Reklama

RIVOTRIL

tardbas (Út, 24. 1. 2012 - 15:01)

Jano - no nevím - víšže...opravuji - místo neurolu preferuji rivotril...(ale zase píšeš, že Ti to nedělá dobře - no to střídání je asi ideální) - rivotril má delší dobu ,,odbourávání,, (netvoří metabolity) - neurol metabolizuje, ale poločas je kratší..proto se vyrábí též jeho sr forma-pod značkou xanax sr...

tardbas (Út, 24. 1. 2012 - 10:01)

tardbas, no já měla dlouho...Jano - no nevím - víšže po mé zkušenosti nejsem přítel dlouhodobého braní bzd...ale každý máme jinou dispozici k vytvoření závislosti. Klidně bych ten neurol-příp. rivotril zobal- ale musíš sama průběžně ,,zjišťovat,,, na kolik je to ještě únosné, když ho 2-3 dny nemáš...pokud jsi úplně vykolejená, není už něco v pořádku.....
Jinak ad je velmi hoodně druhů - s různým mechanismem působení...vyzkoušel bych ještě nějaké...ale účinek většinou nabíhá postupně - no tak za 4-6 týdnů by každý měl vědět na čem je..

Jana (Po, 23. 1. 2012 - 19:01)

tardbas, no já měla dlouho k tomu Sertralin, nefungoval, jen Neurol mě trochu uklidňuje a Rivotril aktivuje- beru ho tak 3x 0,5 mg, ale je to různé, střídám to s Neurolem.

stříbrný kolidn (Po, 23. 1. 2012 - 16:01)

Koloidní stříbro užívám...tak zkus MMS- a pak tu svěcenou vodu,,,,dodržuj POŘADÍ ! :-))))

Věra (Po, 23. 1. 2012 - 16:01)

Koloidní stříbro užívám více jak 1rok a nic nic nic.Asi mi už nepomůže ani svěcená voda.

stříbrný kolidn (Po, 23. 1. 2012 - 16:01)

Možnosti využití koloidu stříbra

Zdroj: The Silver Institute, Washington, D.C., 1999 - zkráceno a upraveno

Koloidní stříbro se evidentně podílí na dozrávání T-buněk, jedné z nejdůležitějších složek imunitního systému. Mimo to koluje v krevním oběhu, což je zvlášť významné pro jeho doplnění, kde při kontaktu umrtvuje choroboplodné viry, bakterie, houby a plísně. Tím samozřejmě ulehčuje práci imunitnímu systému.

Dále koloidní stříbro vykazuje i určitou antioxidační aktivitu. Koloidní stříbro likviduje pouze jednobuněčné organismy, nikoli vícebuněčné parazity, i když ani k těm se nechová přátelsky. Naštěstí pro nás je jednobuněčných mikrobu víc než 97% všech druhů. Patří k nim původci 670 klasifikovaných chorob podle seznamu Světové zdravotnické organizace: z dlouhého seznamu jmenujeme za bakterie koky, enterokoky, mikrokoky, streptokoky, stafylokoky, stomatokoky, pneumokoky, meningokoky, bakteriodae, neiserie, helicobacter pylori, klostritida, Escherichia coli a další koliformy, salmonely, Bacilus aurelus a další bacily, za viry HIV, herpetoviry, chřipkové viry a další, za houby a plísně kandidy, giardie, trychomony a jiné.

Koloidní stříbro má další příjemnou vlastnost, má chemicky neutrální chování ke všem tekutinám a léčivům včetně antibiotik. Nemá však logické opodstatnění užívat antibiotika společně se stříbrem. Dále nedráždí zažívací ústrojí, což znamená, že koloidní stříbro mohou bez obav užívat osoby trpící akutním překyselením žaludku, pálením žáhy, kolikou a dalšími zažívacími problémy. Výzkumy s koloidním stříbrem ukázaly, že většina bakterií a viru nedokáže proti němu vyvinout sebeobranný mechanismus.

Při dlouhodobém používání je doporučeno obnovit přátelské bakterie nejlépe konzumací vhodných jogurtu nebo ještě lépe symbiotickými laktobacily ve formě tablet či probiotiky s prebiotiky v potravinových doplňcích.

