Reklama

antipsychotika

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 14:01)

MĚLA BY SES STYDĚT ZA TO CO VE SVYCH LETECH PREDVADIS A TY CHUDINKO UBOHA NETAHEJ SEM NIC Z JINYCH DISKUZI TADY JE TAHLE DISKUZE KDE JSI TO DOTAHLA NA DISKUZI O NICEM PRESTAN SE TADY OBHAJOVAT PRO SECHNY JA NEJSEM ZADNY ANONYM KTERY KDY JI NEKDE NAPADAL JSEM UPLNE NOVY CTENAR A PROKOUSAL JSEM SE TIM HONEM KTERE YOSSARA CELOU DOBU PLODI...PSYCHOPATKO NEVIDIS SI DO HUBY A LZES LZES LZES...

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 14:01)

Vždycky,když jsi už v koncích,tak začneš ytahovat nějaké věci z jiných diskuzí,přitom Yossko,já tam třeba nikdy nebyl a nikdy jsem nic urážlivého a přejícího nepsal...nevíš ani kdo ti ted píše a jsi v koncích,začneš tady hrabat nějaké nesmyslné výroky...přitom největší škodná diskuzí jsi ty a nikde jsem ještě neviděl tvoje normální psaní...jestli používání urážek a osočování bereš za normální psaní,pak jsi psychopatka větší,než jsem si myslel....STAHNI OCAS A ZALEZ TY UBOZACKO A NICITELKO VSEHO KRASNEHO NEVIDIS SI DO HUBY

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 14:01)

No to by se vám líbilo ,aby stáhla ocas , o to vám jde ...túúhle......taková pakáž jako vy na forum vůbec nepatří, jste prolhané zrůdy, které přejí mé těhotné dceři smrt a ještě to píšou za mě....jste opravdu blevajz .....směšní chudáci , nenávistní

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 14:01)

Ty chceš tvrdit,že jsi tu nepsala za naturu,pikolu,čtenářku a Brittu?Tak pěkně lžeš.Lžeš lhářko prolhaná.Psala jsi tu za ně a ani jedna tady za tebe nepsala.Ty jsi tak prolhaný apsychopat.To je až k nevíře.Dej pokoj všem a bude klid.Nekurvi každý téma a nenapadej.Neurážej.A svině prolhaná jsi tu jedině ty,protože tu píšeš od rána za ostatní i jinde.A to už nikomu nevYmluvíš.Lhářko.Psychopate nemocnej.

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

Tady je ukázka co ti spravedliví lidé předvádějí na Formolovi a jsou tam samí takoví :

11. 1. 2009 04:26:11, Hana
Otevřela jsem si toto téma abych se poučila. Rakovina je téma které jsme s mým mužem kdysi úspěšně zvládli, je to šest let zpátky a ;musím zaťukat, je zdráv. Ale ten rok, uf, nebyl vůbec lehký. Čekala jsem že tu budu číst příspěvky takovýchto lidí a jejich případná dobrá doporučení ve chvílích nejtěžších. Jsem zděšená!!!
Jak si takový Formol může dovolit takhle znesvěcovat tuto diskuzi. To tu není žádný admin, který by mu dal stopku???? Toto je tak vážné téma a podle toho by se s ním mělo zacházet. Obhajuje alopatii, ale máme přeci svobodnou vůli v rozhodování a je jen na nás do jakých rukou se svěříme. Někdo to cítí tak, jiný jinak. Nedělejte z nás Formole stádo které musí jít za hlasem jednoho!!! Pokud lidé hledají, znamená to něco. Alespoň tolik, že dostali odvahu řešit svou situaci důsledně, moc chtějí to zvládnout a je jim už známo že to nemusí být nutně chemo nebo radio. Vy sám jste Formole bojoval s rakovinou???? Pokud ano, ozařování bylo super??? A nemáte třeba potíže s propálenýmy dalšímy orgány? Nějaké vývody, hadičky, které musí fungovat za vás??? Chemoterapie je lahůdka, kterou by jste si klidně jednou týdně zopakoval pro kondičku???
A teď budu s prominutím sprostá....
BĚŽ DO PRDELE TY HAJZLE JEDEN NEVYCVÁLANÁ. NEMÁŠ VŮBEC POTUCHY DO ČEHO TU ZASAHUJEŠ. NEMÁŠ NAPROSTO ÚCTU K OKOLÍ A K TĚŽKÝM SITUACÍM KTERÉ TI NEMOCNÍ MUSÍ ZVLÁDAT.
TÁHNI ODSUD A UŽ SE TU NEUKAZUJ!!!!!!!
Pokud na to máš, zkus si představit mladé děvče, maminku od dvou dětí: zajde sem protože hledá řešení, má rakovinu.
A tady padne na tebe, co ty jí můžeš nabídnout ty, ty, ty.....
Běž si ty svoje potřeby uspokojovat na Stream.cz, tady nemáš co dělat. A tam se hovoří jadrně, tam si to užiješ. A ještě budeš mít potlesk. Zkus to. Vezmi s sebou i Yoss, tam se holka vyřádí.... vůbec neví o co přichází.

