Reklama

Infekce dámského pohlavního ústrojí

Fifi (Po, 27. 5. 2013 - 14:05)

Ahoj. Mám takový problém....Podle Tvého popisu to skutečně vypadá na klasickou candidozu (kvasinkový zánět).Lokální léčba Fungicidinem je dobrou volbou, bohužel při již rozběhlém zánětu absolutně nedostatečnou.Můžeš zkusit samoléčbu volně prodejným čípkem Canesten GYN, ale obávám se,že ve Tvém případě bude nutnější delší léčba Clotrimazolem. Klasický clotrimazolový čípky jsou však jen na předpis, bohužel (nevim,jak moc vycházíš se svým gynekologem,aby Ti je napsal na Tvoji vlastní žádost. Mně je třeba doktorka píše na požádání do zásoby,abych je měla, kdyby náhodou. Ale je to jen tím,že jsem zdr.sestra a ona ví,že já na sobě akutní kandidozu poznam. Každému to samozřejmě taky jen tak do lékárničky nenapíše). Také z vlastní zkušenosti doporučuji pít bylinkový čaj MYKOTIN (od Grešíka),funguje dobře i jako prevence, případně jako úplně taková první pomoc při počátku příznaků kandidozy.

Návštěvník (So, 30. 8. 2014 - 12:08)

Nikdy jsem problem nemela az...Tak jestli neni necim nakazenej nebo jestli nema neco v sobe co z toho zenskej vyvola vytok.A rekla si mu to? Jestli neco ma v sobe on a nezaleci to tak se ti to bude opakovat porad.

tereza (So, 30. 8. 2014 - 12:08)

Nikdy jsem problem nemela az ted .... poradi mi nekdo co s tim?prosim

Fred (So, 30. 8. 2014 - 11:08)

S novým partnerem začínat vždycky s gumou, nenašlas zdraví na hnoji.

tereza (So, 30. 8. 2014 - 03:08)

Ahoj, mamdost velky problem a nevim co s nim:-(.. mam noveho sexualniho partnera a jiz po prvnim styku jsem po dvou dnech mela vytok ... gynekolog mi predepsal macmiror conpkex, ale to mi pomohlo pouze do nenstruace,po menstruaci jsem mela chvili klid,ale ted mesic mam stejny problem,nevim co s tim, jestli je to zpusobeno tim ze mam jineho partnera prosim o radu..jak mam mit normalni sexualni zivot kdyz mam stale takovy problen?..jsem z toho uz zoufala...

mishalka (Út, 14. 5. 2013 - 20:05)

Ahoj. Mám takový problém. Mám potíže s výtoky. Chodím pravidelně ke gynekologovi a vše je v pořádku.. Jen mám skoro každý den výtok někdy je hustější a někdy řídký, ale v poslední době se mi abnormálně zhustil, že ikdyž se jdu vyčůrat, tak mám výtok ( takový spíš tvarohový ) i na pyscích. Není to příjemné. Vždy když si to umeju Laktacydem tak je to nějakou tu hodinku v pořádku, jenže poté se to objeví zas. Nevím co s tím.. doktor mi řekl, že mám jen nějaký nález, ale ať si to jen mažu mastičkou, pokud mě to bude pálit či svědět ( doporučil mi Fungicidin ) , který bohužel nepomáhá zase jen určitou dobu. Po menstruaci se mi výtok uklidní tak na 2 dny a poté ho mám zase. Děkuji za jakoukoliv odpověď či radu co s tím.

zuzana (Čt, 19. 11. 2009 - 17:11)

DDADA nějaká ubažačka která si léči komplexi????

