Reklama

Milenec a manžel

Petra c (Pá, 9. 4. 2010 - 10:04)

Ahoj Dano, já jsem taky vdaná a už skoro 12 let. Milence mám asi dva roky a jsme díky němu spokojená a sex se mi s ním moc líbí. V posledním roce se mi taky stává že večer mi milenec stříká do mé lasturky (jak jí říká milenec) a když se vrátím domů tak manžel je tak neodbytné že on po krátké době taky. ...

pro Danu (Pá, 9. 4. 2010 - 09:04)

Jsem 14 roků vdaná...Líbí se ti to?No tak tě přivážeme na staroměsckou radnici prdelí vzhůru aby tě všichni poznali a mohli si také vrznout když tě to tak baví..jsi štětka s iq zvířátka.

Dana x (Pá, 9. 4. 2010 - 05:04)

Jsem 14 roků vdaná posledních asi 6 let mám stále milence. Líbí se mito, jen se někdy stane, že odpoledne se do mě vystříká milenec a když se vrátím domů, tak hned zase manžel......

Pavlína,29 (Čt, 8. 4. 2010 - 13:04)

nejde o to kolik jsi jich...Milá zlatá,těžko ten můj je ženáč,když je mu 17let,ale navadí,vidím,že jsi dobře četla.

Alena (Čt, 8. 4. 2010 - 11:04)

nejde o to kolik jsi jich...Tak ty vytečkovaný drahouši, já jsem se sice do této diskuze zapojit nechtěla, ale tak trochu mi to nedá. Píšeš Pavlíně, že je nakřivo, potom ti musím říci, že takových je nás víc, které si rády užíváme. Vůbec asi nechápeš pojem slova užívání si. Tady nejde milá o to nastavit a vybrat si za to nějaký příspěvek. Mnohé z nás, byť se ti to zdá divné, to dělají pro své vlastní blaho a užíváme si to. Já si např. nemohu stěžovat na výkonnost svého muže, ale občas mne popadne chuť vyzkoušet něco jiného. Také jde o to vytrhnout se ze zaběhnutého stereotypu. Má to v sobě chuť zakázaného ovoce a taky plno adrenalinu. To vše nemůžeš v manželství očekávat. Díky tomu na rozdíl od jiných nemám bolesti hlavy a nechytá mi migréna z neuspokojení. Z tvého příspěvku taky usuzuji, když píšeš Pavlíně, že jich měla málo, že asi patříš do skupinky děv, které se tím živily. Potom se tvým vyjádřením nedivím.

... (Čt, 8. 4. 2010 - 08:04)

Nevím o jakých chlapech...nejde o to kolik jsi jich měla, ale o to že jsi nakřivo z toho že ti to udělá nějakej ženáč, právě proto že chlapy vůbec neznáš , měla jsi jich málo.
Každá ženská ví že ženáčů najde 100 , jen ty jsi nadšená když tě ojede a ještě to chválíš tady .......on se ti v duchu směje a raduje se jak si zadarmo užil.

Pavlína,29 (Čt, 8. 4. 2010 - 06:04)

Nevím o jakých chlapech mluvíš?je mi 29let,měla jsem v posteli 7chlapů,za to se určitě nestydím,znám hodně holek co je jim třeba míň než mě,mají manžela,děti a měly rozhodně více mužů a neodsuzuju je.Chvíli uvažuj než něco napíšeš.Jestli s chlapem jdeš za prachy,tak to je mi tě líto.

... (St, 7. 4. 2010 - 21:04)

Tak si jdi vydělat...jasně .....ale ti chlapi z tebe maj prdel........jinde by museli tvrdě platit........málokterá ženská je tak hloupá aby jako ty........naklusat podržet poděkovat ......

ale (St, 7. 4. 2010 - 19:04)

chudák Pavlína.......hezky...Yossariano, co to tady zas plácáš ty vemeno přechytralé. Prej jiné berou za to těžké prachy - to víme, že kurvy dnes nejsou levná záležitost.
Závidíš zas Pavlíně sex ty odpískaná bradavice.

Pavlína,29 (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

Tak si jdi vydělat chudinko,mě je aspoň dobře...:P

... (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

Silvie,ten můj byl taky...chudák Pavlína.......hezky podrží nastaví jako ovce a ještě se s tím chlubí ........jiná za to dostává těžký prachy ,ale Pavlína podrží zadara a poděkuje ......:))))
A jsem žena milá Pavlíno.....nejsem muž.....ty naše matrace

Pavlína,29 (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

Silvie,ten můj byl taky panic a můžu říct,že to umí líp,než jiní chlapi co jsem snima spala,sice jefaktže manžel je nejlepší,protože mě zná a ví,co se mi líbí,jenže mě zanedbává a pro pány cotady umí jen urážet-nebudu se hádat a diskutovat s idiotama!urazit sprostým slovem mě nemůžeš,na to nejsi bohudík dost inteligentní,tak se chlapče vzapamatuj:D asi se doma nudíš,co,když se sereš do diskuze,která ti nic neříká.Nezapomeň si ho dobře vyhonit,než zase něco vypustíš a pokud máš nějaký komplex,tak si ho vyřeš na jiných stránkách,myslím,že to potřebuješ.Nazdar!A Pepo dík...

Kuba (St, 7. 4. 2010 - 15:04)

taky bych do něčeho píchl ono se otepluje tak by to teď šlo

blbec pepa (St, 7. 4. 2010 - 15:04)

Proč zoufalky ? Ono zase...co kecáš ty nadrženče......chlap nemá vliv na ženský orgasmus......zase se to vrazilo semeno do hlavy.....

co jako (St, 7. 4. 2010 - 15:04)

Rozhodně je víc těch,...a co závidí?to může závidět akorát nadrženej pepík tak to bere podle sebe..ženská má sexu kolik chce ......na každým rohu trčí nadrženej Pepík co by si dal....i sem vlezli nadrženci....cítěj povolný kurvy co podržej zadarmo, tak se sbíhají .....
No jo když sou ženský blbý a podrží jako ovce.....a ještě se s tím chlubí......

Jarda (St, 7. 4. 2010 - 14:04)

pravdu díš, Josefe. Ale přiznejme si, že ´mnoho žen ( 1 z 10) si dokáže sex opravdu užít. Většina je při ejakulaci partnera ráda, že už je konec.

Pepa (St, 7. 4. 2010 - 14:04)

Rozhodně je víc těch, které závidí než těch co se smějí.

Pepa (St, 7. 4. 2010 - 14:04)

Proč zoufalky ? Ono zase mužských, kteří opravdu zvládnou ženu uspokojit není mnoho
(odhaduji tak každý dvacátý). Je dobré když zvládnou více samiček.

.... (St, 7. 4. 2010 - 14:04)

Nadržený zoufalky rády podrží zadarmo a ještě poděkujou ......každej se vám směje chuděry.........hihi

Silvie (St, 7. 4. 2010 - 13:04)

Tak si užívejte,hlavně...Děvčata, tak jsem si myslela, že jsem ujetá, ale docela jste mi potěšily, že to až tak nenormální není. Jsem 5 let vdaná a taky jsem se seznámila s takovým kolouškem. Jemu je 17 a půl a říkal, že jsem byla pro něj první. Docela mi to s ním baví a vzpomínám na léta, kdy jsem byla v pubertě. Akorát lituji, že na něj mám málo času, však to znáte, povinnosti vdané ženské, manžel a dětičky.

Reklama

Přidat komentář