Reklama

Manželka neplní své povinnosti

Tina (Pá, 18. 2. 2005 - 10:02)

A ony taky ty manželky, co nechtějí v podstatě chtějí a moc chtějí, ale s někým jiným

Avi (Pá, 18. 2. 2005 - 10:02)

http://www.eprdel.cz/Obrazky.php?id_kat=&odp=0&id=811

Demi (Pá, 18. 2. 2005 - 10:02)

Filipko,uhodilas na hrebik.Jenze muzi se budou zase branit,ze jsme dreva my.A tak se vlastne k pravde nedoberem,proc to jeden chce a druhy ne...kazdy si bude kryt zada,ze je v tom nejlepsi,a opak je mnohdy pravdou...

Filipka (Pá, 18. 2. 2005 - 10:02)

A napadlo Vas nekdy, ze to zeny obecne nebavi, protoze muzi jsou proste vetsinou dreva, nebo nemaji fantazii, nebo jsou lini nebo si pod pojmem sex predstavuji jenom soupani tam a zpet atd... Muzum vetsinou staci zenska ochota, par vzdechu a jsou spokojeni. Zena k dobremu pocitu z dobreho sexu potrebuje mnohem vic.... a troufam si tvrdit se svymi zivotnimi zkusenostmi a urcitym statistickym vzorkem, ze sikovnych muzu v posteli je asi tak max. 10 procent, vetsina je naprosty prumer a pak je par tragedu, kteri nevi, ktera bije...

Demi (Pá, 18. 2. 2005 - 10:02)

Petro,to je zajimave. A jak dlouho jste spolu,jestli to neni tajemstvi?Kdybych to mela tak jako ty,nebyla bych neverna...:-(((

40- (Pá, 18. 2. 2005 - 09:02)

No, "zu", při neuklízení hrozí shnití, ale při nedostatku sexu také něco hrozí, a možná je to horší...Hrozí to, že si ten potřebnější a zanedbávanější najde náhradu jinde, tedy "nevěra" nebo to může skončit rozvodem a rozpadem rodiny. Co je "čestnější", tady rozebírat nebudu, názory jsou různé.Přitom ty odmítající polovičky tohle většinou tuší, nebo dokonce vědí, když se o problému doma mluví. A zatímco špína, která se doma hromadí, je nakonec donutí začít uklízet, v téhle oblasti je jim to, zdá se, jedno, jak to dopadne. :(

Petra (Pá, 18. 2. 2005 - 09:02)

Tak zase přibylo pár názorů :-)Já mám se svým mužem ideální vztah, co se sexu týče. Baví nás to oba a není jediný den, abychom se buď nepomilovali nebo jeden druhého nepomazlili :-). Čekala jsem, že to po pár měsících vyprchá a spíš máme pocit, že je to krásnější a krásnější. Milování se nesmí brát jako povinnost, ale jakýsi druh zábavy a odreagování se a způsob, jak být tomu druhému co nejblíže.

zu (Pá, 18. 2. 2005 - 01:02)

To 40: Taky je spousta muzu, co se s nami nechteji milovat tak casto jak bychom chtely...pritom nechapu proc:-)))), pritom vetsinou ani nemusi ty delat tu spoustu neprijemnejsich cinnosti okolo.....Tezkej zivot, kdyz se sejdou k sobe ty "spatny" polovicky a co nemaji stejnej apetit, tomu se sice porucit da...ale ne na celej zivot. Par prvnich mesicu, mozna i par let se vydrzi jeden nebo druhy pretvarovat, ale priv nebo pozdeji to "vyplave na povrch" a je problem.Proto odpoved ani byt nemuze, kazdy je individualita a chute na cokoliv jsou stejne ruzne. A predstava sexu jako povinnosti ma urcite vliv spis na ztratu chuti:-))))). Povinnost uklizet ve me vyvolava taky odpor, ale uklizim, protoze ve spine zit nechci, ale u sexu to shniti nehrozi:-)))))))) - kdyby hrozilo, mozna k tomu pritupuji mnozi taky jinak:-))))))Taky mi prijde jako smula, ze memu partnerovi to staci tak malo...ale chapu, ze to dlouhodobe nemam sanci ovlivnit, zvlast kdyz se na pocatku jevil uplne jinak.

40- (Čt, 17. 2. 2005 - 22:02)

Díky (jestli to bylo na mne, jen tipuju:)Četl jsem toho už spoustu, hledám všude možně, i ty četné rozhovory doma už jsem absolvoval...A poslední dobou jsme to tady probírali ve více diskusích, např. "Nevěru ano nebo ne?" aj.A k tvému případu, mnozí by ti poradili: neber si ho, uteč, dokud můžeš, časem to bude ještě horší. Pokud pro tebe je sex nezanedbatelný, stejně jako pro nás, budeš později trpět.

