Reklama

Výprask vařečkou

Plexis punk (St, 13. 7. 2011 - 20:07)

Na co vařečku? Když výprask, tak jedině skládacím obuškem ASP !!!!

Cecílie (St, 13. 7. 2011 - 19:07)

Prosím tě ještě, Tintine, napiš mi jakým filmem jsi byl inspirován. Pokud se totiž jedná o nějakej zajímavej film, ráda se na něj podívám. V televizi stejně dávají prd.

Cecílie (St, 13. 7. 2011 - 19:07)

Mají pravdu, Petro, nedej se! Takové případy se musejí neprodleně řešit. Doufám, že jí, Kene, pomůžeš.

Jo a ty, Tintine, já jsem pochopila z toho, co jsi psal, že z ukradených peněz jsi si založil živnost. Promiň, špatně jsem pochopila souvislost. Když jsi napsal, že jsi z výprasků udělal dobrou živnost, myslela jsem, že jsi díky výpraskům získal peníze a z nich si si založil živnost. Teď už to po druhém přečtení chápu.

dick (St, 13. 7. 2011 - 13:07)

zdravím po několika dnech. Kene,ještě než něco podnikneš otevři si www.spravedlnostdetem.cz a zavolej mi.
Pomůžu ti

ken (St, 13. 7. 2011 - 10:07)

já Petru pomstím, její rodiče znám, jsou to hajzlové. Otec v práci skončí a udělám jim veřejnou ostudu nejen v Kralupech. Díky za info na linku, ale pomůžu si i jinak. Účinněji. Mám několik záznamů a ty použiju mj.

(St, 13. 7. 2011 - 10:07)

mně máma i táta bijou...Jestli tě bijí až takhle,co takhle zavolat linku bezpečí 266 727 923,nebo jim napsat www.linkabezpeci.cz. Poradí ti,jak konkrétně postupovat.Po takových výprascích máš na tělle jistě nějaké stopy,zvlášť když se to opakuje týden co týden.To je dostatečný důkaz,k tomu,aby se tvým případem někdo zabýval.Bez ohledu na to,čím jsou tví rodiče.

Petra (St, 13. 7. 2011 - 09:07)

mně máma i táta bijou řemenem nebo šňurou na prádlo skoro každý týden. Když nesním jídlo nebo špatně uklidím.
Nemám je ráda, táta je u policie a máma učí. Když se budu bránit, tátovi projde všechno a mámě taky. Kdo mi pomůže? Moc děkuju.

Tintin (St, 13. 7. 2011 - 07:07)

Jinak ješte Cedilko na doplnění, nepodnikám a jestli si myslíš ,že jsem tátu okradl tak z tvéhu pohledu je to možné tak chápat,ale je to moje vykoupení bolesti v dětství.Přiznám se, že mne k tomu inspiroval podobný příběh z filmu.

Tintin (St, 13. 7. 2011 - 07:07)

Cecilko, já ty páky na tátu mám a nejsem žádná mafie a mohu to skutečně prokázat. Ty materiály jsou třikrát zkopírovaný a zabezpečený, aby se v případě nutnosti mohly použít, samozřejmě v mezích zákona.

(Út, 12. 7. 2011 - 23:07)

Kájo, ty jsi ve...to myslela spíš ironicky,protože jsem přesvědčená,že Karlovi je opravdu spíš těch 31,než 13 a to co píše,je jeho fantazie.Není to jen o způsobu vyjadřování a stavbě vět,ani o tom že je to jak přes kopírák opsané z jiných,podobných "příběhů".Prostě to z toho přímo čiší

Tomáš (Út, 12. 7. 2011 - 23:07)

Nejradši bych takovim lidem zlámal ruce.Sou to svině a ubožáci,když takhle ubližujou dětem.Nemluvim o ňákym tom plácnutí,ale to co tady psala Lucka je fakt strašný.Vzkazuju ti:Seš svině!Zmlátíš mě za to?Já vim že né.A o to větší ubožačka seš.Dovolíš si jen na toho,kdo se nijak nemůže bránit.

Cecílie (Út, 12. 7. 2011 - 23:07)

Kájo, ty jsi ve třinácti...
A proč ne, já jsem, abych řekla pravdu na tom byla úplně stejně jako malá. Lidé vždycky moji mámě říkali: "Hmm, ta vaše Cilča je jak stará mladá. Pravda je, že když se mezi dětma objeví někdo, kdo se chová jako by mu bylo 31, že to působí poněkud směšně. Pravda také je, že třeba na základce jsem ani neměla moc kamarádek, protože se mi zdály až moc takové uřvané a upištěné. Já jsem si kamarády našla až na střední. Jenom by mě prosímtě, Kájo, zajímalo, kde za co jsi dostal ty poznámky? Mě by u kluka, tvé povahy, přišlo divné, že může dostat poznámku. Já jsem na základce dostala jednou v sedmičce poznámku, protože jsem zapomněla domácí úkol. A víte co na to řekli doma? Nu, Cilko, však už bylo na čase.

