Reklama

Nevěra v lázních

Nyknejm (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

Skutečný Nyknejm by nikdy nenazval žádnou ženu slepicí, byť by si to myslel, alternativní Nyknejme. :-))
Ale když už se ptáš (tentokrát pro změnu jako anonym), odpovím ti. Opravdu jsem se nesetkal s ženou, která by odmítla, ač přiznám ,že u několika bylo potřeba vyvinout poněkud většího úsilí. Nebudu zde rozebírat, zda je to tím, že jsem neodolatelný nebo tím, že muž si pro své hrátky podvědomě vybírá ženy, u kterých předpokládá "povolnost". Prostě zkušenosti (a není jich zrovna málo) mám takové, jaké mám.

Franta (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

Tak si přečti co jsi tu kdy napsal, když si nepamatuješ!

Nyknejm (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

Nějak mi uniká smysl tvého "výkřiku do tmy", pokud je to opravdu pro mne, Frantíku. :-))

Nyknejm (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

Žádná neodolá, já dostanu každou slepici.

Návštěvník (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

A nedostal jsi někdy, Nyknejme, ženu, která Ti voněla, ale prostě odolala dočasnému pokušení !?

Franta (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

to bylo pro ptáka Nyknejma!

FRANTA (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

Ty stále plácáš, ty buzerante!Jako brigádníka mě v Bohdanči nechtěj, vadí, že mi je 20 let.

Nyknejm (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

To se ti velice omlouvám, Mr. D., netušil jsem o tvých problémech a tudíž jsem se tě nechtěl nikterak dotknout. Ještě jednou se omlovám.

Zdravím Olinko, dlouho jsem tě "neviděl", chyběla jsi tu, víš to?
V podstatě jsi si sama odpověděla, mým starším příspěvkem. V tom "...kterou si zamanu..." je jádro pudlíka. Nejsem totiž ani zdaleka z těch, co bere vše. A to, jak je vidět, řada čtenářů nepochopila. Prostě úplně každá mi přece jen nevoní, chceš-li použít terminologii z diskuze o vagíně. :-))

Nyknejm (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

To se ti velice omlouvám, Mr. D., netušil jsem o tvých problémech a tudíž jsem se tě nechtěl nikterak dotknout. Ještě jednou se omlovám.

Zdravím Olinko, dlouho jsem tě "neviděl", chyběla jsi tu, víš to?
V podstatě jsi si sama odpověděla, mým starším příspěvkem. V tom "...kterou si zamanu..." je jádro pudlíka. Nejsem totiž ani zdaleka z těch, co bere vše. A to, jak je vidět, řada čtenářů nepochopila. Prostě úplně každá mi přece jen nevoní, chceš-li použít terminologii z diskuze o vagíně. :-))

Mr.D. (Po, 26. 2. 2007 - 14:02)

Vždyť to ty chytrej ani nejde dostat každou,kterou si umaneš.Myslíš si že si chytrej a ostatní jsou blbci.Psal si jen a jen o sobě.To pozná i retardovaný co jsi zač.

Olga (Po, 26. 2. 2007 - 14:02)

Páni, oni tě pořád tlučou po hlavě Nyknejme? Člověk se tu týden neukáže, ale v podstatě se tu nic nezměnilo... ale nedá mi to nereagovat: sám o sobě jsi tvrdil, že dostaneš, jakou si zamaneš, viz tvůj příspěvek:
7. 2. 2007 12:08:25, Nyknejm
"Mohu jen potvrdit. Lázně si má člověk užívat se vším všudy. A ty děvčata a dámy jsou tam tak povolné... Dovolím si tvrdit, že dostanu v lázních kterou si zamanu a nebudu s tím mít ani moc práce."
Což je geneticky blbost, jak jsi to už vyvrátil v diskuzi Aroma vaginy...

Nyknejm (Po, 26. 2. 2007 - 14:02)

Začínám mne zajímat, Sex bombičko. No tak se nám pochlub, kdo se skrývá za tak duchaplným nickem... :-))
O nic se nesnažím, Bombičko, vyjadřuji se tak, jak umím. Pokud ti můj styl nějak nesedí, či tě dokonce pobuřuje, mohu to doporučit pouze nereagovat.
Přeji ti krásný den, naše tajemná...

Sex bomba (Po, 26. 2. 2007 - 14:02)

Jo chlapce,kdybys mel tuseni, kdo vlastne ja jsem......:-)
Pro me jsi a budes jenom ztraumatizovanej zakomplexovanej idiot. S tebou to nejde ani po dobrym, ani po zlym. Ty jsi musel opravdu projit necim hodne horkym...nejdriv mi te bylo celkem i lito, ale ted uz jsi mi s tim svym psanim opravdu protivnej. Jses totalni debil. Snazis se tu psat inteligentnim zpusobem, ale ujizdi ti to chlapce. Jen doufam, ze ten sex v laznich te uspokojuje i po dusevni strance natolik, ze jsi vlastne celkove ve svem zivote spokojen.