Marketa (Čt, 17. 2. 2005 - 20:02)

Jeste jsem ti chtela poprat hodne zdaru! Ja resim trochu podobny problem - ziju se super chlapem, v lete se budeme brat, ale v posteli je drevo a jakkoli se snazi, tak to nikdy neni prirozene, ale spis jako by to delal za domaci ukol (a me to pak nebavi - je to pokazde stejne). Jinak si snad skoro ve vsem vyhovujeme, jenom ten sex neni moc harmonicky. Bohuzel.

Marketa (Čt, 17. 2. 2005 - 19:02)

Na to neni jednoducha odpoved, 40-, proto jsi mozna zadnou nedostal. Nevim, jak je to u chlapu, ale myslim, ze pro spoustu zenskejch je sex vic nez jenom fyzicka aktivita - a ackoli to fyzicky muze byt treba prijemny, psychicky uz to tak byt nemusi a ji se pak 'nechce'. Navic se o tom tezko mluvi, protoze nechces partnera zranit. Po jednom velmi bolestnem rozchodu jsem cetla knizku Johna Greye 'Co vam matka rict nemohla a otec nevedel' a jakkoli si myslim, ze jeho muzi z marsu a zeny z venuse jsou zjednodusene a nepresne, tahle kniha me dost nadchla a nasla jsem v ni spoustu uzitecnych nazoru a myslenek. Treba by stalo zato neco pocist, popremyslet a se zenou promluvit (netlacit a nevycitat! to nepomuze).

Marketa (Čt, 17. 2. 2005 - 19:02)

Pavle - ja si treba nejsem uplne jista, ze to Filip mysli jako recesi. Potkala jsem bohuzel sama v zivote spoustu muzu s podobnym nazorem - treba to nereknou az tak otevrene (ackoli nekteri i to), ale mysli si, ze zena je majetek a podle toho je s ni potreba zachazet. Jo, zensky jsou jesitny a jsou nerady, kdyz je nekdo ponizuje a urazi - stejne jako chlapi.

40- (Čt, 17. 2. 2005 - 15:02)

ano, a bez ohledu na vtipálka Filipa, jsme zpátky u jádra problému:Spousta našich žen se s námi nechce milovat tak často, jak bychom si přáli.To je fakt.A už jsem se ptal tady několikrát, co je na tom tak odporného se častěji pomilovat, pomazlit, pohrát si, že to žena odmítá? Znám opravdu nepříjemnější činnosti, povinnosti, práce...Odpověď jsem na to nedostal.

Avi (Čt, 17. 2. 2005 - 13:02)

:) Náš známý se rozvedl, spíš to byl napřed známý mé polovičky. Když jsem se ptala manžela, proč se rozvedl, dostalo se mi lakonické odpovědi(pardon, píšu přesné znění odpovědi)- "nechtěla šukat".Tak pozor! Pro některé muže je to opravdu důvod k výměně.

Filipka (Čt, 17. 2. 2005 - 13:02)

No, ono je prave trochu na teto diskusi videt, ze zeny jsou znacne taky jesitne a casto i dost hloupe, ale nutno priznat, ze proto, ze vetsina z nas uz odporny chovani chlapa podobny tomuto fakt zazila.

Pavel (Čt, 17. 2. 2005 - 11:02)

Holky, holky, vemete-li jediné Filipovo slovo vážně, jako by jste potvrdili to, proč tento jistě chytrý člověk tohle téma zavedl. Chce názorně dokázat, na co je potřeba žen a manželek. Dělá si legraci a to docela inteligentně. Bavte se, pište, dělejte vtipy, ale neberte to vážně

Petra (Čt, 17. 2. 2005 - 10:02)

Ahoj Jani, tak to jsme asi dvě. Vůbec jsem netušila, že se takhle hnusně dokáže někdo chovat. Fatk je Filip blázen.

Jana:-) (Čt, 17. 2. 2005 - 09:02)

fakt jsem se pobavila jako dlouho už ne:-)

tvůj anděl strá (St, 16. 2. 2005 - 10:02)

Buď jsi fakt děláš srandu nebo jsi ůplnej idiot.Co si o sobě myslíš?!Jestli se budeš chovat takhle ošklivě ke své ženě,tak od tebe odejdu a uvidíš,že mě bude brzy následovat i ona a jiná se k tobě nikdy už ani nepřiblíží.Lidi,i ženy mají svou cenu Fuilípku a nezapomeň,vše se ti jednou vrátí...

Filipka (St, 16. 2. 2005 - 09:02)

I zeny maji pravdu. Radu veci delame z presvedceni, ze je to z citu a treba je to z vypocitavosti, pohodlnosti a cistyho rozumu. Neco za neco a vymena neni vyloucena. Ale Filip to trochu moc rozmazl, protoze chce prudit. Kdyby ty zvasty byly pravda, tak ji proste vymeni, aby mel doma pravidelnej oralni sex a nemusel podnecovat oralni prujem na podobnych diskusich.

Reklama

Přidat komentář