Reklama

Agresivita dnešních důchodců

mamut (Út, 15. 8. 2017 - 01:08)

jestli se ostraváku...Zřejmě jste nějaký potomek příslušníka wehrmachtu nebo SS, se kterým se spářila nějaká blondýna, aby zplodila novou rasu, když tu tak vehementně hájíte tu západní kulturu. Pak byste možná patřil na ten Západ. Tak proč se tam neodstěhujete Vy ? Z toho Vašeho Západu k nám nikdy nic dobrého nepřišlo. Měl byste si zopakovat dějepis pro základní školu a sundat klapky z očí.

mamut (Út, 15. 8. 2017 - 00:08)

vím, tak Zeman už nemá...Nevím, jestli jste tak natvrdlý, nebo nechcete slyšet pravdu. Tak si poslechněte nebo přečtěte pár projevů Havla. Už nikdy do žádného vojenského paktu, komunisti Vás budou strašit nezaměstnaností atd. Jestli toto nejsou lži (a nakonec to i sám Havel přiznal), tak už nevím co by Vás přesvědčilo o jeho prolhaných kydech. Snad elektrošoky někde v léčebně psychicky chorých.

ostravak (Po, 14. 8. 2017 - 18:08)

Elita naroda-V.Havel.Osobnost jeho vize a žvaněni otom co bude když přece ta pravda a laska zvitězila. Věděl co chceme slyšet,musel vědět co se stane. Pro nas byl hdina,pro zapad užitečný vůl.Stal se loutkou zapadu a my jeho poddanymi.No a co udělat a jak udělat aby bylo lip.Sepišeme zvaci dopis jako narod ho sepišeme a budeme se modlit aby se stalo.A začneme omluvou. Cely text- (ZDE.)

traktorista Bed (Po, 14. 8. 2017 - 18:08)

Je to možne neřikam že... jestli se ostraváku cítíš jako bratr těch za Lvovem, tak se seber a přidej k nim. Totiž ti naši bratři nejsou ani náhodou. To už jsme víc příbuzní s Italy, franky a Francouzi. Srusáky jsme přišli do styku až po návštěve obrozenců. kteří si to vč´šechno vymysleli z nouze, ale i oni po návštěvy tehdy carského ruska vystřízlivěli, kdžy viděli tu ožrlou a nekulturní bandu. Až pak nás začali k východu tahat komunisti, ale to je omyl. Komunisti at jdou do prdele i se Semelovou a spol. my patříme sem a k západu, veškerá kultura přišla ze západu.

pokud (Po, 14. 8. 2017 - 18:08)

Je to možne neřikam že...vím, tak Zeman už nemá snahu žádnou. Jen dokola mlít naučené fráze. Sprostý důchodce bez sebereflexe. Takového prezidenta nechci.
Za bratry ještě tak považuji Slováky, jinak nikoho.
V čem nás Havel obelhal? Není můj favorit, nevěřil jsem vlastním očím, když byl zvolený prezidentem, ale nevím, v čem že nás to obelhal.

ostravak (Po, 14. 8. 2017 - 17:08)

Je to možne neřikam že ne.Ale oto přece nejde.Jde oto,že ten opilec H nas obelhal a dostal někam kam nepatřime a to je přičina toho že je jak je. No a ten Zeman ma snahu to změnit.Přece jsme slované, takže co takže je to jasné kam patřime a kdo jsou naši bratři.

pokud (Po, 14. 8. 2017 - 17:08)

Ne za Klause,před Klausem...je mi známo, Havel se na veřejnosti nikdy neožral. Zeman ano.

ostravak (Po, 14. 8. 2017 - 17:08)

Ne za Klause,před Klausem byl opilec.Takže dobře bylo před opilcem.

ty (Po, 14. 8. 2017 - 17:08)

No maji dobře, jak kdo. Kdo...ses měl za Klause dobře :)? Já taky, ale vlastně se mám pořád dobře. Měl jsem teplý místečko, důchod mám 18640.-Kč, barák, byt po mámě pronajímám za devítku. Tak co bych remcal. A takto spokojených je nás hodně.
Stejně jste se na Ostravě měli fajně, když jste i k moři mohli. Já byl rád, když mě s mojí pustili v 85 na Brač.
Ale Rujana byla a je krásnáááá...

ostravak (Po, 14. 8. 2017 - 17:08)

No maji dobře, jak kdo. Kdo bydli ve svém, má se dobře. Když jsem začal stavět tak většina spolupracovnicků-z města si tukala na čele a basnili otom jak se maji dobře jak bydli za hubičku, jak jezdi k moři po dovolených atd. No a počitali mi kolik mě to bude stat peněz a dřiny a že jako pokud to přežiji tak ne na dlouho. Přežil jsem mám přes 70. No a dneska,ti posměvačci pasou po slevach, volají si kde je rohlik levnější a mají radost když ušetří par grošiku. To jsou ti co remcali když měli v praci zabrat no dneska remcaji když mají hluboko do kapsy.Ono ten důchod se z něčeho vypočte,takže kdo daval málo ma malo.A malo maji ti co nehledali poctivou praci,hledali tepla mistečka takovej nenaročnej dobrej kšeft.Něco jako ručičky nebojte se vy a makat.Takže mám se dobře a děkuji za tu dobu před opilcem.

Hurá!!! (Po, 14. 8. 2017 - 16:08)

Ano, podobně jsem to zažil...Máme vítěze ceny Líné ruce a Remcavá hubá.

