Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

Lida (St, 30. 9. 2009 - 22:09)

V Oberonu jsou dva programy - jeden pro muze a druhy pro zeny - to musi testující nastavit, pred tim nez zacne pacienta skenovat. Zrejme to vas testujici nastavil spatne.

Honza (St, 30. 9. 2009 - 17:09)

neprecetl jsem upln vsechno zde. mam jeden dotaz, ktery by si podle me mel polozit kazdy kdo do styku s temito pristroji dojde: dokaze pristroj Oberon poznat, jakeho pohlavi je testovany subjekt? Protoze kdyz jem na nem byl, a testoval mi vajecniky, rozhodne tim nezvysil svou duveru. Jestlize nepozna me pohlavi, jak by mohl poznat zda je (napriklad s pohlavnimi organy) neco spatne?

kecy (Ne, 6. 9. 2009 - 23:09)

jestli má M. klinické zkoušky, tak je Klaus erudovaný ekonom a klimatolog

Radek (So, 13. 6. 2009 - 02:06)

V Liberci jsme se synem chodili na diagnostiku a léčbu k p.Hrdličkovi. Má jiný přístroj-Metatron, který má i klinický zkoušky, že umí nemoc najít. Syn měl atopický ekzém, který je již minulostí. Myslím, že to je hodně i o tom kdo u toho přístroje sedí a co Vám doporučí. My jsem spokojení. Sehnat na něj kontakt jde na www.lecba.ic.cz. Má to tam i popsaný jak to funguje a kdy se to používat nesmí.

Kennworth (Po, 27. 2. 2012 - 14:02)

Vyšetřovací přístroje...Vyšetření pomocí analyzátoru Oberon i následná léčba generátorem je i v Praze. A to na adrese Na Malovance 8, Praha 6.

:) (St, 15. 2. 2012 - 21:02)

To máte podobné jako s antivirem... antivir by tu vůbec nemusel být, kdyby si antivirové společnosti "nevytvořili" svůj vlastní trh tím, že si vyrobili svoje viry, vyděsili tím lidi = udělali z nich snadno manipulovatelné panáčky, no a teď se zbavují svých vlastních virů a lidi jim za to platí. Proto taky zaručují takovou vysokou pravděpodobnost, že do počítače s antivirem nevleze skoro žádná zhovádlost, protože oni vytvoří vir, jenže hned na to vytvoří proti němu obranu, vecpou ho do své aktualizace a všichni uživatelé, co mají ten jejich antivirový program jsou v cajku, ale ti ostatní ne, tak chtějí ten antivirový program taky ;)

:) (St, 15. 2. 2012 - 21:02)

nemocný člověk = vyděšený člověk = zmanipulovatelný člověk = platící člověk

:) (St, 15. 2. 2012 - 21:02)

Protože budou platit. Lidi zastrašení nemocemi si budou stále víc a víc připlácet za rozšířené balíčky všemožných pojištění kamkoliv pojedou a pro pojišťovnu je stále mnohem výhodnější sem tam někomu zaplatit drahou operaci ( ale mezitím vybrat hromady peněz od těch ostatních ).
Nebo například co se týče toho, co pojišťovny proplácí... není podivné, proč pojišťovny proplácí při vyšetření například zastaralé testy, které mají spolehlivost 50%? Testy, které vyžadují, aby pak vyděšený člověk chodil na další a další, z nichž si půlku pak platil sám a k tomu si kupoval hromady léků, které mu stejně moc nepomůžou.
Nebo proč například pojišťovny neproplácí zákroky, které jsou mnohem levnější a spolehlivější a jinde ve světě se už dávno používají? Protože je pro ně výhodnější je posílat na jakési rutinní testy, aby si je doktoři posílali od jednoho ke druhému atd atd než aby ten pacient přišel pár krát, vyřešil většinu svých problémů a neduh a zase odešel, již ve velmi zdravém stavu.
Taková tajuplná spolupráce... koneckonců i lékaři na to jedou, hlavně předepsat co nejdražší léky ( pak za to snad i někteří dostávají od určitých institucí provize, že předepíšou právě toto léčivo ). Poslední vcelku aktuální případ s veterinářem, který raději po zběžném obhledání nechá píchnout zvířeti na obyčejnou PLÍSEŇ nějaké extra drahé očkování. A jak se pak majitel dozví, nejen, že to očkování bylo totálně zbytečné a stačilo koupit obyčejný roztok síry, ale navíc za to zaplatil strašné prachy a ani mu nebylo řečeno, že měl podepsat papíry, že s tím souhlasí, protože to bylo očkování, které se používalo v extrémních případech (!!!) a neslo s sebou dost rizik. Jenže tehdy neznalý majitel to vůbec netušil. A tak doktůrek dostal svou provizi, farmaceutická firma prodala další kus svého supr očkování, které bylo totálně k ničemu, a majitel málem přišel o mazlíčka a úplně přišel o dost velkou částku. A podobné to je i s lidmi.

