Reklama

Milenec a manžel

Honza (Ne, 18. 4. 2010 - 17:04)

Podařilo se vám někdy, že...nic proti nevěře např. po 20 letech manželství, když vše zevšední a děti vylétnou z hnízda. Ovšem zahýbat manželovi již v době mateřské dovolené, to je silná káva,to bych asi nerozdejchal.

mravní hlídka (Čt, 15. 4. 2010 - 12:04)

Co máš proti poloze na...Nic je jedna z nejlepších :-)

Aleš (Čt, 15. 4. 2010 - 12:04)

Ty seš kurva jak vyšitá a...Co máš proti poloze na rodeo?

mravní hlídka (Čt, 15. 4. 2010 - 10:04)

Podařilo se vám někdy, že...Ty seš kurva jak vyšitá a levná jak to tak vypadá...no až ti na to přijde manžel tak si to zas v posteli zpestříte polohou na rodeo :-)

Gábi (Čt, 15. 4. 2010 - 09:04)

Podařilo se vám někdy, že by vám doma zazvonil telefon, pochopitelně omyl, ze kterého se nakonec stal váš milenec. Tak toto mne potkalo minulý měsíc. Po ránu, když jsem si hrála se synem, jsem totiž na mateřské, mi zazvonil telefon, když jsem zjistila, že jde o omyl a chtěla jsem ukončit hovor, hlas na druhé straně mě přemluvil, ať chvíli ještě vydržím. Když jsem mu řekla, že jsem vdaná a mám malé dítě, tak se mi zeptal, zda je to tělesnou vadou, no a nakonec mě přemluvil k osobnímu setkání. Setkali jsme se ještě během téhož dne. Dotyčný mě docela zaujal a nechala jsem se k němu pozvat na kávu. Potom to šlo, dá se říci ráz na ráz, pouze nás občas vyrušil můj půlroční syn. Dá se říci, že od té doby se mimo víkendu vidíme téměř denně. Zprvu jsem z toho byla trochu špatná, ale již si docela přivykám a dokonce si nedokážu představit, že bych to mohla ukončit. Určitě to nedělám z důvodu, že bych měla doma s manželem málo sexu, spíš ze začátku to byla zvědavost a ta se změnila v přitažlivost. Jsem asi divná, ale docela mne to zatím baví. Můj milenec na mě netlačí, abych se rozešla se svým manželem a manžel ten pochopitelně nic netuší. Pouze já mám občas divný pocit, když jsem v jednom dni s milencem i s manželem, na druhou stranu nemohu říci, že by to bylo nepříjemné.

Alena (Po, 12. 4. 2010 - 12:04)

Tak jsem holky čekala že si...Petro, žel všude se najdou nějaká individua, která se budou zasahovat do těchto diskuzí. Nejlepší lék na ně, je ignorovat jejich příspěvky a nevšímat si jich. Snad nejlépe to vystihla Vanilka. Ještě k Vanilce, já sice nemám osobní vztah s nikým s příbuzenstva, ale pokud někdo má tu příležitost proč ne, pokud si rozumí a nejsou pokrevně spřízněni.

mravní hlídka (Ne, 11. 4. 2010 - 11:04)

není to jednoduché, když...Doufám že tvá žena o tom ví a souhlasí nebo ses už stihl rozvést-chápu

Jirka (Ne, 11. 4. 2010 - 11:04)

není to jednoduché, když mají partneři hodně odlišné potřeby sexu. Moje žena mě připouští tak 3x za měsíc. Já bych měl představu 3 x za týden ale hlavě jde o kvalitu! Je to s ní jako s nafukovací pannou. Když jsem se sblížil s mojí milou (o rok starší než manželka) nevěřil jsem, že takové ženské existují - zatím jsem o nich jen četl). jak ta to prožívala a co měla nápadů - prostě úžasné. Věkem to rozhodně není.

pro vanilku (Ne, 11. 4. 2010 - 11:04)

To já zase odsuzuju styk s někým s příbuzenstva a myslím ,že na tom normálního není nic.I nevěra se může podařit ovšem nic co by se mělo chválit nebo mluvit o tom jako o chlebě to není.Prober se !

Vanilka (Ne, 11. 4. 2010 - 10:04)

Tak jsem si pročetla pár posledních dnů, vidím, že Bára i Pavlína naletěly Yossarian, s tou se nesmí diskutovat, tu je možné pouze přehlížet (a ignorovat), jinak je jako pijavice.
Pokud budete psát k věci a nevšímat si těch poťouchlostí, máte naději, že diskusi ovládnete a sdělíte si všechno, co si sdělit chcete.
I když si sama neumím představit sex s někým z příbuzenstva, přesto mi připadáte naprosto normální oproti těm potrefeným tady, chápu vás a vůbec vás neodsuzuju, příroda si umí vyžádat své.
A jestli některou z vás vzrušuje, že měla v jeden dva partnery - proč ne?
I to se v životě stává.

