Reklama

Milenec a manžel

eee (Čt, 5. 4. 2012 - 14:04)

ty jsi tak...Áááleee...No to teda milence mají!U manželky v srdci a pochopitelně i jinde...No a pokud je milenec i manžel,jako že dost často ano,je celkem pochopitelné neusurpovat si dané téma jen pro ženy.Nebo se nám to tady zamoří tím,jak je to happy zahýbat vlastnímu muži.

Cornuto, (Čt, 5. 4. 2012 - 08:04)

Nastastie nie sme v Pakistane...ty jsi tak chytréééééééééééééj, tebe bychom chtěli doma-jak všechno víš ty psychologu. Dost se sereš ženám do diskuze, já nevím, co sem chlapi lezou-přece milence ani manžela nemají, krom čtyřprocentních....

cornuto (St, 4. 4. 2012 - 21:04)

Nastastie nie sme v Pakistane a s dr.milelcom v tom nesuhlasim, ale ta reakcia na neho bola rovnako uzasna. Ze aj chlapi sa kurvia. No ano, ale to neznamena ze aj on sa kurvi. Tie ostatne dristy ze zena ma posluchat a chlap je lovec su typicke pre tuto diskusiu. Dr. milenec nic take nenapisal. Vzdy to pise na svoju obhajobu len nejaka manzelka co sa kurvi. Ale je to vasa diskusia, vymienajte si svoje skusenosti. Len ma to zase rozveselilo ako dokazete na stupidne reakcie este stupidnejsie reagovat. Ale rozumna argumentacia sa od vas cakat neda :-(

Eliza (St, 4. 4. 2012 - 11:04)

Již jsem sem opravdu...Druhá Ivo-díky. Tvůj příspěvek mi pomohl, je to k zamyšlení. V mém případě nebyla nastavená pravidla na začátku rovně, kamarád ženu nemá, já vdaná jsem. On byl ženatý, ale dnes je bez závazků, děti už z domu. Navíc, já do práce chodím, on ne, už nemusí, je zajištěný a užívá si, především neskutečně velkého množství volna. Celé dny. Já pracuju a dojíždím. Mám velký dům a děti a muže. Takže to začalo drhnout.Druhým aspektem je fakt, že kamarád dostal do vínku vlastností žárlivost, byť to zuřivě popírá a jeho řeči jsou v rozporu s praxí. Má majetnické sklony. U jiného muže jsem se s tím nesetkala, ani u vlastního, takže mi chvíli trvalo, než jsem si uvědomila, co se děje-a příjemné to opravdu není. Nesnesu, když mně někdo kontroluje nebo vy vyčte, že jsem se neozvala okamžitě-v práci nejde ihned odepisovat na sms nebo majly prostě-jednání, nával práce, školení atd. On si to sobecky neuvědomuje, vidí sebe. Ne moje dny narvané povinnostmi k prasknutí a jeho argument je, že každá žena, když si čas chce najít, najde si ho. Já ale nechci šidit jiné své povinnosti a závazky, které jsou pro mně svaté. Kazí a ničí to hodně-to, co mohlo být hezké. Do toho vztahu šel s tím, že jsem vdaná a že si kompentzuju cosi, co doma nedostávám několik let, fakt, že mně mnažel zanedbává-věnuje se práci a svým zájmům a v dlouholetém manželství jsem prostě okoukaná a odpískaná, dá se říci. Dnes jsem v opačném extrému, netěší mně to a budu to muset nějak řešit. Byly tam hezké chvilky, ale znovu a znovu narážím na stejný zmíněný problém a unavuje to.

