Reklama

antipsychotika

Pavel (St, 29. 10. 2008 - 07:10)

Britto,jest-li můžeš napiš s čím jsi tedy šla na psychiatrii.Pokud já přemýšlím sám nad sebou,tak pravdou je,že mě se ptala psychiatrička jenom jednou a to jsem nebyl schopen pořádně ani mluvit a ani jsem neměl tušení co je a není halucinace nebo blud.Dodnes v tom úplně jasno nemám,Protože potom takové halucinace já jsem neměl,pokud se probírám vzpomínkama ,tak snad bych dokázal s trochou fantazie vymyslet jenom jednu.U mě se jednalo o vtahovačnost,zmatenost,také určitou paniku.Ty halucinace nebo bludy těžko hledám.I když za blud bych mohl považovat kongnitivní omyly.Čím víc vás tady čtu,tím si myslím,že psychické problémy jsem měl a rozhodně né malé,bez lékařské pomoci by vyřešit nešly,ale asi také mně moc ta diagnoza paranoidní schizofrenie nepasuje.Fakt je,že je mně ,na rozdíl od Britty, jedno co tam má lékařka napsáno.Bez léků bych fungovat nemohl o tom jsem se již přesvědčil.

Yossarian (St, 29. 10. 2008 - 07:10)

Prosímvás ten cvok Chcholoušek je ten debil, co za mnou všude leze na forech a snaží se překazit mi psaní a vymýšlí si o mě lži, sám je případ pro Chocholouška.....

Yossarian (St, 29. 10. 2008 - 06:10)

No ty máš bludy dodnes Brito......a tvrdí to i doktoři... nejen my tady.......celej svět se plete, jen ty máš pravdu ......není ti divný, že už na tebe tady nikdo nereaguje a nikdo ti nevěří???To jsi chtěla??

Britta (Út, 28. 10. 2008 - 23:10)

já nebudu hodnotit čím trpí Yossarian, to je mi naprosto jedno, hlavní je,že jí to léčení k něčemu bylo a že je kompenzovaná jak sama tvrdí, ale budu hodnotit to,že mě vůbec nechápe a ani se nesnaží mě pochopit,prostě si bude pořád mlít tu svou.Já jsem s myšlením nic od začátku co jsem přišla k psychiatrům neměla,myslelo mi to normálně a ani jsem netrpěla žádnou úzkostí,ani depresí,tudíž mi nikdy žádnej lék neměl být naordinovanej.A už vůbec né antipsychotika,taková sračka.Budu hodnotit prostě postup s jakým mě ti doktoři označily za schizofrenika a s jakým mi vůbec předepsaly ony léky, které mne poškodily nevratně zdraví a to doslova.Nikdo se se mnou totiž nebavil,nikdo se ani nesnažil poznat,jak mi je po těch jejich lécích,prostě akorát dokázaly předepisovat a nechaly mne trápit účinkama těch léků,což se neobešlo bez špatných účinků na můj kdysi zdravej mozek.Protože kdybych si s těma práškama nezačala nikdy bych netrpěla žádnýma vedlejšíma účinkama ani účinkama, které ani nejsou popsané.Já se totiž nezbláznila před tím,než jsem vůbec nějakého doktora navštívila a nikdy aa to podotýkám nikdy jsem netrpěla žádnou psychozou,ale pouze účinkama těch prášků.A Yossarian se v mém případě prostě šeredně mýlí a háže na mě ty její nesmyslné teorie,přitom kdyby chtěla, tak by už z mého psaní mohla jasně pochopit, že mne ti doktoři prostě poškodily na plné čáře.

Dr. Chocholouše (Út, 28. 10. 2008 - 23:10)

Yossarian trpí těžkou formou paranoidní schizofrenie, to se dá lehce rozpoznat. Potřebuje naléhavě svěřiti se do rukou odborníků.

Britta (Út, 28. 10. 2008 - 23:10)

Yossarian: mě se líbí, jak ty tady dokážeš házet tou svou pravdou a hodnotíš lidi,stejně v mém případě nic nechápeš a pořádně se mýlíš. Podívej se,u mě doktoři rozhodně nemohli poznat co mi je a co potřebuju, když jsem s nima o svém stavu nemluvila a třeba v Bohnicích jsem jim prostě nic neřekla a trpěla účinkem toho antidepresiva.Z toho mého prvotního vyprávění nemohli rozhodně usoudit co mi je.Neměli mi proto nasazovat další sračky, které mě odrovnali ještě víc.Nepochopila si zásadní věc, dostala jsem se do rukou doktorů po tom co jsem spolkla ten prášek v době, kdy na mě ten prášek měl určitej vliv.Neřekla jsem ani jednou,že by mi jeden prášek zničil mozek na věky,to totiž dokázaly ty další sračky dokonale. Rozhodně jsem se nechovala nijak psychoticky, protože v mém případě nešlo o psychozu,ale prvotně pouze o to, jak na mě to antidepresivum zapůsobilo.Budu psát pořád to samé,protože to tak prostě bylo a protože mě to jejich léčení ublížilo na zdraví.A za tím si budu stát,to je pravda a můj názor,nikoliv blud, blud je totiž tvoje přesvědčení o tom, že jsem někdy já měla bludy,což u mě nepotvrdil ani jeden psychiatr a že jsem byla svůj stav konzultovat nejen u jednoho.

