Reklama

Agresivita dnešních důchodců

ty (So, 12. 8. 2017 - 15:08)

ted píšeš o seniorovi a...jsi nějak natvrdlej? Pořád píše o seniorovi. A žádnej lékař nedá zprávu 93 letýmu dědovi, že může řídit auto.

Jinak (So, 12. 8. 2017 - 14:08)

polopate.Mezi mladými lidni je určitě řada blbců chceš-li ,stejně tomu tak bude i v ostatních skupinach.Ale nelze vše vztahovat na celou skupinu.

Jinak (So, 12. 8. 2017 - 14:08)

lékař bere za prohlídku poplatek......nebo .......

koukni (So, 12. 8. 2017 - 14:08)

ted píšeš o seniorovi a předtím......

typická ukázka (So, 12. 8. 2017 - 10:08)

znovu si po sobě přečti co...O čem to píšeš? O nějakém lékaři? Aha....trochu mimo, že...

Jinak o starých lidech si myslím, že by měli být užiteční pro svou rodinu a milovaní rodinou. Jinak opravdu nevím, proč by z nich měl být na větvi cizí člověk. Pomoct, poradit, to by jim měla každý člověk. Ale stejně jako nikoho nezajímá cizí dítě, pokud není v nesnázích nebo člověk ve středním věku, nějak mi uniká, proč bych si měl sednout na zadek před cizím seniorem.
A když remcá, končí u mě.

typická ukázka (So, 12. 8. 2017 - 09:08)

Většinou si lidé...Že starej dědys byl natolik drzý, že sedl za volant, to je jedna věc a dá se jí předejít lehce, tak jako to dělají ostatní normální, myslící lidi.
Když oslaví třeba 70 let, můj soused, řidičák odevzdají. Nebo když si poprvé všimnou, že udělali za volantem chybu - třeba pozdní reakce. V tuto chvíli je čas na vrácení řidičáku.
Jestliže děda neměl u sebe potvrzení o prodělané lékařské prohlídce, o čemž pochybuju, bude to pro něj ještě těžší, protože to znamená jako by řídil bez řidičáku a ani pojišťovna necvakne ani korunu. Veškeré škody jdou na jeho účet.

A (So, 12. 8. 2017 - 09:08)

pokud máš názor,že starší a staří lidé jsou k ničemu nebo navíc,tak jsi skutečně hlupák.
V obecné rovině plati,tam kde se upřednostní pouhý rozum bez zřetele na zkušenosti,pak ti mladi podobné zkušenosti budou muset znovu získat.Společnost je také takový organismus a zkušenosti jsou nepřenosné......Zamysli se....

koukni (So, 12. 8. 2017 - 09:08)

znovu si po sobě přečti co jsi napsal......,a ten závěr...např..kolik roku má jeho lékař,který ho nechal řídit? to víš.....,jak dlouho ten starý pan a jak často auto řídil,měl vůbec řidičák....to vše víš.....,je lékař alkoholik.,bere drogy,...,existovala nějaká okolnost,která by toho starého pana přiměla k takovému rozhodnutí atd.....pokud to skutečně víš ,tak pomalu hodnot.

anonym (So, 12. 8. 2017 - 09:08)

Většinou si lidé neuvědomí, že i oni budou staří a protože bude hůř, bude i více těch nespokojených starých lidií. Je to závist? Není, je to povaha a blbost.
Jinak k té nehodě. Myslím si, že starý organismus je už v tom věku oslabený, není i taková reflexe a takový člověk by měl být soudný a za volant neusedat. Zakázat to asi nejde, snad jen ze zdr. důvodů odebrat řidičák. A protože jsme lidé různého myšlení a různých povah, tak reagujeme každý jinak. Možná i ten co nadává a dožije se toho věku, sedne po devadesátce za volant.

typická ukázka (So, 12. 8. 2017 - 09:08)

Včera proběhla na Novinkách zpráva, že 93 letý !!!!! řidič, vjel do protisměru a zabil 48 letou ženu.
Naprosto ukázková je diskuse pod článkem. Ne že by, jak by by se mohlo zdát, většina odsoudila nesoudnost, až drzost starého chlapa, který zabil ženu, popřípadě jeho praktického lékaře, v případě, že věděl, že takto starý pán ještě má řídí auto, ale naopak se na diskusi rozčilovali, proč by řidičák mít nemohl, když mladý ho mají.

Kdykoliv je na novinkách článek o nehodě, vraždě či neštěstí podívejte se na diskusi. A pochopíte, proč lidí stářím tolik opovrhují.

Jeden (So, 12. 8. 2017 - 07:08)

z nejstarších systemu meli INDIANI.......K rozhodování ale používaly radu starších....!!!!!!!!!

Všechny (So, 12. 8. 2017 - 07:08)

systémy se nakonec zvrhly v rámci jejich pravdy se konalo i ZLO

Proto (So, 12. 8. 2017 - 07:08)

jak jsem četl a považuji za SPRAVNY názor je DOMOKRACIE špatný systém ,ale jedině možný!!!!!!!!Nikdo zatim lepší nevymyslel!!!!!!

Osobně (So, 12. 8. 2017 - 07:08)

znám lidi,kterých si velmi vážím a pracovali u policie,vojska byli pochopitelně i členy KSČ a i oni se vším nesouhlasili.Jde ale přeci o to,aby a za všech režimů,člověk vědomě nekonal ZLO.

Přesně (So, 12. 8. 2017 - 07:08)

tak.Normální život totiž probíhá mimo extrémy.Jinými slovy pokud chci žít ,musím se do jisté míry přizpůsobit společnosti ,ve které žiji.Jde potom o to ,abych vědomě neubližoval druhým.To by totiž mohl klidně derebák o kterého nikde netáli říci ,že právě on má ten nejlepší kádrový posudek.Zamysli se......

D (Pá, 11. 8. 2017 - 23:08)

své curriculum vitae jen tak...Tak proč chceš vizitku po ní?????

Ivo, (Pá, 11. 8. 2017 - 22:08)

Nejdřív se slušně...své curriculum vitae jen tak někomu na veřejné anonymní diskusi nesděluji.

:-)) (Pá, 11. 8. 2017 - 22:08)

:-D

ota.w (Čt, 5. 11. 2020 - 07:11)

Tak ze Tva mama byla taky kurva ktera sukala kazdyho ktery prinesl nejake pivo.Je mozne ze jsi krizeny cikan s negrem. Ale s tim jsem pocital a neni to prekvapujici.Tak Ty s mamou asi chodite stejne cucat curacy.A vecer si okazete kdo vic vydelal.No ona ma vyhodu kdyz najde cikananebo negra ktery ho tam chteji zarazit tak si vzdy vyhrne sukne. A v tomto ona ma naskok.Budes muset asi pracovat dele nebo nechat I negra aby ti ho tam zasadil.No penize jsou penize.

ota.w (Čt, 5. 11. 2020 - 07:11)

Tak ze Tva mama byla taky kurva ktera sukala kazdyho ktery prinesl nejake pivo.Je mozne ze jsi krizeny cikan s negrem. Ale s tim jsem pocital a neni to prekvapujici.Tak Ty s mamou asi chodite stejne cucat curacy.A vecer si okazete kdo vic vydelal.No ona ma vyhodu kdyz najde cikananebo negra ktery ho tam chteji zarazit tak si vzdy vyhrne sukne. A v tomto ona ma naskok.Budes muset asi pracovat dele nebo nechat I negra aby ti ho tam zasadil.No penize jsou penize.

Reklama

Přidat komentář