Reklama

smrt syna

všechny znaky (Út, 26. 4. 2011 - 20:04)

schizofrenie, milé Já

dáša (Út, 26. 4. 2011 - 20:04)

KLáro tím že o tom pořád...strašně by mě zajímalo jak si na tohle přišla a taky bych ráda věděla jak by si se chovala ty s tebou by to asi ani nepohlo že,připadalo by ti normální kdyby matka neoplakávala svoje dítě?připadalo by ti normální kdyby se třeba z pohřbu stala zábava?nevím co ti kdo namluvil ale já myslím že každá normální matka pláče pro svoje dítě.

za všechny mami (Út, 26. 4. 2011 - 20:04)

Děkujeme..........

žena (Út, 26. 4. 2011 - 19:04)

Všem maminkám,které přišly o své dítě se za tyto příspěvky omlouvám. Píše to zlá osoba,i pokud všemu věří,má si zachovat slušnost a ostatní nechat žít..Jako jehovistka,ale ani jehovisti nenutí zle lidi,aby věřili jen jim.
Divím se jen, že ty, kdo píšeš tyto nenávistné příspěvky se nebojíš. Věříš a nebojíš se? Zlo a neláska se vrátí práve tobe.Každý člověk má právo věřit čemu chce, nikdo nesmi ovšem druhé nutit. Matku, které zemře dítě takto osočovat je naprosto odporné. Ty jdi k psychologovi,ale proti zlobě, ti nikdo nepomůže.Takže táhni do háje a neotravuj tady vzduch.
Postižené matky smrtí dítěte zdravím a nečtěte, neodpovídejte a nereagujte na ty odporné příspěvky. jako by tu ta osoba nebyla.

Klára (Út, 26. 4. 2011 - 17:04)

Opět neomaleně píšete,že jsme sobci,že myslíme jenom na sebe.Ne,nemáte pravdu!!!!!My žijeme pro ty,kteří zde zůstali,milujeme je a jsme šťastní,že jsme s nimi.Ale bolest máme v srdci.Víme,že naše děti se mají krásně někde Tam.....nevoláme je zpět....jde jenom o to jak to napíšete.A napsáno je to bez srdíčka,studeně a hloupě!!!!!!!!!!Nejste ani psycholog ani duchovně založen,už pokolikáté píšete jenom stejné věty,ve kterých je stále to samé.Už opravdu,nepište.

dáša (Út, 26. 4. 2011 - 16:04)

vykládat primitivovi tyto...ono se to dobře mluví někomu kdo to nezažil.

dáša (Út, 26. 4. 2011 - 14:04)

Doporučuji nereagovat na...jakto že když toho tolik víš tak nevíš že i marie plakala nad ježíšem i když věděla k čemu byl na tomto světě povolaný.my víme že naše děti jsou u boha,ale nám je po nich smutno.tady na této stránce nikdo nelituje sebe,ale vylívá si svoje srdce a to že tady píšeš že nerozdávají ostatním tak lžeš.každá maminka které odešlo dítě se svěřuje tomu kdo to chápe,protože to prožil,ale ty si to nezažila tak nemůžeš nikoho soudit.nevíš nic oni dávají,ale ty bereš.bereš tu poslední sílu která nám zbývá.

......ale sobec (Út, 26. 4. 2011 - 13:04)

přesně jsi vystihla sebe, jdi pryč!!!!Ráno jsem po Tobě chtěla ať přehodnotíš své chování, ale to je ztráta času, jak vidím. Jsi to Ty, kdo nechápe lidské trápení, čili sobec a ještě k tomu bezohledný. Papouškuješ nějaká vyčtená moudra o dušičkách, ale empatii máš jak hospodský povaleč. Jdi dál od slušných lidí a nech je být.

M. (Út, 26. 4. 2011 - 12:04)

Doporučuji nereagovat na osobu pod nickem Já.
Je to známá ničitelka diskusí, kde se objevovala pod různými nicky.Ale stylem psaní se nezapře.
Byl od ní dlouho pokoj, asi byla v blázinci a teď už je zase doma?

(Út, 26. 4. 2011 - 10:04)

Ne nezemřelo......zemřeli mi jiní lidé .....

Ale ted jsem si všimla, že už vám to tu psaly jiné maminky......jak se k tomu postavit, kterým dítě zemřelo.....očividně to bylo nanic.......

pro Já (Út, 26. 4. 2011 - 09:04)

To se právě vrátí...takhle ne, člověče!!! Takhle nemůžeš mluvit s pozůstalými. Vím přesně, o čem mluvíš, ale vzals to za špatný konec. Ztráta milované osoby trhá srdce na kusy, ani sebelepší poznání, co se dějě s dušičkou po smrti, od toho nepomůže. Jen čas a pro truchlící rodiče, až do konce života. Že je dušičce dobře atd. je jen dobrá útěcha a naděje, že se s nimi potkáme, trochu se uleví, ale naději nepochováš na klíně, nepolíbíš, nestiskneš v náručí. Tvá myšlenka se přece dala podat jinak než křikem. Ano, maminky, věřte, že Vaše děti žijí dál. Není to blábol, moc dobře vím, o čem mluvím. Já, pokračuj, ale s citem!!

