Reklama

Katolici - jsou normalni?

Luboš (Pá, 27. 7. 2007 - 15:07)

Prosím vás, už toho JMV nechte být... Nazval váz nejdříve sviněmi, teď odpornými hajzly a vůbec nějak nabírá na obrátkách. Ještě ho donutíte kdoví k čemu :-) Diskuse s fanatikem je zcela bezpředmětná.

Návštěvník (Pá, 27. 7. 2007 - 15:07)

jestli jsem to dobře pochopila jste uplně proti potratum a co když je žena znásilněna a nebo ještě nenarozené dítě má vážnou vrozenou vadu co pak

Jan Maria Viann (Pá, 27. 7. 2007 - 15:07)

Obávám se, že ani prostitutka by mě z toho nedostala. Protože z mé strany by musela být alespoň nějaká vůle "se z toho dostat" mám alespoň jistotu, že nebudu mít pohlavní choroby. A k tomu dolifrování nějaké té lehké existence byste museli, hajzli odporní, vědět kde bydlím, he. A to nevíte a nikdá sa to nedozvíte.

ajaj (Pá, 27. 7. 2007 - 14:07)

A hele, máme tu Výlety pana JMV do 21.století. Ani si netroufám odhadnout z kteréže doby minulé přiletěl. Ale jedno je jisté - nedostatek kvalitního láskyplného sexu mu zatemnil mozek a uvrhl do tenat náboženských nesmyslů. Léčba je ovšem jednodouchá. Přichomejtněme k němu zkušenou prostitutku v rouše beránčím jeptiškovském, dobře jí zaplaťme a ona ho ušuká k smrti.A bude pokoj od jeho předpotopních názorů!!!

Jan Maria Viann (Čt, 26. 7. 2007 - 23:07)

Něco jako právo na potrat neexistuje. Potrat je vražda! Co se týče Goetheho a Dostojevského, tak ministra školství nechápu. Já od nich pár věcí četl a nic škodlivýho na tom neshledávám. Z Polska by bylo vhodné nějaké věci převzít, ale ne zrovna tu se zákazem Goetha a Dostojevského. Ale potraty bych zakázal okamžitě. Kdyby se manželé drželi na úzdě a nepovažovali by sex za něco čím si jenom udělaj dobře, ale chápali by to jako nástroj k předávání života a výraz lásky mezi partnery, tak by žádné nechtěné děti nebyly, tím pádem bysme se vyhli potratům a byl by pokoj. Když spolu manželé lezli dřív do postele za účelem sexu, tak počítali s tím, že se prostě za devět měsíců můžou, když se podaří, dočkat potomka. Pak se sex začal brát jen jako nástroj na ukojení touhy, která je, když je vytržená řekněme z kontextu předávání života, něčím prostě zvířecím. Když si tím člověk chce udělat jen dobře, tak se degraduje na úroveň zvířete, a děti jsou pak holt braný jako překážka. Dřív prostě fungovalo pravidlo: "Nechceš děti, tak nebude sex." škoda že tohle pravidlo už nefunguje. Shrňme to: Potraty zakázat, Goetheho a Dostojevského povolit.

Martin (Čt, 26. 7. 2007 - 22:07)

Mne na těch katolících vadí že by rádi měnili svět k obrazu svému i když jak moudří ví kdo chce změnit svět měl by nejdřív změnit sám sebe. V tomhle se moc neliší od jiných i pseudonáboženských směrů jako jsou třeba komunisté. Mne by zajímalo jestli je pan JMV zastánce stejné legislativy jaká platí v Polsku ohledně potratů. nebo co říká na ty nápady jejich ministra školství který navrhl vyhodit ze školních osnov Dostojevského a Goeteho a nahradit je jakýmsi nacionalisticko-katolickými grafomany z dob národního obrození.

Kuča (Čt, 26. 7. 2007 - 21:07)

No, patriote, proto se čeští katolíci těší na americký radar? Že jim zkrátí to nudné čekání na Nebe?
No, JMV, když ty chápeš každou kritiku jako útok...

Jan Maria Viann (Čt, 26. 7. 2007 - 21:07)

Diskuse jsem ochoten, ale za podmínek, že mojí víru nebude nikdo urážet, a to se tady stalo.

