Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Ales (St, 13. 12. 2017 - 15:12)

Já právě nevim jestli ta...Kdysi jsem jednu vezl autem a měl jsem zrovna po výplatě, takže šrajtofle byla plná tisícikorun. A když jsem jí před ní vytáhl, tak ona normálně začala slintat, jak jí to množství peněz vzalo :-)
Tady ta se kterou teď chodím sexovat říká, že s nikým jiným nechodí, ale já ji nevěřím. Několikrát jsem ji přistihl při lži, ale nic jsem jí neříkal, protože jsem si za těch 25 let co se s cigánkama stýkám na to zvykl, že hodně lžou.
Podle kontrol jsem zatím zdravej, ale já jsem měl v minulosti prakticky všechny pohlavní nemoci. Proto už s jinýma nechodím, abych v případě nakažení věděl od koho to mám a taky beru ohled na ni, abych ji nenakazil.

aaa (St, 13. 12. 2017 - 15:12)

Já právě nevim jestli ta...odkud bereš peníze ty? Jaký máš plat?

Miluna (St, 13. 12. 2017 - 15:12)

Máš pravdu s tím...Já právě nevim jestli ta krabička byla prázdná nebo plná.Ale i kdyby plná tak asi občas toho cíkala si ráda dá když je tam vozí asi potřebuje oboje ženskou i chlapa.No přesně oni hodně i fetujou a pijou a kouří a to já nepotřebuju být tim ovlivňovaná a taky rádi jdou šlapat ale to už taky nepotřebuju takže kdyby zjistli že sem na tom líp než oni tak by ze mě zase tahali peníze.Tak to znáš sám.Asi tak z deseti cikánů jestli nemam se jich zeptá tak osum.Jo na to jim sociálka nestačí přesně.Jedna polocikánka mi dokonce v baru řekla ať jí ukážu peněženku jestli fakt nemam a já sem na ní vylítla,tohle už je moc a hnusná drzost.Je dobře že je ta tvoje asi lepší když je i milá ale aby ses právě netrápil.A s nikym nechodí jo? A jak to že máš pocit že budeš jednou litovat? Vždyť zatim ty si v pohodě podle kontrol? Ale dávej pozor na žloutenku jak hodně fetujou právě.

Miluna (St, 13. 12. 2017 - 15:12)

ještě že tak, že ne...No já bych radši kdyby s nim šla i semnou,aby to byla trojka.Už dlouho jsme nic takovýho neudělaly.No to asi někde zbalila jinýho kamioňáka co? Vždyť je má kolem sebe pořád na každym parkovišti.No tak nějakej den půjdu i já i když pocitama chuť na chlapa ani moc nemam ale abych nezůstala po zadu a bylo to vyrovnaný.

Ales (St, 13. 12. 2017 - 15:12)

Ne použitý ne:-) ale...Máš pravdu s tím půjčováním peněz. Každej cigán, kterýho znám nemá peníze. Ono je to tím, že s nimi neumí hospodařit. Jejich heslo je: dneska mám peníze, tak je utratím a zítra se uvidí. Znáš to, ne? Mezi nima se dost fetuje, kouří a chlastá. To prostě sociálka nepokryje, tak pak somrujou.
Jo, pořád mě to drží, na starý kolena se takhle zaplést. Jednak se mi líbí vzhledově a především je hrozně sympatická a ke mě milá. Ten pocit je takovej rozdvojenej. Jednak je to příjemný mít po tak dlouhé době někoho opravdu rád a za druhé mě to ničí, když vím, že s ní nic nebude víc než jen ten sex. Ale zaplať pánbůh aspoň za to.
Jo tak Alice měla nerozbalený, tak to nic neznamená, já v autě vozím už asi rok taky gumy a nějak se jich pořád nemůžu zbavit. Přitom už bych to na sebe nedal. To radši trochu zariskuju a užiju si to než se trápit s gumou. Bohužel mám pocit, že jednou budu litovat, ale teď o tom nepřemýšlím.

Miluna (St, 13. 12. 2017 - 15:12)

Jo já vim že naposledy s nim byla v Ústí ale momentálně nevim jak je to dlouho.No já viděla krabičku od gum jestli tam měla někde použitý nevim ale je možný že z ní dneska ucítim teda cizího chlapa:-( Tak jak to udělat Aleši aby jsme nežárlili,je to užíravej pocit.Ona je teď pro Anetku.

No (St, 13. 12. 2017 - 15:12)

Ne použitý ne:-) ale...ještě že tak, že ne použité. Miluno a co jsi čekala, že Alice nepůjde už nikdy s chlapem? Proč myslíš, že nechce krátkou trasu, no protože by neměla takovou možnost s chlapama.