Ostatní prosím: pokud na ně nebudete reagovat, přestane je to bavit. Zachováte tím úroveň této diskuze a bude opět k účelu, k jakému byla založena. S někým takovým přeci nemá smysl se zaobírat. Natož na ně plýtvat energií. Přehlížejte prosím i osobní útoky, to budou jen poslední útoky, aby jim bylo dopřáno sluchu. Nezazděte spolu s nimi tuto diskuzi.
Bude líp, věřte

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

Na tvém místě bych stáhl ocas a vůbec se na diskuzích neukazoval a ty jsi ještě tak strašně pokrytecká,že se tady předevšema obhajuješ,jako že si snad svatá a nic neděláš a každý ubližuje jen tobě...nevidíš si vůbec do huby...pokrytče ulhanej...víš moc dobře,že tu žádný admin není,kdyby tu totiž byl,jsi první,kdo by letěl a jestli se někdy nekomu podaří opravdu admina povolat,tak ty na to doplatíš teda první...psychopatko,ty nikdy,ale nikdy nebudeš v pořádku,máš absolutně dutou hlavu a lžeš a lžeš a urážíš a urážíš a bavíš se tím,jako pětileté děcko!!!Jsi špína a škoda se tebou vůbec zabývat!!!!

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

Ne to jsem nikde nepsala ty svině prolhaná hnusná.....psychopatko nemocná

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

Ale bere ....všude se mnou lidi píšou například na Podstatě života i jinde dokud tam nevlítnete, protože žárlíte že hezky píšu .....a Brita a čtenářka, jsou obě mimo, vůbec nechápou ,co se píše, tak se přidají k davu ....nechápou nic, jsou nemocné.....prostě jste žárliví cvoci, lžete a když tu nebudu já, poletíte za Formolem nebo jinam, jste úchylní magoři

Yossko (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

máš špatnou paměť - psala jsi o lednovém termínu pro porod dcery ... proč to posunuješ ? DD.

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

Nelži lhářko..........to samý předvádíte na Formolovi. A jak si hnusně vymýšlíte jako malý děti , že popisuju umírání svýho dítěte, nebo co.Stydte se.

Admin by zablokoval dávno vás, tohle vyvádíte všude kde NENÍ admin a na xchatu normálně píšu, tam bys vás totiž hned bloknul.

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

Yossarian,přestan nám tady brečet,tuhle spoust tady způsobuješ akorát ty,každý tě má prokouknutou,sposta lidí si sem přišla normálně psát,viz ty dvě holky a ty hned začneš napadat,urážet,pak kopírovat,obahojovat se,krást nicky,prostě se dostaneš do jakéhosi záchvatu,kdy vůbec nevíš,která bije a jedeš podle toho svého pomateného scénáře,jen se tady bav sama se sebou,nikdo tě už stejně nebere a důvěřivá Eva,kdyby se chtěla prohrabat tím svinstvem,které tady pácháš,tak by tě prokoukla taky...máš to marný,nic se ti nepovedlo a zase se to jen obrátilo proti tobě,kdyby sis totiž nevymýšlela a nebyla tak sprostá,psychopatická osobnost,tak by byl klid,ale ty jsi jako tajfun,co můžeš to zničíš a ničíš všechno kolem sebe...nemáš úctu k ničemu živému a jsi bezcharakterní mrcha...ten co sem dal to o té psychopatii,tak tě prokoukl,jako nikdy...