Petra (Ne, 11. 4. 2010 - 10:04)

Tak jsem holky čekala že si tady spíš vyměníme naše zážitky, to byl i důvod proč jsem tady psala svůj příspěvek, kde jinde si o tom můžeme povídat, protože něco takového probírat i s tou nejlepší kamarádkou asi nejde.....škoda

I (Ne, 11. 4. 2010 - 10:04)

když tě to nezajímá, tak...Je dobře, že víš přesně jak to bude a že takto to nebude-apropo-vzala sis dnes pilulku?Jinak nic ve zlém....:-)

Andrea (Ne, 11. 4. 2010 - 10:04)

když tě to nezajímá, tak proč sem chodíš?Sice s tebou souhlasím, že nežijem jen jednou, ale tak, jak to popisuješ, to nefunguje :-)

I (Ne, 11. 4. 2010 - 09:04)

Bohužel někteří lidi si...To je fain ,že si normální já si to nemyslím mě třeba vůbec nezajímá kolikrát a kdy a kde a s kým to děláš-nech si to pro sebe a nelez se chlubit na diskusi jako hvězda když děláš věci za které by ses měla stydět.A taky nežijeme jen jednou v příštím životě budeš mužem a dostaneš za manželku svého nynějšího manžela a ten ti bude zahýbat-samozdřejmě tajně -po nás potopa :-) :-)

Pozor (Ne, 11. 4. 2010 - 09:04)

Pro Pavlínu: mám stejný...Toto je naprosto přesná a ověřená informace jedné paničky....:-)

Irena (Ne, 11. 4. 2010 - 09:04)

Pavlíno, nevšímej si...Pro Pavlínu: mám stejný názor jako ty a těch pár úchyláků, co se tady našlo, mají IQ tykve a přemýšlejí jen rozkrokem.Nykašli se na ně, ať si tady povídají své prasárničky a jak šukají s kdekým jako králíci. Fakt ubožáci.

Vanilka (Ne, 11. 4. 2010 - 08:04)

Bohužel někteří lidi si...Pavlíno, nevšímej si těchto příspěvků, představ si, že když potkáš náhodný vzorek obyvatelstva třeba 10 lidí, taky budou různí, a často vůbec nepoznají, co jim chceš sdělit. Teprve až najdeš spřízněné duše, můžete si porozumět a najít společnu řeč.
Takže nepropadej špatné náladě, na těchto diskusích se pohybuje spousta lidí, pro které je čtení příspěvků jediným sex. vyžitím.
A podle své úrovně pak reagují.

Pavlína,29 (Ne, 11. 4. 2010 - 08:04)

termínu nadržený Pepík se...Bohužel někteří lidi si své komplexy vylívají tady na diskusích.Původně jsem jen reagovala na článekkde paní psala,že ji svedl 17ti letý švagr a nyní sním udržuje sexuální vztah,chtěla jsem ji jen podpořit,aby věděla,že není sama kdo má sex s tak mladým milencem.Nakonec jsem z toho vyšla jako husa,co měla v posteli málo chlapů,že jsem ovce co nastavuje a,že se mi chlapi smějou,když to dělám zadarmo.Co si s toho vybrat?nic...jsem úplně normální ženská,kterou manžel zanedbává,spí se mnou max.2x měsíčně a to mi nestačí,milence jsem si vybrala sama,taky si musíma dávat pěkného"majzla",protože jeho rodina mě zná jako slušnou ženu a,kdyby zjistili,že spím s jejich nezletilým synem,tak by mě ukamenovali:(ale žijeme jen jednou

Pepa (So, 10. 4. 2010 - 17:04)

a co závidí?to může...termínu nadržený Pepík se musím upřímně zasmát. Mám ve svých 48 letech prima sexy manželku a občas si to rozdám s vášnivou mladší milenkou. Nadržený už jsem hóódně dlouho nebyl. Naposled na vojenském cvičení v roce 1988. Zdravím Pavlínu 29.

pro Petru (Pá, 9. 4. 2010 - 12:04)

Ahoj Dano, já jsem taky...Petro to je úžasné a nějaké další podrobnosti ještě napiš....třeba jak už ji máš pak přeplněnou tak ti to triská ušima-seš prostě jen na to...

Reklama

Přidat komentář