Reklama

Jak se s ní mám seznámit?

Katka (Pá, 4. 8. 2006 - 21:08)

No nedoporučuju dělat to co radí Kuku.To by na mě působilo jako že to zkoušíš na každou...A holka chce být pro kluka vždy jedinečná. Myslim, že začít očním kontaktej je lejlepší, protože pokud si ona nevšimla dosud tebe, máš šanci v ní probudit zájem. Pak bych možná uvažovala o dopise, nebo tak.No, ale vzhledem k tomu, že jsou prázdniny ti je moje rada asi pěkně na pytel...No když už jsem to napsala.'

Kamil (Čt, 18. 5. 2006 - 19:05)

Pozvi ji k sobě domů a na ten její krásný obličej se jí pořádně vystříkej. To každou dostane.'

lucia (Čt, 18. 5. 2006 - 19:05)

a co tak usmev a ocny kontakt, ked sa budete striedat. uvidis, ako bude na tvoj pohlad reagovat, ci sa jej pacis, ci sa jej paci tvoja pozornost. potom mozes pouzit lubovolnu dasiu horeuvedenu variantu.

Jitka (Čt, 18. 5. 2006 - 18:05)

Zjisti si, kde v té učebně sedí a nech jí tam dopis. Takhle začala chodit s klukem má spolužačka.'

kuku (St, 17. 5. 2006 - 14:05)

Pokud chceš jednat rychle, tak někdy ohromí a úplně odzbrojí holky to, když jim na rovinu řekneš, že jsou krásné a někam je pozveš. To holky nečekají a některé dostane právě tvoje upřímnost a odvaha říct to takhle natvrdo a bez zábran. Co můžeš ztratit? Holek je mraky a jestli to nevyjde, tak se svět přece nezboří. Alespoň si řekneš, žes to zkusil. Jinak záleží hlavně na okolnostech a dané situaci. Anebo netlač na pilu, třeba vás dá dohromady osud úplně někde jinde než ve škole:-)'

eliska (St, 17. 5. 2006 - 14:05)

A mate v tech ucebnach dany zasedaci poradek nebo si kazdy sedne kam chce? to by ti mohlo napomoct. Jeden den na jejim miste omylem zapomenes sve ucebnice (sesit) a podruhe uz tam nechas basen:-)

Johny (Ne, 14. 5. 2006 - 12:05)

Holky poraďte mi prosím !

Na gymplu je holka (z nižšího ročníku), která má tak nádherný obličej, že bych se na jeji tvář vydržel dívat celé hodiny. Pokaždé když se střídáme v učebně, přemýšlím jak se s ní seznámit, blíže se poznat atd.
Holky poraďte mi, jak oslovit nebo zaujmout holku, kterou znám jen od vidění.

Co by vám bylo příjemné a přitažlivé???

Díky moc'

Reklama

Přidat komentář