Radka (Út, 28. 7. 2009 - 19:07)

zdravim všechny, v současné době mám stále záněty gynekologického původu i v močovém měchýři. Měla jsem v dubnu 1 g antibiotika- přemnoženy bakterie ze zažívacího traktu v pochvě a moč. měchýři, pak 14 dní další antibiotika na močové cesty, pak čípky, mast na streptokoka a nyní mám zánět na čípku a i ve vyječnících, křeče v břichu, teploty, jsem unavená, vyčerpaná...

vím, že ne vše může pomoci a zabrat, proto Vás prosím o radu, co by v této oblasti mohlo zabrat. Ještě nemám děti (je mi 27 let) a ráda bych je měla a nyní mám velký strach, protože záněty se u mne opakují každý rok několikrát, ale tak silné ještě nebyly. Obvykle to byly kvasinky. Nyní je to jiné. Pokud máte jakoukoliv radu, doporučení, jaký přípravek zkusit nebo na jakého doktora se obrátit, ať už z klasické či alternativní medicíny, budu ráda. můj e-amil: radka.prusvicova"atlas.cz

jim (So, 27. 6. 2009 - 14:06)

Dle mého nejstřízlivějšího názoru je nejhorší a zároven nejzákeřnější infekcí ženského pohlavního ústrojí jen hnusný a odporný chlap!

Lenka Z (So, 27. 6. 2009 - 12:06)

Dobrý den chtěla jsem se optat co to je? A co by mi pomohlo? Poslední 4 dny se my oběvil výtok a stím bílé kousky,vypadá to jako malé červíci ale nehýbe se to.Rodidla a pisky mě pálí. Měli jsme nemocnou kočku je to možné že by to bylo přenosné? Prosím poradte budu ráda za každou informaci děkuji.

Blanule2 (Ne, 22. 3. 2009 - 00:03)

Dobrý večer.Dovolte mi abych vám doporučila přírodní doplněk stravy okg.Je opravdu účinný a zabírá na mnoho zdrav.problémů.Na záněty ženského pohl.ústrojí je skvělý produkt OK Alfa+ a OK Tau+.Jestli máte zájem o bližší informace,tak mrkněte na http://www.okg-zdravizprirody.blogerka.cz a nebo pište na mail Blanka83"email.cz Ráda Vám poradím.

Marie (Po, 28. 5. 2012 - 18:05)

Asi před rokem se u mě...na takovéto výtoky neznám nic lepšího než Candisan, pokud je fakt už rozjety. Jinak výborná je potom na doléčení Femishea a Intimiss. Bohužel nejsou k dostání v lékárně, jen na netu. Posílám info, kde nakupuji, snad to někomu pomůže:http://www.euphorie.cz/shop/35-intimni-pece

xx (Po, 28. 5. 2012 - 17:05)

Asi před rokem se u mě...Kup si Rosalgin a použij podle návodu..Občas zopakovat a budeš mít po starosti. Mně to pomohlo navždy-už několik let zpátky mám klídek.Eliminuje mimo jiné i zápach.

alenka (Po, 28. 5. 2012 - 17:05)

Asi před rokem se u mě objevil velmi silný, vazký výtok se silně kyselým zápachem. Objevuje se zejména při každém pohlavním styku, nadměrná vlhkost způsobuje necitlivost jak mě, tak partnera. Navíc ten zápach celý styk většinou zkazí. Opakovaná gynekologická vyšetření jsou negativní. Kyselé prostředí je prý normální a zdravé. Mně to ale normální nepřipadá a velmi mi to vadí. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti?

martina (Po, 14. 5. 2012 - 12:05)

Co je kundí sýr.to si ty

Dáda 12 let (Ne, 3. 7. 2011 - 15:07)

Co je kundí sýr.

Klára (Ne, 3. 7. 2011 - 15:07)

Vždy po sexu mě svědí pipi.

Návštěvník (Po, 23. 6. 2008 - 09:06)

tady má někdo evidentně problém a řeší to na špatném místě. Na infekci je nejlepší vysadit sladký, kávu a nasadit čínskou medicínu Zastavení tok žluté řeky po 3dnech se to zlepší nebo úpně vymizí ale strava je opravdu důležitá bez toho to nemá cenu.

.. (Pá, 20. 6. 2008 - 10:06)

neví ;(

Návštěvník (Čt, 19. 6. 2008 - 21:06)

Ale por

Reklama

Přidat komentář