Reklama

Kwasniewski - Optimální dieta

ANTONIE (Po, 14. 6. 2010 - 20:06)

HERMINO KAZDY DEN SEM NA SKAJPU VECER ZAVOLEJ DNES TAKE

ANTONIE (Po, 14. 6. 2010 - 20:06)

TINO V ARKADII JSEM BYLA 7 DNI JE TO MALO DOPORUCUJOU 10 DNI KVULI PROUDUM

tina (Po, 14. 6. 2010 - 13:06)

Ještě jsem se chtěla zeptat Antonie - na jak dlouho tam jsi - týden, 14 dní?

tina (Po, 14. 6. 2010 - 12:06)

Ahoj všem optimálním, chtěla jsem se zeptat těch, co si objednali zájezd do Arkadie - Jastr.Gora. Já si ten zájezd objednala již v zimě, odepsali mi, že mi pošlou poštou objednávku nebo přihlášku - ale dosud nic nepřišlo, léto se blíží. Co vám? Došla domů nějaká objednávka nebo to mám znovu urgovat. Chtěla jsem jet na rozhraní července a srpna - myslím, že někdo odtud jede ve stejném termínu???

romina (Pá, 11. 6. 2010 - 16:06)

a Antonii moc díky za velice nadšené příspěvky. Doufám, že jich bude ještě více! Já už se do Arkádie moc těším. Jedeme s přítelem koncem července ;)

romina (Pá, 11. 6. 2010 - 16:06)

Google chrom a potažmo překladač přímo na WWW.GOOGLE.CZ je super!!! Konečně si každý může přečíst články z http://dr-kwasniewski.pl/ a nebo http://www.optymalni.pl/ všem doporučuji:) informací je hodně a člověk se vyvaruje mnoha chybám.. Btw. začla jsem běhat, přátelé.. 30minut k večeru - sice se plahočím jak slimák ale pořád si říkám, že to je "běh". Vyčetla jsem, že na hubnutí je mnohem lepší 30 a více minut plahočivým tempem, než uběhnout 1km závratnou rychlostí a pak odpadnout.. Pohyb musí(!) být! Dietářům zdar!

Jitka (Pá, 11. 6. 2010 - 11:06)

Jo a nainstalovala jsem si google chrom, který překládá celé stránky. Tak teď jsem samé moudro. Chtěla jsem ještě k tomu pohybu, jak psali na jedněch z těch opt. stránek: Pohyb je život. Vím, že s bolestmi je to těžké, nicméně pokud se člověk nehýbe - začne se cpát. Já to znám. A pokud se hýbete, prostě to ani není možné se přejídat - bylo by vám při pohybu špatně. Dobré pro bolavé i obézní je plavání a v chůzi pomohou hůlky na nordic walking. Jen nesedět a nepodnikat jen "Tour de lednice a špajz".

Jitka (Pá, 11. 6. 2010 - 10:06)

Jo a nainstalovala jsem si google chrom, který překládá celé stránky. Tak teď jsem samé moudro. Chtěla jsem ještě k tomu pohybu, jak psali na jedněch z těch opt. stránek: Pohyb je život. Vím, že s bolestmi je to těžké, nicméně pokud se člověk nehýbe - začne se cpát. Já to znám. A pokud se hýbete, prostě to ani není možné se přejídat - bylo by vám při pohybu špatně. Dobré pro bolavé i obézní je plavání a v chůzi pomohou hůlky na nordic walking. Jen nesedět a nepodnikat jen "Tour de lednice a špajz".

Jitka (Pá, 11. 6. 2010 - 10:06)

Děkuji za pěkné zprávy z Jastrzebia Gora. Já tam jedu s manželem a dětmi 21.8. Tak už se těším! Já mám také dobré zprávy: byla jsem po půl roce OD na kontrole na kardio, mám totiž nedomykavost chlopně, a srdce se mi zmenšilo a zlepšila funkce a nedomykavost se z horní hranice stupně 1 snížila na hranici k normálu. Lékaři jsem říkala, že to mám z diety Dr. Kwasniewskeho - projevil absolutní nezájem. Inu, každý svého štěstí "strojvedoucím":-). Diabetes mám +- v normě. Snad diabetikům pomůže, co jsem našla: krom nutného dodržování sacharidů, taky je třeba dbát na to jaké: nejlepší jsou brambory, také zelenina a na prd tzv.rychlé cukry. Brambor se dá nastrouhat do vajec jako bramborák. Tady jeden letní receptík: Pažitkový lívaneček:
Rozšleháme čtyři vejce a vmícháme ca 2 jemně nastrouhané brambory (80g). Osolíme, opepříme a přidáme hrst posekané pažitky. Můžeme ozvláštnit strouhaným sýrem a lijeme na pánvičku jako lívancové těsto. Na tuku (25 g) smažíme z obou stran a na talíři polévat zakysanou smetanou 18% (Lidl)(150g) a posypat čerstvou pažitkou.
Poměr: 40:82:20 = 1:2:0,5

