Reklama

Pánové, jak masturbujete?

Návštěvník (Út, 7. 9. 2021 - 09:09)

Většinou onanuji tak, jako v pornu a pak se sám sobě hnusím tak, že po chvíli musím znovu.

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 12:09)

Byla zde položena jasná otázka. Jak!! Neboť je více technik onanie. Ale prakticky nikdo s diskutujících na toto neodpovídá. To nerozumíte otázce?

Matej (Po, 6. 9. 2021 - 16:09)

Ja ji rozumim. Nahy se v koupelne postavim pred umyvadlo za kterym je velke zrcadlo. Uchopim pyj do ruky a mastim, tam a zpet, pricemz menim postoj, nekdy predkem k zrcadlu, nekdy bokem (to pak vidim jak se mne automaticky zatina a uvolnuje zadek. Snazim se pak strikat do umyvadla, ale protoze mne stoji prohnute nahoru, strikam i na zrcadlo.

Návštěvník (Út, 7. 9. 2021 - 06:09)

V neděli ráno máme s manželkou takový rituál. Vstanu a honím se před zrcadlem v ložnici. Manželka se vzbudí, vidí mne zboku a současně i v zrcadle, Masturbace jí vzruší tak, že mne připustí, když je hotová, znova vstanu a postříkám zrcadlo. Pak jí udělám snídani do postele a ona si ještě poleží. Byla u nás na návštěvě tchyně, která spala vedle manželky. Celé to sledovala v přímém přenosu. Udělala se vedle nás několikrát rukou. Při souloži jsem jí nenápadně pomáhal a držela. Říkala, že něco takového ještě neviděla. Uvažuji o tom, jak jí příště zapojíme, pokud manželka nebude proti.

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 13:09)

Tak začni. Osobní příklad je nejlepší metoda jak strhnout ostatní.

honza (Po, 6. 9. 2021 - 12:09)

Pošle mi prosím někdo nějakou prasečinku na [email protected] DĚKUJI

Honza (Po, 6. 9. 2021 - 10:09)

Než začnu masturbovat tak nejdříve pěkně poprosim svou Paní a jejího milence o dovolení. Občas mi to dovolí ale strikat smim jen výjimečně.

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 08:09)

Ze všech sil.

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 00:09)

Vyzkoušel jsem všechno možné, i nemožné. Dnes už jen rukama. Levou, nebo pravou. Často si to udělám při mytí penisu.

Karel (Ne, 5. 9. 2021 - 15:09)

Pokuť to nákou slečnu, dívku či dámu zajímá jak masturbuji, tak se ozvi a rád ti to předvedu. Jsem 44 letí z Prahy 10 tel: 728690204

Luboš (Ne, 5. 9. 2021 - 14:09)

Tak se také přidám, jakožto bisexuál. Když to vezmu procentuálně, tak nejspíš 70% na ženy a 30% na muže. 24 let, rok a půl po rozchodu s přítelkyní. Sexu mám celkem dost.. Dvě lepší kamarádky a k tomu ještě obnovený sexuální kontakt s dlouholetým kamarádem. Ale i přesto celkem často masturbuji. Porno moc nesleduji, takže většinou myslím na sex s bývalými přítelkyněmi, ale když to přijde, tak i třeba na kamaráda a jeho téměř 20 cm péro, které v sobě mívám až po kořen. Nejčastěji si levou rukou masíruji varlata a pravou rukou stahuji předkožku. Občas přidám i lubrikant a také malý anální kolík.. Mám i dildo s přísavkou. Ideální velikost (19 cm) a do sprchy super.. Ale když si chci udělat vážně dobře, tak používám při masturbaci masážní olej. Namažu si péro a koule.. Pořádně, ať to klouže. Následně si pod koule natáhnu erekční kroužek. Takto "podvázané" jsou o to citlivější. Stačí jen namazat dírku a mohu si k tomu ještě dildem dráždit svojí celkem dost citlivou prostatu. Chce to v první řadě dostatek oleje. Dildem si projíždím anál, druhou rukou si masíruji varlata a přidávám další olejíček. Svého ztopořeného a díky tomu kroužku naběhlého penisu, se vůbec nedotýkám. Výsledný orgasmus (anální), je nepopsatelně intenzivní.

