Reklama

TAJNÁ EROTICKÁ PŘÁNÍ

pro predeslyho (Pá, 19. 10. 2007 - 00:10)

axl to samozrejme napsal HODNE popletene, asi ma problemy s vyjadrovanim, ALE: jak jinak to mel napsat s tim penisem? Nejvejs tak mohl rici "honim si ho", ale jinak nevim, jak to podle tvych predstav mel podat.
Mel napsat jen "honim si"? :)))
Samozrejme mohl pouzit vyrazu "masturbuji" a pak by nebylo treba psat, ze penis.

Návštěvník (Čt, 18. 10. 2007 - 21:10)

18. 10. 2007 19:19:03, axl
osahávat svoji sestru na prsou,ta má prsa v noci u ní si honim penis,ona to neví ty bradavky

Několik otázek jestli dovolíš.
Tvoje setra má prsa pouze v noci?
Honíš si i něco jiného (vzhledem k tomu, že jsi upřesnil, že si v noci honíš penis, tak předpokládám, že honíš i něco nebo někoho jiného)?
Ona neví, že máš něco s bradavkama? Bylo by dobře aby jsi jít o řekl, nebo radši mámě.

Návštěvník (Čt, 18. 10. 2007 - 21:10)

Ještě-vždycky jsem úchylně strašívala třeba spolužačky,tím něčím děsivým neidentifikovatelným,páchnoucím a oslizým,uslintaným,chrčícím touhou,svíjejícím se chtivostí po krvi,číhajícím ve tmě na svou oběť kterou TO rozpáře nějakýma pařátama,nebo ostrýma hákama místo končetin,či hypnotickým zmocněním se mozku oběti a pomaže se krvavou masou svojí oběti po celém TO těle,nebo hroudě toho TO NĚČEHO a zbytek posvačí,samozřejmě-to už je jednoducé zakončení,kterému předcházel podrobný popis týrání.Jo,něco TO číhá v každým temným koutku!Neuvěřitelné,jak se tím většina lidí nechala zpanikařit a vystrašit,když jsme ještě coby škol.docházkou povinné o prázdninách nocovali pod širákem zahaleny černočernou tmou,musela jsem s J.chodit na každé čůrání a batůžky jsme měly uložené v takové zbořenině,místnost pod úrovní země,pro ní nepředstavitelné psycho-vejít tam třeba ve tři hoďky ráno,nojo,když já milovala tyhle hororový říkačky..

Návštěvník (Čt, 18. 10. 2007 - 21:10)

Takhle to dopadá,když "přírodní amatéři" lezou exhibicionistům do zelí.
S tímhle vnímáním dané situace jste se do toho vůbec neměli pouštět!Co je to strach ze tmy?To existuje jen v neukázněném mozku-když ty nikoho nevidíš,ani neslyšíš,nikdo nevidí ani neslyší tebe,základní pravidlo,tedy,pokud kdosi nedisponuje bezva nočkou,termovizí po ruce,čímž tě chci uklidnit,že parky a lesy jsou prosyceny šmírákama a úchylama mého smýšlení,takže není možné,aby vás někdo nezahlíd,jsou vybaveni perfektní optikou a potichoučku vstřebávají...a udělala si se?Nicméně dík za příběh,mám si zas co představovat..

axl (Čt, 18. 10. 2007 - 19:10)

osahávat svoji sestru na prsou,ta má prsa v noci u ní si honim penis,ona to neví ty bradavky

Jana (Čt, 18. 10. 2007 - 15:10)

Já toužím po líbání nohou.Hodně žen to strašně chválí a já bych to moc ráda zkusila.Moc se ale stydím to příteli říct.

Andrea (Čt, 18. 10. 2007 - 15:10)

No, já se jednou pokusila jedno ze svých méně divokých přání zrealizovat a bylo to fiasko nejvyššího stupně. chtěla jsem se milovat večer v lese. Dopadlo to tak, že cestou k nám jsem s tím přítele obeznámila. Jeli jsme trolejbusem až k lesíku, tam na kraji počkali, až zmizí všichni co jeli s námi. Pak jsme se vydali na předem vybrané místo. A tady to začalo. V noci to v lese vypadá logicky jinak než přes den a ono místo, jsem nemohla najít. Chvíli jsme bloudili hvozdy a oběma nám začínala být zima. Navíc se u mne po dlouhé době objevil strach ze tmy. Nakonec jsme se rozhodli pro jiné místo a ještě chvíli vystrašeně čekali, jestli nikdo nejde. Pak jsme chtěli začít. Plán byl takový: udělat to ve stoje o strom. Jenže kvůli partnerově výšce jsme to po chvíli snažení shledali jako technicky nemožné. Tak tedy na zemi. Ale neměli jsme deku. Posloužil nám batoh, ale ne zcela dobře, jehličí jsme měli stejně všude. Přítel se nemohl udělat a já dostala strach z mravenců, klíšťat apod. Nakonec jsme to přeci jen nějak završili a šlo se domů. Ve tmě jsme nenašli mé kalhotky, a celou cestu mi stékalo po noze to, co do mne přítel s velkou námahou vpravil. Pak jsme oba dostali zánět močových cest.

