Reklama

Zanet dasni

vaclav (Čt, 23. 4. 2009 - 22:04)

Honzo samozrejmne necekam ze mi napise nejaky zubar hele prijd mrknem na to. Jen sem myslel jestli by mi nekdo nedoporucil nejakou kliniku kde budu platit tezky prachy za lecbu. Vite nekdo mi musi vysvetlit jak cistit jak upravit stravovani a tak, nevim co s tim jeste muze souviset. Mel bych na vas otazku myslite ze je dobra ustni sprcha po cisteni zubu mohla by i masirovat dasne? dekuji

Honza (Čt, 23. 4. 2009 - 10:04)

Re: Václav
Milý Václave,
obdivuji Tvoji důvěřivost. Myslíš si snad, že Ti teď napíše nějaký zubař ať k němu zajedeš a že se hned pustíme do léčení? Nebo Tě snad někdo ze své vlastní dobré vůle povede v léčení parodontitidy? To by bylo velmi naivní. Jak jistě dobře víš, dnešní stomatologické praxe - a nejenom ty, jsou nesmyslně zahlceny vším možným, jen ne možností kvalitně, v klidu a bez různých lobby pracovat. Nejsou tedy na jednoduchou,ale účinnou a levnou léčbu podmínky. Nebudu zde ztrácet svůj čas, mnoho jsem toho napsal viz. výše. Budeš - li mít zájem, prolistuj si zdejší diskusní fórum a nalezneš to, co potřebuješ. A propos, začni sám od sebe je to Conditio sine qua non, Ty jediný můžeš v 90 % zdárně ovlivnit léčbu. Zbylých 10 % je na profesionalitě Tvého lékaře. Vyčerpávající instruktáž máš dostupnou na internetu.

Michal (Po, 20. 4. 2009 - 09:04)

Jitrocel je skutečně jedna z nejéčivějších bylin a má tak široké uplatnění jako žadná jiná bylinka. Skutečně vyléčí zánět dásní, zamezí krvacení dásní i zpevní vazivo paradontu a byl bych rád, kdyby se tady ozvali tí, co mají skušenosti s tímto jitrocelovým extraktem, ale většina těch, co se vyléčila, tak to jsou tí, co nemají internet, ale o tom se dozvěděli od svých znamých a vlastně skoro všichni mojí klienti jsou tí, kteří dostali doporučení od svých znamých, protože každý si myslí, že je pouha reklama a že chci na tom vydělat a především nikdo tomu nechce věřit, že to má tak léčivé účinky a přitom to davám za super cenu. Za 35.-Kč si mohou vyléčit zánět dásní a paradentozu a samozřejmě, že tomu teď nikdo neuvěří, protože už ta cena mnohé odradí, neboť si řeknou, co to může byt za lék za 35.-Kč. sulic"seznam.cz

vaclav (Ne, 19. 4. 2009 - 21:04)

Samozrejmne ze jsem zkusil vyhledavat na internetu troufnu si rict ze jsem hledanim stravil desitky hodin a vysledek? spoustu teorii a ruznych preparatu ktere urcite pomohou. Ja hledam nejakou ordinaci kde se za odborne asistence budu lecit rad i ustni vodou dr landy

Honza (St, 8. 4. 2009 - 07:04)

Já nezpochybňuji účinky jitrocele jako takového. Je to bezesporu významná léčivá rostlina. Nemohu ale přijmout názor, že onemocnění Parodontitidou lze léčit a vyléčit pouhou aplikací extraktu jitrocele, např. v olivovém oleji. To za prvé. Za druhé, bylo by dobré si zde přesně vymezit, co rozumíte léčenín a vyléčením. Jaké příznaky onemocnění chcete aplikací jitrocele eliminovat?. Je to snad potlačení chronického zánětu, zamezení krvácivosti dásní, zpevnění vazivového aparátu parodontu, snížení viklavosti? Vyzývám společně s Vámi pane Šulici ty, kteří používají Váš přípravek - napište zde své zkušenosti, dobré i ty ostatní.

