Reklama

RIVOTRIL

Helena (St, 25. 4. 2012 - 15:04)

Ahojte přátelé, tak jsem z...Kocůrku moc se mi líbí jak jsi to tomu "názorovi"nandal.Je mi z duše odporný a takhle bych to nedokázala.Sebral jsi v sobě hodně sil a to se mi fakt líbí.Máš moji plnou podporu za ten tvůj příspěvek.Já dnes byla hodně pilná.Ještě jsem povlíkla a vyprala i vyžehlila,vytřela v činžáku schody až dolů.Taky jsem si zdřímla a sedím tu načančaná v šatičkách polozimních.Znovu jsem obědvala.Měřím 174 a vážím 64kg,tak si to můžu dovolit.Mám ale malé pivní bříško,které musím maskovat.ale pivinko si dnes neodepřu.taky mám v bytě ako v klícce_všude samý hovno-říkával můj táta.To ti Ili nezávidím,ten bordel a "vůně"nového nábytku.Ještě vydrž.jsi hrdinka.Já bych se z toho hroutila,protože Jára nedělá doma vůbec nic.Všechno je na mě.I kdysi budování jsem si zařizovala sama nebo udělala sama.Čeká nás přestavba koupelny a to Muž bude utíkat do pryč.Jinak děvčata jógu já ne.Nemám na to systematickou trpělivost.I stím kouřením jsem na štíru.Tak a napsala jsem tohozas dost.Snad málo chyb.Zdravím všechny Nono,tardíka dřevoše Ilonku,Alenku,Pampelku.Papa.

Drevokocúr (St, 25. 4. 2012 - 15:04)

Ali, Ilčo, Helčo,nono a další, děkuji vám všem moc za podporu. Zkusím se s tím vším nějak poprat.

Drevokocúr (St, 25. 4. 2012 - 15:04)

Ahojte přátelé, tak jsem z práce konečně doma. Dnes to byl docela záhul. Nakonec jsem do práce šel, protože to není dostatečně chlapské mít splín a když je, tak pomůže jedině vyfackat, postavit do latě a jít makat. Za války bych v takovém stavu asi chcípnul, protože bych toho ze sebe dostal málo, ale to málo, co ve mě zůstalo nedovolí udělat "Názorovi" radost.

Proto milý "Názore", jsi smrdutý kojot, co se schovává za anonymitu internetu. Pověz mi tvé argumenty do očí a já Ti to vytmavím, chcípáku!!!

Oh, jak se mi ulevilo. Takový Vasil Kokotěnko mě nemůže přece rozhodit. Jak mi je šoufl, tak přijmu pouze názor normální, a ten, kdo si myslí, že si rýpne, tak Boží mlýny jedou dostatečně rychle, aby dotyčného za života taky pěkně semlely :-)

Zrovna jsem přišel od svého supervisora na psychologii a mám zcela jasno v tom, co chci dělat a jak naložím se svým volným časem. Vše je o vzorcích chování. Napřed práce, potom zábava. V tom jsem byl vychováván. Proto ty úzkosti z toho, že za poslední měsíc-dva jsem neměl žádný odpočinek. Odpočinek ve smyslu, že bych pár dní dělal jen něco sám pro sebe, ne pro druhé. Když jsem po náročném projektu si měl odpočinout a nechal jsem si svou rodinou 4 dny nadpracované + 3 dny dovolené vzít a měl z toho houby, tak se vůbec nedivím tomu, co se ve mě odehrávalo..

Dnešní odpoledne si chci sestavit takový fahrplán, co chci do léta stihnout. Hezky chronologicky. Rámcový plán oprav na domku, aut, kolem domu, rámcový plán odpočinku a relaxace.

Chci se naučit mít rád víc sám sebe. Snad se mi to podaří.. a nebudu muset hledat jediné útočiště v lécích...

kaja (St, 25. 4. 2012 - 14:04)

ma nekdo zkusennosti z rivotril kapky? pusobi to jinak nez tablety? kolik kapek je 1mg? diky moc. kaja

Helena (St, 25. 4. 2012 - 14:04)

takový krásný přispěvek co jsem napsala a vymazala jsem si to.Musím jít mýt nádobí,než přide jára.Papa všem.

Ilona (St, 25. 4. 2012 - 14:04)

Ivetko,zaujalo mně téma...Alenko, cvičit jógu sama se nedoporučuje, chce to instruktora, mohla by sis ublížit. Jinak knížky se běžně prodávájí. Já začla cvičit doma podle knížky před osmi lety a nikdy jsem si nebyla jistá, jestli to dělám dobře. Pro tebe by asi byla spíš ta Dornova metoda... Jestli ji s tebou už někdy nepraktikovali, jak ses zmínila před pár dny. A Pilates, to je cvičení původně vymyšlené pro lidi, kteří marodili v posteli. Ten pán, Pilates ovšem vymyslel (asi před sto lety) i různá zařízení a pomůcky k těmto cvikům v posteli. Ale v současnosti už se cvičí úplně jinak v tělocvičnách. Škoda, že tolik prospěšných věcí bylo zapomenuto, pozměněno, zneužito. Hezký den :)

Ilona (St, 25. 4. 2012 - 14:04)

Dobrý den všem,
Helenko, Alenko, nono, Pampeliško, Drevošku, Tarde (jak se ti daří?).

