Reklama

RIVOTRIL

tardbas (Pá, 4. 5. 2012 - 08:05)

Vyvolávat duchy a rozmlouvat.....ale jo - asi máš pravdu - ale já nerozmlouvám s žádným ďáblem - na to ho se.u - ale tak nějak si v duchu povídám s celým nebem - strach z ďábla je blbost - zlo, které na světě je je stejně už poraženo (ještě nám tady sice pěkně zasmraďuje - ale nadčasově je s ním amen)- předpokládám, že jsi křesťan - a jestli Tě pohoršilo moje ,,povídání,, se svatými bytostmi, tak se omlouvám (asi nekatolík že? :-))

Helena (Pá, 4. 5. 2012 - 06:05)

Zdravím vás všechny po ránu.Paťo jem fakt zvědavá,jak ti je,Muselo to v tý práci děsný.Jak jsi to vyřešil dnes?Já se jen divm,jak se dokážete smát u filmu,já jen bezduše sedím čučím a když je něco komického směje se muž.Plakat to mi jde,ale smích ne.Dokonce se nedokážu dívat na celé filmy.proto chodím spát brzopáč mě to už na tom světě nebaví.muž se v pohodě dokáže dívat.Ani kniha mi nejde.A to jsem bývala takový čtenář.Naposledy jsem četla knihu od Barbary gordonové"Tančím jen tolik koik dokážu"pylo to o její psych nemoci a z psychiatrie.To bylo počteníčko.Pak už nic.Nejvíc mě mrzelo,že i když se vyléčila,stejně si nakonec vzala život.je to ze života.byly to známá americká režizérka.Omluvte překlepy...papapa

Pampeliška (Čt, 3. 5. 2012 - 22:05)

Jo, a přesně se to jmenuje Kurz negativního myšlení
http://www.csfd.cz/film/232435-kurz-negativniho-mysleni/

Pampeliška (Čt, 3. 5. 2012 - 22:05)

Ten film, no ona to není komedie. Jen mě pobavilo, jak trefně se to tam zobrazuje. Skoro paroduje. Jinak je to normálně vážný film, mně se líbil.

Nono (Čt, 3. 5. 2012 - 22:05)

Jj, pozitivní kecy, happy...Hypnogen chci vysadit, beru ho už tak dvacet let, několikrát týdně. Bývala to podmínka, abych byla schopna fungovat v práci, být vyspaná v kteroukoli denní dobu a navíc problím Jet Leg. Poslední roky jsem to doživovala Neurolem, před měsícem (po kolapsu) jsem s neurolem skončila zcela bez problému (teda problémy ano ale ne abst příznaky).Nějak nechápu, co na neurolu kdo vidí, já jej brala jen na to spaní a byla jsem ráno jen tupá a žravá. S hypnogenem chci skončit taky, už nemám racionální důvod, jsem si vědoma, že z BZD toho člověk tupne, paměť atd.

Před několika roky jsem brala tři roky sertralin- zoloft a zcela bez účinku. Nemělo to žádný nástup, nic se nedělo ani, když jsem ho sama vysadila.

Ten film si stáhnu už se těším, poslední dobou koukám jen na psycho blbiny, tak se snad jednou zasměju těm rozumbradům

Pampeliška (Čt, 3. 5. 2012 - 21:05)

Pampel, takže se ti potom...Jj, pozitivní kecy, happy smile, je to zprofanované, bohužel. Amerika, no.
Viděla jsi film Negativní myšlení? Super, doporučuji. Smála jsem se zpočátku, jak to tam přesně vystihli. Fakt krásné.

Bulimie a AD...já ti nevím, jestli to snižuje chuť k jídlu, to snad jen zpočátku, než najede účinek. Ale snižuje to chuť k blití, to ano. A u mě i k sebepoškozování, které se občas objevilo. Prostě se mi najednou do toho nechce. Asi tak jako do toho sexu. Tys už brala někdy AD? Nemám přehled o Tvé minulosti. jsem tu celkem krátce.

