Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Milan (St, 20. 11. 2013 - 12:11)

No nevím, o tom, že by se...Karin, stává se to, jen se o tom málo mluví.
Také jsem měl podobné touhy, jako Ty a nakonec jsem je uskutečnil a to, aniž bych chtěl. Bylo to sice podvědomé, ale příjemné.
Fascinovalo mne to plné pyžamo. Byl to takový úlevný pocit. Zkus to a pak napiš, cítím v kostech, že stejně tu odvahu v sobě najdeš.

Karin, (St, 20. 11. 2013 - 01:11)

No nevím, o tom, že by se...ikdyz jsem uz docela velky kluk,ale presto nosim plinky,ale hlavne kvuli pocuravani pres den,tak bych Ti to pokakani v postylce chtel rozmluvit.Ono je to dost osidne a kdyz to pustis jednou,tak si pak nemuzes byt ani trochu jista,protoze telo se prispusobi a pak ti to pusti,kdyz to budes nejmene cekat.Reseni je to,ze si budes davat plenky na noc,ale i na den,pak te to neprekvapi a spolecensky neznemozni.Ja to mam ve spojeni s pocuravanim,snazim se vydrzet,dojit si na wc,pokud je v dosahu,ale domu se vzdy vratim s mokrymi plenkami.Ja vim,ze chyba je ve me,ze nebyt plinek,tak mam ostudu jako panelak a mozna bych pachnul moci.Z jedne strany mi plenky moc pomahaji a z druhe strany me velice kazi.Ale ty jsi rozhodnuta to zkusit,tak do toho!Kup si baleni jednorazovek a jednu plenku si dej pred tim pokusem.Hlavne si nezanes nic do pochvy,ale az budes dobirat posledni plenku z baleni,hodne se zamysli,jestli jsi to chtela az tak.Drzim palce

Karin (Út, 19. 11. 2013 - 22:11)

Karin, jediné, co bych Ti...No nevím, o tom, že by se to někomu stalo ve spaní jsem se dočetla až tady. Myslím, že to není zrovna obvyklé.

Milan (Út, 19. 11. 2013 - 20:11)

Karin, jediné, co bych Ti poradil, tak to zkus uhrát na nehodu ve snu.
Vím, je těžké najít odvahu, ale dusit to v sobě, to Tě bude trápit.
Zkrátka, chce to se k ránu pokadit a pak říct, že se Ti v noci zdálo, že jsi byla na WC, že jsi se zkrátka pokadila.

Karin (Út, 19. 11. 2013 - 17:11)

Ahoj ono je víc takových...No právě, je to divné, ale nejde na to jen tak přestat myslet. Stydím se za to, stydím se za ty představy, ale nemůžu si pomoct. Vím, že je to vlastně jednoduché, vždyť bych to uhrála na nehodu, ale chybí mi odvaha.

Jako malá jsem si buď hrála sama, že jsem chodila rozkročmo, jako že jsem se pokakala, a ještě jsem si dávala vždy něco do kalhotek, aby byly těžší. Nebo s jedním kamarádem od našich rodinných známých, ten mi asi 2x dokonce nalil trošku vody do kalhotek, aby to vypadalo, že jsem se trochu počůrala.

Milan (St, 13. 11. 2013 - 08:11)

Ahoj, snad nebude vadit,...Ahoj Karin a ostatní.
Také jsem měl podpbné představy, kdy jsem si představoval, že jsem se pokadil, že ležím v posteli s plnými kalhotami. Nevěděl jsem, co s tím.
Jednou jsem šel spát a tké jsem si něco podobného představoval a usnul jsem.
Zdálo se mi, že se mi chce na velkou, že kadím. Nakonec jsem kadil v reálu. Když jsem se probudil, měl jsem pyžamo nafouklé. Fascinovalo mne, kolik toho bylo.
Ségra z toho měla docela srandu. Připrav se, že na jednu stranu se Tě zmocní takový zvláštní pocit ulehčení, na druhou ponížení a stud. Záleží, který z těchto pocitů převládne. Já osobně být Tebou bych to zkusil a uhrál to na nehodu ve snu. Máte někdo podobné zkušenosti?

K (Út, 12. 11. 2013 - 21:11)

Ahoj ono je víc takových...A pokud jsi ke všemu masochistka, nebude ti vadit, když ti matka zmlátí p.rdel a odvede k psychiatrovi

ash (Út, 12. 11. 2013 - 21:11)

Ahoj, snad nebude vadit,...Ahoj ono je víc takových lidí ale nikdo to moc nepřizná protože je to divné ale já jsem se odvážil pár nehod udělat a nebylo to špatné.Můžu se zeptat jak jsi si jako malá hrála na nehodu a proč bydlíš sama s mamkou?Jinak nějakou nehodu můžeš zkusit třeba se v noci počůrat ,to se občas může stát ,nebo pokakat jako žes to nestihla na záchod.

Jaroslav (Út, 12. 11. 2013 - 11:11)

Ja mám 30 rokov a vždy sa teším na víkend, ked si dám plienku.

