Reklama

Agresivita dnešních důchodců

dobrá rada (St, 25. 3. 2015 - 21:03)

Jednou jsem v MHD chtěl... Dado, ono je těžké vysvětlovat co zrovna člověk potřebuje, někdy je lepší když takový starý člověk postojí a ty tři i čtyři stanice to vydrží, protože když si sedne, zatuhnou mu klouby a je někdy problém se zvednout a rozejít se. Jsem ještě relativně mladý a když ujdu na túře 30 km, mám problém se zvednout ze sedadla ve vlaku, než se rozchodím tak docela pěkně kulhám, ale po pár metrech je to už v pořádku. kritizovat druhé jen starší lidi je dost ubohé, každý by si měl uvědomit že bude také starý. Mě také někdy blokují mladí, žijeme v chumlu, překážíme si ale člověk by měl být tolerantní ke každému.

§ (St, 25. 3. 2015 - 21:03)

kterou třeba kupovali pro...ediatři by mohli vyprávět, jak důchodci cpou dětem hnusy a děcka rozmlsají. Znám takových případů víc než dost, ostatně, mám takovou zkušenost i v rodině. Kolikrát máti se snaží děti nezmlsat, ale prarodiče úspěšně naučí vnoučata závislosti na sladké. Ano, jsou i nezodpovědné mámy, které roční dítě cpou tfuj tajbly a mlsky, ale většina z nich v dnešní době je zodpovědných. A pak ty boje, kdy se snacha snaží vysvětlit tchýni, že tohle ne a tchýně se urazí a just jo. Bábinka a dědeček si kupují lásku mlsáním. Pak se diví, že po nějakém časr, dítě řekne ovoce a zelenina fuj. A i když se rodiče snaží dítě vést, stačí návštěva u prarodičů, neřku-li část prázdnin a je vymalováno. Takže nákupy důchodců pro vnoučky, víme svoje. Ostatně dcera také, když se vracela od babičky, přivezla pytlík sarakvajd. Prarodiče nemohou dodnes pochopit, comi na tom vadí a jedou si svoje. když člověk řekne, tak jí kupte ořechy, nebo udělejte zeleninový salát s balkánem, nebo nějaký ten pomík. A jó, když jí chtějí dopřát a mocí mermo utrácet, tak ať jí tedy koupí třeba mango. Tak nechápou, proč jako, že jí to přece nemůže chutnat a ať si holka užije (ale ono jí to světe div se chutná a to také nechápou).
A jinak k tématu- důchodci, je téma samo pro sebe. Osobně mám dost drsné zkušenosti, ale i velmi milé a pěkné. nebudu rozebírat- MHD, úřady a lékaři jsou kapitola sama pro sebe. Je to o lidech. K lidem, které potkávám, se snažím být slušná, ty, kterým ujedou nervy, nebo nejsou až tak slušní, neřku-li hulvátiignoruji, raději nekomentovat a nezaplétat se.

Dada (St, 25. 3. 2015 - 20:03)

Aničko nemělas tu fúrii...Jednou jsem v MHD chtěl pustit sednout paní tak přez 70let...Ona ale nechtěla,že postojí atd.Tak jí povídám,tak to dáváte ostatním dobrý příklad.Pak se nedivte,že vám nikdo místo neuvolní.A už to neřeším.

Rada (St, 25. 3. 2015 - 20:03)

Nechci si tu z nich dělat legraci,ale někdy jsou hrozní.Pokud potřebujete zablokovat chodník nebo ulici,stačí jeden důchodce s holí,a je zablokováno.Ale jak budem vypadat mi,pokud se toho dožijem?

che-che (St, 25. 3. 2015 - 19:03)

A nejlepší je, jak se...kterou třeba kupovali pro děti, vnoučata.

chichi (St, 25. 3. 2015 - 17:03)

V Detroitu zadrželi v...A nejlepší je, jak se důchoďáci zase porvali v Kaufandu o levnou sračku.

a co nám je pot (St, 25. 3. 2015 - 11:03)

oplzlé nadávky psala babča...V Detroitu zadrželi v úterý 35letou Mitchelle Blairovou poté, co v mrazáku v jejím domě správce objevil těla dvou jejích dětí. Šlo o zhruba jedenáctiletého chlapce a patnáctiletou dívku. Příčinu jejich smrti určí pitva, uvedly agentura AP a Detroit Free Press. Přivolaní policisté našli u sousedky matku, která měla mít podle úřadů se dvěma muži čtyři děti ve věku osm, jedenáct, patnáct a sedmnáct let. Po výslechu ji vzali do vazby, ale nebyla obviněna. Dvě její děti ve věku 11 a 17 let, které byly v sousedství, umístili do péče úřadů.

lenkaposkalova (St, 25. 3. 2015 - 10:03)

Jsou hrozně agresivní... Nevím co mají za problém..