Aplikace koloidního stříbra v oficiální medicíně v Evropě a USA v letech 1933 až 1939 jako primárního léku u vybraných diagnóz - tedy ještě před vynálezem antibiotik:

akné
artróza
svědění
gastritida
popáleniny
diabetes
kolitida
cystitida
ekzémy
žaludeční vředy
plíseň ve střevech
revmatizmus
zánět nosních dutin
dermatitidita
zápal plic
lupenka
infekční průjem
zánět rohovky
opar prostý
kožní plísně
zánět středního ucha
opar pásový
hyperplazie prostaty
zánět víček
zahlenění nosních dutin
chřipka
zánět slinivky

Historie léčby stříbrem:

Antimikrobiální vlastnosti stříbra zaznamenala již staroindická medicína. K využití stříbra jako antimikrobiálního prostředku ve větší míre došlo teprve v čase Římského impéria. Všechny patricijské domy uchovávaly poživatiny ve stříbrných nádobách a do mléka a tekutin se ukládaly stříbrné mince. Tento zvyk se uchoval i ve středověku. Užívání stříbrných příborů a stříbrného nádobí bylo samozřejmostí. I nádoby na svěcenou vodu v kostelech byly ze stříbra, voda v nich byla prakticky sterilizována. Nejlepší érou koloidního stříbra bylo období mezi světovými válkami.

Stříbro se užívalo jako prvotní medikace k léčbě přenosných chorob a užívalo se ústně i nitrožilně. Ale v průběhu druhé světové války se na trhu objevily sulfonamidy a pak antibiotika. Tedy léčiva na stejné nemoci, ale levnější s výhodou snadného skladování ve formě kapslí a později tablet. V neprospěch koloidního stříbra sehrála roli ještě jedna skutečnost a to že v průběhu šedesátých let minulého století se začal důsledně a v mezinárodním měřítku prosazovat princip, že přírodní látky v naprosto čisté podobě nesmí být patentovány jako léčiva. To znamenalo, že na jejich vývoj, výrobu a prodej nemůže vzniknout nikomu výlučné právo. Tato okolnost také způsobila přechod z používání stříbra na používání antibiotik a tak vlastně to byl symbolický přechod od léčení k velkému byznysu.

V roce 1993 v podstatě únik informací o vybavení kosmonautu způsobil zájem o koloidní stříbro. Veřejně vyšlo najevo, že jak američtí, tak i ruští kosmonauti, tedy osoby, jejichž zdravotnímu stavu je věnována krajní péče, odlétají do vesmíru se zásobami koloidního stříbra, určeného pro širokospektrální zdravotní i hygienické použití.

V roce 1997 byla zveřejněna zpráva, že hlavní lékař amerického ministerstva obrany pověřil speciální tým expertu zjistit nejúčinnější antivirové, antibakteriální a antiseptické látky, která by mohla být rychle k dispozici pro válečné operace - vítězem se stalo koloidní Stříbro...

Způsoby aplikace koloidního stříbra

Nejúčinnější způsob je vnitřní užití, obvykle ráno a večer pít stříbro a mezi konzumovat laktobakterie v podobě vhodných jogurtu nebo tablet jako Symbilakt apod. Množství pití je určeno především koncentrací ppm koloidního stříbra ve vodě nebo alkoholu.

Dále můžeme provádět výplachy úst - odstraňuje mimo jiné pach z úst, ničí bakterie zubního povlaku. Velmi účinné je kloktání a výplach nosních dutin koloidním Stříbrem.. Lze provádět výplachy pochvy nebo provádět desinfekci konečníku. Dále lze provádět výtěry ušních otvoru.

Zevní potírání akné, vyrážek, ekzému, oděrek a řezných ran, místa bodnutí hmyzem a zejména místa zasažená plísněmi. Koloidní stříbro patří mezi nejúčinnější prostředek proti celkovému zaplísnění organismu, zejména trávicího traktu. Kombinace klystýru a pití koloidního stříbra dokáže zásadně ulehčit lidskému organismu deptaného zaplísněním.

Koloidním stříbrem můžeme desinfikovat třeba na cestách pití přidáním pár kapek do tekutiny nebo do domácích konzerv či zavařenin. U domácích zvířat rovněž můžeme potírat rány a vyrážky, také můžeme desinfikovat hračky nebo nádobí. I domácí květiny, zejména když jsou zasaženy nákazou nebo parazity můžeme postříkat koloidním Stříbrem.. Zkuste přidat pár kapek do zálivky květin a uvidíte, že vydrží déle svěží.

Pozn.

Při koupi koloidního stříbra se vyplatí pořizovat kvalitu raději než kvantitu - u nekvalitně vyrobeného koloidního stříbra se tvoří shluky částic prvku stříbra, které se usazují v těle. Při domácích výrobách koloidního stříbra a u výrobců "garážového" typu, kdy je prodáváno relativně levné koloidní stříbro, je pro Vás jako uživatele rizikový faktor vyšší. Výroba si vyžaduje svůj přesný laboratorní postup, perfektně čisté prostředí (laboratoř) a také - ingerdience nejvyšší kvality mají vyšší pořizovací náklady. Při koupi si proto zjistěte, zda koloidní stříbro splňuje náročné podmínky výroby a má částice stříbra tak malé, že se v těle neusazují. Jedině tehdy splní svou funkci zahubení choroboplodných zárodků, bakterií, virů a plísní, poté se z těla vyloučí běžným způsobem. Zde platí, že co je levnější, nejen že nepřináší užitek, ale často může takový výrobek být i nebezpečný. (Poradna zdraví)