Pampeliška (Čt, 3. 5. 2012 - 21:05)

Trittico ac150, 20tbl, 203...Hm, já mám Venlafaxin zadarmo. Tedy za poplatek na položku.
Kdyby ten doplatek za Argofan byl problém, můžeš to doktorovi navrhnout, vyměnit to. Nechápu, jak generikum může být dražší, než originál. To jsou věci.
Trittico se ničím nahradit nedá, nemá generikum. Ale prý se dobře po tom spí. Tak možná nebudeš potřebovat pak ten Hypnogen nebo co že to bereš na spaní. Co myslíš?

Nono (Čt, 3. 5. 2012 - 21:05)

kOLIK to stojí? Mě by to...Trittico ac150, 20tbl, 203 Kč
Argofan 75sr, 30tbl, 148 Kč

Pampeliška (Čt, 3. 5. 2012 - 21:05)

Trittico je drahý, ale...kOLIK to stojí? Mě by to fakt zajímalo. Já jsem brala nějakou dobu Wellbutrin, a to byla taky síla. Na měsíc 400 Kč doplatek, a kupovala jsem 3 balení, tak to bylo něco,no. Pak jsem zjistila, že se doplatky v jednotlivých lékarnách hodně liší.

Nono (Čt, 3. 5. 2012 - 21:05)

Nono, já beru Venlafaxin,...Pampel, takže se ti potom nezvyšuje chuť k jídlu? No to jsem zvědavá. Já mám docela strach z toho Trittica. S B mám samozřejmě zkušenost, proto se ptám. Máš nějaké fyzické problémy?

Já prostě nemám ráda ty prioritně pozitivní kecy, štěstí jako povinnost doby, vysmátost jako předpoklad úspěchu a úspěch jako kriterium hodnoty člověka. Asi taky proto, že jsem roky tyto kecy provozovala v personalistice profesionálně, dle toho vyhodnocovala lidi a nikdy se s tím vnitřně neztotožnila

Pampeliška (Čt, 3. 5. 2012 - 20:05)

Pampel, začnu dnes...Nono, já beru Venlafaxin, což je ten Argofan taky, jen s jiným názvem. Právě ho snižuji, ze 300mg, pak asi deset dní 150 mg, zítra začnu 75 mg. Až to vysadím, vrátí se sex, schopnost plakat, ale bohužela asi i žravost. Bulimie jsem se nezbavila, obávám se, že jeneléčitelná na chemické rovině. Ale dá se ji těmi AD docela potlačit.
Kecy o sebepřijetí smíření se a lásce na Tebe neplatí? Proč? Zkoušla jsi to? Nebo se ti to příčí už od toho názvu?

Nono (Čt, 3. 5. 2012 - 20:05)

Nono, já myslím, že to...Pampel, začnu dnes třetinkou trittica, po pěti dnech k tomu argofan. Můžeš mi napsat, co bereš? Taky SNRI, jestli si pamatuju? Té bulimie jsi se zbavila jak? O terapii mluvil mozkoškrab, ale já vím, že tudy cesta nevede. Kecy o sebepřijetí, smíření se a láska k sobě na mě nepůsobí.

Asi se dám na ty anděly:)

Pampeliška (Čt, 3. 5. 2012 - 19:05)

´sim, tady Nono. Právě...Nono, já myslím, že to máiš fajn medikaci, ne? Kdy to začneš brát? Dnes?
A jak s tou terapií? To už ses stihla i objednat? To je prima! ;)

Pampeliška (Čt, 3. 5. 2012 - 19:05)

Ahoj lidi,jsem jak debil po...Paťo, to je ale k zlosti, když Ti říkaj, abys v noci spal a nešukal, a kdyby věděli, jak je to s tím š...ním na houby, co? Mně už se dneska zdálo, že mi muž zahnul s chlapama, jak už jsem z toho doblblá, že mu nestačím. :-(
Snižuju pomalu AD, tak uvidím, co bude pak. Hlavně se bojím bulimie, že se zas vrátí. Doufám, že kvůli tomu nebudu muset papat více Rivotrilu, no. Abych to přežila.
Prší u vás??? Tady furt nic. Já chci slejvák! Uleví se všem, i té přírodě, nebo tedy hlavně jí.

