Reklama

AMWAY

Laura (Pá, 28. 6. 2013 - 21:06)

prodej je o...Pokud uvažujeme, že MLM je pyramida, musel prodávající být kdysi i kupující:) A ten oheň v očích je jeho přesvědčení

Zdenek (Pá, 28. 6. 2013 - 21:06)

MLM je založen na tom, že...prodej je o "manipulaci" ... Prodavajici musi presvedcit kupujici ze to co prodava je lepsi nez konkurence . pripadne ze to co prodava dotycny potrebuje...

Laura (Pá, 28. 6. 2013 - 20:06)

Avon neni agresivni, ale taky...MLM je založen na tom, že prodávající i kupující jsou přesvědčeni o tom, že prodávají i kupují něco lepšího, koncentrovanějšího, chytřejšího..Je to o manipulaci a to, co tam hledáš tam není

Zdenek (Pá, 28. 6. 2013 - 20:06)

Co takhle se na amway...Avon neni agresivni, ale taky se topi v dluzich .. :) A kvalita jejich vyrobku neni nic moc ... Ale proti gustu ...
Pokud chci prodavat neco metodou primeho prodeje, tak bych si mel vybrat neco, za co se nebudu stydet a bude mit nejakou uzitnou vlastnost... Coz u spousty MLM firem docela postradam.

Zdenek (Pá, 28. 6. 2013 - 20:06)

Tak s takovým přístupem k...jako jakym pristupem? Ze se necham urazet od nekoho kdo o sobe tvrdi jak moc je vzdelanej, ale pritom vypousti bludy?

Laura (Pá, 28. 6. 2013 - 19:06)

Co takhle se na amway...Máš pravdu, Avon není zdaleka tak agresivní jako jiné MLM. Problém u nich je, že jejich kosmetika je kvalitou na úrovni kosmetiky z drogerie, ale ceny jsou skoro dvakrát větší. Zase možnost výběru z katalogu a ty jejich Avon Lady dělají normální holky a ženy, které si na nic nehrajou

laura (Pá, 28. 6. 2013 - 19:06)

Je az s podivem ze lidi...Tak s takovým přístupem k lidem si nikde nevyděláš ani na slanou vodu

Nelson (Pá, 28. 6. 2013 - 19:06)

Co takhle se na amway sektu(AMO) úplně vykašlat,většině lidí tato sekta spíše ublíží než pomůže.Pokud někdo mermomocí chce zkusit MLM,proč nezkusit jiné a s dobrou pověstí.Zase sem u Toho Avonu,mají dobré jméno,slušné produkty za slušné ceny,je to světová jednička v MLM a hlavně nemají potřebu hromadně fanatizovat naivní lidi.

:)) (Pá, 28. 6. 2013 - 06:06)

Je az s podivem ze lidi...To je vidět, blbe.
Tak ty bys chtěl vykat? Tak to musíš na jinou diskusi, prodavači.

zdenek (Pá, 28. 6. 2013 - 01:06)

Je az s podivem ze lidi vzdelany vseobecne tykaj ackoliv jim tato moznost nebyla nabidnuta. To at si obrazek udela kazdy sam... Asi je to neco co vas na tech vysokejch skolach bezne ucej... V tomhle pripade sem moc rad ze sem se pro tuto skolu nerozhodl...

zdenek (Pá, 28. 6. 2013 - 01:06)

Martino urcite mluvite z vlastni zkusenosti ze? Vzdelanim ekonom? Tak to urcite o obchodivani vite vsechno... :)

Martina (Čt, 27. 6. 2013 - 22:06)

Martino, to neni zadnej...Jsem vzděláním ekonom, tak tady z lidí nedělej blbce. Je jedno, kam český dealer hodlá "expandovat", stále je v očích cizinců pouhý překupníček z východu.

zdenek (Čt, 27. 6. 2013 - 22:06)

Zdenku, ty normálně...Martino, to neni zadnej blabol, ale jednducha matematika. Pokud nevite jak vypada marketingovy plan, tak tu nekritizujte. A mimochodem, ja sem rikal zahranici... A je jedno na kterou svetovou stranu... A opet to co pisete ukazuje, ze o fungovani firmy moc nevite...

