Reklama

Začněte hubnout dnes 25.9.05 aneb my pokračujeme

Stelejšn (Pá, 2. 12. 2005 - 08:12)

Jinak Blue, z nějaké patnáctky si hlavu nedělej, pokud je tvůj přítel soudný tak si myslím, že mu můžeš věřit. A určitě by ti úmyslně nechtěl ublížit.Já vždycky toho svého naopak ještě trošku popichuju a předevčírem jsem ho dokonce podpořila v tom, aby šel sám na kafe s nějakou mnohem mladší, co jim ve firmě dělá externě účetnictví. Ona chudinka musela doma mlžit, protože ten její by ji s ním nepustil. Prostě to beru tak, že kdyby mně chtěl někdy podvést, tak si to jako podnikatel může zařídit mnohem snadněji než já. Ale musela jsem se smát, když mi řekl, jak je ten přítel jejich účetní žárlivý a jak ona mu musí kolikrát lhát i když nechce. Prostě klasika. Já jsem si tím taky prošla, jenže můj manžel to jako chlap prostě nikdy nepochopí:-)

Stelejšn (Pá, 2. 12. 2005 - 08:12)

Ahoj holky...cvičení dnes ráno: kalanetika, sada zpevňujících cviků, tento týden zatím cvičebně podle své představy zvládám, krize začne zítra, až manžel bude mít poznámky, ať neblbnu a radši si přispím:-) Jenže mně to nedělá dobře, prostě musím vstát, jak se probudím, protože když nevstanu a znovu usnu, tak jsem pak celý den jak zmlácená:-)jídelníček: sn.: mléčná rýžesv.: jablkaob.: asi instatní kaše s trochou carobelly, fakt už doma nic nemáme a v práci jsou uzávěrky, takže není šance cokoli si odskočit koupit:-(sv.: asi špaldový knackebrot se sojovou pomazánkou a paprikou, už dva dny jsem ale odpolední sváču nestihla, takže uvidímevec.: zatím nevím, podle toho, co nakoupíme:-)Radko, pár čtverečků čokošky sem nebo tam, pokud to není každý den, tak bych z toho nedělala žádnou tragédii. To já jsem lepší - v neděli večer jak jsem hřešila, tak jsem snědla skoro celou tabulku a ještě ke všemu bílou!Martino, mně zase dělá problémy cvičit večer, jako třeba Jana (tímto zdravím) a nebo i ostatní, nevím, jak to máte... Já prostě když nezacvičím ráno, tak večer už se mi nechce nebo není šance, takže asi tak. Jinak mně včera manžel potěšil, prý si koupíme rotoped. Já jsem ho chtěla už dřív, ale náš malý byt 3+1 to prostě nechtěl skousnout, takže manžel ho kupovat nechtěl, ale teď mu odpadne na delší dobu squash, tak to včera přehodnotil:-) Mrzí mně jen to, že když jsem to už před časem přehodnotila já, že ten rotoped chci, tak on na to nijak nereagoval, ale to už je jedno.

blueblueblue (Pá, 2. 12. 2005 - 07:12)

Ahoj,Stelejšn, Marti díky za podporu. Včera jsem se nějak neovládala, nevím, prostě vyloženě žrací den. Takže dnes to chci opravdu dodržet předpisově. Hezky mě bolí po včerejším cvičením tělo, ale dnes budu cvičit znovu.Včera mě dopálila jedna slečinka - asi 15? chodí k mému příteli do karate, natřípala se tam .... no prostě je to pro mě další motivace.(někoho trumfnout)

radka (Čt, 1. 12. 2005 - 14:12)

Ahoj všem děkuji za hezké přijetí. Dnes jsem měla:S: dva krajíce celozr. chleba se šunkousvač.: kafe nescooběd: hrstková polívkasv.: jablko)večeře: ještě nebyla, ale doufám, že se nenacpu.Proti včerejšku vyloženě hladovím. Ale stále pije( nealko) takže uvidíme. Někdy mi jde si jeden den dát takový jako dnes, ale zatím je málo hodin a jak budu připravovat večeři rodince, tak si určitě zobnu. Ale je zase fakt, že po porodu jsem na sobě makala a shodila 15 kg. Jedla jsem opravdu malé porce, ale zdravé, snažila jsem se tam mít všechno.Takže si myslím, že polud si organismus zvykne na menší porce, tak potom už takové velké porce nemusí, nemyslíte? Je jasné, že to chvíli trvá.Včera jsem si dala na večeři dva kousky pizzy a jelikož jsem potřebovala na to něco sladkého tak jsem pokračovala ..5 disco sušenek, 5 čtverečků čokolády,a pak jsem si řkla, no a co a dala si další čtyři čtverečky!!!!!!!!

