Reklama

Jak říct těhotné manželce, že ji chci opustit?

nina (So, 1. 3. 2008 - 14:03)

paneboze!!!!!tak naco ste robili tie deti????to ste mysleli asi len tym jednym ze??debilovia debilni!!!

jirka z (So, 1. 3. 2008 - 13:03)

ahoj mam přítelkyni ktera nedavno porodila jenže ja si nemužu pomoc chodit za jinýma a užívat si i když byla těhotna tak jsem si strašně užíval pořat mě to baví a nemužu se toho nabažit ona to vubec neví

Jolana (So, 1. 3. 2008 - 13:03)

No, ja nevim, asi ty holky nejsou o moc lepsi. Kdyz mi tady zase Anna tvrdi, ze je to jedno, jestli se s ni rozejde pred porodem nebo po nem a nemuzu ji vysvetlit, ze stresy z rozchodu vnima vyvijejici se plod vic, nez kdyz uz prijde na svet a muze si dychat sam, tak nevim. Podle Anny by tedy bylo jedno, jestli tehotna bere nejake leky, jestli kouri, ozrava se, dycha jedy, atd. Proste vsechno je temhle mentalne retardovanym jedno. Uvedomili by si to snad jen, kdyby se to tykalo primo jejich osoby a byli napr. upoutani celozivotne na vozejk.

Jolanka (So, 1. 3. 2008 - 12:03)

chlapi=nižší vývojová skupina, primitivové...s tím se musíme už jednou pro vždycky smířit holky!

Junda (So, 1. 3. 2008 - 11:03)

Jolano já nechodím do hospody a s tím rozchodem souhlasím , sám jsem něco podobného prožil že jsem dal kopačky své těhotné holce. Řekl jsem ji to slušně, ale rozhodně, ,, táhni do ....." líp to nešlo.

Anna (Pá, 29. 2. 2008 - 17:02)

Jolano,já myslím,že je jedno jestli před porodem nebo po něm.To mimino to vnímá taky stejně citlivě.
Pro takový imbecily by měl být nějaký alternativní trest.Jak jsem psala-třeba pindik dolů.

Jolana (Pá, 29. 2. 2008 - 17:02)

Opakuju svuj prispevek:
16. 5. 2007 17:18:10, Jolana
Necetla jsem tu diskusi celou, ale i kdyby ten uvodni prispevek byl vymysleny, myslim si, ze se podobni debilove najit muzou.
Zarazi me tady na diskusi jen to, ze se tu nikdo z tech, co mu radi, aby ji opustil hned, vubec nezamysli nad tim, jak by ten stres z rozchodu pusobil na vyvijejiciho se clovicka. Kdyz uz bude mit otce takovych charakterovych "kvalit" a zdedi nepochybne cast jeho genu, tak aby bylo to nebozatko jeste nejak jinak postizene, jak by k tomu ono a ta chudak manzelka prisla...

Urcite ten Richard vyhral v soutezi tech vymyslenych prispevku: 2900 - to je sila.
Ale je fakt, ze tahle debilni otazka muze nejakeho jineho blba napadnout, a tak pro ty (je jasne, ze ti sem nechodi, ty by clovek tak musel hledat po hospodach) bych chtela jeste jednou zopakovat: urcite az po porodu, proc se ma ten nenarozeny dusit ze stresu jeho matky a nest nejake celozivotni nasledky?

Návštěvník (Pá, 29. 2. 2008 - 17:02)

Proc jsi ji zbouchnul? Vis,v tehotenstvi je normalni,ze zena pribere,to neni duvod k rozchodu.Stejne tak zmeny v chovani jsou normalni.Vis,ono to neni jen tak,byt tehotna.Jesteze nemuzou byt chlapi tehotni,to bychom vymreli.Umej akorat zenskou zbouchnout..

