Reklama

Nezadaný milionář hledá - a nemůže najít

xy (Pá, 16. 5. 2008 - 10:05)

ale poznáme, hlavně mi neber můj nick!!!'

xy (Pá, 16. 5. 2008 - 07:05)

Holky, dělá si z vás prdel, copak to nepoznáte?'

jivanka (Pá, 16. 5. 2008 - 00:05)

Jé Májo, ty jsi odpověděla tomu narcisovi tak krásně,že mě to zcela dostalo.
Škoda,že mám tři děti a milovanou ženu. Hned bych s do Tebe zamiloval. IV'

adela (St, 14. 5. 2008 - 12:05)

ahoj ,jsem Adela a rada Te poznam,tesim se!tel.604202837

elis (So, 3. 5. 2008 - 13:05)

ahoj no v modelingu trochu pracuji a žádného slušného milionáře neznam:-))'

Kelly (St, 30. 4. 2008 - 15:04)

Co to znamená, že ,,...vypadal jako icik"?
....:o)))'

NeMo (St, 30. 4. 2008 - 10:04)

Pozorovatelko a Moniko, díky za informace. Mám rád příměry, metafory, vtipy... ve zkratce vyjádří i složitosti života, o který je jinak možné si přečíst v nudných filozofických pojednáních. Tak jestli to nevadí, tady je jeden příklad: štěstí si za peníze nekoupíš, ale neštěstí je s nimi mnohem snesitelnější :-))
Seznamování na netu je velmi problematická věc. Ale existují i výjimky, ostatně jako vždycky a ve všem.
Milé dámy, přeji Vám k vašemu dnešnímu svátku rujnou noc a zítra něžné políbení pod rozkvetlou jabloní.'

Monika (St, 30. 4. 2008 - 09:04)

Holky, pozorovatelka má pravdu, já tu diskuzi s Jirkou S. taky tenkrát sledovala, ale ve spoustě věcí kecal. I když v zásadě ne. Měl opravdu velké sebevědomí. A on tuhle diskuzi neměl jedinou, řádil i na líbimku, tam měl právě i fotky. A byl všechno, jenom ne krásný, to bylo jen v keho představách. Tam jak byl vyfocen v Harrods s plyšovým medvědem a mnoha nákupními taškami, tak tam vypadal skutečně jak icík. Dal to tam záměrně, aby holky viděly, že má na nákupy v Harrods. To ale většinu z nich přecenil. V Londýně byla málokterá, je až s podivem, že při otevřených hranicích spousta mladých lidí sedí doma na zadku. Harrods je nejdražší obchoďák na světě, v oddělení potravin si koupíte krabičku sýrů za 49 liber. Na té fotce s tím obrovským medvědem vypadal, jak dokonalý jeliman.
I tady měl ještě jednu diskuzi, něco, jako že nezadaný milionář chce společnici na luxusní dovolenou nebo tak něco.
Na líbimku pak nějakou holku ulovil. Jestli to skončilo happy endem a on si jí vzal, to už nemohu sloužit, ale na tu luxusní dovolenou s ním opravdu odjela.
A milionář? No, měl nadstandartní dům, ovšem častečně financovaný z hypotéky. A na kontě asi 1,5 mil., což dneska není nic tak neobvyklého.
Ale hlavně nebyl vůbec přitažlivý, atraktivní chlap nepotřebuje kolem sebe házet miliony, aby sbalil holku.'

Pozorovatelka (St, 30. 4. 2008 - 08:04)

Komu se nechce hledat, tak tady máte něco pro pobavení.

30. 12. 2006 03:19:35, Pája
Mně se rovněž nelíbí,miliony nechť si nacpe do pr....
odpovědět >>
1. 1. 2007 13:51:08, Bára
Nedá se říct,že by byl ošklivý,ale kdybych si měla představit,jak do mne cpe svůj penis,tak z toho se mi dělá mdlo.Radši chudýho hezkýho kluka.
odpovědět >>
2. 1. 2007 04:50:15, :o)
:) Když jsem viděl ty fotky, tak mě napadla písnička od D.Landy... zpívalo se v ní něco jako ...trochu andílek, trochu debílek... :)
odpovědět >>
6. 1. 2007 11:28:08, starika
hnus, a sam jeste o sobe rekne, jak je krasnej. Nechapu?
odpovědět >>
7. 1. 2007 09:51:42, Sahra
No nebudu posuzovat vzhled, o tom to není, ale moje kámoška chodila krátce s klukem který byl velmi bohatý a taky krásný, ale rozešla se, protože si s ním připadala méněcenná, protože vyrůstala v úplně jiných podmínkách. Těžko říct. Já jsem na pracháče ještě nenarazila, jsou mi odporný lidi co s penězma machrujou a myslí si, že jesou něco lepšího takovýho bych doma taky nesnesla, ale pokud má někdo peníze a přesto se chová ""iteligentně"", tak takový by se mi taky líbil. '

pepi (St, 30. 4. 2008 - 07:04)

já,'