Baculka (Čt, 1. 12. 2005 - 14:12)

Marti, pomaly ale isto. Aspom sa ti to nevráti.Holky, ja som zajtra odcestovaná, tak nebudem na nete a ozvem sa až v pondelok. Majte sa všetci fajn a pekný víkend!

Martina (Čt, 1. 12. 2005 - 14:12)

Blue: Stelejšn ma uplnou pravdu, radikální diety a omezeni jidla nikam nevedou, pokud clovek neni nijak obezni, chce to opravdu pomalu, ale jsou i lidé, kterí maji nejakou svoji vahu a níž už jim to nejde. Chce to zmenu stravování na celý život a cvicit (coz ja tedy moc nedelam) Stelejšn to dodržuje perfektne, ja mam problemy se vstavanim takže ji za to moc obdivuji. Blue, ty jsi moc hezka holka a podle me jsi stihla, ale chapu kazdeho kdo chce mit hezci telo a lip se citit. Petro: vis uz nekolik lidi mi psalo, ze mam nizkou hodnotu v KJ, nebo cal., ale ja uz jsem nekolikrat odpovidala, ze jde take o mnozstvi, kdyz napisu testoviny se zeleninou a nenapisu kolik, tak nikdo neví jestli 70 g nebo 200g a u 200g je to 2500KJ....to jen priklad. Ja se snazim se vzdy pohybovat kolem 5000 KJ a nikdy nebo vetsinou neklesnu pod 4500 Kj ale i nekdy překrocim na 6000 Kj....ono to zas tak malo neni, mozna si tim zpomaluji metabolismus, k tomu by se mohl vyjadrit Hejtmy, ale hubnu sice pomalu tak 0,25kg týdne nekdy ani to ne, ale vysledky mam, od kvetna mam dole už skoro 8 kg.....takze to jde, ale pomalu!!!! Zhruba 1 kilo za mesic :o))

Stelejšn (Čt, 1. 12. 2005 - 14:12)

Blue, tak vidíš, když je ona opačný typ než ty, tak se vůbec nemůžeš s ní srovnávat. Já jsem taky typ hruška a porovnávat si s někým proporce, to už nedělám. A přeci to, že máš o 6 kilo míň než jsi mívala, to už je dost dobré ne? Já si to tak taky říkám. On je totiž rozdíl zhubnout to, když třeba někdo nejí nebo jen málo a zhubnout úpravou jídelníčku a cvičením. A ty výkyvy zelenina nebo sladké, to je taky o ničem. Já když jsem se hlídala - hodně přísně a nic zakázaného okolo, tak jsem to taky nějakou dobu vydržela, ale pak když jsem si vzala něco sladkého, tak jsem pak nedokázala třeba dva dny sníst nic normálního jen sladké. Tudy cesta nevede:-)Kdybys chtěla nebo měla potřebu, tak mi klidně napiš, ale do žádného extrému se nepouštěj. Obézní určitě nejsi, potřebuješ jen doladit 3-4 kg, jestli si pamatuju dobře a to se nechá hravě zvládnout za nějakou dobu i tím "pomalejším" způsobem:-)

blueblueblue (Čt, 1. 12. 2005 - 12:12)

Stelejšn díky za podporu, asi jsme na tom dost podobně, já už jsem měla 66 kg a tehdy jsem nevyšilovala. Teď mám 60 a vyšiluju. Ta kamarádka je opačný typ - má úzké boky, ale je stejně vysoká a neustále se hlídá, ale ona to má spíš tak, že buď se fakt hlídá - jen zelenina nebo samé sladké.Tak teď jsem se pěkně nacpala, 1 tav. sýr, 2x pečivo (1 tmavé), sójová tyčinka. Ale nevyšiluju, dnes jdu cvičit, chci toho hubnutí dousáhnout stejně jako minule jen tak mimochodem, protože když to bude násilně tak se mi to stejně vrátí.