Druhá Iva (St, 4. 4. 2012 - 10:04)

Píšeš to rozumně,...Již jsem sem opravdu nechtěla více psát, ale docela mi potěšily ty dva poslední příspěvky. Hlavně, ale radu pro Elizu mohu-li. Elizo, vím, o čem píšeš, to si prožila jedna moje známá a byla z toho na palici. Prosím tě, pošli takového milence rychle do háje. Pokud si není schopen uvědomit, že manžel je konstanta, které se nehodláš vzdát, tak ho nech jít světem. Já vím, ono se krásně z dálky radí, když to člověk nemusí prožívat, ale určitě žárlivce nebrat. Ty pak zničí vše co je hezké. Já jsem v tom ze začátku měla taky dost velký guláš, ale naštěstí mám rozumného milence, který si to nechce rozházet u mne, u sebe doma a nakonec ani s mým manželem. Nakonec milence mám pro potěšení a ne pro přidělávání starostí a myslím, že tak by to měl chápat i ten milenec.

s těmi (St, 4. 4. 2012 - 08:04)

ty dr milenče...copak vy...debilními moralisty, co se vztekají, protože nenávidí ženy a nepostaví se jin, se nebavte. Máte svou diskuzi a nevím, co sem ti exoti vůbec lezou. Chybí už jen psychopat Ignácius.

jdi někam (St, 4. 4. 2012 - 08:04)

Vite co vy kurvy ja bych vam...ty dr milenče...copak vy chlapi se nekurvíte...skoro každý...a jestli mi napíšeš, že chlap může, ale žena ne, protože žena má zbožňovat to, co má doma a snažit se a chlap je lovec přírodou naprogramovaný na vše krom monogamie, tak pak jdi s tím názorem do prdele, tady jsme si rovni, ženy i muži, co může muž, mohu já a nejsme v tom slavném Pákistánu, tak to vezmi na vědomí jako fakt, jakože samec má sklon k nevěře, tak holt musí počítat, že se mu to jednou vrátí. O tom život je a doba, kdy si chlap užíval u milenky a žena mu doma žehlila košile tou dobou a chystala teplé jídlo se pomalu vytrácí a věř-nevrátí se-dnes vdané ženy čas, kdy je muž s milenkou, tráví v náruči milence a je to tak v pořádku. Tak zalez a kušuj!

Sisi (Út, 3. 4. 2012 - 20:04)

Elizo, myslím si, že jde o...Druhá Ivo, nech to plynout tak, jak to příchází, jestliže nikomu neubližuješ, není třeba něco měnit.
Jsi mi sympatická a blízká svou lidskostí.
A závidím ti, s jakou rozvahou dokážeš rozdělit spravedlivě city, já vždycky zahořela a shořela.
Cornuto - nejsem si jistá, jestli můžeš myslet vážně to, co píšeš.
Už se mi to nechce ani komentovat.
Každý jsme svého štěstí strůjcem.

Cristian (Út, 3. 4. 2012 - 14:04)

přesně tak jste obyčejné kurvičky!
Ale takových štětek co to dneska dělá je bohužel hodně.Zbalit vám kufry z domů a pro příště by jste si to už rozmysleli jestli by vám to stálo zato !!!!

dr. milenec (Út, 3. 4. 2012 - 13:04)

Vite co vy kurvy ja bych vam dal milence kdyby ste zili v pakistanu nebo v techle zemich tak by vam za to rezali prsa nebo by ste byli pred celym stadionem poveseni nejste nic nez maly zkurveny kurvycky co mysli jen kundou je mi z tohohle dnesniho sveta na nic se pekny spiny

Eliza (Út, 3. 4. 2012 - 12:04)

Mám to stejné jako ty,...Píšeš to rozumně, nicméně mi všechno kazí fakt, že přítel začal žárlit, dokonce na manžela, jo, je to tak. A je to nanic. Ničí to všechno.

Druhá Iva (Út, 3. 4. 2012 - 11:04)

Mám to stejné jako ty,...Elizo, myslím si, že jde o určité nastavení pravidel, potom nemáš doma problém a paralelní vztah tak přinese uspokojení, při kterém se určitě nemusíš cítit nešťastná. Já jsem ze z toho byla dost zmatená ze začátku, ale pak jsem si s milencem probrala, kam až vlastně můžeme zajít a tím se řídíme dodnes. Hlavně to chce se příliš moc nezamilovat a ze vztahu brát pouze to, co tě nejvíce uspokojuje. Tím myslím hlavně sex, nakonec proč jinak mít milence a také vzájemné porozumění, aby sis s ním mohla i rozumně promluvit. A o tomto to všechno je.