Honza (Čt, 26. 7. 2007 - 21:07)

Tak koukám, že JMV se tady projevil jako klasický katolík, neschopen diskuse. Nejdříve vyhlašuje, jak je pokorný, jak hluboký dokáže mít soucit - a pak tady ostatní osočí jak svině. To je opravdu hustý. Netroufl bych si odsoudit všechny katolíky, ale pak se skutečně nemohou divit, že je lidi nemají v oblibě, když za ně vystupují takové ubohé kreatury a fanatici.

"Patriot" (Čt, 26. 7. 2007 - 20:07)

Pro Luboše:nemůžeme paušalizovat,ale křesťanství,nemá v "popisu",kýmkoliv opovrhovat,a za sebe,ač se o sobě nerad vyjadřuji,jsem pokorný.Pro Hanku,v těch výrazech jako nick a tak,se moc neorientuji,popravdě řečeno počítačová čechoangličtina mě moc"nebere",ale jedno Vám řeknu,křesťané vcelku nevystupují konfrontačně,a opět,jsme lidé,nedokonalí,hříšní a přiznáváme si to.Chtěli bychom být příkladem toho,že tento svět není cílem,ale prostředkem,k cíli vyššímu.Neříkejte,že jste nikdy nepřemýšlela o smyslu života a jeho zániku v NIC.Patriot?Možná to zní hloupě,ale asi mě vadí globalizace,ať přichází odkudkoliv,vždy jsem vyznával svobodu.Možná to někdo nepřijme,ale mám ji v katolické rodině tolik,kolik potřebuji,jako v běžné rodině.Svobodu,ne bezuzdnost.Ale již dost o sobě.Přeji všem,vše dobré :)

Dežo (Čt, 26. 7. 2007 - 20:07)

Šak já ten citát znám, já nejsů úplně blbý cigán:-) Ále nědovolil bých si zdě tvrdiť, že je zdě hodně sviní, na to já nejsů dóst chytrý cigán, abych to poznál.

Karolína (Čt, 26. 7. 2007 - 19:07)

Když prominete, pane svatý mučedník, hubu s vírou si tady vyplachujete především Vy. Pokud vás baví bojovat, nechte si to laskavě do hospody. Pokud se cítíte, jak se hrdě zastáváte víry,pak Pán Bůh s Vámi:)

Jan Maria Viann (Čt, 26. 7. 2007 - 19:07)

text

Jan Maria Viann (Čt, 26. 7. 2007 - 19:07)

text

Jendík (Čt, 26. 7. 2007 - 15:07)

Jan Maria Vianney, píšeš o žumpě. Proto tady máš nejvíce příspěvků? neber Boží jméno, ani jména svatých nadarmo:)
Já jsem věřící, ale ty jsi opravdu fanatik, který káže aniž by naslouchal a chápal, nebo jsi jen pubescent, který má aspoň tu naději, že z toho časem vyroste??

Dežo (Čt, 26. 7. 2007 - 15:07)

Těda, vy jstě ále sprostí katolíci!

Jan Maria Viann (Čt, 26. 7. 2007 - 15:07)

Pravda, neházet perly sviním. Tohleto jsou svině až moc velké.

Honzina (Čt, 26. 7. 2007 - 14:07)

Synku,neházej perly sviním.

Jan Maria Viann (Čt, 26. 7. 2007 - 11:07)

Tahle diskuse má zhruba takovou funkci jako žumpa někde u baráku. Nebýt žumpy, zasmradilo by to celý barák. Takže tady si můžete ty svoje žvásty psát, protože tomu všemu rozumíte asi jako koza náklaďáku, předvádíte tady jen svou ubohost. Já nejsem fanatik, jen uvádím věci na pravou míru a vy to zjevně nechcete slyšet protože nedokážete snést názor někoho, kdo s vámi nesouhlasí. Fanatici jste spíš vy.

ajaj (Čt, 26. 7. 2007 - 10:07)

Ať si každý věří čemu chce,ale neotravuje s tím ostatní - to se týká všech náboženství, sekt apod.. Když má někdo zájem, najde si co potřebuje sám.

Reklama

Přidat komentář