:-))) (Po, 13. 2. 2012 - 23:02)

Mohu se optat, proč např. VZP potřebuje nemocné lidi?

:) (Po, 13. 2. 2012 - 23:02)

Nemám v úmyslu Vám cpát svůj názor, nechte s klidně ten svůj. Šlo mi spíš o to, aby si zdejší uživatele poslechli i trochu jiné verze pohledu na naše zdravotnictví. Bludy vskutku netrpím, chcete-li zjistěte si o této problematice více, popřípadě rovnou jděte někam takhle pracovat a zjistíte, že svět není tak růžovoučký.
Zjistíte, že pojišťovny i farmaceutické firmy prostě potřebují, aby lidé byli nemocní a tak pochopitelně buď se snaží s jen s ostražitostí vypouštět na trh ( v případě farmaceutických firem ) výrobky, které hned budou všechny suprově léčit ( což je výhodné i pro pojišťovny ) zrovna tak jako rozhodnutí o tom, co budou a co nebudou proplácet ;)

:-))) (Út, 31. 1. 2012 - 13:01)

a co má společného pojištovnictví s farm. firmami? na čem se kdo domlouvá? netrpíte trochu nějakými bludy?

:) (Út, 31. 1. 2012 - 00:01)

Z čeho soudíte, že neznám význam slova pojišťovnictví? :)
A prosím odpověď "tak si to po sobě přečtěte" si nechte pro sebe, chcete-li diskutovat, tak s reálnými argumenty.

:-))) (Po, 30. 1. 2012 - 23:01)

Víte, co to je pojištovnictví? Zdá se, že ne...

:) (Po, 30. 1. 2012 - 00:01)

Vy ste asi nikdy nepracoval/a v nějaké vlivné farmaceutické firmě, v pojišťovnictví atd., že? Pokud by tomu tak bylo, neargumentoval/a byte takto.
A ano, přímo zbožňuju lidi, kteří se nechají unést naivní představou, že všechno je tu pro nás, že doktoři dělají první poslední ( ti možná dejme tomu ano v některých případech... ) no a hlavně, že farmaceutické firmy vůbec nejsou domluvené s pojišťovnama a vůbec si jedna druhé nerozkazují jak mají fungovat, co za co, co proplácet, co uvést na trh... proces uvedení léku na trh je velice složitý a docela i dlouhý, to nic nemění na tom, že tu máme již použitelné léky na vážnější onemocnění, která ale prostě nejsou dostupná, protože se to momentálně nevyplatí vkládat do jejich rozšíření a natož je podávat pacientům.

:-)))))) (Čt, 26. 1. 2012 - 11:01)

Jenže celý farmaceutický průmysl je postavený tak, že by spolu s pojišťovnictvím jednoduše zkrachoval během chvíle, kdyby lidi léčil tak, jak ve skutečnosti je schopen

co to je za blábol?

