Reklama

Moje dcera masturbuje

stařec (Út, 17. 1. 2017 - 23:01)

Islám nemá v Evropě co...Jenže by tomu nesměla šéfovat hormonálně nevyrovnaná Makrela ! Ta je sem pustí s vidinou levné pracovní síly,a náhodného nechráněného sexu německých žen při různých oslavách.Jen jí nikdo neřek že tyhle nedělaj,ale berou dávky.

Martin (Út, 17. 1. 2017 - 22:01)

Já v to teda doufám že to...Islám nemá v Evropě co pohledávat. Nikdy tady neměl kořeny, nepatřil sem a patřit nebude! Jeho násilnou infiltraci naši prapředkové dokázali díkybohu několikrát zastavit a pokud bude potřeba, klidně půjdu naši kulturu před ním bránit se zbraní v ruce i já.
Ještě jsem od vojny nezapomněl ani střílet ze samopalu a kulometu a dodnes umím řídit tank.

Navíc tomu, že tady můžeme debatovat po internetu a užívat si všech technických a lidských výhod moderního věku můžeme děkovat pouze západní civilizaci a nikoliv islámu, který je na úrovni křesťanského raného středověku.
A já nehodlám slepě uctívat Alláha, ani pětkrát za den klečet na koberečku, nebo považovat ženy za cosi podřadného.
Takže se milý Pavlíku seber a táhni do Sýrie nebo jiné islámské země, protože tady pro takové jako jsi ty není místo a nestojíme o jedince tvého typu, kteří zpochybňují a útočí na hodnoty, které nám zde zanechali naši předkové.

Steve (Út, 17. 1. 2017 - 21:01)

Já v to teda doufám že to jednou vymeteme, komplet. Tohleto svinsto tady nebude! Alláha vymeteme do pouště!

Steve (Út, 17. 1. 2017 - 19:01)

Tak vy byste chtěli vymést...Tu teroristickou víru je třeba z Evropy vymést .... navíc je úplně mimo, základy islámu jsou mimo - Mohamed a Alláh. Stačí vidět jak si žijí krásně Islámské zemně ... jenom zlo, války, znásilňování, pedofilie, zoofilie, terorismus, libování si ve vraždění a podřezávání ....

Prosímtebe, nepomátl ses hlásit k tomuto svinstvu?

Jindra (Út, 17. 1. 2017 - 16:01)

Tak vy byste chtěli vymést...Evropa duchovní obrodu potřebuje,ano,ale ne takovou,která bude pramenit z islámu.To si zase moc fandíš.

Neúspěšné a zkrachovalé kultury,šíří své náboženství často násilím v jiných zemích,když už se jim to podělalo u nich doma.

Tvé přesvědčení o důležitosti obrody muslimskou vírou je celkem irelevantní,neboť ta sama nemá co pořádného nabídnout našemu kulturnímu okruhu.

Pomohl by snad návrat k principům křesťanství,ale ne islám,ten tady fakt netahejte,protože tady nemá co dělat.

Pavlík (Út, 17. 1. 2017 - 14:01)

Tak vy byste chtěli vymést islám z Evropy? To nedokážete.
Jen tak mimochodem - nejsem přičmoudlý, nejsem Arab. Jsem normální bílý Čech. Nejsem ani nevyzrálý puberťák. Ale hlásím s k islámu, dospěl jsem k němu po dlouhém hledání. A islám vidím jako spásu pro dnešní bezbožnou Evropu. Ostatně, když tak čtu tuhle diskusi, tak vidím, že Evropa duchovní obrodu potřebuje jak sůl. Zajistit ji přitom nedokáže křestanství, ale islám

Josef K. (Ne, 15. 1. 2017 - 18:01)

Nechci se vám vměšovat do...Převraty na ulici? Haha...masa se holt musí nějak vyblbnout, zatímco kritická rozhodnutí se činí právě za tím stolem.

Steve (Ne, 15. 1. 2017 - 18:01)

Ten předchozí kašpar a šašek nebyl o nic lepší ...

Tony (Ne, 15. 1. 2017 - 18:01)

Jo, vím o čem cca je hnutí...Na rozdíl od našeho státního presidenta, který je štáckrypl.

Steve (Ne, 15. 1. 2017 - 17:01)

Jsem bývalý skinhead,jestli...Jo, vím o čem cca je hnutí Skinheads - to byla jediná metla na cigány, víme, pamatujeme. Ale bylo to vpořádku když nebyly jiné páky na ty nepřizpůsobivé snědé.

Jinak nevím proč bych se měl připosírat, vojnu mám za ssebou, zbroják jsem taky míval nějakou dobu ... stačí vše oprášit a jde se bránit vlast a naše lidi. Já jsem státu slíbil věrnost, takže to beru jako závazek - kor pokud by mělo dojít do tuhého na našem území a nás tady okupovali ty opice z Afriky. Hlavně jsem naštvanej na ty, co to způsobili a natahali je sem a ještě nás nutí jim sloužit. A Brusel to jsou čuráci a kokoti na N-tou, ti by měli pak jít do boje za odměnu v první linii.

Kája (Ne, 15. 1. 2017 - 07:01)

Nepotřebuje být člověk...Nechci se vám vměšovat do určitě plodné diskuse ale převraty se za stolem nedělají ty se dělají na ulici .
vlastne jeden smutný převrat se za stolem v ČSR stal a to Mnichov.

