Reklama

Agresivita dnešních důchodců

dana (So, 11. 10. 2014 - 13:10)

do mě také večer najel s košíkem nějaký chlap asi 30 let, když jsem se otočila vůbec se neomluvil. Stane se to i mladým, jestli vás vyvede z rovnováhy odřená noha, co byste dělali kdyby vám kluka zabil opilý mladý řidič! a že jich o silnici jezdí, je mě vás líto.

Eva (So, 11. 10. 2014 - 13:10)

Tak už víš, jakou blbost... A Ivoši ty víš jako blbost jsi napsal? asi ne. Když si nepochopil že obtěžování se děje za každého systému. Proč obhajuješ STB. Vždyť to byli největší slizouni na světě. Obtěžování provádí kde kde jaký blb bez rozdílu jestli je to Franta z Horní Dolní nebo STBák, a každý ten slizoun se hájí tím co má za možnosti, někdo legitimací partaje, prachama nebo kecama. Možná že i ty patříš do nějakých těch slizounů.
je ženské dobře vědí který chlap to provozuje a jen málo ženským se to líbí.

(So, 11. 10. 2014 - 13:10)

důchodci jsou agresivní sobečtí závistiví lživí a jak nadávájí to je hnus,jsou i takoví kteří si váží života a to každej den.Létají kde co sehnet a kecaj a kecaj kopírka kopiruje a kopiruje a nakonec ma na obed zapeceny okurek bléé vzhůru k lepším zítřkům.

Ošahávání začín (So, 11. 10. 2014 - 13:10)

Tak už víš, jakou blbost... Drahý moudrý Ivoši , jestli jsi dobře přečetl příspěvek od nena93, tak bys viděl že o STB vůbec nepíše. Ale o obtěžování muži na pracovišti. Tady má velkou pravdu, protože za komunistů něco takového bylo možné a divil by jsi se kdybys byl ženská. Zatímco ty jsi asi vůl, který nemá koule. Jako chlap se musím té ženské zastat, protože o obtěžování žen něco vím. Jako mistr ve výrobě jsem zažil viděl obtěžování dost často od mých kolegů. já sám jsem jsi to nikdy nedovolil, protože bych se musel hambou propadnout, neměl jsem se ženami žádné problémy a nemusel jsem je osahávat a dělat návrhy jako někteří polokreténi, kteří si doma nezašukali po celý rok. Znal jsem takové a vše jim prošlo díky komunistické legitimaci. Znal jsem případ kdy náměstek vlezl do kanceláře, zamknul dveře a vyndal ptáka a honil okolo stolu holku. Co by se asi stalo mě kdybych to udělal? Kdyby ta holka to řekla na VB, asi by mě zavřeli ale náměstek, ten ji mohl klidně ošukat kdyby ji chytil. Jenže to byl slabej kripl a přiopitý, holka mu utekla. Obtěžování si užila z jeho srany dost. Někteří chlapy ženám ošahávali prsa a zase to dělali jedinci mdlého rozumu. ženské si nemohli nikde stěžovat, protože by to skončilo tím že lže a je kurva. Víš Ivošku otvírej si raději lahvové pivo a otvírání očí nechej pro někoho jiného. Zdraví tě Pocestný.

ano (So, 11. 10. 2014 - 10:10)

důchodci jsou agresivní sobečtí závistiví lživí a jak nadávájí to je hnus,jsou i takoví kteří si váží života a to každej den.

nena93 (So, 11. 10. 2014 - 10:10)

To,že nějací chlapi využijí své moci a hezké holky,které nejsou povolné to odnesou se bohužel stává v každém režimu.Tenkrát jsem byla docela hezká holka a navíc jsem pracovala jako vedoucí velké prodejny.Taky jsem si zažila kontroly navíc, buzeraci a obtěžování z řad mých rudých nadřízených. Tenkrát se nikomu za to nic nestalo,dnes to bude stejné,buď si beztrestnost zaplatí,nebo si najdou nějakého vlivného strýčka jako tehdy.Tohle je podobné

nena93 (So, 11. 10. 2014 - 09:10)

