Reklama

Milenec a manžel

... (Pá, 12. 3. 2010 - 17:03)

Ale o tom já taky nepsal.Ale...tak to můžu potvrdit!!!, kámošova manželka má školení každý měsíc a to většinou z pátku na sobotu a někdy v týdnu přez noc a jedná se o pracovní školení...i idiot pochopí že takový školení při její práci je absolutní nesmysl a kámoš to taky ví ale neřeší to (ačkoliv radost z toho nemá), ty baby jsou prostě kurvy..kde jsou ty doby kdy ji to stačilo tak aby to nepoznal jeji manžel a ani děcka, už i ty děcka vědí o co tam jde..ale ona se nyní umí vyjadřovat jenom JÁ JÁ atd. bezcharakterní zmetek to je.. ty se šukaj nejsnadněji..škoda že to není můj typ - bych jí z radostí natrhl svěrač jako zadostiučinění za kámoša :-)

rew (Pá, 12. 3. 2010 - 17:03)

Ale o tom já taky nepsal.Ale vím, že ani vdaným většinou jen ten sex nestačí.Chtějí právě i tu večeři, zajít si někam zatancovat,strávit spolu alespon celý víkend atd. A to jsou všechno právě ty vdané,které jsou ochotné vymyslet i ty nejnemožnější báchorky, jen aby toho dosáhly.Tím taky netvrdím, že neexistují i ty, co se dokáží spokojit jen s tím sexem,jen taková je ještě pořád tak vzácná, jako výhra první ve sportce.

Hugo (Pá, 12. 3. 2010 - 16:03)

Rewe, tak to máme každý asi jiné přátele a kamarády :-) Ještě jednou si přečti, že já píšu o vdané milence, nikoli tedy o případu, kdy si movitý padesátník narazí svobodnou dvacítku, do který cpe horem dolem šperky, večeře v Hiltonu, zahraniční dovolené a sliby, že se rozvede, "až děti odrostou". Moje milenka je celkem spokojeně vdaná, jen ten sex jí doma chybí. Ale tím netvrdím, že jen takhle to jde - já jen opravdu nejsem typ chlapa, kterej by oblboval baby někde v bvaru nebo na dýze, tohle opravdu není moje parketa.

rew (Pá, 12. 3. 2010 - 16:03)

Nevím, Hugo, jak to máš ty, ale vím, jak to má většina mých známých a kolegů a to s tvým modelem nekoresponduje naprosto v ničem.Ženy se jen ve vyjímečných a naprosto zanedbatelných případech spokojí jen se sexem, bez toho, aby se zamilovaly.Jsou opravdu jinak zaměřené a touží víc po pochopení,pozornostech a něžnostech, než jen po utajeném sexu někde na rychlovku.

Hugo (Pá, 12. 3. 2010 - 16:03)

Rewe, troufnu si oponovat. Když je i ta milenka vdaná, je dlouhodobý milenecký vztah v pohodě možný a takové případy jsou podle mě i časté. Já taky, podobně jako Rob, nevyhledávám nějaká náhodná sexuální dobrodružství, ale milenku mám už dva roky - občas se spolu sejdeme a uděláme si radost, nic víc od toho nikdo z nás neočekává.

rew (Pá, 12. 3. 2010 - 16:03)

To se na mne teda Robe nezlob, ale to co tu ted tvrdíš je pěkná hloupost.Při déle trvajícím souběžném vztahu musíš lhát ustavičně, takovou milenku těžko odbudeš jen sexem, bez dárků a jiných prebend,což zase upíráš své rodině,spousta volného času se musí takovému vztahu věnovat taky,kde tedy potom zůstává ta tvá zodpovědnost?Snad ne v tom, že se jen nechceš se svou ženou rozvést?No to musí být potom jen chuděra na stupni nejvyšší závislosti.

Rob (Pá, 12. 3. 2010 - 16:03)

Rewe, nemyslim, ze bych si odporoval. Podle meho mit milenecky vztah paralelne vedle toho legalniho nemusi nutne znamenat, ze se na neverneho cloveka neda spolehnout - ale to uz asi zavisi na tom, jak to kazdy ma nastavene, jak prijima zodpovednost v zivote (a do jake miry si ji necha/nenecha ovlivnit sexem).

rew (Pá, 12. 3. 2010 - 14:03)

Já ten náhodný sex ale nevyhledávám,mě to doma klape vcelku dobře a nemusím ho hledat kvůli absenci a nadrženosti.Může se přesto stát, že já, nebo žena ulítne,když bude vyjímečná konstelace.Já bych zase naopak nemohl žít v manželství, kde by tohle neklapalo a je mi jedno,že tu jsou děti,majetek společný okruh přátel atd.Mít dlouhodobý milenecký vztah už svědčí o nefunkčnosti a ty si v tom tedy odporuješ, protože to se potom člověk nemůže ani dost dobře spolehnout na tu podporu a důvěru, jak jsi tu psal.Člověk dá přednost potom tomu, do koho je naopak zamilovaný a to při dlouhodobém mileneckém vztahu těžko bude manžel, nebo manželka.