Drevošku, těmhle rejpalům stačí ke štěstí někoho rozhodit a zarmoutit ho, způsobit bolest, mu dělá radost. Tací nestojí vůbec za myšlenku, natož za něco víc. JINÍ všichni vědí, že nejsi ani simulat, natož lenoch, zato že máš svou diagnózu a namísto, abys s invalidním důchodem seděl doma, pracuješ, bojuješ s nemocí a o vaše živobytí. Zasloužíš si úctu a obdiv, ne pohanu. Všichni, kdo dokáží a ještě mohou pracovat přesto, že mají nevyléčitelnou nemoc zaslouží poklonu! Neboj, na všechny dojde. Nedal sis vyšetřit štítnou žlázu? Ty příznaky, které popisuješ, by mohly znamenat nějakou její disfunkci.

Helenko, ty jsi tak pilná a výkonná kuchařka! Já ostuda dnes opět na obědě v hospodě (máme ty zaměstnanecké stravenky). Včera jsem byla v masně pro kuřecí čtvrtky a cosi na polévku a nejsem schopná to ucmudit. Mám asi posttraumatický šok ze změny a nemůžu si zvyknout na byt, kde to vypadá pořád, jako někde v garáži, ve skladu (na podlaze pytlíčky se šroubky, nářadí). Já smontovat ložnici neumím, ani vymalovat, tak prostě nějak musím přečkat ten stres a až se mi uleví, teprve se uhnízdím v kuchyni (nedokončené, nezabydlené, nezařízené, neútulné).

Nono, tak ty máš tlak ještě nižší, než já. Mám kolem stovky horní a kolem šedesáti dolní. Když mi horní dosáhne ke 110, vyskakuju radostí. Vloni jsem měla 94 na 45, a to mi bylo tak ospalo a mdlo, že jsem celý den ležela. Takže si můžu dát klidně i čtyři kafata denně. Ale běžně mám dvě. S tím tlakem taky záleží, na jakém přístroji je měřen, nejpřesnější je ten mechanický, doktorský, ta domácí můžou zkreslovat.

Nevím, jak u vás, ale u nás leze sluníčko zpoza mraků ven... Mějte to jeho světlo a teplo uvnitř!

Alena (St, 25. 4. 2012 - 12:04)

Lidi, moc mě mrzí, že...Drevokocúre,tak jak jsi to vyřešil???pořád na tebe musím myslet.Šel jsi na nemocenskou,potřebuješ vozazit.

Helena (St, 25. 4. 2012 - 10:04)

Tak ty o tu práci přijdeš,...Vy toho drevokocůra nenecháte napokoji.je to smutné,ještě někoho takhle trápit,když už on sám toho má plné kecky.Asi v sobě nemáte cit.Každý bysme mu chtěl pomoci,ale ne ho srážet.

Názor (St, 25. 4. 2012 - 08:04)

ahojte přátelé - dnes je...Tak ty o tu práci přijdeš, chlape, tobě není rady. Tvé argumenty jsou směšné

tardbas (St, 25. 4. 2012 - 08:04)

ahojte přátelé - dnes je konečně jaro se všímvšudy - jinak nechápu rejpaly , co tady na diskuzi jen kritizují...

Helena (St, 25. 4. 2012 - 06:04)

Dřevošku,cítím stebou.Nevím, jak z toho ven?Máš to opravdu komplikovaý a nevyznáme se v tom.Zkus tu neschopenku.Jeden dva dny ti nepomůžou.Musíš se od toho oprostit na delší dobu.Řekni to šéfovi,myslím,že je na tebe hodný a pochopí.Ale zas ty finance!!Jinak až mě něco napadne tak nějakou tu jobovku napíšu,abyste se zasmáli.Spala jsem zas pomocí prášků.Tardíku,mně ani 6 prothazinů už neporazí.Druhý den je vůbec necítím.Já užod mládí trpímtou nespavostí a později se to ještě zhoršilo.Vzala jsem si ty prášky co mi špitál zakázal a jakž takž jsem spala.Neber si ty negativní příspěvky.To se tam někdo zjeví,zraní a pak zas zmizí.nic konstruktivního se od něj nedočkáme.(to zas mysím patří Kocůrovi)tak zatím to je vše a zdravím Nono,Ilonku,Alenku Dřevoše a tardíka.Jdu se koupat,povlíkat a vařit knedlo zelo a br.knedlík.Papa,přátelé.H.