Návštěvník (Pá, 29. 2. 2008 - 10:02)

neopouštíš jen manželku ale i tvoje dítě.proč jste si ho teda pořizovali?to je to nejhezčí co ti může žená dát.je to těžká situace,pro oba.chápu i tebe,že chceš být se svou milenkou,ale aby ti to později nebylo líto..přijdeš tím o hodně,to dítě tátu potřebuje a nenahradíš to občasnými návštěvami

Hanka (Pá, 29. 2. 2008 - 08:02)

Prosím neříkej ji to teď. Nech vše na nerozhodné hranici.Zatím. Vím, že je to hrozné, ale nikdo nemuže soudit Tebe a to, co se s Tebou děje. Ono vynadat a říci, že jsi ten nejhorší člověk je strašně snadné. Jde tady ale o Tebe a Tvůj život. Ja bych snad ještě nějakou tu dobu vydržela a počkala. Život umí jak zamotávat tak i rozmotávat životní situace, tak asi proto bych už vyčkala. Hodně štěstí v rozhodování.

Anna (Po, 7. 1. 2008 - 18:01)

za tohle pěkně pindika dolů-to bysme měly kamarádek:-)))))

tamara (Po, 7. 1. 2008 - 17:01)

pro Jojo:Pár takových znám,připrav si hodně klacků...

JoJo (Po, 7. 1. 2008 - 17:01)

Jak ja jsem si pral, aby ma manzelka pribrala a byla baculatou tehulenkou. Nezadarilo se nam a manzelka utekla za jinym. Uvidime, treba ji zivot nadeli co si prala a bude stastna...
Jsem chlap, ale takovehleho kripla bych pretahnul klackem..

BÁRA (Ne, 6. 1. 2008 - 22:01)

Víš co ty pitomče vypadni dřív než chudák holka porodí,mám kámošku který to její hovado oznámilo v šestinedělí že má dva roky milenku.Holka přišla o mlíko a byly na tom oba dost špatně.Takovíhle kriply ke zdi a zastřelit,nemůžu to podat slušnějc.

och (Ne, 6. 1. 2008 - 15:01)

Me se vari zluc,cist takoveho debila.Takze zeny,nechme se vsechny povinne sterilovat,penize,ktere usetrime za potomstvo(zadne preruseni kariery,zadne hormonalni vykyvy ovlivnujici vykon v praci)vrazime do plastik a chytrych drog.Snad si nas potom muzi konecne zacnou vazit a budeme uz opravdu jejich posledni! zeny na svete!!!

Pavla (Ne, 6. 1. 2008 - 10:01)

Si snad autor dotazu dělá srandu, ne? Chlap si snad vůbec neuvědomuje, čím musí žena projít?!? Kdyby se jim stalo s jejich tělem to co nám, chtěla bych je vidět...! Takové debily které se chtějí na ženu vykašlat kvůli těhotenstrví, bych nejraději pobila, fakt. DOUFAM, ZE KAZDA ZENA POZNA VAROVNE PRIZNAKY, ZE MA TAKOVEHO IDIOTA DOMA JESTE PRED TEHOTENSTVIM A POSLE HO DO HAJE !!!!

tamara (Ne, 6. 1. 2008 - 00:01)

Já když byla v tom(moje 1dítě) taky sem byla náladová a cpala sem se,po porodu sem rok nedokázala zhubnout,a i tak to muj luděk vydržel...ted mě má zpět štíhlou a hezkou jako dřív...chlapi,přece nebudete posílat do háje svý těhulky jen kvůli tomu,že přibraly ne?

Návštěvník (Po, 12. 11. 2007 - 22:11)

Ještě neporodila?

Reny (Po, 12. 11. 2007 - 22:11)

Tak jak nakonec ten Richardův problém odpadl? Je to v rozestupu 7 měsíců od jeho příspěvku. Odmiloval se a zůstal s manželkou, protože to bylo jen pobláznění?

lilek (Po, 12. 11. 2007 - 21:11)

na každou svini se vaří voda. Taky čekám až se začne vařit ta moje :)))) páč to nejhorší co na světě je, je nespravedlnost.

Reklama

Přidat komentář