Martina (Čt, 27. 6. 2013 - 21:06)

Tak zas tenhle pocet uplne...Zdenku, ty normálně blábolíš. Tvé odhady jsou naprosto nereálné, vycucané z prstu. Také to, že cizinci jsou zvědavý na překupníčka z východu.

zdenek (Čt, 27. 6. 2013 - 20:06)

Tak zas tenhle pocet uplne nerealnej neni... Jelikoz clovek neni omezenej hranicema CR, takze pokud umi jazyky, muze sponzorovat i v zahranici. Spatnou povest ma firma prave diky lidem kteri to bud nepochopili nebo to vedome sabotovali prave lhanim a vnucovanim se. Podobnou povest maji u nas treba i financni poradci... A pritom za hranicema je to vazena profese...
Pokud chcete podnikat, opravdu si firmu zalozte. Pokud si na uplne netroufate, zkuste amway pod rozumnym sponzorem, poznate jestli na to mate nebo je to jen zbozne prani. Nehlede na to ze se setkate se spoustou podnikatelu od kterych muzete cerpat. Vse zalezi jen na vas, do ceho se vrhnete... :)

Nelson (Čt, 27. 6. 2013 - 15:06)

Souhlasím,jsou to reálné počty.Ovšem 200-300 lidí mít pod sebou by bylo i pro velezkušeného obchodníka né jen běh na dlouhou trat,ale i nesplnitelný cíl v podmínkách ČR a se špatnou pověstí firmy amway.200-300 lidí zapojit do systému reálně trvá několik let a za tu dobu se jistě nemalé procento dříve zapojených na to vykašle.Na to aby někdo toho v dnešní době v ČR dosáhl je šance mizivá.Musí mít obchodní talent a umění komunikovat a to se člověk dokonale nenaučí,musí to být ve Vás.Snad každý amweják si myslí že je druhý Warren Buffett.To je jeden z důvodů proč je řada amwejáčků několik let v systému a přitom nic nevydělávají,ale doufají v lepší zítřky-dokonalá ovce.
Můj názor je chcete podnikat,založ te si firmu.Bojíte se investic,neúspěchu,tak se na to vyserte a běžte do zaměstnání.

Zdenek (Čt, 27. 6. 2013 - 14:06)

Jinak když se nad tím zamyslíme a začneme trošku počítat, tak zjistíme že miliónář nemůže být z každýho. To že spousta NVP lže o svých příjmech je ukázka jejich naivity a jednoduchosti, že se nechaj přesvědčit že to jde lehce vydělat.
Nevím kolik z vás tu vidělo marketingový plán, ale možná některý z vás zklamu. Na to aby ste se dostali na nejvyšší stupeň tabulky odměn - tj.21% musíte udělat 10 000bodů (obrat cca pul mega) to znamená že musíte mit síť tak 100 lidí, kteří si budou obědnávat v průměru za 100 bodů(cca 5000). Realita je však taková že na tuto pozici potřebujete reálně 200-300 lidí, protože né každý si bude pořád za tolik obědnávat. A než si člověk vybuduje takovou síť, tak to kolikrát vzdá nebo začne tvrdit že to nefunguje. Ale je to o tom zvednout se z gauče a makat.
Na pozici 21% je odměna 50-80 tisíc (plus zisk z osobního prodeje). Na vysněný milionový příjmy musíte mít pod sebou 6 větví(lidí) na 21% -pozice Diamanat. Jednoduchou matemetikou dojdeme tedy k číslu 1200-1800 lidí v síti. Takže si sami můžete odvodit jak dlouho by vám mohlo trvat něco takového vybudovat.
Když vememe v potaz možnosti českého trhu, tak aby byli všichni stávajicí VPA diamanti, museli by pokrýt prodejem většinu trhu.
Takže systém je tak jednoduchý, že může každý dělat byznys, ale ne všichni budou diamanti. Takže asi toliko k mému realistickému pohledu... má někdo jiný názor?

nóó (Po, 28. 12. 2015 - 18:12)

Ona ta celá AMWAY mi tak...Někdy po revoluci jsem taky o nich slyšel, ale nyní je to ta Colombova manželka :).
Se mi zdá, že tady chce někdo něco vzkřísit, ale v této době, kdy je nasycený trh, půlka lidí koupí velmi kvalitní zubní pasty, sprcháče, mýdla, krémy s 50% slevou v určité drogošce, do toho vietnamci, kteří to mají ještě levnější a dokonce i kvalitní, Amwej nemá šanci.

Amway? Co to dn (Po, 28. 12. 2015 - 18:12)

Ona ta celá AMWAY mi tak trochu připomíná manželku inspektora Colomba.
Mluví se o ní, ale ve skutečnosti jí přitom nikdo nikdy neviděl.
S AMWAY je to obdobné. Někteří lidé pořád dokola říkají, že se v AMVAY dají vydělat velké peníze, ale ve skutečnosti nikdo nikoho takového nezná.
Dokonce ani nikde nevidí jejich výrobky.
Tak kde je tedy zakopaný pes?
Řeči o výročních zprávách bohužel nejsou objektivní. Navíc, pokud bychom onen obrat rozdělili mezi počet registrovaných prodejců, tak bychom asi zjistili, že je to bída a spíše to vypadá tak, že si občas nějaký prodejce občas koupí něco sám pro sebe.

Marie (Po, 28. 12. 2015 - 15:12)

To tedy nevím, kde žijete....Ano - Avon, Oriflame, LR...jinak nic.
Jinak co píše Milan...já mám také obrat 19 miliónů...a každý mi to věří, že?

Reklama

Přidat komentář