Reklama

Milovanie s plnostihlou

PUSA (Pá, 23. 2. 2007 - 14:02)

T.T.TO CHCES RICT KDYZ MA TVOJE KAMARADKA 80KG TAK JI CHYBI SOUDNOST,NEBO CO .to znamena kdyz ma zena 80kg tak je odepsana a nemuze se super oblect.ja bych te teda za kamosku nechtela.mam taky plnos.kamosku,ktera je super a kdyz se oblece tak musi chlapy odhanet.tady nezalezi jaka ma zena postavu,ale jak si s ni umi pohrat.u me jses KRAVA.

ROMAN (Pá, 23. 2. 2007 - 12:02)

T.T.-jsi totalne blba a jeste k tomu zaminrakovana krava.plnos.holky jsou nekdy hezci ney ty stihle s nosem nahoru.plnostihlym ZDAR.

Sss (Pá, 23. 2. 2007 - 12:02)

To T.T.
to že si myslíš, že silnější ženská nemůže být hezká v prádle, tak to jsi na omylu ty. Já hubená fakt nejsem, prsa mám šestky, ale obleču se tak, abych vypadala dobře a prádlo si kupuju kvalitní na svou velikost - zatím každý s milenců byl nadmíru spokojený. Můj současný přítel je taky moc spokojený a říká, že se mu v tom prádle moc líbím. A myslím si, že je to i tím, jak ženská působí celkově. Kdybych byla vychrtlá a blbá, nebo zamindrákovaná, tak bych o chlapy asi měla nouzi.

T.T. (Pá, 23. 2. 2007 - 12:02)

jájo,jseš vedle,jak ta jedle. Já chci svého manžela a bokem milence. s tím jsem spokojená. Kdyby se chtěl milenec rozvést a vzít si mě, tak bych ho znala koštětem a vykašlala se na něj. Potřebuji ho jenom pro sex a pobavení pro nic jiného ho nemám a ani nechci, takže už chápeš, že jseš totálně vedle a zbytečně se vztekáš a moralizuješ. Jenom ztrácíš čas :-)
A 80 kg je podle tabulek jasná nadváha a na tu erotické prádlo nepatří. Ženám chybí soudnost. Hlavně těm tlustým.Moje kamarádka má 80 a prostě tlustá je a to mi nikdo nevymluví!

Návštěvník (Pá, 23. 2. 2007 - 12:02)

nikdo ti tu tvou baculi nezavidi, uklidni se.

Návštěvník (Pá, 23. 2. 2007 - 11:02)

T.T.zavidis plnostihlym zenam,ze se umi vic chovat nez ty.moje manzelka je plnostihla a kdyz si oblece sexi pradlo je aspon videt,ze ma telo.Ty musis byt zla zenska a nedivim se chlapum,ze te zadny nechce pro zivot,tak radeji svadis zenate chlapy.

AA (Pá, 23. 2. 2007 - 10:02)

Je nesmysl, že ženám s nadváhou nesluší erotické prádlo, když je vybráno se vkusem a pro dané proporce, tak je to OK.

Jaja (Pá, 23. 2. 2007 - 05:02)

Souhlasim s anonymem.....musi se umet porozumet tem rozdilum.Ja mam treba 176 a 80kg.Tlusta fakt nejsem a to vim,jsem kus zenske.A v pradle vypadam dobre.Porad lepsi takhle nez ,aby na me chrastily kosti.
T.T. kdyby ta manzelka tveho milence zjistila,ze existujes,tak ver tomu,ze ty budes porad jen milenkou a ona manzelkou.Tebe opusti,ji ne!
Nebud zla a nehazej vsechny do jednoho pytle.Je opravdu rozdil mezi tlustou a plnostihlou a atd...

Návštěvník (Pá, 23. 2. 2007 - 02:02)

=> T.T. Ty jsi také moc inteligence nepobral/a ... Tlustý/á a plnoštíhlý/á je diametrální rozdíl ... Zkusím naznačit: Vychrtlost, Hubenost, Štíhlost, Plnoštíhlost, Obezita - tlustost, Nadměrná obezita. Plnoštíhlé ženy jsou krásné nejen pro oči, ale i pro hmat ... Z mého pohledu ... Zkus se alespoň vyjádřit přesně a porozumět rozdílům, i když celkem ne na první pohled vyditelným ...