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

Nelži.....tohle vám nikdo nezbaští....takový hnusy bych nepsala....lžete jak malý děti

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

UPOZORNUJU VSECHNY VCETNE DUVERIVEHO PAVLA ZE OD VCEREJSIHO VECERA TADY RADI AKORAT YOSSARIAN A VELICE DOBRE SE TIM BAVI,KDOKOLIV SEM NORMALNE NAPISE,TEN JE HNED NAPADENY A JE MU UKRADENY NICK,POD KTERYM PAK YOSSARIAN PISE URAZKY,ZAMERNE NICI DISKUZI JE TO PSYCHOPATKA A SIBLO JI UZ UPLNE

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

Minule zase někde psali za mě, že moje těhotná dcera možná chcípne a že bude o dementa mín, aspon se nebudu muset starat(já) a to si představte že moje dcera má rodit začátkem unora...............síla co??

Jste neuvěřitelná pakáž, to se nevidí.

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

Nelži lhářko..........to samý předvádíte na Formolovi. A jak si hnusně vymýšlíte jako malý děti , že popisuju umírání svýho dítěte, nebo co.Stydte se.

Admin by zablokoval dávno vás, tohle vyvádíte všude kde je admin a na xchatu normálně píšu, tam bys vás totiž hned bloknul.

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

http://www.naturfoto.cz/prase-bradavicnate-fotografie-2633.html

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

jenže Evo,to co je tady od čerejšího večera má za vinu jen a jen Yossarian,píše tohle všechno akorát sama a baví se tím...píše za čtenářku,za ml,za Britu,za Naturu,za Pikolu,prostě za každého,kdo se tady ocitne...ten,kdo sem dal to o té psychopatii,tak musím uznat,že to na Yossarian sedí dokonale,neházejte Evo každého do stejného pytle,jedinej pomatenej jedinec,který se takhle baví je Yossarian sama a ještě se za to obhajuje,jako že ubližují lidi jí,no řekněte sama Evo,copak se takhle chová padesátiletá normální ženská?Tohle dovede jen psychopatická osobnost,jakou Yossara je...kdyby tady byl admin,tak už je dávno zablokovaná,protože tady ničí normální diskuze lidí,kteří si chtějí povídat a něco se dozvědět,no vlastně ten,kdo sem přijde se musí dozvědět akorát o tom,jak se ta psychopatie projevuje na Yossarian....měl by jí někdo už dát zavřít,nejen,že je úchylná,je i prolhaná,asociální atd.přesně,jak je popsáno z té wikipedie...padesátiletá baba a chová se jako pětiletej fakan,ta to nebude mít v hlavě v pořádku nikdy a věřtte,že bude hůř...

nevím, (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

nezdá se mi, že noc tady trávila jedna osoba. Moc se mně tím s prominutím hnojem ( omlouvám se, ale fakt se to jinak nedá nazvat ) nechce přehrabovat, ale na první pohled při projetí stránek tohle je všechno možné, jen ne diskuze ... zkuste číst po sobě, nezdá se vám to jako výplod šílenců ? Mně jo, jsem dost nezaujatá, tedy úplně, protože jsem nestranný pozorovatel a čtenář, který sem přišel - a tak to musí působit na každého - to byl Váš úmysl ? Od toho se dá jen znechuceně odejít - co ti, kteří sem přijdou v dobré víře pro radu nebo podporu s tím, že jsou na diskuzi o antpsychotikách ? Zažijí šok, buď se jim přitíží nebo můžou i rychle raději vyzdravět ... z hrůzy ... proberte se, zamyslete se nad sebou malinko ...
Jdu dělat něco užitečného, přeji vám jen dobré, upřímně ... EVA

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

http://www.naturfoto.cz/prase-bradavicnate-fotografie-2633.html
to je moje foto

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 13:01)

http://www.naturfoto.cz/prase-bradavicnate-fotografie-2633.html
to je moje foto

Reklama

Přidat komentář