Návštěvník (St, 17. 10. 2007 - 23:10)

A nic..!

Nadržená (Ne, 14. 10. 2007 - 02:10)

Nazdar Mrdane!
Stále čekám,že mne přijdeš nadpozemsky vojet a vystříkat,vylízat a ty..nic!

Mrdan (Ne, 14. 10. 2007 - 01:10)

Dasenko ty kundo moje proc ses nepodepsala?! :)

Návštěvník (Ne, 14. 10. 2007 - 00:10)

No dobře-tak začnu těmi neujetými-něco mezi 6-10 chlapama v řadě,žádná omáčka kolem,krom vulgarismů žádné řeči,bez gumy zasunout do buchtičky,vyšukat do výstřiku a mého orgáče,ten další by si musel jazýčkem uklidit vzniklou potopu,dát mi ochutnat a tak pořád dokola,dokud by poslední nelehl,toto bych si dala tak jedenkrát týdně,v ostatních dnech bych se spokojila s (ale to už jsem tu někde uváděla) dvojicí samečků-otec-syn,bratr-bratr-přinejhorším bratranec,nebo dvojkou sehraných kamarádů na pěkně prasácké šukajdy-přírodní,za občasné asistence cizího mužského masíčka pro zpestření a taktéž občasného vyčurání se do mé buchtičky,to je taková základní představa mého sexuálního života.

andelka (So, 13. 10. 2007 - 14:10)

sex s 2 muži na-jejich dlouhá výdrž a pořádné nádobíčko

andelka (So, 13. 10. 2007 - 14:10)

pověz mu co by jsi od něho ráda,třeba má před tebou jen strach se projevit a pokud to nepomůže-vyměnit

Marek (So, 13. 10. 2007 - 14:10)

Najít dívenku od 30 let výš,která nosí obtažené minisukně rada dostavá na prdelku.

Josef (So, 13. 10. 2007 - 01:10)

Co chces- abysme te tady skemrali o to, co se ti honi v palici?! Bud to vysyp nebo zapadni blbko/blbe.

Návštěvník (Pá, 12. 10. 2007 - 23:10)

Jsou dost ujetá,nevím,mohu je popsat?

Short man (Pá, 12. 10. 2007 - 11:10)

Mně by se líbilo milování s dlouhonohou a tak o půl hlavy vyšší holkou, ne nějakou svalnatou, jak mají někteří submisivní chlapy přání, ale prostě pěknou vysokou a hlavně dlouhonohou...

rena (Pá, 12. 10. 2007 - 00:10)

tajný erotický přání?já a dva mužijeden se mi tře o prsa a druhý o záda a oba krásně hřejou,ty čtyři pevný ruce na těle...jen tajný přání,mám tak stydlivýho přítele že ani nepromluví při milování a přitom by se mi to tak líbilo,kdyby na mne mluvil,třeba jen nějaký blbosti,ale on má zaťatý zuby a ani nevzdechne ať dělám co dělám...

Dary (St, 10. 10. 2007 - 13:10)

To Milan, no já vycházela z údajů, které byly k dispozici tady. Ale fakt to není podstatné :-))
Roztomilá je paralela mezi názvem diskuse "Tajná erotická přání" a současně posledními příspěvky. Rozpad šťastného manželství pro chyby jednoho z partnerů. Tak nevím, není to trestající prst osudu :-))

Milan (Út, 9. 10. 2007 - 19:10)

Je mi 45 a ženil jsem se po vojně. 3 roky jsme spolu žili jako manželé.
Matylda - já zase nerozumím Tobě... Jak může šťastné manželství skončit? No byla to moje chyba - to uznávám... Krach firmy, depky, finanční nejistota a milenka. Suma sumárum se vůbec nedivím. Ale byl jsem šťasten a lituju toho, že to takhle dopadlo.

Reklama

Přidat komentář