Reklama

detoxikace podle dr. Jonáše

Lenka (St, 18. 4. 2007 - 21:04)

Já tuto léčebnou kůru podstupuji taky, neboť jsem měla neustálé a dlouhotrvající problémy se záněty močových cest a klobouk dolů... ať si myslí kdo chce co chce, mně to prostě pomáhá a názory ostatních mi můžou bejt ukradený...

Hanka (St, 18. 4. 2007 - 18:04)

střední věk: ono se to krásně napíše, ale pokud se utápíte ve zdravotních problémech roky a doktoři vám nepomohou, zkusíte všechno i dr. Jonáše a chcete věřit, že vám pomůže.I já u něj byla, mně sice nepomohl, ale znám lidi, kteří tvrdí, že ano, ať už to bylo vírou nebo ne.Takže bych se neřadila do skupiny lidí s psychickou poruchou jen proto, že jsem dr. Jonáše navštívila!!

střední věk (St, 18. 4. 2007 - 12:04)

náhodou jsem se dostala na tyto stránky a žasnu, co všechno jsou si lidé schopni nakecat a hlavně čemu všemu uvěřit. Nic proti očistě těla ovocem,zeleninou,bylinkami. Tato diskuse by spíše patřila do oddílu psychické problémy a poruchy.Nevyhazujte peníze za nesmysly.

Marika (Pá, 13. 4. 2007 - 06:04)

Přímo k němu ne, ale k jednomu z jeho lidí z akreditačního centra...zrovna dnes tam jedu (podruhý). Ty stránky jsou ale vylepšený od nového roku, tak doporučuji znovu nahlídnout. Včera jsem si nějaký články vytiskla, fakt zajímavé. Jmenuje se to Bulletin nebo tak nějak. Tak se podívej.

Hanka (Čt, 12. 4. 2007 - 16:04)

Mariko, užívám to přesně jak píšeš a jak mi tam bylo řečeno.Nevím, kde je chyba. A ty pořád k dr. Jonášovi jezdíš? Jinak stránky jsem pročetla už dříve.

Marika (Čt, 12. 4. 2007 - 14:04)

to Zdeněk-já mám perfektně zvládnutou teorii, ale praxe je horší...:)) (co se jídla týče), ale sauničku a pohyb a více zeleniny si dopřávám...tj.
to Hanka-užíváš to správně na plastovou lžičku a před a po 20 min. nic nejíš a nečistíš zuby?
Jinak doporučuju se juknout na jejich stránky....mají tam oddělení jejich časopisů a v tom jsou zajímavé informace...co s čím souvisí, jak co pracuje...třeba Vám i mě to pomůže pochopit to tělo.

Marggalita (Ne, 8. 4. 2007 - 13:04)

Ja myslim, ze je to velice subjektivni a diskutabilni tema,ale rozhodne je celkovy proces detoxikace beh na dlouhou trat...nikdo nemuze cekat, ze vse bude za mesic oukej...a chce to dodrzovat opravdo detoxikacni opatreni.

Zdeněk (Pá, 6. 4. 2007 - 18:04)

Marika, Hanka - kdybyby vám to nevadilo zde uvést, zajímalo by mě jaká detoxikační opatření provádíte, nebo jste prováděly, kolikrát denně jíte a příklady těchto jídel, kdy a co pijete a v jakých objemech.

Hanka (Pá, 6. 4. 2007 - 17:04)

Že bych dělala něco speciálního, to ani ne.Nevěděla jsem, co si počít, proto jsem se chtěla s dr. Jonášem domluvit, viz. příspěvky výše.Ale z mého pohledu: sportovat bych si vůbec nedovolila, průdušky byly ve stavu, kdy jsem špatně dýchala, mám astma a to se taky zhoršilo, z tohoto důvodu nesnesu saunu, byla jsem v ní jednou a byla to pro mě hrůza.Nevěděla jsem, co dělat, tak jsem detoxikovala dál a snažila se vydržet.
Je fakt, že se na mě těch problémů navalilo už moc a že jsem nepočítala s tím, že by mi to zabralo na všechno, ale ono mi to nepomohlo ani na jeden problém...

Marika (Pá, 6. 4. 2007 - 06:04)

Hani a když jsi tedy pociťovala, že se Ti to zhoršilo = mohlo začít k detoxikaci, dělala jsi pro to něco, aby to šlo líp z těla? Např. hoooodně pít, pohyb, ovoce/zelenina, sauna apod.?

Marika (Pá, 6. 4. 2007 - 06:04)

Ono je to s tím jídlem trošku složitější...jsou prostě lidi, který když do sebe nahrnou cokoliv, tak to jejich tělo umí zpracovat a dožije se třeba devadesátky. Ale jsou lidi, kterým když tam pošlete něco špatnýho, tak to tělo nezpracuje, tvoří se toxiny a tělo se postupně zamořuje i desítky let. Také jde o to mít vyvážené kyseliny/zásady. Protože když je tělo překyselené,tak je to špatné....v něm se těm bakteriím přenáramně daří. Prostě každej člověk je jinej, nemůžou se měřit všichni stejným metrem. Mě třeba podle EAV přístroje zjistili, že moje tělo nedokáže zpracovat cukry....a to jsem (aniž bych to věděla) předtím lítala po doktorech s tím, že když jím sladké, že mě bolí břicho, jesti může být alergie na sladké a všichni na mě koukali jako na blázna. (No ...:)) Nebo vím, že jsem v začátku mého kulinářství moc nevařila a byla jsem schopná jíst celý den jen rohlíky...