Milota Martinovský (St, 23. 6. 2021 - 18:06)

I v 70ti obden

Jan (Ne, 31. 8. 2014 - 21:08)

Jak? Stereotypně.

Michal (Ne, 31. 8. 2014 - 18:08)

V koupelne se postavim bokem pred velkym zrcadlem a pravou rukou honim. Pohled na siluetu meho kulateho zadku, ktery se pravidlene sam zatina a uvolnuje, zvysuje pozitek. Dulezity je se vcas obratir k umyvadlu, jinak je binec.

cabalero (Ne, 31. 8. 2014 - 10:08)

jak masturbuji?...Až mě může ruka upadnout.

Radim Ponec (St, 22. 1. 2014 - 20:01)

Jak ve filmu Pupendo.Onanoval kazdy,a kdo rika ze ne,ten lze a dela to dodnes.

xxcd úd (Čt, 16. 1. 2014 - 14:01)

já su starý onanista už od dvou let, onanoval jsem až do svých asi 19 let i když jsem už ve 12 létech poznal co je to soulož, v práci jsem si zvykl na honění dámskou ručkou a ty potovry si to mezi sebou řekly a tak se i k ruční práci sami nabízely. rozneslo se že mám velkého ptáka, ale není to žádná pravda, jen obyčejný průměr. Oženil jsem se a manželka byla mrdna. takže už snad 30 roků jsem si péro nehonil, občes se jen ne něj kouknu jestli je ještě v pořádku. Poslední dobou mne trápí žilka, jakýsi krevní výron, pokaždé sotva se vstřebá objeví se po každém styku. mrasdní je zdravé a vůbec nechápu jak bez toho budu na živu, asi až přestanu umřu. upozorňuji že vůbec nezahýbám, protože mne to nebaví někde loudit a obletovat cizí i sebekrásnější ženskou. Dnes už vůbec nedokážu se ženskými komunikovat a naopak se dostávám s nim a dost často do různých sporů, pracovních a tak podobně. a to se snažím chovat celkem slušně, dávám přednost do dveří, jsou to ale dnes krávy, sotva čtyři z deseti poděkují anebo se aspoň podívají do očí a usmějí. jinak čumí jako krávy.

Leoš (Čt, 16. 1. 2014 - 14:01)

no máš hdoěn pravdu,...Tvrdí stále nejsou, zejména když masturbují.
A k té masturbaci: většinou masturbují rychle a rutinně. Fantazie a čas u většiny chybí.

Jura (St, 15. 1. 2014 - 23:01)

Ja to mam tak nejak ruzne,ale...no máš hdoěn pravdu, domácí nahota je dobrá a hodně inspirující, kdo doma nenahotí tak neví jak eros můžou být pozicve při běžných činnostech, a s tím honěním, mladí kluci jsou tvrdí pořád

Lubos (St, 15. 1. 2014 - 23:01)

Ja to mam tak nejak ruzne,ale za to i dost casto mam rad nahotu jako takovou atak se dokazu vzrusit rychle i pri pohledu na pekne svudne tela,supr pecko nebo i peknej erosen.Je jasny,ze kdo u sebe nema fajn zabu tak si musi vypomoct s vlastnim zdrojem.Pokud je ten zdroj nevycerpatelny muze se ukajet denne i nekolikrat,ale tyhle veci by mel delat intimne,aby nebyl zavrhovan.Je pravda,ze kdyz mu to dela nejaka herecka'' tak citi vetsi rozkos.Pri vyvrcholeni,uz ale vsichni kluci zkoprni stejne a po erekci a udelani se jsou jejich nastroje nepouzitelny a rychle se unavi na rozdil holek,ty muzes furt kluka dobyvat nejen slovy,ale i ciny.

Reklama

Přidat komentář