ANTONIE (Pá, 11. 6. 2010 - 09:06)

ARKADIA LIDO JASTRZEBIA GORA,UL. DERDOWSKIEGO8 TEL/FAX0048587744593 WWW.OPTYMALNI.PL DEVCATA JESTLI MATE SKYPE MUZEME POKECAT VECER MOJE SKYPOVA ADRESA JE: vladvlad363

Iva (Pá, 11. 6. 2010 - 06:06)

Antonie, i já se připojuji k Hermíně a prosím zde o co největší příděl informací. Díky

Hermína (Čt, 10. 6. 2010 - 21:06)

Ani nevím kolikrát jsem tvůj příspěvek četla. Vlévá to do mě pocit, že se dokážu uzdravit a to je pro mě neskutečně povzbuzující.Při mé váze skoro 130 kg / 167 cm už jsem vzdávala. Zmáhá mě veliká únavy a bolesti kolen. Teď už zase věřím !! Prosím, můžeš mi napsat kontakt, abych si mohla zajistit pobyt ?? Předem děkuju i za tu velikou kapku naděje. Hermi

ANTONIE (Čt, 10. 6. 2010 - 19:06)

HERMINO PTALA JSEM SE LEKTORA NA TVUJ PROBLEM A TEN MI REKL ZE SI MUSIS HLIDAT PRIJEM UHLOVODANU DO 50 GRAMU NA DEN

ANTONIE (Čt, 10. 6. 2010 - 16:06)

MILA HERMINO PROSIM TE NENECHAVEJ SE OVLIVNOVAT OKOLIM A VER OPT.DIETE PRAVE TED JSEM V ARKADII BLIZKO GDANSKA A VIDIM NA VLASTNI OCI CUKROVKARE KTERY TU PRIJEL MEL VYSOKOU HLADINU CUKRU A NEMOHL ANI PORADNE CHODIT PO PETI DNECH ZDE CHODI NA PROCHAZKY A S NAMI NAVSTEVUJE BAZEN KDE PLAVE HERMINO JA DRZIM OD DVA ROKY ALE VELICE SPATNE JAK JSEM ZDE ZJISTILA DULEZITE JE ABY JSI NEPREKROCILA DENNI LIMIT UHLOVODANU KTERY JE V ROZMEZI OD 50 D0 75 GRAMU NA DEN ZALEZI NA TVE VAZE A VYSCE TELA JA MERIM 151CM VAZIM 61 KG A DOKTOR MI PREDEPSAL DENNI DAVKU BILKOVINY 45 GRAMU TUKY 100GRAMU A UHLOVODANY 50 GRAMU NA DEN TATO STRAVA NENI JEN O POJIDANI TUCNEHO MASA A VAJICEK ALE JE TREBA ZAPOJIT DO JIDELNICKU TAKE RYBY ZELENINU A TROCHA OVOCE AVSAK VSE VE SPRAVNEM POMERU BILKOVINY TUKY A UHLOVODANY AZ ZDE JSEM ZJISTILA JAK VELKYCH CHYB JSEM SE DOPOUSTELA POKUD PROPADAS BEZNADEJI OHLEDNE TVE CUKROVKY VER ZE TI ZDE POMOHOU A TVUJ ZDRAVOTNI STAV SE NA 200 PROCENT ZLEPSI MUJ PARNER JE VELKY PESIMISTA ALE PO TOM CO ZDE VIDEL ZA ZMENY NA PACIENTECH UZ VERI ZE MOJE DIETA MA SMYSL A OPRAVDU POMAHA NEMOCNYM LIDEM KDO NEUVIDI NEUVERI ANTONIE

Hermína (Čt, 10. 6. 2010 - 13:06)

Vítám Tě opět v diskusi, milá Antonie. Čekala jsem, že se ozveš, ale dala sis na čas.O to víc mě tvé pozitivní zprávy potěšily. V poslední době se stále setkávám ve svém okolí pouze se zavrhováním OD a neustálými doporučováními, abych se vrátila k Dia dietě. Zatím odolávám, ale tuším, že někde dělám chyby. Mám cukr stále příliš vysoký. Asi není vyhnutí a budu muset do Arkádie taky vyrazit.Pro rady a pomoc.Už opravdu nevím jak dál !!