:) (Čt, 26. 1. 2012 - 00:01)

Jako je fakt, že kdo si myslí, že těm výše postaveným jde o to, aby byli lidi zdraví... jako jistě, že částečně ano. Jenže celý farmaceutický průmysl je postavený tak, že by spolu s pojišťovnictvím jednoduše zkrachoval během chvíle, kdyby lidi léčil tak, jak ve skutečnosti je schopen. Proč si myslíte, že už dávno tu nemáme na trhu lék proti rakovině? Proč tu už dávno nepoužíváme všude metody, které fungují, které se x desítek let používají v armádě, tak proč se to tak špatně začleňuje? Mimo jiné doktoři mají paranoidní pocit, že to, co neumí, to nefunguje, ale už je nezajímá to, že to lidem pomůže stokrát víc, protože v případě například biorezonančních přístrojů je kladen důraz na to, aby se zkoumalo opravdu všechno. Zkušený terapeut pak z toho zjistí, kde je problém a pokusí se Vám pomoci mnohem méně násilnou a smysluplnou cestou. Vím o čem mluvím - při pohledu na moje karty od doktorů každá nová doktorka chytá infarkt a zděšeně se mě ptá, jaktože nejsem v nemocnici na kapačkách a vůbec jaktože nejsem dávno mrtvá. Nejsem, protože ze všech sil bojuju, štěstím ale je, že mám kolem sebe lidi, které neprosazují za každou cenu jen klasickou léčbu nadopováním všemožnými léky, protože několikrát právě to mě málem zabilo - zkolabovaný organismus není schopen si poradit s tím horším "já" léků a to byl problém. Biorezonanční přístroje ( s Oberonem nemám moc dobré zkušenosti, se Sensitiv Imago naopak výborné, tak si vyberte... ) hlavně nejsou alternativní medicínou, naopak se snaží spojit to všechno dohromady ( což je ve výsledku třeba to, co potřebuju - protože po vyšetření mi je třeba i řečeno, které látky bych neměla a tak snadno dokážu vyřadit ty léky, které mi právě způsobují obtíže a vybrat místo nich jiné ). Tolik ke zdravotnictví a Oberonu/Aurum ( Aurum je myslím hodně stará verze Sensitivu, ale nejsem si jistá, někde jsem to jen zaslechla :)

:-)) (Ne, 22. 1. 2012 - 18:01)

To jsou ale žvásty, Persico...
co v tom zdravotnictví? úklid? nebo v kuchyni?

Persica (Ne, 22. 1. 2012 - 13:01)

Dobrý den, chci také...Jano, mas naprostou pravdu, pracuji v zdravotnictvi, vim jak to chodi - ale sama se lecim alternativne. Komu se zda nepravdepodobne, ze klas. medicina, vlady... nemaji zajem, aby lide byli zdravi, ale naopak, at si vygoogluje treba: celosvetova vlada, Iluminati, nedejme si prirodu, saga rodu Rotschildu a pod., mozna ne hned, ale po case, kdyz mu zacnou zapadat kaminky do mozaiky procitnuti, tak pochopi. Jenom informovany clovek neni manipulovatelny a muze se rozhodovat sam. Preji vsem jen to nejlepsi a hodne zdravi.

Dana (Pá, 20. 1. 2012 - 13:01)

Dobrý den, chci také přispět informacemi o vyšetření na oberonu. Jsem velmi spokojená. Našel mě nemožné, hlavně viry a parazity.Toto se za rok lékařúm neporařilo, dávali mě jen antibiotika na opakované zápaly plic a zán. průdušek. Některé byly ihned zničeny plazmou Zapperu. Na bakteri Enterokok jsem si dle přístroje měla koupit enterosgel.Je to přelomová doba. Tyto přístroje lékaři nepotřebují. nemohly by předepisovaval léky a připisovat body.Nechtějí,aby lidé byli zdraví.Vyžadujmě na pojišťovnách,aby přístoje koupily. Lidé starejte se o své zdraví a bude dobře. Zdravím Dana

pasta30@seznam. (Út, 17. 1. 2012 - 09:01)

K tomu,abych se vmísil do vaší diskuse,mne vede především naléhavá potřeba vaší pomoci a pak také moje snaha přispět svou troškou do mlýna.Moje zdravotní potíže vzrůstají a nutí mne hledat spásu u přístroje Oberon.Sdělte mi,prosím,víte-li o existenci takového přístroje s kvalitní obsluhou poblíž prostoru Mělník-Litoměřice.
Moje troška počká na později. Děkuji.

Reklama

Přidat komentář