Reklama

Neúspěchy alternativní léčby

Návštěvník (Po, 28. 5. 2007 - 07:05)

Bohužel nepomohlo. Alternativní medicína je ve vašem případě zcela bezmocná, neb ani ona nezná žádného léku na blbost.

Návštěvník (Ne, 27. 5. 2007 - 23:05)

Jo jeste co zaneseny zahyb tlusteho streva, to ma jeden lecitel pro vsechny, at jim je cokoliv, tak maji zaneseny zahyb tlusteho streva.:-))) nepomohlo by mi pit moc? Na moji zlucovitou naladu ? :-))))Nebo se v ni koupat? :-))))))))))))))))))))))

Návštěvník (Ne, 27. 5. 2007 - 23:05)

K hlupakum toleratni nejsem a take nehodlam...neni treba. K lidem kteri tvrdi, ze "zhyrale geny" maji zasluhu na dedicnych nemocech neni nutne byt tolerantni, to je totiz skodliva blbost. K blbosti neni treba byt tolerantni...proc take? My se zname ? Vzdyt o mne nevite ani Ň, na to si totiz davam veeeeeeeeeelky pozor, nevite zhola nic, vek, povolani, rasu, barvu, vysku ani ťuk...jo jasne alternativa-spatny zlucnik, vraska mezi ocima,mozna jeste zaludek by to chtelo zhodnotit. Co treba slezina? Jak vyse uvedeno, pokud vyhledavam lekarskou pomoc, pak pouze odborniky,ty nejlepsi,tak se zase nevztekejte a nevyhrozujte, nema to cenu, ja se stale dobre bavim......mozna si dam dvojku...krecovity, zapskly atd. - ale hloupost, ale mam racionalni mysleni a bludy alternativcu jsou mi k smichu...jaky je Vas tlak?Ze by i stolice se podilela na nalade, no to je v AM asi nejake novum, az do nedavna to byl zlucnik, slezina,jatra a ledviny. Asi nejaka inovace. POkud vim, tak stolice byla na exemy. JInak jste fakt docela legracni.

Návštěvník (Ne, 27. 5. 2007 - 22:05)

to "pro Evu" 22:02:54: s tím "smyslem pro humor" to u vás nebude tak žhavé. Se svým postojem k lidem a tolerancí k jejich názorům můžete do 5 let očekávat potíže se žlučníkem, jste totiž notně zapšklý, křečovitý a protivný tvor. Stolici také nemáte pravidelnou a to se zjevně podílí na vaší náladě, kterou zde ventilujete. A s těmi lékaři vám držím palce. Vy totiž budete potřebovat OPRAVDOVÉHO odborníka.

pro Oskarku (Ne, 27. 5. 2007 - 22:05)

Akupunktura: Jiří Heřt, Pavel Klener, Jan Hnízdil
jmenuje se to takhle, maji to treba na Vltave.Ja mam zkusenost, ze je vzdy lepe porovnat nazory vice lekaru, asi v Bratislave bude take neco na zpusob End. ustavu....

pro Evu (Ne, 27. 5. 2007 - 22:05)

Takze mila zlata Evo,udelam si ted chvilku casu pro Vas,muj zivotni styl:jezdim na kole,chodim behat,plavu,chodim na spinning, nekourim,piju pravidelne vino,mam velky smysl pro humor,jim ovoce,zeleninu i maso,nedelam!! si klystyry, nepiju moc a nepolevam se s ni a ani nehodlam,muj tlak je obvykle 120/85 cca.Na stolici chodim bez klystyru a muj ucet od VZP,prave ho mam na stole,je vice mene pouze za prevenci(+ par penez za zuby).Ziju tedy evidentne zdrave,ovsem na to nepotrebuji zadne Jonase,Oberony,EAV,cisteni a nic podobneho, ale zdravy rozum.To pro mne neni alternativni medicina,ale normalni zivotni styl.Az onemocnim,navstivim normalniho lekare a to pokud mozno toho nejlepsiho,ktereho najdu,neb si sveho zdravi vazim.Opravdu to nebude ing. preskoleny na lecitele ani uklizecka,ktera se naucila Reiki- proste nebude.Dokonce to nebude pravdepodobne ani celostni lekar Sacha apod. protoze o nich nemam dobre mineni.Svuj zdrav. stav si necham zjistit pomoci stand. biochemie atd. ne pomoci EAV. Pokud budou me problemy psychickeho razu, navstivim psychiatra nikoliv homeopata ci kineziologa.Taktez vim,ze pokud by se mi nahodou projevila treba ta diskutovana hemofilie,leukemie apod. tak mi zdrava vyziva bude vice mene na nic,ale pomohou mi lekari a diky modernim preparatum snad budu moci zit dal.Mejte se pekne, divejte se v TV na co chcete,verte komu chcete,je mi to skutecne jedno.Ja si nadale budu zit tak jak chci a pokud se mi bude chtit,tak sem napisu..jen se tak ptam, proc s tim zdravym zivotnim stylem na tom evidentne nejste vsichni z AM zrovna moc dobre? To teda nechapu....proc treba obcas nesportujete misto tech vsech cisteni atd...?Proc nemate vubec ale vubec smysl pro humor? Proc jste porad vsichni tak divne nastvani?