Mamut, blahopřeju :)).

A Ostravák dostává cenu za hlod diskuse:
"Jak se shaněl matroš? Napsal jsem seznam zanesl do stavebnin a v dohodnuty den všechno přivezli."

I když v protěžované Ostravě bylo možné vše, jen nevím, proč dnes tlamují, když se tam mají tak dobře.

BESIP (Po, 14. 8. 2017 - 15:08)

"Nejvíce řidičů-viníků dopravních nehod je ve věku do 25 let, dále jejich počet klesá na minimum a po šedesátém roku věku opět stoupá. Podíl seniorů na počtu řidičů usmrcených při dopravních nehodách představuje 8-10 % z celkového počtu. To je vzhledem k přibližně stejnému počtu řidičů jako v kategorii „začátečníků", 18-20 let, poměrně vysoké číslo. "

dotaz (Po, 14. 8. 2017 - 15:08)

ani malé děti. To jsou...U vás na dědině řídí mladiství (15 - 18 let) auta??? Kde to žijete?
A v kolika jste dostal ŘP vy?

Jestliže se tady řeší, že 93 letý nesvéprávný senior zabil 48 letou ženu, netuším , proč zde řešíte mladé řidiče.

mamut (Po, 14. 8. 2017 - 12:08)

No vite ono to stavění v 80...Ano, podobně jsem to zažil já. Kdo nebyl líný, měl i barák. Kdo jen kecal, kecá dodnes. Když se chce, jde vše. Samo s nebe nic nespadne a domů nepřijde. Člověk se musí přičinit sám. A existovaly i bezúročné půjčky, nebo dokonce nenávratné podnikové. Jen se třeba člověk musel upsat podniku, že tam vydrží např. pět let, někdy i víc. Což nebyl problém. A jak tady nějaký "Všeználek" píše, to že se muselo makat ručně, že to byla dřina ? Byla. Bez práce nejsou koláče. A nestál by třeba ani Karlštejn.

ostravak (Po, 14. 8. 2017 - 12:08)

No vite ono to stavění v 80 nebyla žadna sranda. Stavělo se svetomoci, takže rodina a kamaradi. Stavěl jsem dvougenerační řikali naco, dnes už to vědi proč. Dalo se postavit levně, my jsme zvolili trochu dražši variantu. Přizemi je cele ze žuly, to bylo drahe a zabralo to honě česu.Naše volba.Jak se shaněl matroš? Napsal jsem seznam zanesl do stavebnin a v dohodnuty den všechno přivezli. Tak to šlo po dva roky no a pak jsme bydleli, bratru za 250 000. Něco jsme si pujčili v bance,manželka z podniku nenavratná půjčka,ja v podniku půjčka bezůročná no a něco nam zbylo z našetřeného a zbylo jen proto, že jsme si koupili levnějši auto 1OO L.Kdo stavěl měl mit auto. Bez auta by to také šlo, jenže jezdit autobusem pro každou blbost a hlavně jak dostat rodinu a kamarady na misto konáni, že.Co dodat,zlata to doba.

: (Po, 14. 8. 2017 - 12:08)

Na byty byl letitý...žádné hypotéky, rodičovská, ženy rodilý, žádná antikoncepce, za příživnictví vězení.

, (Po, 14. 8. 2017 - 11:08)

Na byty byl letitý pořadník. A akce, kdy se musely odpracovat hodiny ve volném čase. Aby byl třeba závodní byt časem přidělen.

Souhlas (Po, 14. 8. 2017 - 11:08)

byty zdarma byly jen pro...A všechno si museli zaplatit. To je propaganda komunistická, všechno zdarma. Ať si zjistí jaké odvody měli zaměstnanci. To všechno šlo do společné státní kasy, pak se financovalo zdravotnictví atd.
Jen blázen bude šířit takovou demagogii. Odkud by stát bral na všechno peníze????
Práci jistou? Pracovní podmínky, dřina, všechno se ručně dělalo, žádná technika, počítače, stroje, vysokozdvižné vozíky. V té době měl málokdo svůj vlastní dopravní prostředek.
Jo, je to korunovaný vůl!

z (Po, 14. 8. 2017 - 10:08)

vyjma pár jedinců,co stát... byty zdarma byly jen pro někoho, kdo chtěl dům nebo bytovku v družstvu, musel makat vlastníma rukama a za pomoci řemeslníka, nebyly stavební firmy co pro dnešní netáhla postaví dům na klíč. postavit dům kolem roku 1980 stálo kolem 300 tis. vybavení vyšlo od 50- 100 tis. Každý nemohl krást, koupit šlo jen přes známé, nebo za úplatek, např. cement byl i nebyl, nemá cenu s tebou diskutovat to co jsi napsal je damagogie, jsi hlupák. Podle vyprávěni vím že strýc postavil dům vr. 1955 za 50 tis. ale nedřel se jako blbec, míchačky nebyly, vše míchal v kádi a přidávat dvou zedníkům byla fuška, šalování z prken, žádné desky a beton míchat ručně, malta struska, písek sejtovat, kdybys dělal štuk tak by ti upadly ruce a mozek zezelenal, vole!

hmm, (Po, 14. 8. 2017 - 10:08)

Aničko nemělas tu fúrii...ale to na doktorce píšeš min rok...

Reklama

Přidat komentář