Nyknejm (Po, 26. 2. 2007 - 13:02)

Óoooo, to se nám tu do mne postili nějací čtyři sršni... :-))
No, jelikož všichni 4 mluvíte jako jeden muž, nebudu vám odpovídat jednotlivě a pokusím se zodpovědět v jednou příspěvku, ve - pokud možno - i vám srozumitelné formě.

Tak nejprve vezmene tu krasavu, která o svém manželovi tvrdí, že je pupkatý odporný a smradlavý chlap. Inu, proti gustu, milá "dámo"... K vám pouze tolik, že jestli dáváte do souvislosti výchovu dětí s nějakou "diskuzí" na internetu - no tak to si snad opravdu raději jděte užívat páření s tím vaším neandrtálcem.

Za "Sex bombu" vlastně mluví už jen ten její nick, netřeba dále komentovat...

H.S. - co k tomuto individuu napsat... Bezpochyby si potrpí na "análek" s gentlemany. Nu - každý máme asi nějakou slabost...

No a nakonec náš starý švihák lázeňský (jak o sobě sám tvrdí) - Mistr Dálek. To je taková naivní, pomyslná třešinka na dortu. Vlastně nepřímo tvrdí, že ani zdaleka nedostane každou, kterou si zamane. A já mu to naprosto věřím. Nemám důvod nevěřit, jelikož jsem nikde netvrdil, že by snad každý z mužů dostal jakoukoliv, kterou si zamane (až už v lázních nebo kdekoliv jinde). Mluvil (psal) jsem jen a pouze o sobě a vlastní zkušenosti, to zjevně řadě z vás stále uniká, milé dámy a "vážení" gentlemani. :-))

Mr. Dálek (Po, 26. 2. 2007 - 12:02)

Už ten první příspěvek od Nyknejma, dokazuje jaký je to ididot.Ale takovou hloupost že dostanu, kterou si zamanu bych nikdy v životě nevyslovil.Jsem starý lázeňský švihák, poprvé jsem byl v Piešťanoch, když jsem měl 35 let,mohu potvrdit že když mě poučovali, před prvním pobytem, myslel jsem že přehání. Skutek byl ale nad všechna očekávání,přesto bych netvrdil že by každá čekala a proháněla chlapy.Některé ty chlapy uháněli jen pro útratu,tanečky, proto aby měla společníka a k tomu kolikrát odpovídala i úroveň sexu.A jestli tohle míní Nyknejm,tak jemi ho velice líto. Prožil jsem dost se ženami, ale jsem jiného názoru.Dostat každou,kterou si umanu, třeba v lázních, to je přehnané!!!!!

H.S. (Po, 26. 2. 2007 - 12:02)

Také se přidávám. Staré anglické přísloví říká, že gentleman si užije a mlčí. Jemu to ale nejde. Připomíná mi Kokrouče v blahé paměti. No a když se ještě dá do dialogů s xxcd, tak to už je něco! To už je lepší pořádně se vykadit. (Myslím tím na oba.)

Sex bomba (Po, 26. 2. 2007 - 01:02)

Nyknejme jsi zakomplexovany buran. Lazenska panicka te vystihla uplne nejlip.

Lázenská paničk (Ne, 25. 2. 2007 - 06:02)

Nyknejm.Jsi obyčejný vzoreček naší spoleěnosti-vychloubačný,jedinečný,jediný recept na pravdu-prostě klasika čecháček.Jsem zvědavá,jaké budeš dávat moudra svým dětem.Pokud stejná jako tady,tak chudák svět.papa-ty pářící se chytráčku-jdu prcat s odporným smradlavým chlapem,s tlustým pupkem.Je mi milejší,než ty tvoje hrdinské žvásty

Nyknejm (Ne, 25. 2. 2007 - 00:02)

Já ti nevám, Ájinko. Zřejmě jsem při svých pobytech v lázních na takové jako ty nenarazil. A nebo je to spíše tím, že většina z vás "káže vodu a pije víno". Jinak řečeno - ty u vás, co si zde hrají na zásadové a věrné svým manžílkům, to v lázních umí naopak rozjet ze všech nejvíc.
Ale každopádně vás ani náhodou neházím do jednoho pytle, to ne. Sama píšeš, že nejsi žádná krasavice - možná se podvědomně držíš stranou "toho správného" dění, možná se opravdu jen bojíš (výjimečně musím souhlasit s anonymem) prozrazení a komplikací, nechci ti sahat do svědomí. To víš jistě nejlépe ty sama, jaké jsou pravé důvody.

Návštěvník (So, 24. 2. 2007 - 19:02)

Jestli do toho nejdeš Ajo jen kvůli komplikacím, tak ses nemusela rozepisovat, ale stačilo napsat, že máš prostě jen strach, aby to neprasklo ...

Reklama

Přidat komentář