Oskarka (Ne, 27. 5. 2007 - 19:05)

Tú knižku od Hnízdila som ešte nenašla, ale pozriem po nej. Ja som zo Slovenska, takže v Prahe by ma asi nezobrali. Chodím krajskej endokrinologičke a vyzerá schopná. Ten liek, čo beriem - alebo mám brať - je len v dvoch variantách, iné nič som na celom nette nenašla. Nie som sama, čo si naň sťažujem, lekári nám vždy povedia, že tie problémy nie su po lieku.

pro Oskarku (Ne, 27. 5. 2007 - 18:05)

To neni reflexni terapie, ale novy druh akupunktury uzivany v zap. Evrope a skutecne uznavany!!! lekari na rozdil od nejakeho pouziti EAV apod.. Je to tom kniha Hnizdil + kol...jo do toho End. ustavu berou pouze 20 pacientu denne, maji stranky..

pro Evu (Ne, 27. 5. 2007 - 18:05)

Vite co, draha, trhnete si nohou...me prispevky cist prece nemusite, stejne je nepoznate od jinych kritiku..napr.18.17 treba vubec nejsem ja...jdete se podivat treba na Novu a mate to...

Návštěvník (Ne, 27. 5. 2007 - 18:05)

Paní Evo,ten člověk kterého chcete za ministra zdravotnictví naopak propaguje zdravý životní styl.Ten samozřejmě předchází mnoha chorobám. To co se tady slepě propaguje z Vašich řad je AM a její metody, které výše uvedený pisatel neuznává. Radši se koukejte na televizi, třeba se něco přiučíte.

Oskarka (Ne, 27. 5. 2007 - 18:05)

Reflexná terapia je masírovanie a stláčanie reflexných plôšok na rukách a na nohách.
Akupunktúra je stimulácia ihlami ener. bodov, ktoré ležia na meridiánoch na celom tele a majú ukončenie na rukách alebo na nohách. Ak sa na tieto body len tlačí, je to akupresúra. Sú to dve rozdielne metódy. Ak sa na reflexné body len tlačí, tak sa to dá ešte označiť /laicky/ za reflexnú akupresúru. Reflexná akupunktúra je kočkopes!!!

Eva (Ne, 27. 5. 2007 - 18:05)

No coment-odkaz Pozorovatel.Jdu se dívat na televizi-papa

Návštěvník (Ne, 27. 5. 2007 - 18:05)

a není placatá?

Eva (Ne, 27. 5. 2007 - 18:05)

Já bych Vás Vy Všeználku udělala ministrem zdravotnictví,to by jsme se aspon teda s Vámi zasmáli,jenom hledám ve vašich příspěvcích humor,ale nalézám jenom nenávist vůči lidem,kteří řekli pouhé toto:Zdravým životním stylem jde předejít většině chorob,a u těch nevyléčitelných dochází k zlepšení.Vy jste je místo humoru označil za blázny,protože existuje hemofilie atd,kterou prej nevyléčí.Jako by to tu někdo psal.Já jsem si nejsdřív myslela,že ten pozorovatel přestřelil,ale když jsem si to celé znovu přečetala,sedí to stoprocentně.Vy prostě musíte mít poslední slovo,ikdyby jste měl říct,že země je placatá.

