodla jsem se tomu věřit, protože jinak bych si nic neužila.A první měsíc a vše v pohodě:-) Byla jsem trochu napnutá, zda to vyjde...Jsem po dočasném vyjmutí tělístka(důvod životnost, jinak s ním problémy žádné) a na kondom mám alergii, navíc mne jeho smrad při milování hrozně ruší. Globule mají též specifický pach, ale ten mne neruší a příteli to také nevadí.Zavádění je v poho, nevypadává, jak tu některé píší, musí se strčit až za děložní čípek nahoru.Stačí trochu jakoby zatlačit a on se trochu vysune.A užíváme si na 100%. Pokud tu nějaká otěhotněla s tímto způsobem kontracepce ať nám to napíše.

Šárka (Po, 2. 4. 2007 - 20:04)

Je přesně na 10 použití podle příbaláku!

Martina (Ne, 1. 4. 2007 - 21:04)

Pharmatex krém mi vystačí na 9-11 použití.

Renča (Ne, 1. 4. 2007 - 16:04)

Ahojky.. Ráda bych se zeptala, na kolik je Pharmatex krém cca použití?? Abych mohla porovnat...Jestli globule,či krém.. Díky moc za případné info!

Evka (Pá, 23. 3. 2007 - 19:03)

Ahojky,přibližně před týdnem jsem sem psala,že mě použití Pharmatexu strašně štípalo a pálilo(až jsem nemohla sedět,chodit,nic...)S partnerem jsme se rozhodli zkusit to ještě jednou,protože dvě balení jsou dvě balení..a nepálilo to!!!Teda trošinku jo,když se do mě udělal,ale jen nepatrně.Byla jsem ráda,protože jsem se na tuhle nehormonální antikoncepci spoléhala nejvíc.Nevím,možná to bylo způsobené,že jak to štípalo,ten den mi skončila menstruace a já nebyla dostatečně vlhká.Ted jo.Tak jsem se s váma chtěla podělit o radost.

Simi (St, 21. 3. 2007 - 01:03)

KOlik ,prosím,stojí cca. Pharmatex,vím,že se můžu zeptat v nejbližší lékárně,ale můžete k tomu přidat nějaký ten postřeh a fígl při jeho používání,jaro je tu a už mě nebaví stát stranou....tak ho hodlám zkusit.Díky.

Emmča (Út, 20. 3. 2007 - 19:03)

Ahoj, Pharmatex používám už docela dlouho, asi třetím rokem a jsem spokojená. Je to rozhodně příjemnější způsob ochrany, než třeba prezervativ.

Návštěvník (Po, 19. 3. 2007 - 15:03)

Ahoj holky, moc vás zdravím. Zbylo mi 9ks globulí pharmatexu, měly by se spotřebovat do konce dubna. Nehodí se vám některé? Cenu si určete sami:-)) Můžete mě kontaktovat na mailík: Beruskasmisek"seznam.cz Lucka

dany (Po, 19. 3. 2007 - 08:03)

jinak souhlasím, že musí být samozřejmě dobrá předehra..já si tam pharmatex dávám těsně před stykem..anebo tak pět minut před..rozhodně už do vlhka..
další věc je, že globule mě štípaly vždycky, zatímco krém jen občas a to po jakulaci..takže bych taky zkusila krém..a hlavně teda aby partner ejakuloval někam jinam..třeba na zadek..
jsem četla, že i normálně to sperma prostě pro pochvu dobrý není..že narušuje ph prostředí..takže pokud partneři nechtějí mít děti, tak to sperma tam moc nepatří..

dany (Po, 19. 3. 2007 - 08:03)

co se týče štípání, tak když partner ejakuluje, tak mě to taky štípe a pálí..tkaže prostě se musí snažit ejakulovat ven..ale když je to fakt neúnosný, tak se taky jdu umýt...samozřejmě jen vodou a jen zevní část jak píšou v návodu, na tom podle mě nic není, když to tam sami uvádějí..nebo si to alespoň trošku setřu, protože to stjeně teče ven a já to mám pak na stehneh, zadku, všude:-))..

Petka (Ne, 18. 3. 2007 - 18:03)

Díky moc za odpověď

kočka (Pá, 16. 3. 2007 - 16:03)

pro Petku: Expirace AVR 2007 znamená do konce dubna 2007.

Jana (Čt, 15. 3. 2007 - 22:03)

Já mám s Pharmatexem dobré zkušenosti. Štípalo mě to jenom když nebyla dobrá předehra. Sice to zvlhčuje, ale asi jak je to uvnitř podrážděné, tak to v kontaktu s tou spermicidní látkou štípe. Když byl sex bezvadný, s dostatečnou předehrou, bylo to v pohodě. Tohle ale bylo s balením, co mělo použitelnost do 04/2007. Teď jsem si koupila nové balení, s použitelností do 12/2009, ale ještě jsem ho nezkoušela. Napadá mě, estli by taky nemohlo mít vliv, že prodloužili dobu použitelnosti, tak jestli to nemá nějaké trochu jiné složení. Ty první pharmatexy měly použitelnost asi 7 měsíců a teď je to najednou 2 roky ?!

Evka,21let (Čt, 15. 3. 2007 - 18:03)

Osprchovala jsem se jen vodou, mýdlo jsem nepoužila.Snad se nic nestane, byla jsem těsně po menstruaci.Kdybych se neosprchovala, nevydržela bych to, jak to bolelo.

sara (St, 14. 3. 2007 - 20:03)

ja s tim problemy nemam, akorat to s tim delame prerusovane a pohodicka...uplne do konce bych si to netroufla...a hlavne jestli ses pak osprchovala tak to jsi teda udelala chybu, to se prece nema!ani vyplachy pochvy, a mydlem uz vubec ne, ten ucinek se tim stira...

Evka,21let (St, 14. 3. 2007 - 19:03)

Dámy, tak dnes jsem poprvé zkusila s partnerem Pharmatex globule a bohužel jsem asi nějaká divná nebo co, protože mě to tak šíleně štípalo, že jsem myslela, že se zblázním.Při samotném styku to bylo v pohodě, ale jakmile se do mě partner udělal a asi pravděpodobně, jak to začalo usmrcovat ty spermie, mě to začalo nehorázným způsobem štípat a pálit.Nepomohlo ani osprchování se.Nevím, jak je to možné.Ani jsem nemohla chodit.Ted už je to 2 hodiny od užití a pořád to cítím.Hrůůůůza.Mám doma dvě balení a nevím, co s tím budu dělat.

Bessy (St, 14. 3. 2007 - 16:03)

Ahojky, taky plánuji vysadik HAK a zkusit používat pharmatex. Měla bych ještě jeden dotaz - nemá vliv na jeho účinnost, pokud jdete hned po styku na záchod? (musím, kvůli častým zánětům močového měchýře) Sice vyteče i sperma, ale pokud vyteče i Pharmatex nebude už mít co zabíjet ty zbylé spermie... Mohl byste mi, prosím, napsat někdou svou zkušenost? Díky moc

Jirka (St, 14. 3. 2007 - 10:03)

Pharmatex (krém)používáme asi rok (předtím HAK - náplast), ale je to "rušivá" antikoncepce ... při předčasné aplikaci je vyloučený orální sex a pokud se aplikuje až po předehře, je to značně rušivé a antierotické ...

Reklama

Přidat komentář