Jindra (Ne, 15. 1. 2017 - 00:01)

Jsem bývalý skinhead,jestli...Nepotřebuje být člověk zrovna skinhead,aby nesouhlasil s tím,jaké až absurdity se dějí kolem přistěhovalectví,a že jsou tito lidé mnohdy ještě upřednostňování na úkor většinové společnosti.

A že pokus o jejich integraci do společnosti bývá až z 90 procent neúspěšný,a tím pádem to povede mimochodem i ke zhoršení bezpečnostní situace,je také asi každému normálnímu člověku jasné.

Mají jim pomáhat u nich doma,ale ne že se k nám napakuje polovina Afriky a Blízkého východu,jen proto že si tito lidé ve svých vlastních zemích nedokázali udělat pořádek.

Copak je nějaké řešení všechny je sem nabrat s odůvodněním,že jsou vlastně chudáci?Pokud řada z nich bude povyšovat své vlastní zákony a zvyky nad zákony své hostitelské země,tak by měli být bez kompromisu vráceni zpět do své vlasti.

Není tak těžké pochopit,že jejich kultura je naprosto nekompatibilní s tou evropskou,a valná většina z nich se nikdy neintegruje.Naopak,budou vymýšlet jak tady zavést právo Šaría,což je systém,který odporuje právnímu řádu normálních demokratických států.

Ne,mýlíš se a j (So, 14. 1. 2017 - 22:01)

Jseš onen opálenější,...Jsem bývalý skinhead,jestli ty vůbec víš,co to vůbec bylo za hnutí!Jenže tohle hnutí,které zažívalo svojí největší slávu hlavně v 90-tých letech je už dávno v úpadku a možná už i v zapomnění a člověk se nechce kvůli blbnutí dostat do basy,proto jsem se s touto filozofií dávno rozešel!Dneska mám úplně jiný priority a je dobře že jsem se tak rozhodl,protože můj život je jiný a lepší!Ty tady se snažíš fanatizovat druhý proti muslimům,Merkelový a bůhví proti jakýmu čertu ještě,ale kdyby šlo do tuhýho tak budeš první kdo se posere strachy a vezme roha a bude řvát že on nic,že je hodnej a svatej!Takovejch čůráků ve hnutí skinheads jsem poznal taky dost.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

Naopak vznikají ghetta a později Vyloučené lokality. (No Go zony) a kam to spěje asi je každýmu jasný ...

Navíc u těch islámců není zájem o nějakou integraci ... to je jenom lež jako věž. Nikdy nestáli a ani nikdy stát nebudou. Jejich cíle jsou opačné ... a dnes už to ví i každý malý děcko.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 21:01)

Jseš onen opálenější, vid'. Já vím ... chápu že tě to žere. :-)

Mě žádná integrace nezajímá, stejně NEFUNGUJE (kor u těch snědých) a je to jenom lež. Je to hovadina pitomý Merklový a těch zoufalců z Bruselu.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 18:01)

křižácký výpravy viď?To...Kdepak, nafasujeme dnešní zbraně a přičmoudlej muslim popakuje pěkně zpátky do Afriky. :-) A doma si dělejte co chcete.

Steve (So, 14. 1. 2017 - 18:01)

Islám vypráskáme z Evropy a bude. (+ všechny schvalovače a povolovače islámu)

Nebylo by to poprvé, ba ani naposledy.

Jindra (So, 14. 1. 2017 - 18:01)

Jak koukám, někteří se...A ten nám pomůže v čem?Tady nikdo nestojí o import cizích,zkrachovalých a neúspěšných kultur směrem do Evropy.Aby se tak to svinstvo s tím spojené natáhlo sem,to si může přát jen naprostý vydlabanec,a nebo provokatér jako ty.

Pavlík (So, 14. 1. 2017 - 18:01)

Jak koukám, někteří se svou masturbací vysloveně chlubí. Takový hnus. Ukájení sama sebe, samohana. Tak k tomu dospěla ta vaše křesťanská civilizace. Lékem na nezdravou sexualitu není puritánství, popírání sexuality. Tady pomůže jen jiný, nový, lepší mravní řád. A ten vám může dodat jen islám

Jindra (So, 14. 1. 2017 - 18:01)

Upřímně řečeno je mi...Tak názory na porno se mohou různit,ale je zajímavé že tohleto říkáš zrovna ty.Není ti náhodou na zvracení,z těch špinavých,slizkých ženských vagín?

Milane Zule,v minulosti a i nedávné,jsi se na téhle diskuzi totálně ztrapnil svými primitivními výlevy a provokujícími příspěvky.Navíc píšeš v obměnách pořád jedno a to samé,pokaždé pod jiným nickem,a dokonce jsi psal i jako ženská.

Vzhledem k velmi nízké úrovni tvých příspěvků,které by se směle daly nazvat nechutným odpadem,by zřejmě bylo na místě zeptat se tě,proč tady furt takhle trapně exhibuješ?

Jsi Milan Zul,alias Jitka,dobrý otec,tláňa, pozorovatel atd.,vše v jedné osobě.

Proč raději místo vypisování úchylných nesmyslů,se neléčíš u nějakého psychiatra?

A nebo se raději běž nechat vykastrovat.Jednou píšeš,že je masturbace fuj i u kluků,a obratem pod jiným nickem tvrdíš že si honíš?Tak jak to s tebou vlastně je?

Reklama

Přidat komentář