Návštěvník (Ne, 27. 5. 2007 - 13:05)

Nerikam ze to je uplna hloupost,na nektere lidi placebo efekty pusobi vice,na jine mene.Ale na zavazne nemoci to tedy nepovazuji za dobrou volbu.Tak si zkuste najit na tu stitnou zlazu nejakeho lepsiho lekare, dneska prece muzete jit ke komu chcete. Nevim, kam chodite,ma zkusenost pravi,ze obvykle ve fakultni nemocnici byvaji vetsi odbornici, nez v nejake okresni amblulanci, protoze tam neni zadna konkurence.Vyjimka potvrzuje pravidlo.Kdyby to byla moje st.zl. tak zkusim Motol treba nebo se pokusim dostat na vysetreni do Endokrinologickeho ustavu. Vic hlav vic vi.... Co se tyce r.akupunktury, asi mluvime o necem jinem...

Oskarka (Ne, 27. 5. 2007 - 12:05)

Moja skúsenosť s homeopatiou - po užití lieku asi za 30 min. som pocítila pálenie v krku - nikdo mi dopredu o tom nepovedal, naviac som práve nakupovala v hypermarkete a určite som na liek nemyslela - ťažko to mohlo byť psychosomatické!!!
Reflexná terapia nie je práve "výdelečná" liečba, pretože tieto masáže si má človek doma robiť sám - na tom liečite? nevyrobí!!
Nie som typ, ktorý všetkému uverí a má peňazí na rozdávanie - skôr dnes už neverím skoro ničomu a som opatrná. Mám nedostatočnú činnosť štítnej ž?azy a po liekoch od lekára je mi podstatne horšie než pred nimi. 1,5 r. som tie lieky užívala, než som sa rozhodla ich radšej vysadiť. Bez lieku sa citim lepšie, ale štítna ž?aza sa liečiť musí, tak mi poraďte! Alternatíva je /pod?a vás/hlúposť, tak čo robiť? Nechať sa na 20 r. zmraziť a potom to už lekári budú vedieť liečiť?

Návštěvník (Ne, 27. 5. 2007 - 10:05)

Zalezi na tom,ktery typ akupunktury provadeji,neni kazda stejna,v zapadni Evrope se dnes jiz provadi tzv.reflexni akupunktura(viz Hnizdil jeho kniha). Homeopatie - zvlastni druh psychologickeho poradenstvi,opet na urcitou skupinu lidi funguje placebo efektem spise na psychicke problemy. Myslim,ze spickovy lekar obvykle tyto metody normalne nevoli,no a ja pokud jiz mimoradne potrebuji lekare,volim spickove. Ostatni at si delaji,co chteji,jejich volba.Priznivci AM maji bohuzel casto jasne rysy sekty, doporucuji Vojtisek - text o sektach....no a lekari jsou take jen lide, a moc penez je obrovska....

Oskarka (Ne, 27. 5. 2007 - 09:05)

Tak AM je sekta?? A čo sú potom lekári, ktorí majú klasickú prax a odpoludnia homeopatiu alebo akupunktúru?? Schizofrenici???

Návštěvník (Ne, 27. 5. 2007 - 08:05)

Ale vetsinou to jsou takovy nestastny lidi, zaryty abstinenti, zaryti tohle a tamhle, bez spetky smyslu pro humor. Nema cenu se tim vubec zabyvat, ale pouze je nutne je utnout v tech jejich hloupych "vzdelavacich" snahach typu, kdyby si jedl tohle, tak nebudes mit tamto,kdyby si chodil k tamhletomu ( podvodnikovi) a absolvoval tamhlety kursy sebepoznani, sebe ovladani a jine ptakoviny, tak se zbavis toho a toho. Pricemz ty jejich rady nemaji jakykoliv realny zaklad. To je konec koncu videt i zde ve vsech diskusich,ze na jakykoliv kokretni dotaz od kohokoliv na SKUTECNE vyleceni neceho je celkem vytoci.I myslici clovek muze padem do sekty (a AM je sekta) celkem zblbnou, ale neco je predtim pricinou.

Návštěvník (Ne, 27. 5. 2007 - 07:05)

Příznivci AM mají asi špatný genetický základ. Inteligence jak dobře známo se dědí, tak třeba za to ani nemohou.Nemohou ani za to, že nemají zájem si něco odborného přečíst. Ohledně vzdělání, ti co na nich vydělávají ho někdy mají (neúspěšní lékaři, případně sem tam ing.),a ti co platí a věří úplně všemu ho mají nejdál do maturity. Jinak totiž vážně není možné,aby myslící člověk mohl něco takového provozovat.

Reklama

Přidat komentář