Reklama

Milenec a manžel

Hugo (Čt, 11. 3. 2010 - 19:03)

"Kde mám hledat rozptýlení, co mi radíte??"

U Rewa nebo u mě :-)))

Miloši, já tě beru takovýho, jaký jsi, a rozhodně si vážím tvých názorů. Jen mi řekni - jsi asi věřící katolík, že?

... (Čt, 11. 3. 2010 - 19:03)

No já se přiznám že já...najdi si mě :-) a budeš spokojená..

rew (Čt, 11. 3. 2010 - 19:03)

Tak to jsem zrovna nemyslel, Terezko.Ale to,jestli když už s někým ulítneš,tak dokážeš zůstat jen u toho jednoho ulétnutí s tím dotyčným, nebo se s ním potřebuješ vídat častěji a prožívat to znovu a znovu.To je totiž ten rozdíl všeobecně, mezi zahnutím muže a zahnutím ženy.Muž se podle všeobecného mínění s jedním náhodným pomilováním dokáže spokojit, ženy prý ne,ty to potom vyhledávají znovu a znovu.

Tereza (Čt, 11. 3. 2010 - 19:03)

Ahojte ;-) vidim, ze sa to tu...No já se přiznám že já bych si ráda znova našla někoho do postýlky, doma už to dávno nefunguje , nechtěla jsem to psát tak naplno.

Kde mám hledat rozptýlení, co mi radíte ??

Milos (Čt, 11. 3. 2010 - 19:03)

Ahojte ;-) vidim, ze sa to tu nejako po tom mojom prispevku rozprudilo...:-) Ten clanok treba urcite brat s rezervou, ako vsetky takto jednostranne clanky...dal som ho sem len ako zaujimavost, co sa na tuto temu pise... :-)
Tereza:
pises velmi mudro, za akych okolnosti by si ulet partnerovi odpustila a da sa s Tebou suhlasit. Naozaj z Tvojho prispevku citit iste zivotne skusenosti. Presne to pisem aj ja, ze nikto nikoho nevlastnime. Len ja este dodavam, ze uprimnost a dovera su dolezite, a ani za tychto okolnosti, ktore opisujes nie je asi spravne partnerovi KLAMAT...

Hugo:
;-) diky za pekne slova... neboj sa o mna, ubezpecujem Ta, ze si uzivam celkom dost, myslim, ze snad aj nadpriemerne... (a to nemyslim len kvantitu)... da sa to aj bez lzi a ublizovania...fakt..:-)

rew (Čt, 11. 3. 2010 - 18:03)

Já si myslím, Hugo, že tohle jsme si vyjasnili už na jiném tématu.Ale tak takhle,nemohu říct,že by mi to vůbec nevadilo,ale ne proto,že se to stalo,ale proto,že to udělala tak amatérsky, že jsem se o tom i nechtě dozvěděl.Ale jistě bych to nerozebíral a netvářil se nějak ukřivděný.Pokud by ovšem měla paralelní dlouhodobý vztah a byla zamilovaná jinde, tak bych se s ní rozešel.Obojí jsem už zažil a nezachoval bych se jinak ani dnes.

Rob (Čt, 11. 3. 2010 - 18:03)

ta otázečka, zda se...Stará baba jako ty hlavně ten úlet opakovat nemůže protože jí nikdo nechce, proto se musí vtírat ocasům na diskuzích .

jééé (Čt, 11. 3. 2010 - 18:03)

Rewe, Tvoje ironie mi nevadí...Hihi......že už ona ....hihi.....hlavně ty nic chuděro .....Yosska nemá zapotřebí se nutit chudákům typu Rob Rew.....dobře víš že k takovým se nikdy nesnížila a to tě sere holka......tak doufej ..no:)))))

Hugo (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

Máš zdravej pohled na věc, Terezo. A přesně tak, pokud tě (nebo někoho jiného) nazve Yosska "kurvou", tak je to spíš lichotka, než urážka.