Rob (Pá, 12. 3. 2010 - 13:03)

Rewe, já sama za sebe jsem...Terezo, mam dojem, ze ten posun v chovani zen souvisi spis s celkovym posunem v genderovych rolich. Podle me nejde ani tak o to "vyrovnat se muzum" jako o to, ze se zacinaji dostavat do podobneho postaveni (a situace) jako muzi a tak se u nich casteji projevuje chovani obvykle spis u muzu.
Pred casem jsem se tady na doktorce setkal se zenou, ktera presne jak pises - sex mohla mit jen se svym manzelem. A chtela ho, chybel ji. Vsechno by bylo v pohode nebyt toho, ze jeji muz sex vicemene odmital. Dost neresitelna situace.
Pro me osobne je nepochopitelny stav, ktery obcas u znamych vidim: ona je vdana, chybi ji sex, s manzelem to uz za nic nestoji (at uz z jakychkoli pricin) a ona se s tim proste smiri a "povesi sex na hrebik". Klidne ve 30-ti letech. Pripada mi mrzute, ze ve stavajicim modelu manzelstvi/vernost jsou lide vedeni k tomu, aby takto ochudili svuj zivot (a zivot toho, s kym by se mohli mit hezky).

Jeste k nahodnemu sexu, o kterem psal rew - ten me treba vubec nevyhovuje. Spis uz si dovedu predstavit mit milenku trvale, ale sex na jednu noc bych nezvladal.

Hugo (Pá, 12. 3. 2010 - 11:03)

Terka si možná vrzne, ale se mnou to nebude :-) Já tvrdím: "Nejdřív kostel, potom postel!" :-)))

Rob (Pá, 12. 3. 2010 - 07:03)

"Kde mám hledat...Hihi....jak se Hugo hned chytil........to bude mít Terka radost...konečně si vrzne:))))

rew (Pá, 12. 3. 2010 - 07:03)

Rewe, já sama za sebe jsem...To je zajímavý že ty tu nevěru řešíš celý dny, jakoby tě to nějak oslovovalo, naplňovalo!:)

Rob (Pá, 12. 3. 2010 - 07:03)

Robe, nejsem stará, je mi...Terezo pro tebe je nepochopitelný, že někdo sex nepotřebuje protože si užíval celej život, tys ho měla vždycky málo, tak sex považuješ za největší terno, cíl svýho života , proto ho tu celý dny řešíš.

milos (Čt, 11. 3. 2010 - 22:03)

Hugo:
Dakujem... :-) Nie, nepovazujem sa za veriaceho a nie som sympatizant ani ziadnej inej ideologie :-) Len si jednoducho chlapsky stojim za svojimi cinmi a velmi rad si s cistym svedomim vecer liham k manzelke do postele... :-)

Tereza (Čt, 11. 3. 2010 - 20:03)

Nám je to...Rewe, já sama za sebe jsem názoru, že všechny ženy k tělesnému úletu vždycky city bezvýhradně nepotřebují. Podívej, znám ženy, které zahnuly z pomsty jen proto, že se dozvěděly o nevěře manžela, jiné z nudy-ženy podnikatelů, které nikdy nepracovaly, další, aby si upevnily pošramocené sebevědomí. Mám známou, kterou prostě baví sex a má přístup jako muž-nevěra-úlet, chlap jako zářez na pažbě. Prostě spousta žen je citově třeba plošších, povrchních. Tak jako je to u mužů. Pak je samozřejmě početná skupina těch, které do postele jdou výhradně s mužem, kterého milují a to bez výjimky. Těžko říct, jaké ženy převažují. Sama mám dojem, že těch nevěrných přibývá. Jako by se chtěly vyrovnat mužům a nevidí, že to není zrovna dobrá cesta.

rew (Čt, 11. 3. 2010 - 20:03)

Nám je to jasné,Terezko,jejich příspěvky jsou průhledné.Ona blbost se předstírat dá,inteligence nikoliv.Ale alespon udržují téma v popředí a není třeba na ně reagovat. Ale ty jsi mi neodpověděla.Dokáží ženy zahnout jen při příležitosti a neopakovat ji a nebo se opravdu vždy nejdříve musí zamilovat a potom jim náhodné pomilování nestačí a touží v něm pokračovat?

jéééé (Čt, 11. 3. 2010 - 20:03)

já mám i v pade tři mladý krásný vzdělaný kluky ... jezdím s nimi na výlety a oni platí, mohla bych jich mít stovky, fora jsou plný loudilů o sex, kteří myslí pérem ... ženy by je nestačily uspokojovat ... taky za mně platí ... výlety, večeře. Zrovna nedávno jsem byla s rozkošným mladíčkem na Mácháči, krásný penzionek, bazén, vířivka ... večer s vínem a svíčkami ... stejk z lososa ... krásný sexík a druhý den rozkošný nákupeček v Berouně ... nikdo z vás to nemá a to vás sere ... nadržence Rewa, Roba, kurvu Terezku a dlaší matrace odtud ... zuříte hihi ... zuři zuři zuřánky ... praskněte, prčáááááááá

(Čt, 11. 3. 2010 - 20:03)

hihi ... trapná Terezka je kurvička, co zahne, kde může a tady píše kraviny ...no, Rew by si rád vrznul, ale je otázka, kdo se obětuje ... Rob si ho honí i u kompu ... to je povl tady

Tereza (Čt, 11. 3. 2010 - 20:03)

Stará baba jako ty hlavně...Robe, nejsem stará, je mi třicet devět, ale myslím, že i za tebe píše Yosska. No, když jí to pomůže. Myslím, že vás v pohodě poznám, píšete normálně, ona poněkud jinak.

Tereza (Čt, 11. 3. 2010 - 20:03)

Tak to jsem zrovna nemyslel,...ten příspěvek jsem nepsala pochopitelně já, ale Yossarian, to je její styl psát pod nicky druhých, ale to je známé.
Do postele chodím s manželem-jsem asi nůďa v očích některých, že-ale chci to tak a kéž to vydrží !!

Reklama

Přidat komentář