ANTONIE (Čt, 10. 6. 2010 - 10:06)

TADY V ARKADII SE SETKAVAM S LIDMI (VETSINOU STARSIMI)KTERI MAJI CUKROVKU 10 A VICE LET A PRI OPTIMALNI DIETE JIZ TREBA TRI ROKY NEPOTREBUJI INJEKCE INZULINU STALE JSEM TOMU NEVERILA AZ TU JSEM TY LIDI POZNALA A BEHEM ROZHOVORU SE VYPTAVALA JAKE MAJI POTIZE A POVIM VAM ZE JSEM ZASLA PROSTE NEPOTREBUJI ZADNE INJEKCE A LEKY JSOU TU LIDE Z NEMECKA NORSKA A ZAMOZNI POLACI A VSICHNI ZDEJSI PACIENTI PEJI CHVALU BEZ VYJIMKY NA OPT.DIETU KTEROU DRZI NEKTERI AZ 15 LET NIKDY BYCH NEVERILA ZE LZE LIDI LECIT JIDLEM A AZ TADY JSEM SE NA VLASTNI OCI O TOM PRESVEDCILA VSE JE TO O TOM NEPREKRACOVAT DENNI DAVKU UHLOVODANU A DODRZOVAT SPRAVNY POMER(BILKOVINY,TUKY A UHLOVODANY) A VO TOM TO JE Z ARKADIE VAS ZDRAVI ANTONIE

Jirka (St, 9. 6. 2010 - 15:06)

ZDRAVIM VSECHNY PRIZNIVCE...Tak to je hezké... Asi taky zkusím přidat více zeleniny a uvidím.

ANTONIE (St, 9. 6. 2010 - 11:06)

CHTELA BYCH REAGOVAT NA DOTAZ...ZDRAVIM VSECHNY PRIZNIVCE OPTIMALNI DIETY MOMENTALNE JSEM V ARKADII ZDRAVI V JESTREBIE GORE POBLIZ GDANSKA AZ TADY JSEM SE DOZVEDELA JAK SPATNE JSEM SE STRAVOVALA A O CO VSECHNO JSEM SE OCHUDILA V PODSTATE JSEM JEDLA VICE TUCNE STRAVY NEZ JE POTREBA A MENE ZELENINU A OVOCE POBYT V ARKADII LIDO STOJI 990 ZLOTYCH V CENE JSOU SELEKTIVNI PROUDY STRAVA POHOVOR Z DOKTOREM PREDNASKY DOPORUCUJI KAZDEMU CO SE TAK STRAVUJE V ARKADII NABERETE BOHATE SKUSENOSTI OD LIDI KTERI TO BEROU 10 LET A VICE A OD LEKARE A PERSONALU VSECHNY VAS ZDRAVI ANTONIE

ANTONIE (St, 9. 6. 2010 - 08:06)

CHTELA BYCH REAGOVAT NA DOTAZ OHLEDNE ACETONOVEHO DECHU PRICINOU JE NEDOSTATEK UHLOVODANU TATO DIETA NENI TUCNA JAK SE MNOZI Z VAS MYLNE DOMNIVAJI ALE NIZKO UHLOVODANOVA PRI PRILIS NIZKE HLADINE UHLOVODANU V TELE DOCHAZI K ACETONOVEMU DECHU JE TREBA ZVYSIT DAVKU UHLOVODANU[SACHARIDY,GLUKOZA] TOT VSE

mirek (Po, 7. 6. 2010 - 18:06)

Tak v supermarketech těžko....Tak to jsi Jirko nasel nejaky levnyyy! Ja jsem kdysi prochazel diskuzi kde jedna pani psala ze ziji na nejakem ostrove v Tichomori , ze jedi a vari na KO a byla nadsena jeho linkou.Pise ze primo u vyrobce kupuji 1 litr za 50 euro.

Ja si davam,co jsem precetl clanek na praveke diete 1 polevkvou lzici min.denne strouhaneho kokosu a podle chuti jeste maslo- cca10g.

Reklama

Přidat komentář