Reklama

AMWAY

Marie (St, 6. 1. 2016 - 14:01)

tužka na oči 510.-, konturka na rty 470.-Kč, šampon 300ml 310.-Kč, pánev s nepřilnavým povrchem s pokličkou 4460.-Kč....podotýkám, to jsem vytáhla náhodně. Stojí za to si ceník nastudovat, pobavíte se :)).

milan (St, 6. 1. 2016 - 11:01)

trosku nechapu vase vypocty...A ještě malá poznámka.
Myslím, že nakupovat od vás za koncové doporučené ceny může jedině člověk, který neumí absolutně hospodařit s penězma.

milan (St, 6. 1. 2016 - 11:01)

trosku nechapu vase vypocty...Nevím, co je na výpočtu nepochopitelného.
Jenom jsem vám chtěl ukázat, že když harašíte milionama, tak to vypadá velkolepě, ale pokud tuto informaci rozebereme v souvislostech, tak už nám ty výpočty vypadají jinak.
Tím jsem jenom chtěl říct, že proti klasickým hráčům jste i přes masivní manipulaci čučkaři.

Jinak já zase nejsem fanatickým odpůrcem Amway, jenom jsem zvyklý posuzovat věci komplexně. A nikomu neberu jeho šanci si splnit životní sen, ale takových je opravdu zcela nepatrné množství. Jde o to, zda je člověk schopen si některé věci ujasnit.

Zdenek (St, 6. 1. 2016 - 09:01)

"O více než tři...trosku nechapu vase vypocty ... pokud jste myslel to ze pokud by vyrobky kupovala cela CR (coz se nikdy nestane) bylo by to neco okolo 30Kc na osobu ... ale lidi co Amway nakupujou je cca 40 tisic ... coz nam dava asi 7500 obratu v prumeru na cloveka ... a to jenom na vyrobcich Amway ...

Zdenek (St, 6. 1. 2016 - 09:01)

Zdenecku ze mas porad nutkani...ono na vetsine diskuzi co se zabyvaj Amway to vypada ze vetsina je proti :D zvlast kdyz si tam admini postuji prispevky :D
Nikdo nechce koupit "predrazenej smejd" od Amway, ale v krame koupej kdejakou blbost co videli v reklame :)

Jinak tech 99 procent proti asi nejspis zastydlo v tech 90. letech kdyz tu Amway zacinal s 12ti vyrobkama a lidi to prodavali od dveri ke dverim ... doba uz ponekud pokrocila a meli byste si aktualizovat svoje vedomosti, pak by to nevypadalo ze v diskuzich je 90 procent zabednenych a 10 procent Amwayaku nebo lidi kteri vedi o cem to doopravdy je :)

ach jo (St, 6. 1. 2016 - 09:01)

polečnost Amway ČR, která..."O více než tři miliony tak překonala hospodářské výsledky z předchozího roku,.."

Zdenku, Zdenku, zní to hrozně bombasticky, ale spočítal sis, že se ve skutečnosti jedná o pouhé jedno procento? Tedy téměř na hranici statistické chyby či setrvalého stavu?

Když už jsme u těch čísel, tak těch 300 milionů není úplně málo, a lepší něco než nic.
Ale pokud to přepočítám na jednoho obyvatele a jeden měsíc, tak mi vychází cca 3Kč. Tedy v naší rodině 12 Kč. Ale mohu tě ubezpečit, že od konkurence nakupujeme postatně větší obraty.

A když už jsme u těch čísel, tak průměrný obrat na jednoho je cca 1100 Kč za měsíc. To není moc závratné číslo u obchodníka. To je tak samospotřeba v širší rodině a něco málo mimo.

