Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

ash (Pá, 19. 6. 2015 - 08:06)

Ahojte,tak ode dneska nosim...To tě opravdu bude přebalovat sestra?Co ti říká, posmívá se ti?Ale až se počuráš třeba ve škole tak se budeš muset přebalit sama.Měj se a odepiš jak dopadneš s těma rukávkama.

... (Čt, 18. 6. 2015 - 21:06)

Ahojte,tak ode dneska nosim...co tě na tom baví????
dělat z mámy blbce???

? (Čt, 18. 6. 2015 - 21:06)

Ahojte,tak ode dneska nosim...Jasně plenu si umí sám vyměnit 3letý vnouček co to tady plácáš?

Klara (Čt, 18. 6. 2015 - 21:06)

Ahojte,tak ode dneska nosim plenky....Uz v utery jsem se skusila pocurat i pres den pri ceste ze skoly (tesne za barakem, ale rekla jsem ze jsem se povurala v cca puli cesty).Ve stredu odpoledne jsem se pak pocurala doma v pokoji.Dneska pak zase pri ceste domu..K tomu jsem se samozrejme pocuravala pres noc.Dneska me mamka poslala okolo pul devate at se jdu pripravit na spani a pak zachvili prisla s plenkama.Utesovala me ze se to jeste nekomu muze stavat a tak a ze ted budu nosit plenky,ze je to pro me dobro apod.Mluvila se mniu jak kdyby mi bylo tak 10.Pak se mnou mamka mluvila ze bych mela od zitrka nosit projistotu plenky i pres den.Potom kdyz mi nandavala plenku tak zavola sestru (ma 13) a ucila ji jak me prebalovat protoze zitra ma mamka ranni a tak me bude prebalovat ona.Dost jsem se stydela,plenka je dost velka,susti ale je to prijemny pocit..Mamka mi poridila takove jednorazove.Co se tyce rukavku tak jsem take na dobre ceste,vcera jsme o tom mluvili a mamka rela ze skusi neco vymyslet,zitra mame jit do obchodu tak snad to vyjde.

iva (St, 17. 6. 2015 - 14:06)

Ano chtěl jsem odvést...Inkontinence je nemoc ale vzniká samovolně a problémem měchýře !!! A ne tim že se schválně pochcáváš to už je psychika nebo úchylka !!!

terénní soc. pr (St, 17. 6. 2015 - 14:06)

To je snad pouliční štětka né ?

to (St, 17. 6. 2015 - 14:06)

Ano chtěl jsem odvést...Že je sociální pracovnice nic neznamená. Když ses jí tak bál že hledáš jak odvést pozornost asi tak skvělá s těmi hranicemi nebude.
A jestli ti ségra dává dudlika je na palici. A jestli ty si ho dokonce bereš běž k psychologovi.

Tom (St, 17. 6. 2015 - 13:06)

Inkontinence není nemoc, ale...Ano chtěl jsem odvést pozornost a to počůráváním přes noc a ne přes den . Nehody přes den jsem po delší úvaze jen vyzkoušel a to už došla mamce trpělivost a nastalo kolečko po doktorech a to nejprv pediatr a poté urolog s nefrologem . Pediatr mi do diagnozy napsal že se jedná o MNE s denními příznaky ale mamce se to nezdálo tak požádala o vyšetření na urologii a nefrologii nastalo kolečko vyšetřování nejprv moče a poté moč.měchýře jak rengenem tak sono MM a Ledvin a po všech výšetření diagnozu změnili na urgentní inkonetinenci. a kdo neví že inkontinence je nemoc at si to najde na netu. Takže jsem se potrestal s blosti vlastně sám.No a pravpis je moje slabá stránka ne nadarmo mám na vízo s ČJ za 4 a to jen s milosti. A dudlíka mi dává segra a to je proto že když už nosím pleny tak at vipadám jak opravdový mimčo . A mimochodem maka je Terenní sociální pracovnice takže ví kde je hranice mezi týráním a běžným trestem . Mamky se bojím protože si nenechá vše líbyt a chce s nás mít slušně vychované děti takže nebudu zapírat když něco špatného provedu dostanu na zadek a to i ségra ale ta málo kdy.

o (St, 17. 6. 2015 - 10:06)

Inkontinence není nemoc, ale...Nedávno psal že chtěl odvést pozornost od vysvědčení pomočovánim , taky že ségra mu dává dudlíka ! A on si ho snad bere? Kdyby to urolog věděl pošle všechny k psychologovi ....matku že se jí syn bojí, sestru že nutí bráchovi dudlik a jeho co to má za nápady....

to (St, 17. 6. 2015 - 10:06)

Inkontinence není nemoc, ale...Je blbost má inkontinenci dyť psal předtim že chtě pleny nosit i se počůrávat !!! To ale urologovj ani mámě jaksi NEPRIZNAL , akorát si probudil nějakou úchylku jenže doktor to neví tak samizřejmě vychází z toho že mu to pomočování vadí.
Normálně totiž člověka nenapadne zkoušet se počurávat....