Yossarian (Út, 28. 10. 2008 - 22:10)

Těch cvoků tady si nevšímejte...nemůžou unýst že někde normálně píšu ....prostě jsem někomu šlápla na kuří oko, tak za mnou lezou všude a vyhrožují ....a bohužel tím kazí i pokec.....

Dr. Chocholouše (Út, 28. 10. 2008 - 21:10)

Neurážejte se tu navzájem a pojďte se raději nechat ke mě vyšetřit. Předepíšu všechno, co si račte přát. A Dogmatil je svinstvo, myslím, že hrst Neurolů třikrát denně by to spravila.

k. (Út, 28. 10. 2008 - 21:10)

A po kom jsi magor ty?

Yossarian (Út, 28. 10. 2008 - 21:10)

Polib si prudiči a jdi se někam schladit ...dcera je autistická po manželovi...tak radši mlč .....

k. (Út, 28. 10. 2008 - 20:10)

No to se nedivím,že dcera musí brát léky. S takovouhle matkou,to musí bejt mazec!!!

Yossarian (Út, 28. 10. 2008 - 20:10)

Těch cvoků tady si nevšímejte...nemůžou unýst že někde normálně píšu ....prostě jsem někomu šlápla na kuří oko, tak za mnou lezou všude a vyhrožují ....a bohužel tím kazí i pokec.....

Ne já ted mám jiný lék,ale začínala jsem na Semapu a pak brala leta 50 mg Dogmatilu, v posledních letech mám trochu hormonální změny, tak beru 100 mg Dogmatilu...ale každý snese jiný lék, já nesnáším to co bere dcera a ona moje ...a jsou to všechno antipsychotika

Dr. Chocholouše (Út, 28. 10. 2008 - 15:10)

Drahá Yossarian, doporučuji vám se objednat u mě na therapii. Myslím, že vím přesně, co vám schází. Důkladná psychoanalýza by vám jistě velmi prospěla.

Návštěvník (Út, 28. 10. 2008 - 15:10)

Zabije tě a já mu pomůžu tě najít.Bude to hnusná trýznivá a bolestivá smrt.Umřeš tak jak žiješ špíno

Návštěvník (Út, 28. 10. 2008 - 15:10)

No jistě, jediný, kdo tady může diagnostikovat je Yossarian. Už asi přeháňka, ne?

Pavel (Út, 28. 10. 2008 - 14:10)

Yossarian,píšeš,že bereš 50mg léku,ale jaký?Má v této dávce nějaké vedlejší účinky.Já beru Sulpirol 200mg a nepociťuji již žádné.,naopak čím víc o tom nyní přemýšlím tak je pro mě výhodné ho brát..

Yossarian (Út, 28. 10. 2008 - 12:10)

Jak neřeš...je to všude kde píšu...jak napíšu názor tak jsou v závěsu a urážejí.....to je vyloženě sadismus...ten člověk je nemocnej, ukazovala jsem to svýmu psychiatrovi a říkal mi, že to mám ohlásit, píše třeba že potřebuju břitvu pod krk,že do mě vrazí vidle a bude dívat jak umírám.... je nemocnej.....úchylák

Návštěvník (Út, 28. 10. 2008 - 12:10)

Zabije tě a já mu pomůžu tě najít.Bude to hnusná trýznivá a bolestivá smrt.Umřeš tak jak žiješ špíno

jouda (Út, 28. 10. 2008 - 12:10)

Yossarian, tak to neřeš, proboha.... proč se těma lidma furt zabejváš, není to náhodou také příznak čehosi? Minimálně sníženého sebevědomí.

Yossarian (Út, 28. 10. 2008 - 11:10)

A tohle píše debílek Satyr na jiné diskuzi o mně...to je blb co?

28. 10. 2008 11:43:58, Mladý satyr
Podle mě má schízu kombinovanou s nějakou sexuální deviací, nejspíš se jedná o určitou formu sadismu založeném na ponižování a psychickém týrání jiných. Nejsem psychiatr a schizofrenií je moc druhů, ale myslím si, že typická schíza se spíš projevuje halucinacemi a bludy, které jakoby nemocného ničí, přesvědčují k něčemu, nebo má bludy, že mu někdo chce ublížit, případně je rozštěpený na několik jakoby navzájem odizolovaných osobností, které se můžou chovat úplně protichůdně... Ale o typu schizofrenie, kdy by pacient měl potřebu ponižovat druhé, jsem neslyšel. I když je možné, že u ní se ta schíza projevuje bludem, že všichni chlapi jsou zlí a sobečtí a snaží se ženské jen využít a odkopnout... a z toho následně pramení její nenávistné postoje. A někde tuším psala i o nějakých halucinacích, takže je možné, že ta její nenávist k mužům opravdu přerostla v pravou nefalšovanou schízu. Rozhodně by ale stálo za to o ní zpracovat případovou studii... docela rád bych si ji přečetl.

Reklama

Přidat komentář