Michal (Pá, 3. 4. 2009 - 10:04)

O jitrocelu o jeho léčivých účincich je v odborné literatuře opravdu psano málo a to dokonce jsem četl v jedné odborné knize, že léčivé účinky jitrocelu nebyly prokazané, což je největší nesmysl, protože jitrocel je nejléčívější bylinka, nemůže se ji rovnat ani žadná exotická bylinka, nebo Aloe-Vera. Mohu vás ujistit, že každému, kdo používal tento můj olejíček na paradentozu to pomohlo, vyléčilo mu to, ať si tu píše každý co chce. Na druhé straně ať napíše ten kdo to užíval, zda mu to nepomohlo a určitě kdyby mu to nepomohlo, tak by se už davno ozval

Jery (Čt, 2. 4. 2009 - 23:04)

A co když někdo mívá záněty dásní z nemoci, třeba z cukrovky, no, co na to povíš, ty jelito!Taky si za to může sám?Prodávej si, co chceš, ale laskavě tu nepruď, víš starou belu.

Honza (Čt, 2. 4. 2009 - 20:04)

Vážení,připadá mi toto diskuzní fórum často bezpředmětné. Je tak moc těžké zadat do Google vyhledávače klíčové slovo Dr.Landa? Nebo výraz Parodontitida? Jste opravdu všichni na tomto místě takoví prosťáčci? Necháte se ovlivňovat olivovým olejem? Nemám nic proti panu Šuličovi, ale opět, klikněte si na Jitrocel kopinatý a naleznete informace, kde najde tato bylinka uplatnění. Při léčbě parodontitidy určitě ne. Při vší úctě. A olivový olej je zcela výjimečný - v kuchyni. Parodontax, Lacalut, Listerine, Corsodyl, Paroex, Cetylpyridin a chlorhexidin, povětšinou použitý v těchto přípravcích je obrovské svinstvo. Jsou to přípravky pro pacienty bez zájmu o své léčení, pro pacienty pohodlné s cestou nejmenšího odporu. Neuvědomují si, že stav, do kterého se dostali, je většinou zaviněný jimi samými, laxním přístupem. O své zuby je nutné se náležitě starat a aktivně vyhledávat informace, osvětu a v léčbě každodenně poctivě pracovat. Léčte se přirozenou cestou, tedy bez chemie a cizorodých látek. Léčím metodou doktora Landy už několik let a mám vynikající výsledky. Kdo chce, informace i bylinnou ústní vodu Dr.Landy získá. Kdo je neschopný, nechť je léčen podle západní medicíny oficiální cestou. A přeji mu takový vysledek léčby, jaký si zaslouží.

Michal (Čt, 2. 4. 2009 - 08:04)

Samozřejmě, že se da koupit. Můj mail:sulic"seznam.cz, tel. 591127967, 608431916.

Martina (St, 1. 4. 2009 - 23:04)

Dá se od Vás jitrocelový extrakt koupit? Mám lehčí střední stadium, používám pasty Paradontax, Lacalut aj., vody Listerine, Meridol atd. Nicméně poprvé jsem na netu viděla vodu Dr. Landa - chodím na specializovaná pracoviště a nikdo se o této vodě nezmínil?! Děkuji

Michal (St, 1. 4. 2009 - 20:04)

Jitrocelový extrakt v olivovem oleji se nedá koupit v lekárně, samotné lékarnice to kupují pro sebe ode mne. Cena extraktu je 35.-Kč za 25 ml, které uplně stačí na vyléčení zánětu dásní.

Michal (St, 1. 4. 2009 - 20:04)

Jitrocelový extrakt v olivovem oleji se nedá koupit v lekárně, samotné lékarnice to kupují pro sebe ode mne. Cena extraktu je 35.-Kč za 25 ml, které uplně stačí na vyléčení zánětu dásní.

ANNA (St, 1. 4. 2009 - 17:04)

Kupte si jitrocelový extrat,k dostání v obchůdcích s léč.čaji a pod.Nebo se dá koupit jitrocel sušený v lékárně,asi 37-40kč.

vaclav (Po, 30. 3. 2009 - 16:03)

Tak ja sem na strankach dr landy zadne info kde kopit ustni vodu v kamennem obchode nenasel. Ani na dotaz el. postou nereagovali:( Asi bych zkusil ten jitrocel kolik stoji?