Eliza (Po, 2. 4. 2012 - 16:04)

Sisi, již jsem myslela, že...Mám to stejné jako ty, žiju dvojím životem, ale šťastná v tom nejsem.

Druhá Iva (Po, 2. 4. 2012 - 16:04)

Pardon - problém.
Myslím,...Sisi, již jsem myslela, že na toto vlákno dále psát nebudu. Je mi totiž dost smutno, když čtu některé příspěvky zde. S tvými vyjádřeními plně souhlasím. Ono není nic úplně černobílé. Nakonec to můžu soudit podle sebe. Do té doby, než jsem poznala paralelní vztah sama, tak jsem se na nevěru v manželství koukala skrze prsty. Když to najednou přišlo, byla jsem z počátku dost zmatená, zvláště vzhledem k tomu, že jsem v té době otěhotněla. Nikdy jsem si nemyslela, že je možné milovat dva muže. Myslela jsem si, že po porodu se touhy a hormony v mém těle zklidní a milenci dám sbohem. Není tomu tak, i když jsem se o to zpočátku snažila. Naopak stále se těším na další setkání s ním. Má něco v sobě, co chybí manželovi. Tím, ale nechci nijak zatracovat manžela. To si zase nedokážu představit, že bych mohla být bez něho. Nakonec si myslím, že určitě nejsem jediná, která to má tak ve svém životě nastavené.

Sisi (Ne, 1. 4. 2012 - 20:04)

To bola reakcia na Sisi...jj - já to pochopila, že je to pro mě.
Tak Cornuto, kdybys nešmíroval svou ženu, nic by ses nedověděl a nic by tě nebolelo.
Někdy je nevědět to nejlepší řešení.
To jsem se ti snažila říct.
A prosím, žádná vulgární slova na adresu žen. U sexu z 96 % bývají muž a žena.

Cornuto (Ne, 1. 4. 2012 - 20:04)

To bola reakcia na Sisi 11:36.

Cornuto (Ne, 1. 4. 2012 - 20:04)

No ty si uzasna. Takze ak som smiroval tak som si to zasluzil. Ale keby som nesmiroval, tak by som si to nezasluzil. Tak to nepotrbuje komentar.
A nerozumiem preco sem tahas ako sa spravaju muzi na oslavach. Jednak neviem preco vsetkych hadzes do jedneho vreca a skus si najskor precitat celu tuto diskusiu. Viem ze to nie je reprezentativna vzorka. Ale keby bola, tak potom su vsetky zeny kurvy a spravaju sa horsie ako chlapi.

kolemjdoucí (Ne, 1. 4. 2012 - 13:04)

Mám zato, že podle...Jájo, ten přehled o ústavech pro magory jsi tu nastínila ty, tak čemu se jako divíš ? A jsi paranoidní, že napadáš za pravdu ? Z toho ústavu jsi vylezla kdy, nejsi puštěná předčasně?

Sisi (Ne, 1. 4. 2012 - 12:04)

Pardon - problém.
Myslím, že bych se nemilovala s někým, koho bych nemilovala, a tak bych si logicky nechala i jeho dítě.
A manžela v takovém případě netřeba informovat.

Sisi (Ne, 1. 4. 2012 - 12:04)

Sisi ty jsi ale sobec.Nechat...Jakýpak sobec?
Já mám děti jen s jedním mužem a nikdy jsem takový prblém neřešila.
Ale jsem samozřejmě na straně slabšího a bezbranného, zatímco ty bys ho v zájmu pravdy a spravedlnosti jednoduše chladnokrevně odstranila.
To zase připadá sobecké mně.

Reklama

Přidat komentář