Drevokocúr (Čt, 3. 5. 2012 - 19:05)

Trittico je drahý, ale dobrý. Beru 300mg a to je pak měsíčně pálka!

Helena (Čt, 3. 5. 2012 - 16:05)

Zdravím vás všechny,...Ilonko,pupínky na hrudi stále ještě mám,stále si je hladím a zkouším,jestli nevymizely.Ale to opalování za to stálo!Spala jsem v tom podivném počasí do teď.Jsem vyvalená jak puk,nemůžu se vzpamatovat.venku mám prádlo,které mi uschnulo,tak tam musím.Dnes jsem si kol.poledne byla koupit parádu.Mám z ní radost!!!Nono to tritico podražilo o 300%.kdysi jsem ho brávala.Hypnogen je svinstvo,na který si zvykneě a navíc,podle letáčku způsobuje poránu depky,jestli se nemýlím.No nezávidím ti.Jájo,já taky nosím rivotril stále sebou.nemít ho,tak by se mi asi něco stalo.je to zatím ale jen jistota,že ho mám.Zdravím vás děti moje a jdu sbírat prádlo.pa.

Poutník (Čt, 3. 5. 2012 - 16:05)

Vyvolávat duchy a rozmlouvat s anděli je to stejné. To už rovnou si můžete pokecat s ďáblem. Je to okultismus, čarodějnictví a modloslužba. Nezapomínejte, že je tady Bůh, který má všechny své služebníky - anděly - pod palcem. Chcete-li pomoc v nesnázích, volejte k Bohu a On vám pomoc pošle. Jiná cesta může mít nepříjemné následky.

Nono (Čt, 3. 5. 2012 - 15:05)

´sim, tady Nono. Právě jsem se vrátila od mozkoškraba, tak hlásím výsledek. Přesto, že jsem ho mohutně přesvědčovala, že mi nic není a za vše si můžu sama, napsal mi: Argofan a Trittico, dál brát hypnogen. Za deset dní tam jdu znova. A bude terapie (na nic:)

Ilona (Čt, 3. 5. 2012 - 15:05)

Zdravím vás všechny, Helenko, Alenko, nono, Pampeliško, Tarde, Drevošku, Paťo, Jájo.

O sexu se tady psalo několikrát, jsme na tom obě pohlaví dost podobně, ne-li stejně, Paťo.

Helenko, já si dala jedno malé dnes po obědě. Vypadá to, že se něco žene, snad zaprší, aby se vyčistil vzduch )potřebujeme nachytat vodu na zalévání, ze sucha už chřadne i rybíz). Včera jsem se chvilku opalovala. Co tvoje slunečné pupínky, Heli?

Tarde, komunikace s anděli není rozhodně blbost. Jen tím, že na ně nevěříme, je nevoláme, aby nám pomohli a oni na to čekají. Jo a taky někdy vidím na husto ve vzduchu vířit jakési průhledné bublinky, a to za střízliva, stačí jen úplně vypnout, rozostřit. Rozhodně tu nejsme sami. (Schizofrenní nejsem. Tak, co to, k čertu je?)

Mějte se fajn! Protože jste všichni fajn!

Jája (Čt, 3. 5. 2012 - 14:05)

Ahoj lidi,jsem jak debil po...Lidi - léčim se na deprese víc než 10 let.
Rivotril nosím stále u sebe , beru 0,5mg většinou každý den a když je mi hůř tak i 3x denně.K tomu ale trvale užívám antidepresivum wellbutrin. Jen tak se mi daří žít v tomto hektickém světě- raději tak ,než nezvládat ..

Reklama

Přidat komentář