Upozornění:

Koloidní stříbro není v ČR na rozdíl od ostatních zemí EU povoleno užívat vnitřně

a prodávat jako potravinový doplněk. Pokud jste se vlivem studia literatury nebo

internetových zdrojů rozhodli přesto stříbro užívat vnitřně, neneseme za to odpovědnost.

stříbrný kolidn (Po, 23. 1. 2012 - 16:01)

..nevšímej si ho-je to...
20.1.2012 16:22 - ?
Toto je příspěvek začínajícího schizofrenika?
OMYL ....STŘÍZLIVÉHO POZOROVALELE!!! :))))

20.1.2012 17:29 - ? :-)))
Taky jsem se musela smát. To mělo jako být co????
POKUD SE CHCEŠ "SMAŽKO" POŘÁDNĚ ZASMÁT,TAK PRO TO MUSÍŠ NĚCO UDĚLAT....VIZ TEXT DOLE!!!! a že se budeš smát jak nikdy to mi věř,protože se při tom POSEREŠ I POBLIJEŠ!:)))

21.1.2012 08:53 - Helena
-Jelikož parazitů jsou...

Kdo to psal?Nestačím se divit!!!
NO JÁ MÁM ZATO,ŽE SE DIVÍTE VŠICHNI DOST MÁLO,ABYSTE SE SPRÁVNĚ DIVILY PAK BYSTE PRO TO MUSELY NĚCO UDĚLAT A NE JEN POLYKAT BEZHLAVĚ VAŠE "BENZÁKY" A POČÍTAT KOLIK JSTE JICH UŽ SEŽRALY A JESTLI NÁHODOU NEJSTE ZÁVISLÁCI.....JSTE UŽ "OPIOVÉ TROSKY" VĚTREM SE KLÁTÍCÍ-SPRÁVNÝ FEŤÁCI-VYDĚČENCI S NOČNÍMY MŮRAMY......JAK PÍŠE HELČA..... :(
20.1.2012 13:15 -
-Jelikož parazitů jsou desítky,tak po jednom AD chcípnou jen některé a ostatní žijí dále a potřebují jinou chemii na likvidaci ,rovněž OPAKOVANÉ AD již nemá EFEKT je to obdoba širokospektrého ATB čili hodně střídat AD a po kterém je blbě ten zabíjí a je vhodný!!!! je to REAKCE!! organizmu bolest,závratě,nausea atd. Ale pak je dobře,k tomu je potřeba dočasně polykat BENZODIAZEP........které jsou na patogeny naprosto NEUČINNÉ ani dlouhodobě,proto v organ.nevyvolavají žádnou REAKCI a lze je bez odezvy použít v době KRIZE!!!!!!!!!!!! JEN AD JE TĚŽKÝ KALIBR NA VIRY,PLÍSNĚ,ČERVI,A JINOU HAVĚŤ PROTO JE PSYCHIATŘI DOPORUČUJÍ MÍSTO ANTIBIOTIK na psych.potíže všeho druhu,které paraziti způsobují....únava,závratě,bolesti hlavy,mlhavé vidění a pálení očí,bolesti páteře,kloubů,svalů,cevní a srdeční potíže,těžké dýchání.nadměrná slabost a pocení.ušní problémy šum,pískání...atd.;atd.....pro likvidaci je nejlépe použit opak.antibiot.širokospektré......a nebo volně prodejné KOLOIDN? STŘÍBRO...které je spolehlivě trvale VYHUBÍ a má definitvně pokoj od stálé obměny AD a hlavně zdrav.POTÍŽÍ.....i když někdo bez nich nemůže existovat a je za ně vděčný...rád o nich píše a vidí v tom i smysl ŽIVOTAA!!! :(

tardbas (Po, 23. 1. 2012 - 12:01)

tardbas, četla jsem několik.....to je škoda, že tak blbě reaguješ na clonazepam (rivotril) - pro dlouhodobější braní je asi vhodnější než alprazolam (neurol)...nemyslím si, že se to bude lepšit - ale zkus tak 1-2 týdny vydržet - jinak pro celoživotní braní léků proti úzkostem jsou daleko vhodnější antidepresiva - příp. kombinovaná s antikonvulzivy(nenávykovými)

Jana (So, 21. 1. 2012 - 15:01)

tardbas, četla jsem několik stránek a Ty jsi nejzkušenější. Chtěla bych se Tě zeptat, jak je to možný, že 0,5 mg Rivotrilu na mě působí jinak než 0,5 mg Neurolu- po něm jsem uklidněná a po Rivotrilu jako na trní a hoří mi tváře, děsně jsem nervózní, to popisuji aktuální stav.