Rewe, kdybys třeba zjistil, že tvoje žena ulítla na firemním večírku s kolegou - co bys dělal? Já asi nic divokýho, ale musím přiznat, že jsem se do týhle blbý situace zatím ještě nedostal.

Tereza (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

To je mi ale líto, že jsi...ta otázečka, zda se spokojím s jedním úletem nebyla ironie? Pak omluva. Napsal jsi v tom smyslu, zda nemám sklony úlet opakovat jako mnohé ženy ? Víš, myslím, že nevěrných žen sice přibylo, ale je dost i těch zodpovědných.

utůhl (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

sertzhjuklůpúpéíoiáuýztrfedšč

rew (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

To je mi ale líto, že jsi to ode mne brala jako ironii,to jsem tak určitě nemyslel,naopak,byla to vážná nabítka ke konverzaci.

Tereza (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

Terezko,ještě přiznej a...Rewe, Tvoje ironie mi nevadí a beru každý názor-krom Yossky, ale ta tu bude psát sama sobě a je mi ukradená. Když tě to zajímá-ne, nemám potřebu úlet opakovat. Ty ale přiznej-má nějaký úlet skutečně tak zásadní význam pro kvalitní vztah založený na dobrých základech ?
Tvoje názory si ráda přečtu, taky Robovy, inteligence ani jednomu z vás nechybí a Yossařino titulování kurvou mně spíše lichotí-od ní je to jen o závisti, že už ona ... no nic. Nikdo jiný se tady k urážkám nesnížil a ty její se nepočítají. Aspoň z jejího vzteku vidím, jak se žere, klidný člověk v pohodě nereaguje urážením toho, kdo píše slušně názor.

.. (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

Terezko,ještě přiznej a...pochop že Tereza je stará babka co se nechytá, tak tady cítí šanci když bude přizvukovat, že konečně něco bude.......doma na ní už dávno muž kašle, tak tady machruje, že nikoho nevlastní .....hihi

Rob (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

Rob:
Pisem o manzelstve v...Milosi, je to zajimave, ale bral bych to velmi s rezervou. Proc: vedecky clanek si nejak prezvykala novinarka magazinu pro zeny - byl bych velmi opatrny k zaverum, ktere z nej takto vyvodi.
Jiste, je tam uvaha ze standard je polygamni chovani a inteligenci se mame snazit ho prekonat. A co kdyz je to naopak, co kdyz je oficialni standard vernost a prave ten se snazim inteligenci prekonavat? Ale to byla jen vtipna vsuvka. Original clanek jsem necetl (a vzhledem k nazvu Why Liberals and Atheists Are More Intelligent to bude asi sireji pojate).

rewe, ja bych tak drsny nebyl. Tohle podle me nebylo ani tak o feminizmu. Slo proste o clanek s hodnotou jaky bys cekal od clanku v podobnych casopisech pro zeny...

rew (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

Jo a toho blbečka,nebo blbku,co má víc nicků, než myšlenek ignoruj.Má jen potřebu se předvádět.

Tamhlenstá (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

Samozřejmě že nevěra...mám naprosto stejný názor: těch faktorů tam bude asi víc, ale ta nedostatečná inteligence je ten hlavní spouštěcí faktor k nevěře...

rew (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

Terezko,ještě přiznej a popravdě,jestli dokážeš sama zůstat u jednorázového úletu a nebo máš potřebu to opakovat, jako většina žen???

(Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

Tak sem zkusím přispět i...Samozřejmě že nevěra souvisí s inteligencí, to je dobře vidět tady, jací dementi tu píšou a jak opakují po sté ty samé věty......jen aby si omluvili , že maj mizerný vztahy .....

On (Čt, 11. 3. 2010 - 16:03)

Robe, s tím, že pro vztah...Tereza ráda zahýbá tak musí tolerovat taky......vždycky největší kurvy prohlašujou, že nikoho nevlastní .....:))))

Reklama

Přidat komentář