Big Lebowski (Út, 5. 1. 2016 - 23:01)

Zdenecku ze mas porad nutkani tady nekoho presvedcovat o amwajackejch nesmyslech? Zbal si teda svuj vydelanej Mercedes a utikej honem prodavat! Mel bys bejt prece strasne zaneprazdnenej ne? Mas to marny hochu,nikoho tu nepresvedcis. Tohle je jedno z mala temat, kde ma 99% lidi stejnej nazor a pak 1% vymytejch mozku. Taky si je pamatuju nekdy z roku 93,vim ze si deda tehda od nich koupil jednu krabici tech jejich vyrobku,ktera zustala trcet ve skrini a jediny co jsme tehda pouzivali a co od nich byla pro nas tehda super novinka,byla ta stribrna dratenka,co krasne myla a neskrabala povrch nadobi. S tim mejt bylo po tech umelohmotnejch srackach hotovej zazrak. Ale presne,dneska se snad vyrabej uz jenom ty stribrny,s jinejma nemeju a kramy jsou jima precpany! Tak proc by se clovek registroval u Amway kdyz je tohle zbozi na kazdem kroku za levnejs. Ja vam reknu presne proc byly v 90 letech tak popularni. Bylo porad RELATIVNE kratce po revoluci,lidi naivni a na vsechno nove co se objevilo koukali jako na zazrak. CASTECNEJ zazrak to byl,ale predrazenej a vychcanej. Vyuzili tehda naivity lidi. Dneska uz jim na to muze skocit opravdu jen clovek hoden zvlastni skoly. To mate jako kdyz se tenkrat zabil Tomas Holy. Po revoluci,svoboda slova se teprve rodila, ( i kdyz dnes taky stoji za hovno) v novinach o tom napsali 3 radky a tim to zvadlo. Kdyby se Holy zabil dneska,tak to Novu a Blesk zamestnava na 3 tejdny. Viz. Bartosova ze? Dneska kdyz nekdo slavnej umre tak z toho musej mit media v duchu obrovskou radost. Maj o cem zvanit! Tohle je sice od tematu,ale pointa stejna.....

Zdenek (Út, 5. 1. 2016 - 22:01)

konkretne autor webu zapomina zminit ze ty roky 2007 a 2008 nabalil fenomen VEBSO ... coz byl docela pruser :)

Zdenek (Út, 5. 1. 2016 - 22:01)

...a ten clanek dokazuje co presne? data z neoficialnich stranek budem brat za pravdiva ... prijem za zbozi Amway klesa ( i kdyz podle auditu z 2013 zase stoupa) a kde je obrat partnerskych obchodu? :)

:)) (Út, 5. 1. 2016 - 22:01)

http://amwey-business.cz/kde-delaji-soudruzi-z-amway-chybu/

Zdenek (Út, 5. 1. 2016 - 21:01)

polečnost Amway ČR, která letos slaví 20 let na českém trhu, dosáhla v roce 2013 v tuzemsku podle auditovaných výsledků tržeb ve výši 326 milionů korun. O více než tři miliony tak překonala hospodářské výsledky z předchozího roku, kdy její tržby v Česku činily 323 milionů. Celosvětově největší společnosti v oblasti přímého prodeje se tak v České republice daří zvyšovat tržby navzdory globální ekonomické krizi.
V Česku má společnost Amway aktuálně 17 zaměstnanců a 25 266 distributorů a registrovaných zákazníků. Před rokem byl tento počet o více než 2000 osob nižší.

Info z roku 2014 .. Zajímavá paní Colombová :D

Zdenek (So, 29. 6. 2013 - 21:06)

Trosku pritazene za vlasy, soudit celou firmu dle chovani jednoho cloveka. Presne o tom jsem psal v predchozich prispevcich. I kdzy si firma zaklada na tom aby byly prezentovana fakta a pravdive informace, porad se najdou jedinci kteri si to musi prikraslit nebo navypravet cokoliv, jen aby zakaznik koupil... Takhle prodavaji podradny prodejci a vetsinou moc velky uspechy nemaji. A taky u firmy dlouho nevydrzi-zadna firma si nenecha kazit kazit povest...
Bohuzel neznam blizsi okolnosti toho co tu vypravite, tak nemohu posoudit co to melo znamenat...

Martina (So, 29. 6. 2013 - 19:06)

Je mi upřímně jedno, kdo má kolik obrat, ale není mi jedno, když mi někdo lže.