Jana (So, 21. 1. 2012 - 11:01)

Taky nechápu význam..., co tím chtěl pisatel říct ...

tardbas (So, 21. 1. 2012 - 10:01)

Kdo to psal?Nestačím se.....nevšímej si ho-je to nemocný pszchotik...divím se administrátorovi doktorky.cz, že jeho ip adresu nezablokuje(pokud to ovšem nepíše admin sám:-)))

Helena (So, 21. 1. 2012 - 08:01)

-Jelikož parazitů jsou...Kdo to psal?Nestačím se divit!!!

? :-))) (Pá, 20. 1. 2012 - 17:01)

Taky jsem se musela smát. To mělo jako být co????

? (Pá, 20. 1. 2012 - 16:01)

Toto je příspěvek začínajícího schizofrenika?

Je to tak i kdy (Pá, 20. 1. 2012 - 13:01)

Ahoj Tardbasi,to víš,že...-Jelikož parazitů jsou desítky,tak po jednom AD chcípnou jen některé a ostatní žijí dále a potřebují jinou chemii na likvidaci ,rovněž OPAKOVANÉ AD již nemá EFEKT je to obdoba širokospektrého ATB čili hodně střídat AD a po kterém je blbě ten zabíjí a je vhodný!!!! je to REAKCE!! organizmu bolest,závratě,nausea atd. Ale pak je dobře,k tomu je potřeba dočasně polykat BENZODIAZEP........které jsou na patogeny naprosto NEUČINNÉ ani dlouhodobě,proto v organ.nevyvolavají žádnou REAKCI a lze je bez odezvy použít v době KRIZE!!!!!!!!!!!! JEN AD JE TĚŽKÝ KALIBR NA VIRY,PLÍSNĚ,ČERVI,A JINOU HAVĚŤ PROTO JE PSYCHIATŘI DOPORUČUJÍ MÍSTO ANTIBIOTIK na psych.potíže všeho druhu,které paraziti způsobují....únava,závratě,bolesti hlavy,mlhavé vidění a pálení očí,bolesti páteře,kloubů,svalů,cevní a srdeční potíže,těžké dýchání.nadměrná slabost a pocení.ušní problémy šum,pískání...atd.;atd.....pro likvidaci je nejlépe použit opak.antibiot.širokospektré......a nebo volně prodejné KOLOIDN? STŘÍBRO...které je spolehlivě trvale VYHUBÍ a má definitvně pokoj od stálé obměny AD a hlavně zdrav.POTÍŽÍ.....i když někdo bez nich nemůže existovat a je za ně vděčný...rád o nich píše a vidí v tom i smysl ŽIVOTAA!!! :(((

Helena (Pá, 20. 1. 2012 - 10:01)

podařoilo se Ti Helenko...Ahoj Tardbasi,to víš,že jsem to o trochu snížila,ale budím se v noci s úzkostma a morbidními sny.Potom tedy v noci sáhnu po 0,25 a ustoupí to.jenže mě trápí to,že ani v noci nemám pokoj.Za měsíc jedu k lékaři,tak to s ním tvé návrhy prokonzultuji.Jinak on mi dal na tu závislost thiapridal.Už i ve špitále mi pomáhali tímto lékem.No nevím,jestli je to dobrá volba.Měj se móóc pěkně.Ahjky.No,jako pokrkpovažju,že už neberu 2mg

tardbas (Pá, 20. 1. 2012 - 10:01)

Zdravím Tardbasi.Jinak já...podařoilo se Ti Helenko aspoň celkově snížit oproti dávce před několika měsíci - to víš, jde to zatraceně pomalu - snaž se dodržet schema, které jsem Ti psal v mailu..klidně i o hodně zpomal - opakuji: vysazovat 0,125mg (čtvrt 0,5mg tabletky) - a vydržať i několik týdnů - absťáky po nějaké době ustoupí:-))..a nech si předepsat nějaké antikonvulzivum (lamotrigin, pregabalin, karbamazepin...)

Helena (Čt, 19. 1. 2012 - 15:01)

Já jej beru více jak 15 let...Zdravím Tardbasi.Jinak já rivotril beru 10 let a stále se snažím ho snižovat.Jde to opravdu velmi obtížně.Někdy to jde a jindy propadnu závislosti.To je tragický.

tardbas (St, 18. 1. 2012 - 20:01)

Mohl byste mi někdo prodat.....njn..zkus jiného felčara - a opatrně s ním...nezvyšovat-a pravidelně nebrat déle než 3 měsíce - denně pak max. 0,5mg (toť moje zkušenost)

Elis (Út, 17. 1. 2012 - 15:01)

Mohl byste mi někdo prodat Rivotril ? Mám problém s lékaři a těžko mi ho někdo napíše. Vím, že na mě působí velmi dobře.

Reklama

Přidat komentář