Reklama

Harašení na pracovišti

Honza (Út, 7. 11. 2017 - 14:11)

Pracuji už asi 11 let v...A přitom je to ale pořád i neska ve firmách běžný, že dva lidi, kerý se v tý firmě seznáměj, spolu začnou takzvaně chodit. Pokud by nedělali ve stejný firmě, tak by spolu nemohli chodit, poněvadž by se pravděpodobně neznali. Já pracuju za svoji pracovní kariéru teprve ve druhý firmě - i s vojnou ve třetí firmě, he he - a ve vobou firmách jsem kápnul na lidi, kerý se seznámili až na pracovišti - předtim se neznali - a potom spolu začli chodit a pravděpodobně i souložit. I v tý armádě byly případy, že se spolu dal dohromady lampasák s lampasačkou a začli spolu to... todleto.

Hele, a nedali vám všem při nástupu do tý firmy náhodou podepsat ňákej etickej kodex nebo podobnou hovadinu, kde by bylo výslovně uvedený, že ve firmě sou zakázaný důvěrnosti mezi zaměstnancema? To by totiž vysvětlovalo, proč se nikdo s nikym nedal dohromady. Štyry sta ženskejch, dvě stě chlapů - a nikdo s nikym žádný techtle mechtle. Přitom teda připadaj na každýho chlapa dvě ženský, a přesto nikdo nic...

Zkus zapřemejšlet, jestli's náhodou něco takovýho nepodepsal. Jinak mě nic jinýho nenapadá, proč si každej vod každýho drží vodstup.

Honza (Út, 7. 11. 2017 - 13:11)

Pracuji už asi 11 let v...Máš recht. Líp už bylo.

Dan (Út, 7. 11. 2017 - 13:11)

Pracuji už asi 11 let v jedné administrativní firmě. Celkem je zde asi 600 zaměstnanců, toho 2/3 žen. Atmosféra je zde super hyper korektní, až velice chladná, a vůbec si neumím představit třeba situaci, že by některý ze zde pracujících mužů třeba pozval kolegyni byť i jen na kávu. Asi by se se zlou potázal. Kontakt s ostatními kolegy probíhá výhradně na chodbě, a to tak, že se pouze pozdraví. Neumím si představit, že by zde někdo někoho oslovil, nebo se s někým seznámil. To je naprosté sci-fi. Filmy a seriály, které řeší různé vztahy na pracovišti jsou asi tak pravdivé, jako filmy o přistání ufonů na Zemi. Vůbec si v dnešní době neumím představit v reálném životě třeba vztah primáře Blažeje a sestry Iny, jak je popsán v Nemocnici na kraji města. V dnešní době by v reálném životě byl primář Blažej obviněn ze sexuálního obtěžování, ne-li rovnou ze znásilnění, vyhozen z práce a odsouzen do vězení. Já jsem si vždycky myslel, že vztahy mezi mužem a ženou patří k tomu nejhezčímu, co člověk může zažít. V dnešní době to ale už neplatí. Žijeme ve smutných časech.

Honza (Čt, 2. 11. 2017 - 11:11)

Myslím si, že řada chlapů...Vono je to eště horší. Musíš se holky nejdřiv zeptat, jestli jí mužeš šáhnout na kozy, na veverku nebo na zadnici. No a když ti řekne, že nemužeš, a ty přesto šáhneš, tak se to už nebere jako sexuální vobtěžování, ale bere se to jako znásilnění. Takže jediný místo, kde mužeš holku vošahávat, aniž bys měl její milostivý požehnání, je vopravdu ten bordel.

Jirka (Čt, 2. 11. 2017 - 10:11)

Myslím si, že řada chlapů se bojí seznámit s nějakou ženou, právě proto, že mají strach, aby nebyli obviněni ze sexuálního obtěžování. Možná to jednou dopadne tak, že se nikdo s nikým ani seznamovat nebude. Chlapi budou chodit do bordelu no a ženy si nebudou moci stěžovat, že jsou sexuálně obtěžovány. No a všichni budou šťastní a spokojení.

Honza (Út, 31. 10. 2017 - 23:10)

A nejsi ty pro změnu...Neboj, stalker nejsem.

Karel (Út, 31. 10. 2017 - 14:10)

No mě by taky zajímalo, jak chlap pozná, že má o něj žena zájem, nebo naopak jej nařkne ze sexuálního harašení? Já jsem nikdy raději žádný kontakt se ženami právě z tohoto důvodu nenavazoval. Ale vzhledem k tomu, že jsem tělesně postižený, tak bych s největší jistotou nařčen t toho sexuálního harašení.

Jitka (Ne, 22. 10. 2017 - 21:10)

U mě v práci včera...A nejsi ty pro změnu stalker? Sleduješ tu holku nebo toho kluka?