Myslím,že dnes se straší s STB mladá generace,jako malé děti s čertem. Normální lidi,kteří si hleděli svého a nehráli si nahrdiny proti režimu se vůbec s STB nesetkali.Myslím jako výslechy a tak.Všichni lidé pracovali,měli plat který jim stačil na bydlení,jídlo a nějakou dovolenou.Ti snaživí lezli komunistům do prdele,aby měli výhody. Někteří byli u komunistů,aby měli klid.Nepřizpůsobiví museli taky makat a když dělali velký bordel,tak je policie usměrnila.Večer jsem mohla jít klidně z práce domů a nemít strach,žemi nějdo přepadne kvůli pár korunám. Děti si hráli od mala venku a nikdo nemuseli jsme se o ně bát. Vlastně to byla nuda......Dnes u školy hlídá policie,aby nepřizp. děti nebili a neokrádali.Potom dřepí u počítače. Stojíte fronty na pracáku a když náhodou dostanete práci,tak na dobu určitou za pár korun a přemýšlýte jestli bydlet ,nebo jíst.Když jste nemocní,tak pracujete,aby Vás nevyhodili.Ve školce musí přijmout i nemocné dítě,tak že nakazí i Vaše.....Nedivte se,že někteří důchodci jsou nasr...a tahle doba jim připadá krutá,když musí koukat.jak jejich děti živoří. To ale nikoho neomlouvá,aby byl hulvát.

Honza (Pá, 10. 10. 2014 - 23:10)

já jen doufám,že je kvůli...Zase nějakej který tu dobu ani nezaži a je chytrý.

pro no (Pá, 10. 10. 2014 - 19:10)

oni se tím lidi...dnes je to horší,řada pracovníků musí podepisovat držhubné, i když nevytáhne paty z ČR. Stačí, že se podílí na projektech, které jsou snad světového významu :)

No jo mamute (Pá, 10. 10. 2014 - 16:10)

Probůh, co máte pořád s...Ty jsi poctivě pracoval .... :)
Já jsem také neměla nějaké problémy ani s STB ani s policií (ani nikdo z okolí).

ano (Pá, 10. 10. 2014 - 15:10)

Takže tvé rady jsou na nic....Mamut tu akorát dělá chytráka a ví prd.

- (Pá, 10. 10. 2014 - 15:10)

Probůh, co máte pořád s...Furt? To, že byli pořád na mojí rodině přilepení. Jako dítě jsem kvůli tomu vytrpěla dost, o mých rodičích ani nemluvě. Kdo tohle neprožil, nebo kdo je bývalý STbák, ten to nikdy nepochopí a nebo bude pořád tlamovat, že co pořád s nimi máme.

mamut (Pá, 10. 10. 2014 - 14:10)

No, ti dříve a později...Probůh, co máte pořád s těma estébákama ? Kdyby jich tu bylo tolik, jak tu někteří straší, disidenti by si ani neškrtli a měli bychom tu socialismus. Nevím, proč každý vidí estébáka za každým rohem. Já už mám něco odžito, ale se skutečnými estébáky (jestli to vůbec nějací byli) jsem se setkal akorát při výjezdu do zahraničí, když jsme podepisovali držhubky. Po příjezdu jsme zpracovali cestovní zprávu, tu jsme odevzdali šéfovi a bylo to. Nikdo nás nevyslýchal, neotravoval. Jen tak mezi námi, nesloužili u nich žádní blbečci co někde šlapali chodník a mlátili obušky. Byla tam spouta chytrých lidí.

Hansan (Pá, 10. 10. 2014 - 13:10)

a žádná jiná. Tak jako...Mám 75.Plně s vámi souhlasím. Na hrubý pytel hrubá záplata. Svoboda člověka končí
tam, kde svým chováním omezuje jiné. Například diskuse s vozíky a zamezením průjezdu dalším najetí zaslouží.

Hansan (Pá, 10. 10. 2014 - 13:10)

a žádná jiná. Tak jako...Mám 75.Plně s vámi souhlasím. Na hrubý pytel hrubá záplata. Svoboda člověka končí
tam, kde svým chováním omezuje jiné. Například diskuse s vozíky a zamezením průjezdu dalším najetí zaslouží.

- (Pá, 10. 10. 2014 - 12:10)

že ti dnešní mladí...No, ti dříve a později narození si nemají co vyítat. Dnešní důchodci jsou také pěkná elita- mnohdy bývalí STbáci a ani o tom nevíme a tak dále.

. (Pá, 10. 10. 2014 - 11:10)

Mezi důchodci jsou stejní...Akorát že důchoďáci, co byli v mládí hajzlíci, jsou s věkem ještě vzteklejší a zlejší.

Deda (Pá, 10. 10. 2014 - 10:10)

Mezi důchodci jsou stejní hajzlíci jako mezi nedůchodci- v tom to není.

ťuky ťuk (Čt, 9. 10. 2014 - 14:10)

Tak si ho nech pro sebe a...Nerozčiluj se Mařeno a uč se skákat do penálu.

haha (Čt, 9. 10. 2014 - 11:10)

Namyšlená nejsem, jen...Já mám na tebe svůj názor.

Reklama

Přidat komentář