Reklama

Milovanie s plnostihlou

Nyknejm (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Pavle pokud se bavíme o "sexy prádle", rozhodně to ani zdaleka nejsou pouze tanga. :-))
Trochu si pleteš pojmy s dojmy.

Pavel L. (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

Co tady pořád řešíte. Já se jako mladej kluk dost styděl mluvit s holkama, takže jsem si až do matury žádnou nenabalil. Takže jsem o to přišel až v 19 s nástupem do práce. Kolegyni bylo 40 let, vážila kolem 80kg a vůbec se za to nestyděla. Ještě nosila obtažený džíny nebo sukni, takže byl ten její velkej zadek pořádně vidět. A ještě navíc byla opálená úplně. Říkala že u ženské je to jedno a že se není za co stydět. Že jsou stejně vidět je chlupy a nic, prsa že jsou v plavkách vidět tak jako tak a zadek že snad máme všichni stejnej. A že koupat se bez plavek je zdravější. Nenosila žádný sexy prádlo, úplně normální bílý kalhotky a podprsenku bez krajek. Prostě si se mnou v práci pořád chtěla povídat, občas mi udělala kafe a nakonec mě pozvala domů na skleničku. A skončilo to samozřejmě v posteli. A že to byl sex, to si pište! Oba jsme z toho umdlévali rozkoší, sousedi na nás přitom občas začali dupat!...:):):). Když mi ho vzala do pusy, myslel jsem že mi ho celýho spolkne. Nebo když mi při análu pořádně zmáčkla koule svým velkým zadkem, já ji přitom držel za prsa a líbal ji na hlavě! V práci mi občas vešla do sprchy, vydrbala mi záda mýdlem a přitom si se mnou chtěla povídat. Prostě byla na mladý kluky a chtěla si ještě pořádně užít.
Už je to přes 10 let. Moje žena váží 82kg při 169cm. A je s ní taky nádherný milování, pořád se něčemu směje, má ráda děti, dobře vaří-nebo hodinu okupuje telefon a drbe s kamarádkou. Prostě je to kus ženské. Kam se za ní hrabou ty vychrtlý modelky!
A to sexy prádlo vůbec nechápu. Mě se prostě nejvíc líbí ty normální bílý kalhotky bez krajek. Takový ty co trochu odhalí zadek ze strany, ale určitě ne tanga.

ninka (Pá, 23. 2. 2007 - 22:02)

navíc já si taky vybírám, nevlezu do postele s každým, ale bud se mi prostě líbí nebo nelíbí, jinak pro všechny ostatní, kdo řešej to, jak muži cítí milování s baculkou nebo plnoštíhlou, kdyby se s vámi nechtěli milovat, tak to nedělaj, kdo s vámi do tý postele vleze, tak proto, že chce a neřeší to, pak nemá cenu nějaký zakrývání a zhasínání, aby náhodou nebylo něco vidět, to pak stojí pěkně za h....

Lottka (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Tak já celý život trpím obezitou:( ale zatím sem se svými 60 kg sklízela úspěch...oslovení jako krásně mekoučka mě potěšilo:) ted mam přítele který preferuje štíhlé a dívky a má obezní postava mu nevadí...ba přímo ho v posteli rajcuje.....prostě když se člověk zamiluje přebytečné kilogramy neřeší(většinou...)

Nyknejm (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Souhlasím s tebou, Ninko. Ono to je možná taky trochu tím, že sem někteří "anonymové" chodí spíše prudit, než diskutovat. A když k tomu ještě mají patent na svou pravdu a náběh na zbytnělou prostatu... :-))

ninka (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Lidi, já se tu začínám celkem slušně bavit, takhle diskuze byla založená úplně o něčem jiným, prostě se tu někdo ptal,jak muži vnimají milovaní s plnoštíhlou ženou, ale koukám, že prostě spousta dotyčnejch nesnese, když někdo řekne něco , co náhodou nechtěj slyšet, vůbec si nemyslím, že Nyknejm tady někoho urazil, navíc výraz bacule mi vůbec nepřijde nijak hrozný. Hergot smiřte se s tím, že každej má rád něco jiného, jakmile si tady někdo dovolí říct, že se mu prostě silnější ženy nelíběj, hned je ohen na střeše, mě to například neurazí ani když mi to někdo řekne slušně do očí, mám spoustu kamarádů a spousta mužů o mě stojí, co se týče sexu, ale prostě ne všichni a vůbec o krásné modelky taky nestojí každej, v sedmnácti jsem měla opravdu taky jinou figuru, taky jsem se ale nezavděčila všem, ted mám děti, ty mi dělaj radost, jsem sice rozvedená, ale nestěžuju si a sex si náhodu užívám