Ne (Út, 3. 3. 2015 - 14:03)

Tady přeci nepracuješ.24 hod.denně

Pracuji (Út, 3. 3. 2015 - 14:03)

ty děláš co, Anonymko?doma,co ty?

A (Út, 3. 3. 2015 - 14:03)

Toho si nevšímej, to psala...ty jsi ted všem ukázal,jak pilně všechno sleduješ,ha,ha.

B (Út, 3. 3. 2015 - 14:03)

a myslím,že za takovou vlezlou babu,kterou tu popisuje "falešná lítost"by se styděl každý,jehož dítě by díky ní nedostalo práci.

B (Út, 3. 3. 2015 - 14:03)

Je to sobecké a stydíš se...nerozumím.Asi ty neumíš číst a chápat myšlenku v napsaném textu.

B (Út, 3. 3. 2015 - 13:03)

já tedy slušné mladé lituji. Mají to mnohem horší ,než naše generace,současných skoro šedesátníků.
V práci od nevidím do nevidím,plat minimální /často/zbytek na ruku,takže se jim málo počítá na důchod.A léta,do kdy mají pracovat vymyslel debil.
Nevím,jak si má matka na mateřské přivydělávat,když se stará o děti a manžel třeba chodí domů až večer.
A také souhlasím s tím,že ID 3.stupně by měli dostávat lidi,kteří pracovat nemohou a tudíž by pracovat neměli.
Mám známou,která má ČID 2.st. a maká za dva zdravé.
A co se týká agresivity,vše je v člověku,bez ohledu na věk.
Nedávno jsem byla svědkem toho,jak mladá maminka s kočárkem chtěla nastoupit do MHD,vedle měla ještě malého prcka. Bába jí odstrčila,že kočárek počká a když jsem viděla ten natažený zamračený ksicht,tak jsem si řekla,že si o neúctu často koledujeme sami.

aha (Út, 3. 3. 2015 - 13:03)

haha

Pro B (Út, 3. 3. 2015 - 13:03)

Je to sobecké a stydíš se za ně,i když děláš to stejné-pak se tedy stydíš sama za sebe.Já jim nic nevyčítám,to jsou u nás hloupé zákony,každý z nás,pokud by byl jednou zdravý,měl možnost si přivydělat,tak by se také nedíval na to,kolik je pro druhého práce.Také asi,pokud má někdo vyšší důchod,tak mu to stačí a nemá zapotřebí chodit dál do práce.

B (Út, 3. 3. 2015 - 13:03)

Až budeš v jejím věku pak...Karle,nezlob se,ale to je vrcholně sobecké!Snad si může najít nějaké zájmy a koníčky a nemusí krást mladým práci.Stydím se za takové důchodce ač jím jsem sama také.

Majko, (Út, 3. 3. 2015 - 13:03)

je to vždycky o jedincích.Každý je jiný.Pravda,že dnes se mladí neštítí okradnou i postiženého člověka,to dříve nebývalo.Ale to je touto hloupou dobou.

Majko (Út, 3. 3. 2015 - 13:03)

a už jsi někde slyšela o tom, že by nějaký důchodce přepadl mládež a okradl je? Není to obráceně? Stáří a vztah ke starým lidem je jedním z největších problémů této společnosti. A neřeší se nic kam až to půjde? Při dochodu do důchodu, tedy jestli se ho dožiješ, vyfasuješ nějakou bouchačku s návodem a exkurzi do krematoria a na hřbitov.

Karle (Út, 3. 3. 2015 - 13:03)

to že je člověk s titulem z VŠ neště vůbec nemusí znamenat, že mu mozek funguje správně. Maturita ani titul o člověku nic nenapoví. Záleží na tom jak se chová a jak jedná. Jo důchodci jsou agresivní, ale mnohem agresivnější je dnešní mládež a víš proč? Protože se většinou nudí. Takový důchodce si třeba pořídí pejska a má o zábavu a zdravotní procházky postaráno. Jenže je to taky asi každodenní povinnost.
Staří mají ještě smysl pro povinnosti a těm co schází práce a kontakt s lidmi nějakou brigádu schvaluji. Oni i mladí by měli chodit na brigády a nejen nastavovat ruce.

Reklama

Přidat komentář