Reklama

Manželka neplní své povinnosti

Anna (Čt, 24. 2. 2005 - 18:02)

Filipe, prozradil ses. Uz drive jsem si vsimla, ze Tvuj styl vyjadrovani je jen napodoba, protoze Ti to obcas ujede. Lidovy, veskrze chlapacky styl ... naprosta provokace. A klobouk dolu, povedlo se Ti to.

Filip (Čt, 24. 2. 2005 - 17:02)

To se to zvrhlo. To je důsledek emancipace. Když si chceme o něčem vážně podiskutovat a vyměnit si názory, tak to ženské zaplaví tím svým štěbetáním. Je mi už za těžko v tom přívalu slov hledat nějaký význam. Kdyby se ženami byla možná diskuse, určitě by to bylo přínosné. Potíž je ale v tom, že ony nemají na věc názor v pravém slova smyslu, jak to známe my. Ony jen okoukaly naše chování při výměně názorů a jen se opičí. Ale ten názor na věc, který by měly prezentovat, obhajovat, případně z něj ustupovat, ten nemají. Nemají to předem promyšlené a pak se to zvrhne jen v hlušinu slov, to pouhé štěbetání. Ony netouží po poznání problému, ony jen chtějí utlouci druhou stranu prázdným tlacháním, ať už je k věci, nebo není, ať už smysl má, nebo nemá. Jestli to ještě půjde, rád bych ze opět vrátil k tématu - aby to bylo jednodušší, položme si otázku, má v partnerství žena ženské povinnosti a muž mužské povinnosti, nebo si myslíte že nemá?

Jan (Čt, 24. 2. 2005 - 09:02)

Pavlíno to mě ani ve snu nenapadlo,ale pokus se tak cítíš nebo tě tak bere tvůj partner ..No pokoj Tobě.

Všímavý (St, 23. 2. 2005 - 21:02)

Mileno, o to ti jde že? Naštvat lidi. Všiml jsem si na jine diskuzi a lidi jsou tak hloupý a žerou ti to tam, jako tady Filipovi. Ale ne všichni, i další mají pozorovací talent.

, (St, 23. 2. 2005 - 21:02)

Nebaštěte mu to! Vždyť to musí být hec! Takový ... snad není.

Milena (St, 23. 2. 2005 - 20:02)

Diskuze k článkům byly zrušeny na mnoha jiných serverech, nevyjímaje portály různých VŠ institucí atd., ale myslím, že to primárně nemá nic společného s počtem souhlasných či nesouhlasných reakcí. Tímto nechci nijak obhajovat názory Volmových ani netvrdím, že s nimi bezvýhradně souhlasím... Spíš mám dojem, že diskuze bez ohledu na témata mají tendence se po čase zvhnout a nic zajímavého ve výsledku nepřinesou.

Pavlina (St, 23. 2. 2005 - 18:02)

.. a co, Jene? Kurvy, ze jo? Jo, myslim, ze to tak vazne vidis. No pokoj tobe.

Jan (St, 23. 2. 2005 - 17:02)

Vy mi všechny něco říkejte o toleranci k názorům,slušnosti a nepřekrucování příspěvků.Jak hyeny.Ještě že semáte kde vybít a hurá domů dělat služky,kuchty a....

Olga (St, 23. 2. 2005 - 16:02)

Na serveru feminismus.cz byly taky z ničeho nic zrušeny diskuse u článků.

aalee (St, 23. 2. 2005 - 16:02)

www.intimnosti.cz - to je krásný příklad :))Pokud vím, Volmovi tam před časem úplně zrušili diskusi, protože se našli jedninci, kteří si dovolili s JEJICH názory NESOUHLASIT ;)

Milena (St, 23. 2. 2005 - 16:02)

Koukněte na www.intimnosti.cz. Je to na delší studium, ale vzhledem k danému tématu zajímavý pohled na vztahy mužů a žen v současném světě. Bohužel diskuze se zvrhla ve "štěkání" na straně mužů a žen - aspoň na mě to tak působí - takže asi nemá moc smysl přispívat a číst dál,že? Mimochodem, Janovi nejspíš dělá jeho provokace velkou radost a Vy dámy, se zbytečně okrádáte o energii, když mu odpovídáte v takovém duchu v jakém odpovídáte. Všimly jsme si někdy, že hysterické a hádavé lidi spolehlivě nejvíce naštvete tím, že nepřistoupíte na jejich komunikační styl?

Olga (St, 23. 2. 2005 - 16:02)

Klid, dámy, klid. Nekažme si karmu ;-)

Lena (St, 23. 2. 2005 - 16:02)

Proboha jen proto že nechci mít děti jsem sobec,feministka,bezcitný cynik,čubka,která nikoho nepotřebuje(těmito všemi výrazy mě Jan nazval).Jene,urážím já tebe?Ne.A víš proč?1)Nikdy bych tak hluboko neklesla.2)Výraz,kterým bych tě v krajní nouzi mohla pojmenovat snad ani neexistuje.Neznáš okolnosti které mě dovedli k závěru,že nechci mít děti,ani nevíš,proč se u mě zatím nevyvinul tzv.mateřský cit.Zkrátka vůbec do toho nevidíš a navíc si pouze chlap,který tohle nikdy nemůže pochopit.Lena

mimi (St, 23. 2. 2005 - 16:02)

Jane jestli tohle myslíš vážně, tak to jsi mě fakt dojal! Ženská má povinnosti rodit děti? Jo tak to k tobě jde, stejně jako povinnosti šukat s tebou doma, uklízet a navařit a hlavně neremcat! To si fakt myslíš, že takhle se chová normální chlap? Ne, to je normální omezenec na názorech ostatních, na názorech společnosti!Ale ty nevíš jednu věc: společnost na nás sere, tak proč se nevysrat na společnost a žít svůj vlastní život tak jak se mi líbí? Tohle je názor a ne podmínka života! Opravdu jsi o pár století pozadu!

Andrea (St, 23. 2. 2005 - 15:02)

Tak pod tohle se podepisuji.

Marketa (St, 23. 2. 2005 - 15:02)

To je teda chat - chytry zensky se tu dohadujou se dvema omezencema s nazory z 18. stoleti (A jeste tvrdite, ze nejste feministky - jste a vsechny a jen dobre a houst - proti muzsky blbosti je potreba bojovat!)Holky vzdejte to - Jan mluvi porad jenom sam se sebou. Vi, ze je uspesny, vi, ze jsou s nim zeny stastne a samozrejme taky vi, ze ma ve vsem pravdu. Cest vsem zdrave sebevedomym muzum s rozhledem, citlivym vnimanim a smyslem pro svobodu jednotlivce (i kdyz je ten jednotlivec 'jenom' zena)!

Jarka (St, 23. 2. 2005 - 14:02)

Jane, netvař se, že jsi snědl Šalamounovo ho*no. Nemáš na to :o))))

Jarka (St, 23. 2. 2005 - 14:02)

Olgo, dobře děláš. ;o)

Olga (St, 23. 2. 2005 - 14:02)

Tak jo, Jane. Já jsem tedy hloupá a nevzdělaná, ty jsi demagog. Co je horší varianta ponechám na fantazii čtenáře. Já tuto pustou debatu opouštím a přenechávám ti vavříny vítězství :-)))

Jan (St, 23. 2. 2005 - 14:02)

Neuraž se za upřímnost nemáš na daleko jednodužší argumenty ale to je jedno. Jak říká Švejk jak by se poznali ti chytří kdyby na světě......nebyly Jarky a Jitky.

Reklama

Přidat komentář