T.T. (Pá, 23. 2. 2007 - 01:02)

Nyknejm přeci tlusté ženy neztrapňuje,anonyme.To ty ztrapňuješ sebe.Musíš mít doma strašně tlustou manželku a toužíš po štíhlé,tak proto ten tvůj nenávistnej a závistivej příspěvek a napadení Nyknejma,kterýnapsal hezký a inteligentní příspěvek.
Já mám milence a ten má doma tlustou manželku a já jsem štíhla,tak nemusí po ničem toužit,protože má to i ono.A Nyknejm má pravdu,že sexy prádlo na tlustých ženách vypadá hrozně.
Anonyme najdi si štíhlou milenku a nebudeš muset závidět Nyknejmovi,ale jestli seš ulítlej na tlustý ženský,tak to je tvůj problém,nikdo ti to nebere,každý má nějaký vkus,tak tady nevnucuj ostatním ten svůj.

Návštěvník (Čt, 22. 2. 2007 - 20:02)

nyknejm-proc ztrapnujes plnos.zeny,i nektere stihle zeny kdyz se sevlecou tak vypadaji priserne,a navic jsou hloupe a je s nima nuda

Nyknejm (Čt, 22. 2. 2007 - 11:02)

Osobně dávám přednost štíhlým ženám. Sex s baculkou jsem zkusil několikrát ale nijak zvlášť mne to nezaujalo. Mám rád mimo jiní ženy v hezkém sexy prádle, což přece jen na baculkách vypadá malinko směšně.

ROMAN (Čt, 22. 2. 2007 - 10:02)

miloval jsem se nekolikrat s plnostihlou zenou a musim rict,ze takovy sex jsem jeste nezazil.nevybiram si zeny podle postav musime pritahovat.nakonec jsem se zamiloval a vzal si ji za zenu.mame porad vasnivy sex tak vzkazuji vsem boubelkam nestyd te se za nejake to kilo navic a ukazte co ve vas je.

Miki (Út, 23. 5. 2006 - 19:05)

Miloval som sa s plnostihlou kolegynou a bolo to vyborne, je pravda ze som vtedy nikoho nemal, bola vzrusujuca, asi hlavne bolo to ze sme si dost rozumeli tak som bol uplne uvolneny a tak sme spolu vydrzali aj par vikendov, ona bola zamilovana ja menej, bolo to lahke, v posteli ma usmernovala co ju vzrusuje a reagovala bez zabran.
Hlvne su asi sympatie.

sprostak (So, 5. 2. 2005 - 12:02)

Nelíbí se mi tlustosky a nesnásím vyzibliny. Holky akorát jsou do Playboye a pro mne zbývají plnostíhlé - ty miluju!!!!! Kdyz vám holky ale neco pretéká, neberte si "bokovky" to fakt není hezký. Nahatý jste ale no:1!

ondrej (So, 5. 2. 2005 - 02:02)

Milování s plnoštíhlou? Klidně i s tlustou, hlavně když nebude blbá jak troky (to jsou takový necky na zabíjačku).

singy (Po, 25. 10. 2004 - 11:10)

Mike: Zdravi to ona si huntuje, obcas ji chytne zachvat a zacne hubnout - bud neji, nebo se cpe nejakou chemii, po ktere "zarucene" zhubne, nebo ji podle ruzne prastenych diet (taky "zarucenych")... To uz mi prijde lepsi kdyz ji, jak se ji chce a jeji telo ji samo udrzuje na na te vaze 90-95.

Rebeca (So, 23. 10. 2004 - 18:10)

Dakujem vsetkym za odpoved a povzbudenie. Ja som 168/68-70 ako kedy.Prsia mam C a pri pohlade do zrkadla si vzdy poviem, ze to nie je az take zle... Ale nevedela som, ake je to na dotyk.

Mike (Pá, 22. 10. 2004 - 20:10)

signy, a že si huntuje zdraví ani jednomu nevadí?

signy (Pá, 22. 10. 2004 - 09:10)

Koukam, autorka "..." (175/pres 90) - bud jsi moje pritelkyne, nebo jsi v podobnem paru, jako ja ::-) Taky se mi moje slecna moc libi a libi se mi prave jeji baculatost. BMI je mi sumak, kdyz se na svoji slecnu podivam, je proste krasna. A Irco, o vetsim zadku mam vlastni predstavy - 112-117 mi prijde jako prijemna velikost pozadi. Takze mozna to mas i na odhaleny pupik ;;-) Jinak si obcas pritelkyne vezme cerna tanga, bile lehce pruhledne obtazene kalhoty a neco obtazeneho nad to a to ji pak nemuzu vynachvalit ::-)O milovani nemluve, to mekoucko a heboucko proste muzu ;;-)

Reklama

Přidat komentář