Zřejmě věříte n (Út, 29. 4. 2008 - 21:04)

Babička mi kdysi říkala, že milionář si bere chudou holku jen ve filmu - byly to ty prvorepublikové s O. Novým apod.
Dnes si možná některý vybere modelku. Která z vás je modelka?:)))'

pepi (Út, 29. 4. 2008 - 19:04)

nehledat,čekat'

elis (Út, 29. 4. 2008 - 13:04)

a kde najit?

ADRIANA (Po, 28. 4. 2008 - 21:04)

Nebudu ted psat k nikomu, ale kazdy clovek nema to stesti asi mit uplne vsechno, ikdyz by se od okoli ocekavalo, ze i ten milionar, byt nejpohlednejsi muz nemusi zarucene skoncit s laskou sveho zivota, treba je to jejich osud, nemuzou se z toho vymanit.Neco, co nad nima, nemusime tady hovorit o osudu, ale vse co je na tom-to svete mozne,se deje,kazda situace. Extremni situace, napr. zena je tehotna a ve stejnou dobu otehotni znova.Tady jsou sance kolikrat 1:1 x 0 a stava se to, protoze vse co je na nasi planete Zemi, mozne se nekomu z nas musi stat.Nejde to zmenit,jestli mi alespon trochu rozumite,proc umiraji male deti,protoze je to mozne,proc lidi pachaji vrazdy, proc se vyskytuji nove nemoce,vse se deje -- a nekomu z nas se to stat MUSI.
Verim tomu, ze nekde na nasi Zemi se potuluje,mlady milionar, dej me tomu s vlastnostmi, ktere by uspokojila mnoho zen,ale jednoduse mu toto neni dano, a nebo delsi dobu nebude, tuto moznost nase Zeme take ma nekde v rukave.
Znam jednoho meho znameho,zname se asi 3 roky,je to ukazkovy typ krasavce,dba o sebe,cvici,ji zdrave,nepije - prilezitostne,bude mit na konte mozna, ne jenom miliony,drahe auta, je optimisticky,miluje deti a deti miluji jeho,chytry,galantni a je sam.
S hodou okolnosti jsme se potkali v praci a rekl, mi ze az se budu nudit at pisnu, ze se sejdeme na kafe,tento muz nema chybu, od prvni chvile jsem si myslela, ze musi byt obklopen nespocetnym mnozstvim zen,nikdy bych mu neverila, a kvuli tomu bych ho nikdy nechtela,.....
Jednoho, krasneho dne jsem se projizdela na kole a spatrila jsem ho sedet samotneho v jedne kavarne, kde sedel nad novinama,zamaval na me a ja jsem se zastavila,- zeptala jsem se, proc je tam sam? Nikdy bych opravdu nerekla, ze by to mohlo byt, kdykoliv jsem ho potkala,zavolala, vzdy nebyl s zadnou zenou.Jenze ani ja bych takovemu muzi, neverila, ze je zrovna zamilovany do me,v dnesni dobe je opravdu nerealne potkat pohadkove, - skoro - prince a nejak se podvedome bojime, ze to nemuze byt pravda.Ackoliv, se mi libi, a v te dobe jsem jeste ani o tom, ze je bohaty nevedela,poprve jsem ho potkala s kamaradama a prisli pesky. Pisi tento prispevek a je pul pate,uz celkem nad tim spim, priste to mozna bude lepsi.

Pozorovatelka (Po, 28. 4. 2008 - 20:04)

Komu se nechce hledat, tak tady máte něco pro pobavení.