Honza (Ne, 22. 10. 2017 - 21:10)

Jak víš, že je homosexuál?Von se sám přiznal, že je homosexuál.

k smíchu (Ne, 22. 10. 2017 - 12:10)

Zajímalo by mne, jakým...Tak se přiznej, že ve skutečnosti jsi to byl ty, kod tak slintal, viz ten podrobný popis.
A jo, Vlk má pravdu, musíš to nahlásit, nejlépe na městský úřad, nebo na pitevnu, případně depo Malešice!

A (Ne, 22. 10. 2017 - 02:10)

U mě v práci včera...Jak víš, že je homosexuál?

Vlk (So, 21. 10. 2017 - 22:10)

U mě v práci včera...To je teda hareseni... To by se melo hlasit! ..... Myslim to ironicky, kdyby to nahodou vzal nekdo vazne

Honza (So, 21. 10. 2017 - 22:10)

U mě v práci včera sexuálně harašil jeden kluk. Díval se na jednu holku, jak si sundává mikinu, a viděl, že se jí u toho zvedly kozy. Trochu divný je na tom to, že na ni vůbec čuměl, jelikož je to homosexuál.

Dan (Pá, 20. 10. 2017 - 13:10)

Zajímalo by mne, jakým způsobem, a jestli vůbec se dnes lidé nějak dokáží seznámit. V době sexuálního harašení má asi řada mužů strach nějakým způsobem projevit sympatie k ženě. Podotýkám, že jsem tělesně postižený a tudíž jsem z jakéhokoliv seznamování s ženami doživotně vyloučen. Ale jedno řešení, jak by se lidé mohli seznámit, mne napadá. Mohli by se seznamovat prostřednictvím nějaké agentury a při každém seznámení by se sepsala podrobná smlouva, kde by byly přesně stanoveny podmínky budoucího vztahu. Jedině tak by se dalo předejít budoucímu obvinění ze sexuálního obtěžování.

Záleží, (Út, 29. 8. 2017 - 18:08)

To máš ještě dobrý, že...co si necháš na sobě dovolit.Pokud mu razantně naznačíš,dá pokoj a bude hledat někoho jiného,ke komu si to může dovolit.

Verča (Út, 29. 8. 2017 - 17:08)

Dobrý den . Mám diskrétní...To máš ještě dobrý, že jen čumí, u nás v práci máme chlapa a ten ošmatá každou ženskou.

S (Út, 29. 8. 2017 - 16:08)

Dobrý den . Mám diskrétní...tím asi nic nenaděláš.Nebude čumět snad pořád,když zjistí,že nemá šanci.Nic bych nenahlašovala,bylo by to spíš trapné.

lenka (Út, 29. 8. 2017 - 15:08)

Dobrý den . Mám diskrétní otázku .
Poslední měsíc si všímám že po mě na pracovišti ve firmě vyloženě čumí jeden chlap ( starej , hnusnej , oplzlej ) . Doslova mě to už vyčerpává a obtěžuje . Nevadí mi když se někdo podívá , ale tohle mě vysiluje každý den v práci chodím s tím , kde se zašít Ajeje!
. Kamoliv se schovám , tak ho zase vidím čumět . Je to až nepříjemný a vadí mi to . Dá se prosím dělat něco s tím , že jen čumí ? Nedokážu se asi s vedením o něčem takový bavit a přítel je pro to nahlásit . Ale .. vůbec nevím co s tím vocasem , opravdu je to nepříjemný a šíleně protivný Naštvaný
Děkuji za jakýkoliv názor !!!

stařec (So, 28. 7. 2018 - 17:07)

Mě je 40 let. Včera jsem...čemu se divíš tenkrát se blblo s holkama a šukalo o sto šest ,vždyť to byla jediná zábava do který ti nikdo nekecal .Dneska ty bembelíni hnijou u PC, mobilu a strašně je zajímá jestli jsou IN ,o focení těch narcisů nemluvě :-D
Vyslechl jsem debatu dvou slepiček jak si vyprávěj jak šukaj max jednou za měsíc :-D a to jim bylo tak dvacet let .

Karel (Pá, 27. 7. 2018 - 10:07)

Mě je 40 let. Včera jsem seděl v hospodě s partou lidí ve věku od 50 do 70 let. Chlapi i ženské A jedním z témat byl i sex. Všichni vyprávěli různé příhody a připadalo mi, že jejich sexuální život v době jejich mládí musel být úžasný. A i kdyby to povídání bylo pravdivé i jenom z jednoho procenta. Dnešní mladí zřejmě nemají takové zážitky ani z toho jednoho procenta.

Reklama

Přidat komentář