Petra (Čt, 1. 12. 2005 - 12:12)

Ahoj holky,teda Marti, podle toho jak jis, musis hubnout hrozne rychle, vzdyt Ty jsi vcera nemela ani 1000kcal. Ja bych to takhle nevydrzela. Momentalne se snazim aspon neprejidat. Ja jsem asi nejvic zhubla loni na jare a to okolo 4kg na vaze. Denne jsem cvicila a rozdil byl hodne videt na obvodech. To jsem mela okolo 75kg a byla jsem opravdu stihla. Tak mi moc neni jasne, ze nektere z vas jsou o moc mensi a chteji mit taky rozdil vyska-vaha 10. Ono totiz cim je clovek mensi, tak pri stejnem BMI se ten rozdil zmensuje. Tak se mejte hezky a ja jsem vecer hodim jidelnicek. P.

Martina (Čt, 1. 12. 2005 - 10:12)

Krasne rano holky :o)zdravim Vas vsechny, me se taky vcera darilo, ale dneska jdeme s praci na veceri, takze si dam asi masicko a salat a 1 sklenku vina.Jinak myslim, ze Nina psala, jakto, že se drzim jidelnicku, ale pro me to, ze ho sem napisu, je takovy zavazek k tomu, abych to drzela, ale nerikam, ze vzdy to dodrzim, ale snazim se o to!!!Vy me nevidite, nevite co jim a co delam, ale ja to beru proste jako zavazek, napsala jsem to sem, tak to plati.ja dneska:sn: snedla jsem 3 kiwi :o))sv: kava 3v1ob: zitny chleba, krabi salat v jogurtusv: nicve: v 17:00 jdeme do restaurace....sn: 380 KJsv: 340 KJob: 1000 KJ + 900 KJsv: 0 KJve: do 2000 KJ (včetně vína)CELKEM: 4 620 KJahoj

Baculka (Čt, 1. 12. 2005 - 09:12)

Pekný deň prajem!Včerajší deň bol vzorový. Momentálne sa mi darí.Tak že dnes:1. kava 2v1, omeleta z 4bielkov a1 vajíčka, plátok ražného chleba2. jablko3.nízkotučný tvaroh, ovocný šalát4. musli tyčinka5. tofu na sladkokyslo/s hríbikmi, zeleninou, s trochou kyslej smotany/, salát z pekings. kapusty6.ak bude večer hlad, tak šálka mlieka

Stelejšn (Čt, 1. 12. 2005 - 08:12)

Cvičení dnes ráno:protahovací cviky na páteř, cvičení na míči, sada zpevňujících cviků, procházka do práce:-)Jídelníček:sn.: ovesná kaše, banán (my už doma zase nic nemáme - asi taky nějak víc jíme na zimu...)sv.: pomerančob.: špagety se šmakounem, zeleninou a rajčatovou omáčkou (manžel dovalil včera dom nějaký polotovar od firmy, pro kterou to dováží z Itálie, tak jsem zvědavá)sv.: špaldový knackebrot, sojová pomazánka, paprikavec.: nevím, asi kefír s banánem

Stelejšn (Čt, 1. 12. 2005 - 08:12)

Ahoj všichni...Blue, proč si vedle té své kámošky připadáš blbě? Jakou má stavbu těla? Podobnou jako ty a nebo je třeba menší, má štíhlé rodiče a proto to má v "genech"? A proč je ona nešťastná? Myslí si, že je tlustá? Ty to můžeš posoudit, protože nejsi ona - má být proč nešťastná? Nepropadej panice, vždyť i štíhlý člověk může mít na váze vysoké číslo:-) Takže podle toho bych se moc neřídila. Důležitý je tvůj vlastní pocit z tvého těla. Já jsem si kdysi taky přála vážit tak 57 kg, když jsem měla 60. Takže nakonec jsem skončila s 55 kily, ale zato jsem to pak nakonec nezvládla a jojo efektem jsem nabrala na 67, takže ve finále jsem dospěla k názoru, že to za to ani tak nestálo a radši sem měla zůstat u těch 60:-) Já vím, je to někdy těžké... A jak jsem psala už včera, tělo je asi geneticky naprogramováno tak, že se na zimu tím tukem má obalovat - u našich předků to bylo proto, aby přežili zimu, když neměli dostatek jídla, ale my ho dostatek máme, taky máme už zřejmě míň pohybu než v létě a za další, v zimním oblečení nejsou špeky tolik vidět. Nebuď smutná a pokud máš nějaké splíny, je lepší jíst umírněně, ale dopřát si to, na co máš chuť (v přiměřených dávkách) a zbytečně se nenervovat tím, že něco nemůžeš nebo držet nějakou dietu a být z toho ve stresu.