30. 12. 2006 03:19:35, Pája
Mně se rovněž nelíbí,miliony nechť si nacpe do pr....
odpovědět >>
1. 1. 2007 13:51:08, Bára
Nedá se říct,že by byl ošklivý,ale kdybych si měla představit,jak do mne cpe svůj penis,tak z toho se mi dělá mdlo.Radši chudýho hezkýho kluka.
odpovědět >>
2. 1. 2007 04:50:15, :o)
:) Když jsem viděl ty fotky, tak mě napadla písnička od D.Landy... zpívalo se v ní něco jako ...trochu andílek, trochu debílek... :)
odpovědět >>
6. 1. 2007 11:28:08, starika
hnus, a sam jeste o sobe rekne, jak je krasnej. Nechapu?
odpovědět >>
7. 1. 2007 09:51:42, Sahra
No nebudu posuzovat vzhled, o tom to není, ale moje kámoška chodila krátce s klukem který byl velmi bohatý a taky krásný, ale rozešla se, protože si s ním připadala méněcenná, protože vyrůstala v úplně jiných podmínkách. Těžko říct. Já jsem na pracháče ještě nenarazila, jsou mi odporný lidi co s penězma machrujou a myslí si, že jesou něco lepšího takovýho bych doma taky nesnesla, ale pokud má někdo peníze a přesto se chová "iteligentně", tak takový by se mi taky líbil.'

Pozorovatelka (Po, 28. 4. 2008 - 20:04)

Tady nenašel nikoho, spíš ho tu holky napadaly, že kecá a že žádný milionář není. Ale byl, dala bych i odkaz na jeho fotku na seznamce, ale už to smazal. Našel tam a pak už sem přestal psát. Ale diskuze ještě dlouho pokračovala bez něj. Jestli to byl milionář nebo ne, jak je blbej a že prachy nejsou všechno a tak. Ostatně kdo chce, může to projet všechno, je toho jen 27 stránek.'

pepi (Po, 28. 4. 2008 - 20:04)

kdo hledá bohatého najde hajzla,kdo hledá slušného najde chudáka a ten kdo hledá co není nenajde ani sebe.Přece se nehledá,osud Vám naserviruje ani nebudete vědět koho.Nechte to tedy osudu a trochu se zamyslete co vlastně od života chcete'

NeMo (Po, 28. 4. 2008 - 18:04)

Milá Pozorovatelko, kterou našel? Nechce se mi do historie. Když máš takový přehled, přehledně napiš... :-)) Díky'

Pozorovatelka (Po, 28. 4. 2008 - 18:04)

Komu není rady, tomu není pomoci! Viz můj předešlý příspěvek! Tak znovu!

Elis, je to staré dva roky, už našel.
Ale možná, že se najde jiný.

'

kačka (Po, 28. 4. 2008 - 18:04)

ahojky Jirko,
já si myslím, že peníze nejsou to nejdůležitější na světě, ale to že se mají dva lidé rádi a vzájemně se respektují. Myslím si, že ty rozumné holky se po penězích ani kráse nedívají. Pro mě je důlžité co nosí ten človíček uvnitř a jaký je a ne kolik má na kontě a jak vypadá. Jako po pravdě, taky jsem sama a nemůžu nikoho normálního najít ačkoliv se na jeho peněženku ani krásu nedívám. Ale sehnat někoho, kdo má rád dobrodružství, sport, cestování je docela náročné. V dnešní době mám pocit, že každý nejraději nic nedělá a jen tráví volné chvíle u počítače. Jít se někam projít je u mnohých lidí nadlidský výkon, protože mají auto, MHD... přce nepůjdou jednu zastávku pěšky, když můžou počkat na bus. To není mysl život, z toho bych nic neměla. Třeba do teď nechápu lidi, co si jedou k moři a dokážou ležet celých 14 dní na pláži bez jakéhokoliv programu. Když jsem v cizině, tak ji přeci prošmejdím a něco navštívím ne? Ano i já si lehnu na pláž a odpočívám, ale to nedokážu každý den. To by mě moc nebavilo. Nemůžu si pomoct, ale najít nějakého kluka, který mě bude mít opravdu rád a občas něco podnikne, asi nenajdu. Chci snad moc? Sama nechápu. TAk se měj pěkně, já napsala svůj názor a jestli k tomu chceš něco dodat, tak mi napiš spíše mailíka na ok-katka"email.cz já se tu moc neobjevuju, protože tohle není můj smysl života koukat jen na počítač. Ale omylem, jsem na tuto diskuzi narazila a chtěla jsem zdělit svůj názor. Měj se pěkně a ahojíček :)'

Reklama

Přidat komentář