Reklama

Minerva

Katka (Ne, 20. 3. 2011 - 19:03)

Doktorka mi teď předepsala...Ahoj Minervu uzivam kratce a tak sem se chtela zeptat za jakou dobu muzu mit na to sex jestli to ucinkuje hned kdyz si dam tabletku.

Ally (St, 16. 3. 2011 - 20:03)

Ahoj, Minerva byla asi nejhorší antikoncepce, jakou jsem kdy brala (celkem asi 7 různých druhů). Brala jsem ji víc než rok a pleť se mi dokonce zhoršila, přibrala jsem celkem 10 kilo /ktery sly po vysazeni okamzite dolu/, mela jsem šílený deprese a chuť na sex na nule. Pak jsem přešla na Jeanine, ten byl vybornej (plet bezva, vubec jsem nepribrala), ale po pul roce jsem zacala špinit když jsem mela vzít ještě 5 prášků. Teď mi doktor předepsal Yaz, tak snad konečně sedne :)

Lucka (So, 5. 3. 2011 - 20:03)

Dobry den chci se zeptat jestli antikoncepce Minerva účinkuje i nějaký čas po vysazení?

Lenka (Pá, 4. 3. 2011 - 13:03)

Koupím HA Minervu, pište mi prosím na email [email protected]

chipura (Čt, 24. 2. 2011 - 22:02)

Koupím antikoncepci Minervu, piště na [email protected]

Ivča (So, 19. 2. 2011 - 12:02)

Dobrý den, prodám 2 pláta antikoncepce - MINERVA za 220 kč. Nesedla mi. V případě zájmu mě kontaktujte na email: [email protected]

zuzka (Ne, 13. 2. 2011 - 18:02)

koupím antikoncepci chloe, minerva, diane. prosím nabídněte. Můj mail: [email protected]
Předem děkuju,
Zuzka:)

37. Minerva (Čt, 10. 2. 2011 - 22:02)

37. Minerva – poradna zdraví a esoteriky
5.–6. 3. 2011 od 10:00 do 18:00
Michnův palác
(Újezd 450/40, Praha 1, v areálu Tyršova domu, poblíž lanovky na Petřín)

Minerva pomůže zvládnout dyslexii
Trpí vaše dítě dyslexií, hyperaktivitou či jinými poruchami učení? Myslíte si, že vám nezbývá, než se s tím naučit žít? Omyl – pomoc totiž existuje. Jde o jedinečnou edukační a cvičební metodu EDU, která je založená na harmonizaci mozkových hemisfér. Více o ní se dozvíte od Miriam Zikmundové na 37. Minervě – mezinárodní výstavě zdraví a esoteriky, která se uskuteční 5.–6. března v Michnově paláci na pražské Malé Straně.

Na březnové Minervě na vás ovšem čeká i spousta jiných zajímavých přednášek, seminářů a workshopů, stejně jako možnost osobního setkání s předními odborníky na přírodní a alternativní medicínu, zdravotní prevenci, astrologii, numerogii, věštecká umění a další obory.

Publicista Ivan Mackerle, asi nejznámější český badatel v oblasti záhad a paranormálních jevů, promítne svůj dokument Záhada písečného netvora o smrtícím červu olgoj chorchojovi a přidá řadu zajímavých informací a historek na téma nejen této záhady.

Může kus kovu ovlivnit vaše zdraví a psychickou podobu? Pokud je zformován do tvaru Nilského kříže, tak ano. Více o účincích a možnostech využití tohoto biozářiče vám prozradí Jiří Sehnal a přidá též informace o astromedicínské diagnostice pomocí tzv. Indiánského draka.

Chcete vědět, co vám přinese rok 2011? Pak nevynechejte přednášku Jaroslava Vydržela Rok kovového králíka. Dozvíte se, jak letošek vidí čínská astrologie a kniha Proměn.

Zdají se vám zajímavé sny a rády byste rozluštili jejich poselství? Blanka Sehnalová vás zasvětí do klasických způsobů jejich výkladu, ale i do výkladu za pomoci karet.

Zanechaly nedávné vánoční svátky na vašem těle nějaké kilogramy navíc? Bc. Zuzka Klimešová vám zdarma poskytne poradenství v oblasti výživy a tvorby dietního jídelníčku na míru.

Rádi byste řešili své zdravotní potíže pomocí léčivých rostlin, ale nevíte, jak na to? Eva Třezalka vám poradí, jak už při sběru poznat, která bylinka je pro vás ta pravá. K tomu přidá návod na sběr a použití pěti nejznámějších jarních bylin.

V programu najdete i několik přednášek na téma „voda“ (získáte diamantovou vodu zdarma).

Anna (Čt, 10. 2. 2011 - 22:02)

Dobrý den, potřebovala bych radu. Beru 1. balení antikoncepce Minervy. Asi 15. den užívání prvního platíčka jsem si zapomněla vzít pilulku a všimla jsem si toho až druhý den, ale právě ten 15. den jsem měla pohlavní styk (praskl nám kondom). Zašla jsem si na proto na gynekologii a paní gynekoložka mi vysvětlila, že to je hodně rizikové, a proto mi předepsala ,,tabletu po''. Po užití tablety jsem dobrala normálně platíčko a pak měla sedmidenní pauzu. Po pěti dnech braní druhého platíčka jsem měla nechráněný pohlavní styk. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Má ,,tableta po'' vliv na účinnost antikoncepce?