K (Út, 12. 11. 2013 - 10:11)

Ahoj, snad nebude vadit,...není to ostuda, ale trapas a nechutnost. V sedmnácti by tě měli zajímat kluci a ne čuchání k vlastním h.ovnům

Kamarád (Út, 12. 11. 2013 - 08:11)

Ahoj, snad nebude vadit,... Karinko pokud to máš chuť zkusit plenky,rád ti pomohu mám plenky i prostor kde svou touhu můžeš uskutečnit

Karin (Po, 11. 11. 2013 - 17:11)

Ahoj, snad nebude vadit, když se tady s něčím svěřím. Když zavzpomínám na dětství, tak už jako malá jsem si dost často předstvovala, nebo si i hrála na to, že jsem se pokakala nebo počůrala, ale díky přísné výchově jsem to nikdy doopravdy nezkusila. Připadala jsem si, že jsem divná, protože takové představy bych přeci mít neměla, ale i tak mě provážely celou pubertou a nemůžu se jich zbavit do dneška. Zejména představy o pokakání. Já vím, je to asi nechutné, jen si prostě nemůžu pomoct, ale zároveň na to nemám odvahu. Teď bydlím jen s mamkou, ta by na mě kvůli takové nějaké "nehodě" určitě nekřičela, ale prostě se stydím. Pro 17-ti letou holku by to bylo samozřejmě šílené ponížení, ale pro mě i jakási vnitřní úleva. Zřejmě se k tomu jen tak nerozhoupu, ale jsem ráda, že jsem se tady mohla alespoň vypsat.

dfvhngf (Pá, 8. 11. 2013 - 15:11)

jednou to bylo v té jedné kriminálce las vegas nebo nějaké takové, že vyšetřovali vraždu takového člověka co " plenkoval" a měl tam i postýlkua tak.

1 (Čt, 7. 11. 2013 - 18:11)

neverim,ze to jde vypraskem,nebo navstevou psychologa.V dusi je neco z ranneho detstvi,nebo se proste dite,mlady clovek,nebo dospely touzi vratit do detstvi,kdy byl bez starosti.A treba u chlapcu je mozne i to,ze kdyz byli v kojeneckem veku v nemocnici,tak byli zdravotnimi sestrami zneuzivani.Slysel jsem o tom,ze uklidnovaly placici deti drazdenim prirozeni pres plenky.I ja si myslim,ze jsem byl asi ve veku dvou let jeden z obeti,protoze jsem byl v nemocnici se zanetem stredniho ucha(asi 1960)a pak jsem plenky sam chtel a zacal jsem se pres ne vzrusovat,takze to uz neslo vratit.Je to sice pro hodne lidi ostuda,ale ac je s nimi prace(davam si latkovky a celoigelitove kalhotky),tak me chrani v noci,pri cestovani,ale i na nakupech ve meste.A uz to o me vi dost lidi a je to bez posklebku a posmechu.Takze noseni plinek je takova jistota proti promacene posteli a obleceni,ale riziko,ze clovek potka nejakeho debila,ktery to nepochopi.

---- (Čt, 7. 11. 2013 - 10:11)

Čau mám dotaz chci nosit...dones taŤkovi ze skříně pásek a hlavně mu vysvětli proč a kam ti má nařezat a ten nesmysl s plínkama tě přejde,jak budeš mít před očima vidinu řemenu.Jinak doporučuju navštívit psychologa,někde jsem četla,že je to blok z batolecího věku a lze se ho bez problémů zbavit.

anonym (Ne, 3. 11. 2013 - 14:11)

podle mně to chce velké dítě co nosí plenky vyfotit s plenkami a říct že to dá k dipozici do třídy. pokud by se dítě vztekalo, tak doporučuju mu plenky sundat a naplácat vařečkou na holou

tak jo (Po, 28. 10. 2013 - 08:10)

Tak už jsem psal... Napiš...napíšu....a je mi půl roku

hon (Ne, 27. 10. 2013 - 23:10)

Cus hledám kluka kterymu se taky libi plenky, přebalování, čůrání do nich...A chtěl by to společně zkusit.|Libi se mi taky holky ale ty se na tyhle srandy dost spatne schanej tak bych klido neco podniknul i s klukem. Mne je 21 normalni kluk sem z Prahy volnej byt naky vybaveni taky na to mam. Tak bud muzes ty prijet za mnou nebo ja za tebou jak chces..Tak pisni [email protected]

david (Po, 21. 10. 2013 - 20:10)

Čau mám dotaz chci nosit plenky ale rodiče to nedovolí.co proto mám udělat a hlavn ě jak.

Tak to zkusme.. (Čt, 17. 10. 2013 - 14:10)

No nevím, já jsem právě...Tak už jsem psal... Napiš na ten e-mail [email protected] Můžeme to zkusit spolu. Neboj se. Můžeme si třeba jen psát. Chtěl bych vidět holku jak kaká do plen. Kolik ti je let?

Reklama

Přidat komentář