Když jsem se v práci zmínila o spreji na snadné mytí oken, že kdysi /asi kolem r.1995/ jsem ho objevila u Amway, ale teď je jich na výběr velké množství a za výrazně lepší cenu, hned druhý den ke mně bez ohlášení vtrhla prodavačka Amwaye /její setra je bohužel má kolegyně - a ta jí řekla, co jsem říkala o tom spreji/ a začala mi nabízet jejich výrobky. Byla naprosto vyšinutá, mé argumenty neposlouchala a pořád jela ty své naučené věty. Když jí šéfka vyrazila, objevila se ani ne za týden na naší "slezině", kde řekla, že já si kupuji od A. spreje na okna a jsem velice spokojená, takže nám chce představit i ostatní produkty, hlavně nějaké doplňky výživy.
Když jsem se ohradila, že nic přes 15 let od nich nekupuji, odmávla to jako že já lžu, že ona ví své.
Naše společnost se rozešla /a sešla na jiném místě - díky bohu za mobily:)), ale bez sestry potrhlé prodavačky/. Tak jsem naštěstí kolegům mohla vysvětlit, co to vlastně bylo.
S amwejákama už nikdy nechci mít nic společného. Mají ten mozek opravdu vymytý.

Zdenek (So, 29. 6. 2013 - 19:06)

No jelikoz mlm je podnikani, tak zde jistej prijem neni ... to se holt neda svitit.
Avon za lonsky rok 10.7 miliard dolaru obratu ... Amway 11.3 miliard ... Avon ma cca 6,5 milonu prodejcu ve svete ... Amway 3 miliony ....
A prectete si toto : http://hnonline.sk/ekonomika/c1-59475850-avon-sa-vydal-greckou-cestou-zachranuju-ho-dlhopisy#.UVBW1zfwEc8.facebook

nelson (So, 29. 6. 2013 - 19:06)

S pyramidami máte pravdu,amway není podvodná pyramida tak jak ji známe.Zaměstnání sice je největší pyramida na světě,ovšem tato pyramida nám ze zákona zaručuje mzdu.Mimochodem tohle jsou typická slova ze seminářů(všichni amwejáci mluví stejně.
To že avon se topí v dluzích čtu poprvé.Má vyšší tržby než amway a vůbec má nejvyšší na světě v MLM,ale jistě tržby nejsou zisky.

Zdenek (So, 29. 6. 2013 - 17:06)

No asi sem se nevyjadril uplne nejpresneji... kdyby ste zapatrali na internetu, tak kvalitni zdroje najdete behem chvile.

MLM-zisk se tvori prodejem zbozi nebo sluzeb..
Pyramida/letadlo - zisk je tvoren delenim vstupnich poplatku novych clenu.

Podrobnejsi informace najdete ve wikipedii nebo treba v teto diplomove praci:https://dspace.vutbr.cz/bitstream/handle/11012/7143/Diplomov%C3%A1%20pr%C3%A1ce%20ve%C5%99ejn%C3%A1.pdf?sequence=1

Schema pyramidy jinak najdete vsudemozne v beznem zivote. Zamyslete se jak vypadaji urovne vedeni v armade, ve firmach ... apod. Zamestnani je nejvetsi pyramida na svete - jsou v ni zapojeni miliony lidi. :)

:)) (So, 29. 6. 2013 - 00:06)

Pyramidove schema je neco.....Pyramidove schema je neco jineho nez tvz. pyramidova hra...

:))))

Zdenek (Pá, 28. 6. 2013 - 21:06)

Pyramidove schema je neco jineho nez tvz. pyramidova hra nebo letadlo ... To je zakladni neznalost lidi co se timto ohani :)

Laura (Pá, 28. 6. 2013 - 21:06)

Problem je v tom ze MLM neni...To je mi novinka, ale, jak myslíš.

Zdenek (Pá, 28. 6. 2013 - 21:06)

Pokud uvažujeme, že MLM je...Problem je v tom ze MLM neni PYRAMIDA .. to jsou dve rozdilny veci :)

Reklama

Přidat komentář