Zdeněk (St, 4. 4. 2007 - 20:04)

Hanko, nic proti detoxikaci. Úklid je potřebný. Mám ale kolegyni, která se už poměrně dlouho trvale detoxikuje. Mimojiné vyzkoušela i dr. Jonáše. Přesně tvoje problémy, nakonec má atrofii žaludeční sliznice, sníženou imunitu, tlaky na játrech... A přitom konzumuje samé "zdravé věci", přírodní preparáty, ekopotraviny, vyhýbá se tuku, Éčkám ... a nikam to nevede ... snad k destrukci organizmu, plenění tkání a taky peněženky.
Jak si může tělo pomoct, když potřebuje dostávat ve stravě kvalitní energii pro svůj chod a kvalitní stavební prvky pro neustálou obnovu?
Je to o stravě. Jsme to, co jíme. Žádná dieta, nízkouhlovodanová, nízkotučná, dělená strava ... atd. Strava, která bude respektovat potřeby organizmu, bude obsahovat v poměru bílkoviny, tuky i nějaké cukry. A pak pár doporučení, které je vhodné při skladbě jídla a jeho konzumaci dodržovat. Strava dokáže nejen "ozdravit" tělo, ale ovlivnit i to jak se člověk cítí a myslí, mozek je přeci taky třeba "dobře" živit. A ve zdravém těle - zdravý duch. Zdravé tělo si o aktivitu říká samo. Třeba o sport. Budeš mít chuť sportovat, bude pro Tebe radostí a potřebou, když je Ti ouvej?

Hanka (St, 4. 4. 2007 - 19:04)

Mariko, u mě detoxikace probíhala zhoršením stavu takto: měla jsem zvýšenou teplotu, já jí mám sice zvýšenou pořád, ale zvedla se ještě víc, dále jsem měla neustále strašnou rýmu a zahleněné průdušky.Bylo mi řečeno, abych vytrvala, tak jsem si řekla, paráda, tělo se zbavuje těch škodlivin, chce to jen vydržet.Ale prostě mi na léčba nepomáhala a ono je pak těžké vydržet déle jak rok, když nevidíš zlepšení a je ti naopak hůř.Jinak co se týče nějaké změny, stravu jsem změnila i kvůli problémům se žaludkem, takže jím převážně jen dietní blafy, užá´ívám další přírodní preparáty a nikam to nevede...

Marika (St, 4. 4. 2007 - 11:04)

Hani a měla jsi nějaké příznaky, které by ukazovali,že tělo začíná bojovat? např. výtok, teplotu, zvětšení uzlin, pobolívání hlavy atak? A nepomohlo Ti to vůbec na nic z Tvých problémů? Osobně si myslím, že Jonáš Ti ukáže jen cestu,kudy máš jít...tzn. že tvé problémy z něčeho vznikly,tak by to chtělo asi odstranit..např. změnit stravu, saunovat - to prý velice pomáhá, sportovat atd.

Hanka (Út, 3. 4. 2007 - 16:04)

To ne, dr. Jonáš rozhodně nedělá detoxikaci na 5 dní, mně napsal vždy dvě várky na 3 měsíce.Leč bez úspěchu i po čtyřech kůrách, viz výše..

detox (Po, 2. 4. 2007 - 18:04)

pokud jsem dobře četla tak Jonáš dělá detoxizaci 5 dnů což je blbost,když si sami nastudujete byliny příjdete k názoru,že detoxizace musí trvat aspoň 1 měsíc,aby byla ůčinná neli déle na detox pampeliškový kořen listy kopřivy,teď na jaro zdravím

Soraya (Po, 2. 4. 2007 - 14:04)

Když to tady tak čtu...proč se ještě najdou lidí, co k němu jdou? Vždyť ani v minulých diskuzích na něj nebyl žádný kladný ohlas. Pomohl vůbec někdy někomu?

Marika (Po, 2. 4. 2007 - 13:04)

Já si myslím,že on moc nemluví třeba proto, aby Vás zbytečně nevyleklal..... a zaneprázdněný Jonáš se Vám určitě nebude věnovat jako ostatní jeho učenci...můj názor.

Hanka (So, 31. 3. 2007 - 18:03)

No víte, nerada bych se rozepisovala zde na foru, abych nevypadala jako hypochondr. Bohužel těch problémů mám víc a ani na jeden nic nezabírá.Ale v první řadě bych preferovala gynekologa, už jsem vystřídala čtyři...

pro Hanku (So, 31. 3. 2007 - 14:03)

Jake specializace hledate prip. toho lekare?

Reklama

Přidat komentář