Cecílie (Út, 12. 7. 2011 - 23:07)

Ty hele, Tintine, abys náhodou nedopad špatně, vono soudit se o melouny není žádná legrace. Sama jsem studovala hospodářské právo a vím i něco o takovýhle krádežích a nezdá se mi zrovna normální takhle psát o tom, že jsi ukrad peníze. Je sice pravda, že pokud okrádal poctivý lidi, tak si to možná trochu zasloužil, ale to bys mu musel nejdřív ty krádeže dokázat, a i kdybys mu ty krádeže dokázal, tak by to u soudu vypadalo, že jsi peníze ukradl, ale použil jsi je ve svůj prospěch, nikoliv ve prospěch těch okradených. Nevím o co jsi lepší než tvůj táta, když jsi kradl peníze tátovi úplně stejně jako on těm poctivejm. A jestli si chceš hrát na Robina Hooda: "Brát bohatým a dávat chudým". Tak tos toho nějak nedocílil, nýbrž jsi ty peníze ukrad a dal jsi je do podnikání.

Tintin (Út, 12. 7. 2011 - 22:07)

Kdo své děti mlátí je svině. Dítě je ve svém věku bezbranné. Já mám dítě jedno, ale v životě jsem ho neuhodil. Nejsem ale příznivcem "americké" výchovy, že děti mohou všechno. Stačí dobře zvolená taktika.
Hele Karle, to co píšeš je hezký,ale nereálný. Můj otec šidil poctivý lidi a vydělal na tom milióny,zkurvy syn a tak sem mu to osladil po svém.
Dnes jsem dostal SMSku, někdo mu donesl, co jsem tady napsal. Zavolal mi, vyhrožoval a já ho poslal do prdele s tím,že jestli chce, tak se postarám aby o ty svý nepoctivý melouny přišel. A já ty páky mám a on to ví. Takže bude pěkně hodnej jestli si nechce zkurvit zbytek života.

Jana z Kolína (Út, 12. 7. 2011 - 22:07)

Matka je s námi bez táty a já jsem jeko nejmladší ze tří dcer neustále bita a už dnes to vyvrcholilo výpraskem, až se mi z nosu spustila krev.
To je konec, zítra to řeknu a věřím, že mi pomohou policajti a babička, ke které uteču na moravu. Ta má mě jediná ráda.

Kájo, (Út, 12. 7. 2011 - 19:07)

Kájo,ty jsi ve třinácti rozumbradada jako by ti bylo 31.Ani se nedivím že na sobě nepozoruješ pubertu.Ale hlavně že jste to s tátou tak vyřešili a oba jste spokojení.

Karel (Út, 12. 7. 2011 - 19:07)

Von, ale občas takovej menší výprask taky dítěti neuškodí. To je tady vidět například na Tintinovi, co okrádá vlastního tátu. Já osobně kdybych si toto dovolil, tak bych si na zadek v životě nesed. Neříkám, že by mě táta nějak omezoval, všechno platí po dohodě. Ale to, co by sis dovolil ty, bych si já nikdy nedovolil. Na zadek moc často nedostávám. Za známky mě táta netrestá a když se například dohodnem, že budu doma do osmi, tak prostě budu doma do osmi. Výprask dostanu občas tak jednou, dvakrát za rok. Například když přinesu poznámku. Táta se na ní vždycky podívá, pousměje se a řekne: "No neříkám, že jsem takové poznámky taky domu nepřines, ale když už, tak jsem za ně dostal. Proto taky nevidím důvod, proč bys neměl dostat ty, že jo, Kájo? Pak si zajdu do pokoje, stáhnu si tam kalhoty ohnu se přes stůl, dostanu většinou tak 5-10 na holou páskem. Táta má rozmach, takže to docela štípe, ale dá se to přežít. Po konci si potřeseme rukou, jako, že jsme to vyřešili, oba jsme spokojeni a je vše vyřešeno. A takhle to funguje do dneška. A to je mi už skoro 13 let. A řeknu vám, lidi, že na sobě ani nepozoruju pubertu. Táta mě vždy dobře vychovával už odmala, přesně jak popsala Cecílie, já jeho pravidla respektuji a výprask dostanu pouze, když trošku překročím mantinely a to je jen jednou za čas.

Pavel (Út, 12. 7. 2011 - 19:07)

no to je dobrý, jenže mý rodiče jsou poměrně málo bohatí a peníze maj pod kontrolou. Nemáš nějaký jinej nápad?

Tintin (Út, 12. 7. 2011 - 07:07)

Já jsem si z výprasků udělal dobrou živnost. Můj otec je bohatý a když jsem byl malej (dnes je mi třicet) tak jsem mu tajně kradl peníze a to tak, že za každou ránu tisíc korun.
On na to naštěstí nikdy nepřišel ,věděl jsem,kde peníze má a ani je příliš nekontroloval zda se tam nějaká tisícovka ztratila. Vždycky to nějak vyplynulo,že matka když potřebovala, mohla si vzít kolik potřebovala.
Praktikoval jsem to od svých 11 let a peníze si ukládal. Když mi bylo dvaadvacet, měl jsem "našetřeno" tímto způsobem 1 233 000 korun a koupil si bytv Hronově. Táto,pokud tohle budeš někdy číst-byl jsi přísnej, ale já jsem byl chytrej. Dnes jsi mi naprosto lhostejnej.

dick (Po, 11. 7. 2011 - 21:07)

je nutností se bránit proti jakémukoliv bezpráví na dětech a jak jsem již také nedávno uvedl, je nezbytné tyto excesy okamžitě hlásit a pořídit si záznam aby bylo možno snáze týrání prokázat.
V mnoha rodinách žijí děti v permanentním strachu a stresu díky nepřiměřeným "výchovným" praktikám rodičů.
V poslední době nejen v Praze ale v řadě míst i jinde se daří tyto případy odhalovat a dovést je i k občansko-trestní odpovědnosti.

Reklama

Přidat komentář