Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

* (Pá, 15. 12. 2017 - 03:12)

Dobrou noc Jirko lásko :-*

Mia (Čt, 14. 12. 2017 - 19:12)

Milu kdepak jsi, snad se něco neděje?!

Mia (Čt, 14. 12. 2017 - 15:12)

Někteří chlapi jsou...no asi byl tak zvyklej. Jenže já si zvykat nemínila. No v noci byl sice čipernej, ale to mě zase tak moc nebralo. Představovala jsem si to holt jinak, ale nelituju, takhle je mě líp.

Ales (Čt, 14. 12. 2017 - 15:12)

do psí prdele, jen se...Někteří chlapi jsou hrozní ignoranti :-)

Mia (Čt, 14. 12. 2017 - 15:12)

mám podobný zážitek. do psí prdele, jen se dohrabu k pc už to blbne. Seznámila jsem se s jedním pánem, už je to nějaký rok. Psali jsme si, klábosili na skype. Pak mě přijel navštívit, to bylo ještě v poho. Za nějaký čas přijel na víkend a na mě šly mrákoty. Celý den chodil jen v trenkách, já jsem na to nebyla zvyklá ani u mých chlapů, válel se po gauči a nemínil vytáhnout paty z domu. Byla jsem ráda, když v neděli odjížděl, ale to mě dorazil s tím, že "zatím" se nenastěhuje, že musí vyřídit nějaké věci. Tak jsem to hodně rychle ukončila s tím, že nikdy více.

Mia (Čt, 14. 12. 2017 - 15:12)

Ona se už u mě zabydlovala...mám podobný zážitek.

* (Čt, 14. 12. 2017 - 15:12)

Já chci Jirku. Je tak úžasnej. Miluju.....

Ales (Čt, 14. 12. 2017 - 15:12)

Ty píšeš tak pěkně...Ona se už u mě zabydlovala a já jsem si představil, že budu muset žít v partnerským vztahu. Tak jsem to vyřešil po svým. Já totiž řeším věci hned, nečekám na příhodný okamžik. Řekl jsem jí ať se sbalí a odejde, bohužel to vyšlo na 1 hod. v noci a ona byla z Příbrami. Takže asi dlouho čekala na vlak. To jí ale nezabránilo mě asi ještě půl roku nahánět. Nakonec jí to přestalo bavit a já jsem měl zase svůj klid. Holt nejsem vztahovej typ, jako třeba ty, Alice a Jirka.
Ty filcky se už moc nepřenáší, ony ztrácí svůj životní prostor, protože se všichni holí na intimních partiích. I já to jednou za měsíc projedu holícím strojkem :-)

Miluna (Čt, 14. 12. 2017 - 12:12)

Ty píšeš tak pěkně Aleši,prý klamat názvem,to je hustě napsaný:-) tak má Fernando pravdu co? A jinak co se Aleši stalo jak si psal že si nějakou tu ženskou v noci vyhodil? Tak sem koukala na ty filcky a představ si že na tý stránce pod filckama maji napsané chomutovské prostitutky a tam fotky cikánek:-) A jinak už mam Aličku doma i Anetku.Jirka zůstal uhnívat u matky.

Ales (Čt, 14. 12. 2017 - 07:12)

Změnu názvu diskuse...Bude lepší když tady zůstane všechno při starým. Přece jen charakter téhle diskuze je jinej, než byly třeba "seniorky". Radši budeme klamat názvem diskuze než riskovat její úplný zánik.

Fernando (Čt, 14. 12. 2017 - 01:12)

Změnu názvu diskuse nepovažuji za reálnou; v historii Doktorky.cz jsem to nezažil. Buď rubrika pro dlouhodobý nezájem zanikla (např."Hledá se"), nebo byly v názvu jen nepatrné úpravy, třeba z pravopisných důvodů ("Cinkali byste klíčema?"). Navíc to správce neudělá proto, že fórum je hojně navštěvováno (dají se cpát časté reklamy). Jiné řešení je odejít na jinou, vhodnější diskusi, ale to by se tady muselo oznámit, aby to bylo fér vůči všem slušným diskutérům. Takhle tajně totiž zmizeli členové velké party z "Lidé.cz" (a neřekli kam), stejně jako pro stálé obtěžování odešly účastnice "Seniorek na netu"(prý je jim teď líp).

Ales (St, 13. 12. 2017 - 17:12)

Vim, zes tu psal o svych...O tom pořadu vím. Až bude trochu klid, tak se na to podívám. Baví mě pořady o psychicky nemocných lidech a o narkomanech :-)

Ales (St, 13. 12. 2017 - 17:12)

Vim, zes tu psal o svych...Musel bych platit, vždycky musím nakonec zaplatit ;-)
Jenom jedna by se pro mě rozdala a tu jsem vyhodil uprostřed noci z baráku, protože nejsem normální. A ten volnej vztah jsem měl taky, s paní o 25 let starší, leč umřela. Teď už jdu jenom cestou nejmenšího odporu.