blueblueblue (Čt, 1. 12. 2005 - 06:12)

mimochodem časopis Dieta znáte? dnes myslím vyšlo další číslo, už se na něho moc těším. Je to pro mě nejlepší časopis.

blueblueblue (Čt, 1. 12. 2005 - 06:12)

ale nemyslete si, že chci zhubnout 10 kg, to v žádném případě, myslím, že mi zbylo ještě trochu rozumu.

blueblueblue (Čt, 1. 12. 2005 - 06:12)

Já nevím čím to je, ale kdybych takhle jedla na jaře tak bych už určitě měla spoň 1 kg dole, ach jo, tak nevím, jestli nevyjde na stejno se teď raději cpát a na jaře to vklidu zhodit - ale ne, to nesmím dopustit. Zvlášť, když si vedle své přítelkyně - která má stejnou výšku 170 cm - ale 50 kg a je nešťastná!!! (já mám 60), připadám fakt blbě.

blueblueblue (Čt, 1. 12. 2005 - 06:12)

Nino a můžu se tě zeptat kolik vážíš?

Petra (St, 30. 11. 2005 - 20:11)

1. melta s mlekem, celozrnne pecivo, rama, niva2. mlecna ryze3. leco, 2 vejce, celozr. Pecivo4. 5dkg kureci sunky pecivo5. 2 platky horke cokosky :-(pohyb: spinning

Stelejšn (St, 30. 11. 2005 - 19:11)

Radko, určitě se můžeš přidat:-) Já mám taky sedavé zaměstnání u PC, i když pravda, pokud chci, můžu si zařídit i procházky se zařizováním do terénu. Problém je, že teď začíná zima a mně se opravdu nechce, takže zůstává hlavně u toho sezení. Na mně v práci platí: hlídat se a chystat si jídlo do práce z domu. My bohužel, nebo spíš bohudíky závodku v dosahu pracoviště nemáme. Taky, když se nenajím, tak na sobě pozoruju nervozitu, ale přišla jsem na to, že u mně s tím jídlem to není o množství, takže i troška pomáhá:-) A pak opravdu, jak už psaly holky, vybrat si nějaký sport.Blue s tím obalováním tukem na zimu máš pravdu. Možná je to genetickou dispozicí, abychom "přežili" zimu. Bohužel v dnešní době, kdy je všeho dostatek už to tolik nepotřebujeme:-)Nino, taky když to něčím pokazím, tak "začínám" znovu, ale nemá smysl se tím trápit. Lepší je to přejít, jako by se nic nestalo a v klidu pokračovat.Tady je můj slíbený dnešní jídelníček:sn.: ovesná kaše, banánsv.: jablkoob.: špaldové knackebroty, parenica, paprikasv.: 0vec.: toastový chléb, nugeta:-))), banán, oříšky, džus - no to je něco

Nina (St, 30. 11. 2005 - 17:11)

Příjemný podvečer, konečně jsem se sem dostala. Začal nám další týden a já opět začala znova. :o) Zatím je to v pohodě (to tu píšu pokaždé :o) a snažím si najít čas na nějaké to cvičení. Souhlasím s Blue, obdivuju Stelejšn a Martinu za jejich vzorné jídelníčky. Martino, koblížek ráno bych vůbec neřešila ;o) při Tvém stravování. A Stelejšn mě stále udivuje svými sportovními aktivitami. Mně je 20 let. Studuji. Jsem beran. Měřím 175 cm a typ postavy nejspíše hruška. Ráda bych zhubla 10 kg. Zatím, Nina

Reklama

Přidat komentář