Alena (St, 25. 4. 2012 - 06:04)

Znovu jak to jsem všechno...Drevokocúre,koukám že tě "názor". pěkně rozhodil.Tyhle Tvoje problémy nejsou opravdu malé a rada nepomůže.Jenom můžu držet pěstičky. Mě to asi také vadí protože bude třičtvrtě na sedm a já ještě nespím.Stříhla jsem si opět noční.Ty by jsi měl jít na neschopenku,ale nevím jak je to s tím tvojím šéfem?Ty svoje problémy mu říkat nemůžeš,nepochopil by to.Tak tě držím pěstičky a zkusím si zdřímnout,nebo relaxovat.

Drevokocúr (St, 25. 4. 2012 - 06:04)

Znovu jak to jsem všechno pročetl, tak bych to shrnul následovně. Nejlepší by bylo dělat tu práci, co dělám, někde z domova. Ať nemusím být ve stresu ze spolupracovníka, setkání s lidma, stresu z puštěného rádia, které má kolegyně stále puštěné, stresu z toho, že je tam hluk, stresu, že jak někdo zakašle, nejraději bych utekl, stresu z toho, že je sledovaná má aktivita na počítači, že si nemůžu pustit ani e-mail, stesu z toho, že pokud pokaždé nebudu vydávat výkony na 100%, tak mě vyhodí, stresu z toho, že pokud se nebudu usmívat a nebudu příjemný na každého v mém okolí a 100% vstřícný a aktivní, tak že mě vyhodí... Škoda, každá práce má své pro i proti, ale pokud je tam souhra všech faktorů, tak se nedovedu soustředit a čím víc se o to snažím, tím je to horší...a to jsou případy, které mě rozhodí, když jsem relativně v pořádku... a když už se v úzkostech a depresích probouzím už po ránu, že bych nejraději spal, tak tyhle stresy v práci bývají poslední tečkou ke kolapsům. :-(

Drevokocúr (St, 25. 4. 2012 - 06:04)

Lidi, moc mě mrzí, že někdo zneužívá zdejší diskuzi a kopíruje mé příspěvky i na další diskuze. :-( po ránu se cítím hrozně a zkusím si dnes ještě domluvit dovolenou. Snad mě šéf neroztrhne. Potřebuji si odpočinout. Ráno se vzbudím a je mi blbě, všechno se se mnou motá.

Alena (Út, 24. 4. 2012 - 23:04)

Mám z toho, co napsal...Drevoši,psal jsi pravdu a tu někdo těžko snáší.Kdo nezažije nepochopí!!!Píšeš pro nás a my víme jak na tom jsi.Já jsem také psala o problémech jaké mám doma.Dcera mi říkala,že bych nemohla jít mezi lidi v dnešní době,že by mi ušlapali.Prý jsem hrozně důvěřivá a rozdávám se.Já se opravdu nedokážu bránit,jenom koukám s otevřenými ústy.Také mi mnoho lidí říkalo,že se mám.Jsem doma,mám důchod,ale ty hrozné bolesti by nebrali.Z toho opadneš na psychiku a je vymalováno.Když něco dělám,tak v bolestech a já bych tak ráda pracovala,chodila ven.Nic si z toho nedělej a hod' se do klidu:-).Jsi fajn kluk!!!

Nono (Út, 24. 4. 2012 - 22:04)

Mám z toho, co napsal...Drevokoc, to není úmyslné zraňování, je to džungle. Výhodou je anonymita, nevýhodou tvrdost druhého pohledu. Mně taky včera někdo něco napsal v souvislosti s cigaretami. Zamyslela jsem se nad tím, cigarety v kombinaci s léky a mým stavem kolapsu mohou být problém. Rekl mi, to co sama vím.To víš, ideální by bylo, kdyby tady byl terapeut a ten diskuzi moderoval. Hlavně se neuzavírej a piš, ještě to by ti tak scházelo...

Drevokocúr (Út, 24. 4. 2012 - 22:04)

Mám z toho, co napsal "názor", divnej pocit. Moc jsem se zde otevřel a když vidím výsměch, tak mě to zraňuje. :-(

Drevokocúr (Út, 24. 4. 2012 - 22:04)

Nojo, názore, můj pohled jsi postavil do světla, jako bych nechtěl makat. Jenže problém je v tom, že makat chci. Práci co dělám je jediný, čemu rozumím, ale prostě tělo se brání,. Když se chci soustředit, tak se mi motá v hlavě a nemůžu fungovat naplno jak bych měl. Nepřeji Ti, aby sis mohl prošel tím, čím jsem prošel já a cítil se tak, jak se cítím já.

Alena (Út, 24. 4. 2012 - 20:04)

čau lidičky!asi mám to...Ivetko,zaujalo mně téma joga.Dá se cvičit i samostatně doma?Nemám žádné materiály na cvičení.Kde se dají sehnat?Prosím mohla by jsi mi napsat jak bych se k nim dostala?Vím,že pomohla hodně lidem kteří byli po nehodách nepohyblivý.Vím,že to chce trpělivost.Daly by se někde objednat materiály na cvčení.Díky.

Reklama

Přidat komentář