Nyknejm (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Alkohol škodí potenci anonyme, to nevíš? Čili jsem střízliv a toto je můj normální stav. :-))

Návštěvník (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Máš popito !? Nebo jsi stále tak mimo !? :)

Nyknejm (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Mě se to nezdá být až taková konina, anonyme. Opět je to pouze věc názoru, smiř se s tím konečně. Opravdu nemáš patent na pravdu. :-))

Návštěvník (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Musíš věcem prvně dodat nějaké koření, aby šly brát s nadhledem a né říci koninu a pak tady všem nutit nadhled ...

Nyknejm (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Aha Betynko, už chápu. Ty jen přesně nevíš, jaký je rozdíl mezi oslovením a označením, že.
Ber to s nadhledem a nečerti se hned. Nebo si opravdu budu myslet, že jsi baculka s IQ Barbíny. :-))

Betty (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Ne? Tak to asi spatne vidim - tvoje expresivni vyjadrovani typu mastodont, bacule a vubec cejkove zesmesnovani ve slovnich spojenich "houpes se na vlnach" je nechutne bez ohledu na to kolik vazim. Tve argumenty jsou hodne ubohe.

Nyknejm (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Ajajaj, Betty je paní "anonymová"? Taky malinko nepochopila? Bettynko, jen tak pro pořádek - já jsem zde žádnou ženu s nadváhou ani jednou neoslovil. :-)) A troufám si tvrdit, že ani neurazil. Ty budeš zřejně opravdu buď "paní anonymová" nebo aspoň ta výjimka podle anonyma (rozuměj s nějakým tím kilčem navíc ale s IQ panenky Barbie).

Nyknejm (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

No pokud ještě zapadáte Kačenko, tak v tom opravdu není žádný problém. :-))

Betty to Nyknej (Pá, 23. 2. 2007 - 21:02)

Bud tak laskav a mirni se ve vyjadrovani, to jak nechutne oslovujes zeny s nadvahou je opravdu trapny. Koukni se na sebe, ty ubozaku a nehon si tu triko!

Nyknejm (Pá, 23. 2. 2007 - 20:02)

Šetři vykřičníky anonyme. :-))

Nyknejm (Pá, 23. 2. 2007 - 20:02)

Ale klídek anonyme. Já myslím, že ty ženy, které by se mohly mými příspěvky cítit být uraženy (jak si namlouváš), na rozdíl od tebe pochopí ten nadhled, s kterým je to myšleno. Jsem od přírody veselý člověk, tak si prostě hned předstvím nějakého chcípáčka, jak na něm rajtuje roztoužená bacule a drtí mu svou vahou jeho rachitický hrudníček. Nehledej v tom vědu, ty sešněrovaný inteligente. Trocha toho humoru snad ještě nihoko neurazilo (krom tebe snad).

Kačenka (Pá, 23. 2. 2007 - 20:02)

No, jo když nám bylo sladkých sedmnáct tak jsme byly většinou štíhlounké a nádherné všechny.
Prostě sexy ham ham postavičky !Po dětech a dalších pribívajících letech se nám ty životní letokruhy jako u stromu zaryly do bříšek. ps :Naštestí bříško narostlo i manželovy tak ted už do sebe jen vzájemně zapadáme.

Návštěvník (Pá, 23. 2. 2007 - 20:02)

Jsi horší, než umělé sladidlo, Nyknejme !!! :)

Návštěvník (Pá, 23. 2. 2007 - 20:02)

z přírodně (pro prudiče) :-)

Reklama

Přidat komentář