Ales (St, 13. 12. 2017 - 17:12)

No v něčem jsme my dva...Teď čtu od Jiřího Šimáčka Malá noční žranice. Je to už druhá kniha kterou do něj čtu. První se jmenovala Charakter. Je tam hodně ironie a cynismu. To mám rád. Je to o životě lidí ze současného Brna. O to mě to baví víc, že ta místa o kterých píše dobře znám.

sany1 (St, 13. 12. 2017 - 17:12)

Za tím vším je moje nikdy...Vim, zes tu psal o svych psychickych problemech atd. Mj., zrovna vcera jsem koukala na streamu na porad Delnici duse, je to z Bohnic, docela zajimave,tak tam rikali, ze snad tretina lidi ma nejakou psychickou poruchu, mnozi to vubec nevedi.Docela sila.
No aleja se domnivam, mozna mylne, ze spousta zenskych nevyhledava take takovy klasicky vztah, take potrebuji jen obcas nekoho potkat, uzit si s nim,popovidat a zase jit. A ani bys za to nemusel platit.;)

Miluna (St, 13. 12. 2017 - 16:12)

Bradavice taky, kožařka mi...No v něčem jsme my dva podobný.Já sem taky na slušný nenarazila jen Štefan ale s nim mi to nevyšlo,nebyl tak na sex a moc toho nenamluvil a nerozuměli jsme si.Ale určitě byl hodnej Dežo ale víš sám jak na tom byl.Jinak všichni vychcaný a prolhaný.No možná se s nima cítíš mladší a tim jak se ti pořád líbí tak to udržuješ dál.Oni takhle umí být hodný tim že je s nima sranda a nejsou moc namyšlený ale právě ty problemy to zničili a dokonce se mi přestali i líbit.Od doby co sem měla Alči Radka kterej je blond tak mi to zmizelo mít ráda ten tmavej typ a teď neznam žádnýho kterej by se mi nějak líbil.A teď čumim že teda si měl i ty bradavice a filcky.To se kouknu na net jak to vypadá ty filcky.A co momentálně čteš za knihu? Ja nevim co mam dělat s tou nohou,štípe mi a bodá okoko holenní kosti.Něco jako Alče,no co to můžem mít? Alča už to má s přestávkama 2 měsíce.

Ales (St, 13. 12. 2017 - 16:12)

Ja kdyz to, Alesi, ctu, tak...Za tím vším je moje nikdy neléčená psychická porucha. Mám za sebou dva pobyty na psychiatrii, z toho jednou na uzavřeným oddělení po pokusu o sebevraždu. Ve svých 44 letech jsem neměl vážnej vztah a nedovedu si představit, že s někým sdílím svůj život. Párkrát jsem to zkusil a dopadlo to katastrofálně. Proto jsem to vyřešil tak jak píšu v příspěvcích výše. Vím, že je to špatně od A do Z. Ale já už jsem na normální život rezignoval.

sany1 (St, 13. 12. 2017 - 16:12)

Bradavice taky, kožařka mi...Ja kdyz to, Alesi, ctu, tak je mi to docela lito, co tu o sobe pises.
Na jednu stranu chytry, sectely, vtipny, sympaticky...na druhou stranu tu licis naprosto bez emoci svoje venericke choroby a na zaver pridas jeste slova o zrude.
Opravdu to jinak nejde? Nejak mi to neleze do hlavy. Mam dojem, ze by sis dokazal rozumet i se starsimi a nemusely by to byt holky jako tyhle.A nemusel bys snimi zit. Kazda to take nevyhledava.

Ales (St, 13. 12. 2017 - 16:12)

No to jo lžou jako...Bradavice taky, kožařka mi to něčím mazala a postupně mi zmizely. Horší byly filcky, to jsem se musel celej vyholit i na hrudi a pálil jsem je svíčkou :-) Já se utěšuju, že když jsem prodělal ty nemoce, že mám imunitu, ale četl jsem, že pohl. nemoce imunitu nezanechávají. Buď ráda, že jsi se jich zbavila, jak píšeš oni nosí jen problémy. Tedy ty co se s nimi stýkám. Určitě jsou i slušní, ale já na takový nenarazím. Vždycky to jsou problémový, který byly v děcáku nebo ve vězení nebo oboje. Fetovalo jich taky hodně. Sice to nepřiznaly, ale modřiny od vpichů poznám spolehlivě. Já už jsem odborník na drogy. Když byly nafetovaný, tak s nimi byl skvělej sex na rozdíl od toho když byly střízlivý.
Já se jich zbavím až bude nějakej průser, do té doby se s nima budu stýkat, protože jsou to jediný lidi se kterýma si rozumím a je mi s nimi dobře. Ze mě se stala taková zrůda, neschopná normálního vztahu. Já stárnu, ale ty holky mám pořád stejně starý jako když mi bylo 19.

Miluna (St, 13. 12. 2017 - 16:12)

Kdysi jsem jednu vezl autem a...No to jo lžou jako kráva.Až sami kolikrát nevěděli co je pravda jak se do toho zamotaji.Ale já sem jim to trpěla ale teď už bych na ně neměla náladu a nervy.Říkam si jestli jednou to budeš mít jako já a přestanou tě bavit? A fakt už si měl skoro všechny pohl.nemoce? Třeba i bradavice? Na to sem u jednoho cikána narazila že ho vytahl a měl tam bradavice tak sem utekla.To sem se smála jak si napsal že slintala.Úplně to vidim:-)

Reklama

Přidat komentář