Michal (Čt, 19. 3. 2009 - 22:03)

Jde o zamezení přetrvajícího krvacení dásní a paradentozu zastaví během kratké doby, takže dal nepokračuje. Pokud se nemylím tak jitrocel je znamý svou léčívou silou už od pradavna, stačí pomačkat listy jitrocelu, aby pustily šťavu a vyléčí každou ranu a zlikviduje každý otok. Dělám tak silný jitrocelový extrakt, že na litr olivového oleje potřebují 1300g jitrocele a tento olej tak používám i vnitřně, pravě na dýchací cesty. Rymu např, veléčí za dva dní. Na zánět dásní je to 100% účinné. Na popaleniny a proleženiny je bezkonkureční, vyléčí i bercové vředy

Honza (Čt, 19. 3. 2009 - 21:03)

Pane Šuliči, prosím Vás, a jaké příznaky parodontitidy Váš přípravek léčí? Je to snad eliminace agresivity biofilmu ulpívajícího zejména v oblasti gingiválního sulku, nebo je to zamezení přetrvávajícího krvácení dásní či dokážete svým přípravkem podpořit regeneraci parodontální tkáně jako celku nějakým dosud neznámým způsobem. Přínos olivového oleje bych spatřoval zejména v kulinářské oblasti a extrakt z jitrocele jako dobrý pomocný lék při bronchiálních potížích. Sdělte mi prosím podrobnosti ohledně svého přípravku. Je až k nevíře, že by něco podobného, složení které uvádíte, mohlo byť nepatrně spolupůsobit při léčbě parodontitidy.

Michal (Čt, 12. 3. 2009 - 20:03)

Katrin, mám skutečně účinný přípravek na léčbu paradentozy i když nikdo tomu nechce věrit, že by něco takového mohlo existovat, ale skutečně jde o vynikající jitrocelový extrakt v olivovem oleji vlastní receptury, který paradentozu bez problemu vyléčí. I když vzorky již neposílám zdarma, sděl mi svou adresu a ja to pošlu zdarma. sulic"seznam.cz

Katrin (Čt, 12. 3. 2009 - 19:03)

byla jsem diagnostikovana s paradontozou asi pred rokem,dost me to vydesilo,zubar se zminil i o pripadne ztrate zubu..pustila jsem se tedy do peclive ustni hygieny,venuji se ji 25 min rano a stejne i vecer,pouzivam zubni kartacek culaprox,mezizubni kartacky,zubni nit.Mohu zodpovedne prohlasit,ze ma oralni hygiena je 100%.Po par mesicich jsem navstivila nezavisle na sobe dva zubare a oba mi rekli,ze jsem zodpovedny pacient a ma paradentoza je v pocatecnim stadiu,nezhorsuje se.Drive jsem pouzivala corsodyl,ten mi ale nevyhovoval,tak jiz mesic uzivam UV dr Landy,dasne nekrvaci,co me ale trapi je zapach z ust,nemohu se ho i pres usilovnou snahu zbavit!!paradentozy se mi tedy podarilo pravdepodobne zastavit,ale ten zapach me trapi ted snad jeste vic nez pripadna ztrata zubu,prosim poradte!!predem dekuji!

Honza (St, 4. 3. 2009 - 22:03)

A jsme opět u toho. KIN Gingival je opět znovu a stále chlorhexidin. Ale, jak jsem už několikrát řekl, každý svého štěstí strůjce. Zkuste jako pacienti používat občas vlastní hlavu a nespoléhejte se vždy na paušálně stanovenou léčbu cestou nejmenšího odporu pro lékaře. Pro málo zvídavé uvádím adresu www.drlanda.cz, kde nejen naleznou potřebné informace ohledně správného používání bylinné ústní vody Dr.Landy, ale také kontakt na distributory této bylinné vody.

Zanet (Út, 3. 3. 2009 - 09:03)

A co nekde v PLZNI,da se koupit v lekarne ta ustni voda DR.LANDY?

Reklama

Přidat komentář