Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Romana (Čt, 10. 9. 2015 - 14:09)

A už jsi se konečně...Přestaň mi nadávat, nic jsem ti neudělala. Ne zatím jsem to nepustila, navíc já jsem se tady neptala, jak a kde to mám pustit, to si s dovolením rozhodnu sama, ptala jsem se na něco úplně jiného, aůe zřejmě neumíš ani pořádně číst.

Romana (Čt, 10. 9. 2015 - 13:09)

Tak se s tou slečnou spoj a...Pokud sis nevšimla, tak mě o pleny opravdu nejde. A tady to snad je od toho, aby se člověk svěřil.

Mates (St, 9. 9. 2015 - 23:09)

Ahoj Pavlinko,
Rad bych stebou popovidal o tech plinkach. Pisni prosim na [email protected]

Tomáš (St, 9. 9. 2015 - 16:09)

Tak se s tou slečnou spoj a...Nikdo ti v tom nebrání

Natka (St, 9. 9. 2015 - 14:09)

Nemám ráda lidi, kteří...Tak se s tou slečnou spoj a můžete si společně pošpitat o plenách, pokud to tedy není jedna a táž osoba. Mě taky přitahují různé věci a netroubím to do světa na všechny strany.

Huhu (St, 9. 9. 2015 - 13:09)

Nemám ráda lidi, kteří...Přestaňte potlačovat své pudy. Právě pro vás a vám podobné se organizuje Prague pride. Podívejte se na webovou stránku pochodu hrdosti, tam najdete přátele s podobnými problémy.

Pavlína (St, 9. 9. 2015 - 11:09)

Je to tvůj problém,...Nemám ráda lidi, kteří dokáží druhé jen odsuzovat.

Slečna tady moc hezky napsala, že každého přitahuje něco jiného. Je to tak a v takovéto společnosti musí člověk v sobě vše jen potlačovat.

Jinak abys mohla odsuzovat dál, tak mě třeba přitahují pleny. Strašně mě vzrušovala představa, se nechat v plenkách vyfotit, už jsem hledala i fotografa, ale pak mě odradilo, že by se ty fotky mohly objevit třeba na internetu a to nejen v cizině a k mojí smůle by na ně určitě narazil někdo ze známých a měla bych ostudu jako blázen. Stejně mě ale neskutečně vzrušuje představa, že mě uvidí cizí lidé v plínkách.

Jediné co by šlo ještě ustát by bylo snad natočit nějakou reklamu na pleny pro dospělé nebo instruktážní videa na nasazování plenek. Ale na nic takového jsem nenarazila. Takže jako největší srab o tom jenom sním.

U mě má naopak slečna velký respekt, že je ochotná jít do toho co jí přitahuje.

Miki (Po, 12. 11. 2018 - 12:11)

Ahoj Pavlinko, pujdeme spolu na vinko a vsechno probereme. Od toho instruktazniho videa az po neco treba vic. Papa igelit-nylon -boy@seznam. cz

Romana (Út, 8. 9. 2015 - 23:09)

Je to tvůj problém,...Já jsem jen chtěla vědět, jestli tady má někdo s takovou nehodou zkušenost. Je mi jasné, že to není obvyklé jen si nemůžu pomoct. Navíc mě jde o takovou krátkodobou ostudu jen mezi spolužáky, proto se tu ptám na zkušenosti, taky nestojím o to aby to věděli všichni v mém okolí nebo aby mi to někdo dlouhodobě připomínal.

Jana (Út, 8. 9. 2015 - 18:09)

Je to tvůj problém, protože je to věc, která působí dost hloupě, když to navíc chceš dělat schválně. To je hlavně na veřejnosti známka trapnosti .
A co čekáš za rady, čekáš, že ti tady někdo bude psát, jaký je to úžasný nápad, nebo co? Když tvrdíš, že by z toho doma žádné drama nebylo, tak se na nic neptej, ve škole to klidně pusť do kalhot, pokud tě to tak moc vzrušuje a pak si užívej té své vysněné ostudy, když po ní tak velice toužíš.
Ale za sebe ti klidně můžu říci, že to opravdu nemáš v hlavě v pořádku.

Peťa (Út, 8. 9. 2015 - 18:09)

Cásnul bych ji jednu, až by...Ona ji ale nechce :-)

Nejlepší rodič (Út, 8. 9. 2015 - 18:09)

Cásnul bych ji jednu, až by se holka pochcala, ale hned bych ji tu plínu vrátil, aby mi nezasvinila koberec!

Romana (Út, 8. 9. 2015 - 15:09)

Právěže je to tvuj problem.Proč myslíš že je to můj problém?

i (Út, 8. 9. 2015 - 11:09)

Proč to hned považuješ za...Právěže je to tvuj problem.

Romana (Út, 8. 9. 2015 - 08:09)

Přijde mi to celé na hlavu....Proč to hned považuješ za výplod chorého mozku? Každého přitahuje a vzrušuje něco jiného, mě zrovna tohle, nemůžu za to prostě to tak je. Nikomu tím snad neubližuju.
Možná mě ta ostuda vzrušuje, ale to neznamená že chci, aby se nějak extra šířila po okolí.
Chceš mi snad poradit něco jiného? Ptala jsem se jen na radu a ne na to, jestli se to někomu líbí nebo ne. Hodně lidí to prostě nepochopí, ale to není můj problém.

Romana (Út, 8. 9. 2015 - 08:09)

Romano jestli te laka se...Já se ale nechci nijak pravidelně počurávat, to že to dělám sama doma neznamená že to chci dělat pravidelně na veřejnosti.
A ano mamka by z toho nic nedělala,proč by taky dělala z počurání nějaké drama?

Romana (Út, 8. 9. 2015 - 08:09)

A chceš se jen jednorázově...To ne, to bude jen jednorázová akce.

Martina (Út, 8. 9. 2015 - 08:09)

Přijde mi to celé na hlavu. Buď si slečna Romana dělá legraci, nebo je to součást nějakého výzkumu, jak budou reagovat náhodní diskutující, či je to opravdu výplod chorého mozku. Pokud si chce někdo záměrně udělat ostudu a zjišťovat, jak moc se bude šířit, existují i jiné osvědčené způsoby, než se infantilně veřejně pomočovat ve škole.

no a o tom to j (Út, 8. 9. 2015 - 00:09)

Kazdy dospely je odpovedny sam za sebe a sam se zna nejlepe.Takze vi,co mu jde a co ne. Takze je lepsi se ponizit a nasadit si plenky,nez mit ostudu v celem okrese. Ale je to jen nazor.

nazdar (Po, 7. 9. 2015 - 23:09)

Jeden tu řeš? že nedoběhne na wc,a druhej má požitek z toho že se posere před publikem........že to nestihneš neni hanba....ty co se v tom vyžívají ať si serou na sebe prasata

Reklama

Přidat komentář