(Út, 26. 4. 2011 - 09:04)

nenechte rozčilovat od...To se právě vrátí vám......když je člověk sobec a nemyslí na druhé, myslí jen na sebe , většinou má blbej život......a to taky máte jak vidíte .....

(Út, 26. 4. 2011 - 09:04)

Farář ti právě vysvětlí, že máš nechat duši svých blízkých spát.......oni jsou šťastní, svůj úkol splnili ,ale vy je taháate bezohledně zpátky ....nechte je spát......i na hrobech je psáno spi v pokoji......a ne vrať se zpátky.....trubky!
Necitlivý jste právě vy ke svým blízkým .....to je sobectví!

dáša (Út, 26. 4. 2011 - 09:04)

Prase "Halina"...nenechte rozčilovat od takového člověka co si myslí že je chytrý a přitom neví vůbec nic.kdyby věděl nebyl by takový.bůh dal lidem srdce a né kámen to by měl vědět i ten jeho farář.ale někteří si myslí že vidí a přitom jsou slepí.

Guy (Po, 25. 4. 2011 - 14:04)

Ty jedno velký zaprděný...To, co ubožák vysílá, se mu vrátí, jednoduchý přírodní zákon.

Klára (Ne, 24. 4. 2011 - 22:04)

Ty jedno velký zaprděný Já.....čím víc budeš neomaleně psát a urážet,tím větší máš zlost a vztek.Ano příroda a zákony fungují,ale u tebe mám pocit,že nevíš vůbec nic,protože by jsi to napsal jinak!!!!!!

Kačka (Ne, 24. 4. 2011 - 21:04)

Ty blázne jeden,kdyby to nebyla tato diskuse,tak se budu smát.......ty řešíš sám sebe,vůbec si nedovedu představit,že normálně funguješ.Milada na rozdíl od tebe to má v hlavě v pořádku-napsala moc hezky,že to nejsou rady odborné ani lidské a hlavně tě neurážela.Má pokoru,která tobě chybí.Ono je totiž nejlepší se těchto hloupých lidí nevšímat a to je nejvíc naštve.Oháníš se přírodou.ale jsi zlý a zaprděný,určitě bez rodiny,protože kdyby jsi někoho měl tak tvůj chorý mozek něco takového nemůže napsat.......ale s blbem se nedomluvíš!!!!!!!!!!!

Milada (Ne, 24. 4. 2011 - 20:04)

Pošetilý blázne,vše má svůj čas,čas abychom se učily žít bez našich dětí,nedovedu si vůbec představit,že v začátku té bolesti bych chodila jako Jezule,usmívala se a bolest by mně tlumilo vědomí,že mé dítě to mělo v osudu a já musím být v podstatě v klidu,protože truchlit se vlastně nemůže,protože se tím ubližuje našim dětem.Protože je to již skoro pět let,mohu v klidu psát,ale být ta bolest čerstvá moc bych se trápila.Prosím,najdi si sobě rovné a s nimi si povídej-tvé rady nejsou ani odborné ani lidsky psané.

(Ne, 24. 4. 2011 - 19:04)

Já neříkám že maminky nemají plakat....říkám že nemají truchlit jako tady, kde si to vyloženě pěstujete a litujete se bůhví jak dlouho!!

Myslely ste na ty děti? Nebo jen na sebe ?
Těm dětem je dobře, ta duše už je šťastná, svůj ukol tady splnila a vy jí otravujete a taháte zpátky protože ste sobci.....nechte tu duši spočinout a začnete se věnovat lidem okolo sebe a ne pořád sobě......ty duše vašich dětí nestojí o to abyste je násilím rvaly zpátky, chtějí klid ......

Je to přesně tak jak řekl psycholog rodičům Anny, Anna to měla v osudu, měla to prožít a ted už má jinou práci a oni ted mají jiné úkoly.....

Milada (Ne, 24. 4. 2011 - 10:04)

Ano pošetilý blázne(já),prosím nevnucuj své názory nikomu,nestresuj maminky tím,že pláčem a vzpomínkami nenechají dušičku svého dítěte v klidu!A už nikdy neříkej,že jsou sobci!!!!!!!!!Nebudu tě urážet ani nadávat,protože mně za to nestojíš,nerozumíš vůbec ničemu a příště se podepiš a ne jenom já..........

Reklama

Přidat komentář