Miluna (St, 13. 12. 2017 - 15:12)

Já jsem si prvně myslel,...Ne použitý ne:-) ale krabičku.No ale proč by jí tam jinak měla viď Aleši? Fakt tak tě to takhle drží na tu 17 letou ,no ty jo a ještě řekni že je to čim dál horší?Čim tě tak dostala? Jo přejmenování diskuze by bylo dobrý ale nevim jestli to jde? Zase nadruhou stranu někdy taky píšem o cíkánech,jako třeba teď o tvé cikánce.Jinak já bych klidně o cikánech psala ale tamta jak tu psala,mě to přišlo jako provokace a stejně je to takový stejný to psaní o nich,vlastě pořád to samý jen v jiných větách.A pořád jejich stejný argumenty s kterýma se bílý neschodnou.Je to vlastně pořád to samý bílý vs cikáni.To už je lepší psát o cikánech který známe jako to děláš ty.Ale já můžu psát tak o Štefanovi jinak už se s jinýna nestýkam a ani už je nepotřebuju protože Aleši jejich život znamená víc problémů pro mě.Je to pořád stejný,protože skoro všichni chtěji půjčit peníze které ale nevrátí,to je moje zkušenost.

Ale jdi (St, 13. 12. 2017 - 15:12)

Vidíš to, ty to víš líp...ty to víš zrovna tak jako já.

No (St, 13. 12. 2017 - 15:12)

Já už mam Alču v...jestli tam nechala Alice válet použité gumy, tak je nepořádný dobytek. Ještě jí to tam muselo zapáchat. Fuj až se mi zvedl kufr.

Ales (St, 13. 12. 2017 - 14:12)

Naposled se viděla s Radkem...Vidíš to, ty to víš líp než Miluna s Alicí dohromady :-)

Miluno (St, 13. 12. 2017 - 14:12)

Já už mam Alču v...Naposled se viděla s Radkem jak jela k nim domů za jeho tátou. Dokonce tam byla s Radkem sama. To tu Radek psal, že táta nebyl doma.

Ales (St, 13. 12. 2017 - 14:12)

Tady ta diskuze by se měla přejmenovat. Lidi to zbytečně mate a mají pocit, že se tu diskutuje o cigánech. Třeba by se mohla jmenovat: Miluna a spol, nebo Miluna a její parta, nebo Milunu má každý rád. Taky by to bylo dobrý k tomu, že by sem nelezli takový individua jako nedávno románská a spol.

Ales (St, 13. 12. 2017 - 14:12)

Já už mam Alču v...Já jsem si prvně myslel, že měla v kabině jen tak hala bala letní pneumatiky :-)
Každopádně Alice není úklidovej typ. Jirka tady jednou psal, že se na něj po otevření dveří kamionu vysypaly plechovky od energy drinků a teď tam nechala použitý(?!) prezervativy. A že žárlíš je normální, já jsem se po mnoha letech zamiloval a žárlím jak blázen. Zvlášť když jsem ten můj objekt touhy viděl s nějakým cigánem jak se něčemu smějou. Přitom s ní nemám jiný než sexuální vztah.

Véna (St, 13. 12. 2017 - 14:12)

Já nevím.
Mám několik cikánských přátel, kteří jsou velmi inteligentní a vzdělaní.
A mám také zkušenosti z dětství ještě za komunismu, kdy jsem nbyl nucen procházet přes cikánskou čtvrť a i jako dítě jsem se bál, že mě napadnou.
Mám rád cikánskou muziku a obdivuju hudební a pohybový talent Cikánů.
Znám statistiky, podle nichž je cikánská kriminalita mnohonásobně vyšší než kriminalita většinového obyvaelstva ČR.

Osobně mi nikdy žádný Cikán neublížil, ale už jsem byt obětí násilného trestného činu českého pachatele světlé pleti.

Vůči Cikánům nepociťuji nějak zvláštní odpor.

Za nejhorší nebezečí pro naše občany považuji Ukrajince, ti jsou podle mého názoru nejhorším zlem v ČR.

Miluna (St, 13. 12. 2017 - 14:12)

Já už mam Alču v Čechách,byla sem chvíli u ní v kamionu,Romča se chtěl podívat když se tu s kamionem stavila u baráku.Ale všimla sem si že se jí tam válely gumy:-(( nějak mi to vzalo jestli měla něco s někym beze mě.Já se jí ptát nebudu,nechci dělat scény,bude mi muset odpovědět až si to tady přečte co tu píšu,pak pozná že sem si všimla.Naučte mi prosim nežárlit,jestli měla někde něco s chlapem vždyť to neni ženská ale já nevim proč tam ta žárlivost je.A už mi bolí noha jako jí docela podobně akorát opačná noha tak nevim co to má být:-( No a s Radkem už se asi nějakou dobu neviděla.

taky (St, 13. 12. 2017 - 14:12)

Ale to si měla Alice...je dost blbý, že si Radek i Alice neuvědomují, jaký to udělali průser. Berou to jako hrdinství a Alice dál pásla po zajíčcích.

No (St, 13. 12. 2017 - 13:12)

No ale to by pak byla v...Ale to si měla Alice uvědomit dřív, než začala s Radkem sexovat. Není normální aby tohle dělala s vlastním synem.

Miluna (St, 13. 12. 2017 - 12:12)

asi Alici nezavřou, ale...No ale to by pak byla v prdeli a i mě už by chyběli.Když vidim Romču tak se mi na ní ptá,dokonce i na Jirku,normálně o něm říká proč tu neni tatínek:-(

Miluno (Út, 12. 12. 2017 - 20:12)

No kéž bys měla Sany...asi Alici nezavřou, ale nebude mít svěřené děti do výchovy, aby nemohla opakovat, co s Radkem. A Jirka jako dohled selhal. Vidím to tak, že budeš s Alicí, ale bez dětí

Reklama

Přidat komentář