Šárka (Čt, 10. 2. 2011 - 18:02)

Tak to já na Minervu nedám dopustit, už ji beru několit let a maximální spokojenost. Docela se divím, jak tu dost z vás píše, že ztrácí chuť na sex. Já to mám obráceně, jak vím, že jsem chráněná, tak jsem jak utržená. Dokonce jsem si našla už i milence. Ona totiž chuť na sex vážně přichází s věkem, je mi 35 a můžu pořád. A s tím přibíráním to se mi taky nezdá, já si váhu držím pořád stejnou, kamarádka beru taky Minervu a dokonce něco málo zhubla, myslím, že o tomto nebude. Nebylo by spravedlivý všechno shazovat na horm.antiko., já si to bez ní nedokážu představit. Jen mě štve, zobat to celej život, když nechci děti.

Zdeňulka (Čt, 10. 2. 2011 - 17:02)

Ahoj, můžete mi prosím...Ahoj Petronelo, já jsem sice začínala s Lindynette 20, ale taky jsem měla menstruaci celý měsíc. Prostě od jednoho cyklu do druhýho jsem krvácela a jak píšeš, taky ne nijak moc, ale měla jsem to.. A pak už vše jak má být =).. Takže je to normální, když začínáš ;-)

Petronela (Čt, 3. 2. 2011 - 13:02)

Ahoj, můžete mi prosím někdo říct jaké byly vaše začátky, když jste začaly brát minervu? Beru jí už 14 dní a stále mám menstruaci, ne že by byla silná ale prostě pořád to mám a už mě to docela štve. Mám se poradit s gynekologem nebo je to normální, že třeba první měsíc než si na to tělo zvykne tak můžu mít menstruaci tak dlouho?

Lucie (Po, 31. 1. 2011 - 22:01)

Prosím, mohl byste mi někdo říci, zda a jak dlouho mám používat další antikonepční prostředek, když beru antibiotika? Díky moc:)

Alena Z (Po, 31. 1. 2011 - 14:01)

Ahoj, prodám 5 platíček...máte jěště minervu?měla bych zájem

Baruše (Čt, 27. 1. 2011 - 22:01)

Ahojky holky, Minervu jsem brala cca rok a půl a teď už jí asi 3měsíce, možná dýl neberu. Chtěla sem levnou HA, která mi zkrotí akné. Pleť sem pak měla opravdu nádhernou ale zato sem schytala opakující se záněty močových cest. Opravdu velice nepřijemná záležitost=((. Na netu sem se dočetla, že na to má velkej vliv HA, tak sem ji zkusila vysadit a zánět se zatim neukázl!!! A eště ke všemu, když píšete, že je Minerva jedna z nejblbějších HA! Tákže!!! Z nervů, že zas budu muset trpět bolestma při čůrání a z vysazení tý příšernosti mam teď výborbou psychiku a nááádhernou pleť a asi 3měsíce sem to nedostala!!!! JO a vlastně uplně pos.... milostnej život! pořád ze strachu ze zánětů... Minervu už nechci ani vidět!!!!! Teď mi kamarádka doporučila Jarishovu vodu na ten můj opět beďarovitej kxich a již po prvim natření sem se nestačila divit!!! Mam pleť podtatně pelší=)!Vřele doporučuju.(dá se koupit bez předpisu v lékárně půl litru cca 65Kč). Takže hodně štěstí se zdravím a když HA, tak aby sedla=) Páčko

:) (Ne, 23. 1. 2011 - 17:01)

dobrý den :) prosímvás mohla bych se zeptat,je mi 16, minervu užívám rok, ale stala se mi taková věc,pravidelně beru minervu ve čtvrtek :) po menstruaci :) ale zapomněla jsem tento čtvrtek si vzít, a vzpomněla sem si na to až v pátek kolem 3 hodiny..kdy sem měla pohlav. styk,ale přítel sse neudělal do mě..:) hned po styku sem si ji vzala..a pak večer rači ještě jednou abych to brala stejně jako dřív..je možne že bych mohla být těhotná?..prosím je to nutné děkuji

Kikca (St, 19. 1. 2011 - 18:01)

Ahoj minervu beru uz pul roku ale porad s pritelem nevime to ze kdyz se do mne udela zda otehotnim nebo ne....je to hodne mozne ze bych otehotnela?

Jana (St, 19. 1. 2011 - 09:01)

Zdravím,
je mi 17 let a...zalezi v kokik sis ji vzala,kdyz si tabletku vezmes do 12 hodin po tom co jsi zapomela tak by se nemelo nic stat,priste si ji vem radeji driv kdyz budes vedet ze nekam jdes,ale i tak si myslim ze by se nic stat nemelo:)

jana (St, 19. 1. 2011 - 09:01)

Také jsem dostala tuto ANT....Ja ji jim uz 3 roky a zadny problem jsem s ni nikdy nemela, a jsem spokojena:)

. (Ne, 16. 1. 2011 - 13:01)

Zdravím,
je mi 17 let a...určitě je

Reklama

Přidat komentář