PP (St, 17. 6. 2015 - 09:06)

No život mi to otočilo...Inkontinence není nemoc, ale příznak úchyláku. Takže napřed doktor musí vyšetřit druh inkontinence a pak pátrat po základním onemocnění. Takže z urologa nedělej blbce a z nás také. Inkontinenci může konstatovat po několika druzích měření a pak tě předá dalším specialistům. Radši se uč pravopisu místo blbin.

Tom (St, 17. 6. 2015 - 08:06)

Ahoj Tome, povíš víc o tom...No život mi to otočilo vzhuru nohama,ale ted už s tím nic neudělam . Nosím plíny přes den protože jsem niní inkontinentní alspon púodle urologa . Inkontinenci jsem si nejspíš vyvolal sám .Napřed jsem se schválně počurával jen v noci pak jsem skusil pár nehod přes den a asi po měsíci se mi nehody stavali samovolně jak přes den tak hlavně v noci. Mamka mě hned asi po týdeních nehodách vzala k doktoru a k mé hruze viřknul ortel že jsem plně inkontinentní.

to (Út, 16. 6. 2015 - 17:06)

Klárko a kolik je ségře?...Leda úchylná matka jako ty, normální máma ji vezme k doktorovi aby vyřešila pomočován? a zaplatí kurzy plavání....

Peťa (Út, 16. 6. 2015 - 10:06)

Ahojte,tak jsem se dneska...Klárko a kolik je ségře? Proč to vlastně všechno děláš? Jinak myslím jak s počuráváním tak rukávkama půjde o to dobře to hrát. Aby tě vlastně jak k plínkám i rukávkům musela tak trochu přesvědčit a popostrčit mamka. A postupně jí dokazuj že ještě nejsi stejně vyzrálá jako ostatní 15leté holky a půjde to myslím.

Peťa (Út, 16. 6. 2015 - 10:06)

Ahoj zajímala by mě reakce...Ahoj Tome, povíš víc o tom jak to u tebe probíhalo? Dost mě to zajímá. A vízo se blíží i u mně ;-) Jaktože nakonec nosíš plínky i přes den? To ti muselo docela změnit život ne?

Tome, (Ne, 14. 6. 2015 - 16:06)

Ahoj zajímala by mě reakce...v případě tebe a tvé matky hrozí, že vás navštíví sociální úřad a budeš matce odebrán z důvodu zanedbání péče

? (Ne, 14. 6. 2015 - 13:06)

Mama jí utěšovala abt si nepřipadala trapně a holka se v duchu vyžívá jak ji dostala. Chudák máma aby si našla vedlejšák aby měla na pleny pro zábavu dcerunky....tak hlavné aby našla v budoucnu manžela kterej ujíždí na pemprskách.....tak vám přeju zapařený zadky magoři

Tom (Ne, 14. 6. 2015 - 09:06)

Ahojte,tak jsem se dneska...Ahoj zajímala by mě reakce tvé sestry . Zkoušel jsem něco podobného v loni před vysvědčením protože mi hrozila dvojka z chování a mamka je moc přísná tak jsem se takto snažil odvést pozornost od vysvědčení. Musím podotknout že mi bylo jen 14. ale to nevadí, letos mi bude 15 a plenynosím i přes den a segra mě dost na oko dává najevo jaký jsem neschopný mimino a pro její potěšení musím spát sdudlíkem v puse mamka jínic neřekne bere to jako trest za tu dvojku z chování tak se drž a napiš tvé zažitky ahoj Tomáš.

Mates (Ne, 14. 6. 2015 - 09:06)

Ahojky,
a to jsi udelala ze se ti to libi nebo procpak?

ash (Ne, 14. 6. 2015 - 08:06)

Ahojte,tak jsem se dneska...Ahoj tak ještě víckrát a plenky budeš nosit.Plánuješ se časem počůrávat i ve dne?Co ti ségra říkala?Měj se a odepiš jak pokračuješ.

Reklama

Přidat komentář